Dantaxa Bewertungen 154

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt taxa til 6 personer den 20/2 til kørsel til koncert med Rasmus Madsen den 6/3 i Funart Blokhus. Jeg fik bekræftelse at alt var ok. Den 6/3 da vi sidder i vores sommerhus ca 9 km fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg og min kammerat Inge Rat tog en taxa fra Jomfru Ane Gade i Aalborg, og det var desværre en virkelig dårlig oplevelse. Der var ingen kontakt eller venlighed fra chaufføren fra det øjeblik, vi ste... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ville bestille en relativt kort tur hjem fra et sted i Aarhus til et andet sted i Aarhus med to cykler, som jeg gjorde meget tydeligt i min bestilling. Da taxaen ankom, kunne den ikke have to cykl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kan desværre ikke give mindre. endnu en gang hvor vi har bestilt en vogn til Juelsminde halvøen ca 3 timer før vi vil hjem, ak ja vi kunne følge vogen via jeres ab men alligevel nået den ikke frem, hv... Mehr ansehen

1. Taxiunternehmen
  2. Kleinbus-Taxi-Service
  3. Transportdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Med Aarhus Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn. Samtidig kan du holde øje med taxaens vej til dig. Appen findes til både Apple og Android-telefoner. Hvis du henter den nu, så har du altid en taxa ved hånden.

1.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste jeg har oplevet

Vi bestilte en otte mands taxa men det kunne de ikke så de lavede det om til deres principper som vi fik to vogne med fire i til klokken 01.30 da klokken blev et 30 kom der kun en taxa vi stod fire piger uden nogen taxa nytårsaften brugte vores nytårsaften på at sidde derhjemme og kigge jeg er rasende forlanger en gratis tur på 4 personer

1. Januar 2024

ALDRIG MERE DANTAXA!

Jeg havde bestilt en taxa til at køre min handicappede søn og hans hjælper hjem KL 22.00. Den blev bestilt KL 11.00 om formiddagen. Da klokken blev 20.45 var han meget træt og ville gerne hjem i seng så jeg ringede og spurgte om det eventuelt var muligt at rykke det frem. Ork ja KL 21? eller måske blev den kvart over ni sagde han hos Dantaxa. Kl 22.05 da vi havde ventet 5 kvarter ringede jeg og fik en automatisk stemme der konstaterede at vi jo allerede havde en bestilling. Så ringede jeg fra en anden telefon og fik en ung mand i røret som gentog ti gange at han ikke kunne sige noget, Da jeg gik ham på klingen var der slet ingen vogne i Vordingborg. De var alle i Nyk.F 35 km væk og der kørte de ture. Så begynde vi at arrangere noget privat. KL 23.30 ringede en taxa og spurgte om vi stadig var interesseret i en vogn. NEJ TAK- ALDRIG MERE DANTAXA!

24. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Upålidelig og dårlig service !

Hvis du bor i Sønderborg så overvej om du tør forudbestille en taxa via Dantaxa app'en. Dantaxa bekræfter, men kommer ikke. Ringer i stedet når de skulle have været der og siger de kommer om 15-20 minutter. Men skal du nå bus eller tog så er det ligesom ikke en mulighed. Virkelig dårlig service !

8. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestiller en taxa til min datter

Bestiller en taxa til min datter, der skal møde kl 8 på gymnasiet. Bestiller til kl 7.45 og må ringe og rykke flere gange, da vognen ikke kommer. Den henter hende først 20 minutter efter, hvilket resulterer i at hun nu får 50% fravær for første time 😡😡😡

6. Oktober 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

DanTaxa sjusker når man mundlig…

DanTaxa sjusker når man mundlig bestiller en taxa til et andet tidspunkt dagen efter og når man skal hjem igen.

I dag bestilte jeg en Taxa til Kl 08:45 i morgen og 5 minuter efter fik jeg en SMS at Taxaen var ankommet og da jeg kun har en DUMphone kan jeg ikke bruge en APP

2 Jeg bestilte en Taxa fra Rispebjerg Hospital for at komme hjem, men medarbejderen i telefonen lytte ikke ordenlig efter mit navn så kun fordi jeg selvfølgelig kunne mit telefonnummer vil han køre mig hjem
Skal jeg bruge en taxa her og nu trykker jeg "1" og ikke 2 men det er ikke praktisk når medarbejderen løber med en halv vind og ikke sikre sig orddeling information.

28. September 2023

Meget utroværdige

Skulle bruge taxa, søndag aften så jeg kunne møde på arbejdet til tiden, bestilte den lidt i 19.00, både ud og hjemtur til kl 23.15, kl 23.15 ringer de og fortæller de ingen ledige vogne har og chaufføren skulle have taget kontakt til mig, bliver selvfølgelig sur og siger jeg skal på arbejde, men det det var ikke deres problem. Ringer til min chef og siger dette, han siger der holder masser af taxaer her udenfor, han går så ud og taler med dem de er fra Dantaxa, nej det reagerer de så ikke på, men en flink chauffør fra et andet firma, vil da gerne have turen, han henter mig ingen problemer, men fortæller at dem fra Dantaxa er luddovne. Kommer så på arbejde ca 40 min for sent. Senere ringer jeg så til dem og hører om min taxa til hjemturen så kommer, den er forudbestilt , nej det gør den så ikke de har ingen vogne i området, hvorfor jeg så ikke fik den besked da jeg bestilte, det vidste de ikke. Fortæller min chef om det, han giver mig så et nr jeg kan ringe på kl 03.30, gør det, men herre gud da ,det er så ikke Dantaxa nr, men bliver stillet om til dem, nej de har ingen vogne i området, men kan så ikke komme hjem, da andre taxafirmaer fortæller det er udenfor deres område. Må så bare vente på arbejdet, på der kommer taxaer på taxa p pladsen, havde fri kl 03.45, kom ikke hjem før 05.26, da jeg endelig fik en taxa fra AArhus Taxa, der var ledig. Så brug aldrig nogensinde Dantaxa de har ikke styr på noget som helst. Men se også alle de andre der mener det samme. Og bare til orientering jeg er tjener på en restaurant vil aldrig ringe til jer for vores gæster, de skal ikke udsættes for sådan noget, så kommer de jo aldrig hjem, skam jer

10. September 2023

Holder ikke deres aftaler

Mig og mine venner bestilte en taxi for at komme i byen, og vi havde aftalt præcis lokation, tidspunkt og pris med dantaxi medarbejderen i røret for hele turen. Da vi sætter os ind i taxien begynder taximeteret at tælle op, og vi gør chaufføren opmærksom på, at vi havde aftalt en pris på forhånd. Han forklarer, at der intet er, han kan gøre, og vi ender med at betale langt mere end vi havde aftalt.

1/5 kan ikke anbefales.

19. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den bestilte vogn kommer ofte ikke

Vi bor i Skive og benytter os sommetider - når det er strengt nødvendigt - af Dantaxa. Vi oplevede nu i morges 16.08 endnu en gang, hvilket ikke er usædvanligt da det måske er 1/3 del af de gange vi har skulle bruge selskabet, at selvom taxaen blev bestilt aftenen inden, dukkede vognen ikke op. Så min kone stod 4.45 og havde ikke nogen bil til stationen....de kunne ikke engang sende en da hun ringede til selskabet. Fuldstændig idiotisk da det eneste de skal gøre er at sørge for at der kommer en bil hvilket man skulle tro de fleste kan finde ud af. Men altså ikke Dantaxi! Så anbefalingen er kun at bruge firmaet hvis der overhovedet ikke er andre muligheder. Det er bedre at gå selv hvis ikke der er for langt.

16. August 2023

Dårlig service

Dårlig service. Bestiller en tur og der er 20 min ventetid, hvilket er ok. Jeg ringer efter 40 min og får afvide at chaufføren havde sagt nej til turen og der vil gå yderligere 30 min. Jeg aflyser turen, da selv Movia er hurtigere.
Dårlig service at man ikke ringer eller sende mig en sms og den yderligere ventetid 🤬😡

13. August 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke muligt at gøre opmærksom på man har dyr med i appen. Så derfor ikke sikker at taxachaufføren vil have en med.

Meget godt man kan bestille taxa via App. Men mangler at kunne ligge ind om jeg skal have dyr med.
Bestille i dag fra dyrlægen og hjem, og det var lige før at taxaen ikke ville have mig med, pga jeg ikke havde oplyst jeg skulle have dyr med. Måtte da pænt fortæller han at det ikke var muligt i Appen.
Og ja bestemt ikke så smart når der er så mange taxachauffør der har "allergi" mod dyr.

9. August 2023

Bestiller en taxa til kl 7

Bestiller en taxa til kl 7, da jeg skal nå på arbejde. Kl 7 sidder jeg klar nede og så køre taxaen lige forbi mig 2 gange uden at stoppe på min adresse. Da jeg så ringer til dem for at høre hvor langt den er, fortæller de mig at de mener de er kørt forgæves og derfor ikke har en på vej til mig mere. Jeg bliver irriteret og fortæller det er deres fejl når de bare køre forbi min adresse og at jeg skal må på arbejde kl 7:30. Hun fortæller så at de vil sende en ny, men hun kan ikke fortælle hvornår eller noget, og nu står jeg og kommer for sent på arbejdet fordi taxaen ikke valgte at samle mig op og de tager intet ansvar for det! Det er virkelig dårlig service!! Skam jer!

30. Juli 2023

Så dårlig service 20/7

Normalt godt tilfreds MEN D.20/7. 2023. En chauffør løj om et Højer sving i Lyngby og kørte en meget stor omvej. Ca dobbelt pris da vi ende med at stige af og IKKE på vores bestemmelse sted. Der er taget billeder som bevis af vejen og kvittering chauffør nr. o.s.v Og ja er jo godt klar over at der ikke komme et svar her, det gør der jo aldrig......

20. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er Kalundborgenser og her er…

Jeg er Kalundborgenser og her er Dantaxa så ringe en virksomhed, at det virker som en dårlig joke.

Jeg selv handicappet ringede og bestilte taxa for at komme hjem. Oplyser jeg har rollator der skal med.
Går ned og venter i ca ti minutter, da jeg bliver ringet op af taxachauffør. Han er altså i Holbæk om jeg ikke kunne ringe ind og aflyse turen? Det vidste jeg da virkelig ikke og chaufføren blev utilfreds og mindre behagelig. Ringer ind til selskabet, der beklager at der INGEN taxaer er i Klb overhovedet. Jeg aflyser og går hjem (1.4 km der tager mig 70 minutter og efterfølgende en uge på langs pga smerter). På turen hjem, møder jeg tre forskellige Dantaxa’er i byen (alle tre forskellige bilmærker).

Min gamle mor ringede og bestilte taxa tidligt om morgenen, da hun skulle til læge.
Hun står og venter en halv times tid efter aftalte tidspunkt og undres over, der ikke kommer nogen. Ringer ind til selskabet og får at vide, der er ingen taxaer i Kalundborg. Hun bliver vred og skælder ud, medarbejder smider røret på… slut.
Mor måtte aflyse tiden hos læge og bestille ny.

Min mor ringede i dag og beklagede sig over sin oplevelse og fortæller yderligere, at hun engang havde ringet ind, hvor hun fik at vide at der ingen taxaer var i Klb (lyder det snart bekendt?).
Senere på ugen, får hun bestilt tur og her kommer de så uden problemer.
Hun snakker med chaufføren om, at de måtte have haft travlt den anden dag, da der ingen taxaer var i Klb overhovedet.
Vrøvl, mente chaufføren og fortalte, at de havde siddet tre chauffører og ventet forgæves hele den dag!?

Hvad sker der for Dantaxa?
Dårlig behandling, dårligt firma med ringe ledelse? Inkompetente medarbejdere? Ubehagelige personer der snakker ned til folk?
På den front imponerer i dog storslået!!

17. Juli 2023

Savner undskyldning!!!

Savner undskyldning!!!! Havde bestilt dagen i forvejen og fik bekræftelse og igen en bekræftelse på sms 5 minutter før taxiankomst. Da stod vi allerede klar på vejen og ventede. Efter 20 minutter kunne vi ikke vente længere og kørte selv til arrangement. På vejen ringede vi til Dantaxi der kunne fortælle at chaufføren var kørt til forkert adresse. Ingen beklagelse eller en sms kunne have løst situationen.

26. Mai 2023

Har været i kontakt med Dantaxa side kl 08:40

Har været i kontakt med Dantaxa side kl lidt over 08:00 i morges da en af mine medarbejdere havde tabt telefonen i en af deres biler ( nummer plade og chuff nummer har jer) men de var totalt ligeglade, jeg kan også stadig se at samme chuff har telefonen i Albertslund (find my iphone) men lige meget hjælp, så nu blev det til en politi sag :( magen til ligegyldighed og ansvarsaftagen.

3. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr