Ekstremt uforskammet buschauffør. Da vi spurgte ind til, om bussen kørte til vores destinition, begyndte han at råbe af på og sagde: "Bare åbn øjnene". Kl. 8:55, Aalborg Station. Busnummer CH12262.
Vi var 18 virksomhedsejere på tur/retur til Polen. Bussen brød sammen på vej hjem, hvilket betød 6,5 timers forsinkelse. Jeg bad om et lille tilskud til den nye bus, jeg rekvirerede. Herning turist... Mehr ansehen
Trustpilot-anmeldelser Anmeldelse Herning turist Musik Rejse Vi har lige været i Mastricht med Herning Turist/scan rejser. Helt fantastisk tur med "bassemand" alis Karsten super service- super... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Herning Turist er specialister inden for alt i buskørsel og anden bustransport | Vi er medlem af rejsegarantifonden, så i kan trygt rejse med os i ind- og udland!
Taksvej 8, 7400, Herning, Dänemark
- herning-turist.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Ekstremt uforskammet buschauffør
Dårlig sikkerhed til ansatte og passagere
Håber virkelig i som ansatte bliver behandlet bedre end, den stakkels chauffør der kørte Kombardo bussen til Randers/Ålborg i går 4/4. Alt sikkerhed til ham og passagerne, blev overlegent tilsidesat, fra jeres ledelse side.
Han måtte flere gange ud og kikke til et punkteret dæk (for anden gang) på en trafikeret motortrafikvej ved Vig.
Første gang havde chaufføren påpeget, at der skulle ny fælg på. Hvilket også blev tilsidesat.
Uden så meget som en sikkerhedsvest. Eller en sikkerheds trekant.
Der skete ikke noget i sagen før vi som passagere selv kontaktede politiet. Efter vi og chaufføren havde været gidsler på motortrafikvejen i 2 1/2 time.
Overlegent blev de nødvendige forplejninger også tilsidesat.
Hvis vi som passagere var utilfredse, kunne vi stå af på en trafikeret motortrafikvej, kl 23.30 påske lørdag. Videre transport ville være for egen regning. Var udtalelsen fra ledelsens side.
Vi måtte desværre efterlade vores stakkels chauffør, ved den skadede bus.
Efter Falck havde givet bussen kørselsforbud.
Tænker på ham og hans familie. Ingen påske til dem eller os.
Håber virkelig familien som ejer busselskabet, har haft en god påskefrokost. 🤬
Udelader at reparere defekt hæve og sænke system på bussen,
Jeg skriver på min mors vegne, min mor er 87 år, og har slidgigt. hendes knæled er helt sidt op, og det er ikke muligt at operere.
Det drejer sig om busdriften på rute 230, mellem Hobro og Randers, og retur.
Bussen s hæve og sænke system virker ikke, det har virket, men det er defekt, og det har min mor påtalt overfor chaufførerne flere gange, chaufførerne hævder at have nævnt det, til deres arbejdsgiver, men der er ikke sket noget, og det har været defekt i længere tid.
Jeg var stiget på den forkerte bus i…
Jeg var stiget på den forkerte bus i Tørring, og opdagede det først da jeg fik afvide bussen ikke kørte længere. Jeg er i forvejen ikke særlig god til at tage offentlig transport, men Stella hjalp mig, hun ringede med det samme, for at hører hvornår der kom en ny bus jeg kunne komme med, og præcist hvilket nummer. Jeg havde haft en lang dag på arbejde, og spurgte om der var noget sted man kunne købe mad, men det var der dsv ikke, herefter gav hun mig sin banan og sørgede for jeg havde det godt. Stella er både god til hendes arbejde, smilende og hjælpsom, udover det er hun jo et fantastisk menneske! Tak for hjælpen
0 stjerne havde passet bedst
0 stjerne havde passet bedst, da Herning Turist ikke vil ulejlige sig med at svare på en skriftlig henvendelse (medsendt)
Kære Ronny Gasbjerg.
Det er med virkelig stor beklagelse at vi ser os nødsaget til at skrive til Herning Bustrafik/Kombardoexpressen
Vi steg på i Holbæk Sportsby, chaufføren var direkte uhøflig og nedladende, snusket påklædning og beskidte hænder.
Han fortalte at vi selv skulle sørge for bagagen ved busskift, for han ville ikke hjælpe på nogen måde?
Det har jo altid været sådan at vi skiftede på færgen og chaufførerne byttede venligt rundt på bagagen.
Ingen information overhovedet i bussen, vi kunne ligeså godt sidde i en hvilken som helst anden beskidt bus end Albabussen.
En medpassager havde telefonisk kontaktet Kombardo på færgen og fået oplyst at chaufføren selvfølgelig skulle flytte bagagen.
I Århus gik det helt galt (vores) chauffør beklagede sig højlydt til sin driftschef over at vi ”gæster” havde tilladt os at beklage os om flytning af bagagen,
som han ikke ville røre overhovedet, og han påstod at sådan havde reglerne været de sidste 2 måneder.
En af gæsterne forsøgte at fortælle driftschefen om chaufførens uvenlige provokerende måde at opføre sig på.
Det mundede ud i en meget, meget ubehagelig situation.
Chaufføren var truende og stak en finger helt op i ansigtet på vores medpassager og råbte ad ham.
Driftschefen prøvede at mane chaufføren til ro, men chaufføren ville have at medpassageren skulle afvises.
Den nye Alba bus var lige så beskidt som den første. Chaufføren var venlig og imødekommende.
Hjemturen fra Aalborg.
Chauffør fra Herning turist, igen en meget beskidt bus og usoigneret chauffør.
Chaufføren orienterede meget kort og sagde velkommen i rutebilen. Han meddelte at vi skulle skifte i Århus på rutebilstationen og ikke på færgen, som sædvanligt.
Vi skulle selv håndtere bagagen, den ville han ikke røre.
Turen fra Aarhus til Holbæk, var en positiv oplevelse, nydelig chauffør, velsoigneret og ren bus. Flere gange venlig information om hvad der skulle ske og velkommen til Kombardo bussen.
Det var første gang på både ud – og hjemturen vi hørte Kombardo blive nævnte.
Vi har rejst mange, mange både med Moslinien og Kombardoexpressen og aldrig oplevet en sådan ubehøvlet opførsel fra chaufføren.
Vi håber det var en engangs ”fornøjelse” for vi vil nødigt køre i bil og på skinner igen.
Dårlig stil
Dårlig stil! Chauffør påkører parkeret bil i Aalborg, ikke nok med han stikker af, han køre også mod kørselsretningen, så farlig er han også. Og på trods af vidner, nægter Herning turist at vedkende sig, så nu bliver det politianmeldt, med mindre I reagere nu( i morgen) og handler… ellers dårlig stil, og der vil blive gået videre med det, tro på det
På vej fra Lyngby mod Herning
På vej fra Lyngby mod Herning. Ingen ordenlig varme i bussen og vi har 15/2 Chaufføren fryser også og fortæller hun har kørt samme tur i går hvor varmen heller ikke virkede!! Hun kører i jakke og med handsker og viser hendes sko frem hvor hun har lagt noget i for ikke at fryse!!!
Hold nu kæft det er ikke i orden og ikke rart for hverken chauffør eller kunder. Sikke et firma!!!
Kunne man give 0 stjerne havde vi givet…
Kunne man give 0 stjerne havde vi givet det !
Simple hent det værste
Jan han kørte ned i huller vi brugte 3 timer på at køre 2km frem og tilbage ned i huller jeg var bange for at bussen tipped over
Utrolig ubehagelig kundeservice
Jeg mistede for nogle uger siden mine nøgler på en af Herning Turist strækninger. De er formentligt faldet ned mellem vinduet og sædet hvor jeg sad, hvorfor det altså ikke lige er et sted rengøringen kommer forbi, med mindre at de ved det.
Jeg ringede derfor til Herning Turist for at høre om de kunne få buschaufføren til at kigge efter dem. Allerede her blev jeg mødt at en meget afvisende kvinde, som understregede i en lettere irriterede tone, “at det var LANGT udover hvad de normalvis gjorde og desuden kunne den bus jo være alle steder også i udlandet”. Det forstod jeg selvfølgelig godt og tilbød også at jeg selv kunne fragte mig til bussen og lede på ejen hånd, hvis blot hun kunne fortælle mig hvor den var. Hertil svarede hun endnu engang irriteret “at det var LANGT mere end hvad de ydede af service og at det kunne hun absolut ikke fortælle mig”. Jeg forklarede hende at det var vigtigt for mig at få fat i de nøgler, da jeg ellers skulle skifte låse i det meste af min opgang, og at det var ærgerligt nu hvor jeg vidste at de med stor sandsynlighed lå mellem sædet og vinduet. Hertil var hun simpelthen så uforskammet at spørge mig om “jeg da havde siddet og gemt nøglerne med vilje, siden at jeg vidste at de lå der”, her blev jeg ret paf, da jeg egentlig synes at dette var et fuldstændig urimeligt spørgsmål.
Jeg svarede at selvfølgelig havde jeg ikke det, og at det tænkte jeg egentlig også at de færreste ville gøre. Hertil svarede hun endnu engang “at det var LANGT udover hvad de ydede af service og at jeg kunne udfylde en formular med glemte sager på nettet”. Den formular var allerede udfyldt inden opkaldet, men er jo som udgangspunkt til for at kontakte rette vedkommende NÅR man har fundet glemte sager, men hvis man aldrig finder dem, er en sådan formular fuldstændig irrelevant.
Efter sådan en ubehagelig oplevelse med “kundeservice”, har jeg ikke anbefalet Herning Turist til nogen som helst i min omgangskreds, tvært imod! Og vil absolut heller ikke benytte dem fremadrettet.
Chauffør med hang til at styre…
Chauffør med hang til at styre trafikken / andre trafikanter.
Arghmenaltsår!!!
Unødige opbræmsninger, langsom kørsel ved fuldt optrukne midterstriber skiftevis med normal hastighed, hvor overhaling er tilladt.
Men OK, tak for at give mig anledning til at øve tålmod og dybe vejrtrækninger ... dog er der stadig lyst til at kommentere denne mangel på ordentlig kørselkonduite
CZ .. 917 😉
Esben er den bedste!
Vi var 75 børn og voksne i påsken tur/retur til fodboldstævne i Holland. Vi havde den kæmpe fornøjelse af have Esben som chauffør på turen frem og tilbage, samt dagene imellem.
Det var en super tur, og vi fandt sammen med Esben de bedste løsninger så det fungerede i top for alle.
Så en KÆMPE tak til Esben, uden ham var det ikke blevet det samme!
Vi vil helt sikkert bruge jer igen, og kan Esben sidde bag rettet igen, er jeg sikker på der er jubel hos både børn og voksne!
Jeg kørte med Herning turist og de…
Jeg kørte med Herning turist og de ville ikke slukke lyset oppe på 1 sal hele turen
Fantastisk chauffør
Carsten Bassemand var vores chauffør på turen til koncert i Holland med overnatning i Tyskland i dagene 6/7 - 9/7. Kørte helt fantastisk på hele turen. Dejligt med en glad positiv chauffør, der samtidig kørte eminent.
Musik Rejse til mastricht
Trustpilot-anmeldelser
Anmeldelse Herning turist
Musik Rejse
Vi har lige været i Mastricht med Herning Turist/scan rejser. Helt fantastisk tur med "bassemand" alis Karsten super service- super kørsel alt var til 5 stjerner og vi vil helt klart anbefale jer til andre. Tak for turen bassemand. Vh Annette og Claus Berntsen 😀
Tur til Andre Rieu Prag
Tur til Andre Rieu Prag
Tak til Bassemand og hans 2 døtre for en god bustur
med en dygtig chauffør bag rattet, jævn kørsel og en god service.
Hilsen Inger og Jan Ølgod
Chaufførerne står bare og snakker selv…
Chaufførerne står bare og snakker selv om de skulle have været kørt, hvilket resultere i man ikke når sit tog.
Selvegoistisk direktør
Inden man vælger at bruge dette Busselskab, så skal man lige gøre op med sig selvom man vil vælge at støtte et selskab, hvor direktørens ledelsesstil hører til i 1960'erne eller før. Chaufførerne regnes kun for at være dumme og tiltales på en negativ og nedgørende måde som ikke er hjemhørende i 2023. Når chaufførerne fejlmelder busserne, så er sandsynligheden for at fejlen ikke er rettet efter endt værksteds besøg, 9 ud af 10. Har aldrig nogensinde i hele min tid på arbejdsmarkedet haft en arbejdsgiver der er så selvegoistisk og nedladende over for sine ansatte. Første gang jeg havde kontakt med direktøren var til et "såkaldt" Teknik-Kursus, men fandt aldrig ud af hvad vi skulle på dette kursus, da de var 3 timers konstant nedgørelse af alle chaufførerne i firmaet.
Var afsted på skiferie med mit…
Var afsted på skiferie med mit universitet til Alpe D’Huez i uge 4.
Jeg spurgte ved ankomst her den sødeste buschauffør, Esben, om muligheden for at blive sat af i Schweiz på returvejen, så jeg kunne besøge min familie.
Der var ingen problemer og jeg blev uden merbetaling sat af på en rasteplads i Schweiz, så jeg kunne deltage i familieferien. Så god service og de rareste chauffører!
Vi har desuden kørt med dem før på vores skiferier og der har aldrig været nogen problemer. Altid rare og hjælpsomme mennesker!
Kontaktede Herning Turist med et tvivls…
Kontaktede Herning Turist med et tvivls spørgmål og en bekymring på en til tider meget sur chauffør som kører en fast rute.
Jeg blev hurtigt sendt videre til en som kunne hjælpe og hun ville undersøge det. Blev ringet op dagen efter hvor jeg fik svar på mit spørgsmål og de var også meget interesseret i at chaufføren selvfølgelig tog imod de rejsende på en ordentlig måde.
Tak for hjælpen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.