Var på Deichmann på center syd i tisdag. Blev direkt bemött med ett leende av en ung tjej med mörkt hår, som hjälpte mig att prova ut olika skor till mig och tog sig tid. Jag fick också bra råd om hur... Mehr ansehen
Köpte en handväska 26 november. Innertyget i ytterfickan lossnade där den var limmad och fransade sig så de trådarna fastnade i dragkedjan. Jag gick tillbaka för att reklamera. Biträdet gick med väska... Mehr ansehen
Jag har köpt ett per vinterkängor till min son. De kostade 650 kr. Han har använt i 2 månader bara. Tyget på framsidan gick bort och vatten läcker in så att fötterna blir genomblöta. Kontaktade butik... Mehr ansehen
Köpte ett par vattentäta skor m märket landrover. Jätte sköna och bekväma. Tyvärr blev ett hål i sulan och det läckte in vatten. Hade inte sparat kvittot. Det hade nästan gått 2 månader sen köpet. Mö... Mehr ansehen
I Sverige har vi hela 31 Deichmann-butiker innehållande ett stort utbud av skor för alla åldersgrupper. Vi kan erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment – både online och i våra fysiska butiker. I alla våra butiker erbjuder vi kunnig rådgivning och hjälp med att hitta din perfekta matchning för skor. Om den önskade varan är utsåld i butiken men finns tillgänglig på annan ort kan du snabbt och lätt beställa den eller göra en ”click & reserve” i din närmaste Deichmann via webbshoppen.
Vesterbrogade 6D, 1620, Köbenhavn V, Dänemark
- 08-777 99 10
- onlineshop-se@deichmann.com
- deichmann.com/se/sv/shop
Hat 58 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Deichmann Sverige
Bra service och snabb leverans
Bra service och snabb leverans! Inget krångel med ett par skor som jag returnerade!

Antwort von Deichmann Sverige
Jättebra skor till schyssta priser
Jag har köpt skor från Deichmann i flera år. Det fungerar alltid jättebra, även med returer och hjälp med tillbehör. Skorna har har varit och är av jättebra kvalitet, brukar kunna använda ett par skor i åtminstone 1-2 år, dagligen, innan de är utslitna. Har aldrig upplevt några problem med detta företag.

Antwort von Deichmann Sverige
Mitt barnbarn blev överlycklig över…
Mitt barnbarn blev överlycklig över sina fina nya skor.

Antwort von Deichmann Sverige
Det är jätte fina skor o dom passar…
Det är jätte fina skor o dom passar perfekt. Bra tid på leverans

Antwort von Deichmann Sverige
Leveransen packningen och den…
Leveransen packningen och den viktigaste av allt var mina skor. Stor tack