Jeg havde bestilt taxa til 6 personer den 20/2 til kørsel til koncert med Rasmus Madsen den 6/3 i Funart Blokhus. Jeg fik bekræftelse at alt var ok. Den 6/3 da vi sidder i vores sommerhus ca 9 km fra... Mehr ansehen
Jeg og min kammerat Inge Rat tog en taxa fra Jomfru Ane Gade i Aalborg, og det var desværre en virkelig dårlig oplevelse. Der var ingen kontakt eller venlighed fra chaufføren fra det øjeblik, vi ste... Mehr ansehen
Jeg ville bestille en relativt kort tur hjem fra et sted i Aarhus til et andet sted i Aarhus med to cykler, som jeg gjorde meget tydeligt i min bestilling. Da taxaen ankom, kunne den ikke have to cykl... Mehr ansehen
kan desværre ikke give mindre. endnu en gang hvor vi har bestilt en vogn til Juelsminde halvøen ca 3 timer før vi vil hjem, ak ja vi kunne følge vogen via jeres ab men alligevel nået den ikke frem, hv... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Med Aarhus Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn. Samtidig kan du holde øje med taxaens vej til dig. Appen findes til både Apple og Android-telefoner. Hvis du henter den nu, så har du altid en taxa ved hånden.
Vereinigtes Königreich
- dantaxa.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig ankomst
Hurtig ankomst, venlig chauffør, ren og pæn bil, fast pris
Der sidder ansatte folk og tager…
Der sidder ansatte folk og tager billeder af en person der lige får en vand af sine kunder. Vedkommende bliver fyret og må ikke kører længere for dan taxi. Puha så gør vedkommende det samme efter . Karma må da ramme
vandvittig dårlig service...
Det er dog en helt vandvittig dårlig service i kan tilbyde på Bornholm.
Hvis der bestilles en vogn udenfor Rønne og turen er kort , under 5 km, oplever jeg
oftest at Taxaen slet ikke kommer, og hvis den kommer mødes man af en sur chauffør.
Dertil er det virkelig dyrt..
Desværre har jeg flere gange , over de sidste par år skrevet til Jer. Det virker kun som
jeres service bliver dårligere og dårligere.
Jeg har prøvet UBER i udlandet. Det fungerer, hurtigt , billigt , dem kan i lære umådeligt meget af..
Taxa ankommer aldrig
Vi bestilte dagen før taxa’er til 28 personer, hvilket bliver bekræftet i telefonen. De dukker dog aldrig op, og vi ringer til dantaxa, hvorefter de siger, at de ingen bestilling har modtaget. Elendigt taxaselskab, der ikke har styr på noget. Derfor kom vi for sent til vores galla og ingen af os vil nogensinde bruge dantaxa igen.
Ekstremt dårlig kommunikation
Vi bestilte en taxa tre timer i forvejen via appen. Ringede til hovednummer ti minutter før taxaen skulle ankomme for at være sikker, og fik at vide, at der ingen ledige taxaer var i området, så de kunne ikke overholde reservationen. Det er fair, det ikke er taxaer - men det er ekstremt ringe, at man ikke får den information via appen, så man ved, hvad man har at forholde sig til. Tæt på ubrugeligt.
Fuld tilfredshed.
Fuld tilfredshed.
Kom til tiden og var behjælpelig med min bagage.
Utilregnligt
Utilregnligt! To gange har jeg oplevet at de på en forudbestilt tur ikke ankommer og når jeg ringer siger de “du skulle meget gerne ha modtaget en sms om at vi ikke kunne køre dig”. En gang har jeg oplevet at de ringer og siger at de alligevel ikke kan køre turen. I fag blev jeg redet af Aarhus taxi
Helt elendig bestillingsservice
Helt elendig bestillingsservice
0 stjerner hvis det var muligt 🤬
Er virkelig så gal på den robot.. hold nu op den fatter sgu da intet. Det kan ikke passe den er så fatsvag.
Ubrugeligt taxa selskab!
Ubrugeligt taxa selskab!
Bestilte en taxa dagen før vi skulle bruge den, bare for at være helt sikker. Vi skulle med en bus til København. 5 minutter efter taxaen skulle have afhentet os, blev vi ringet op af Dantaxa. De havde ingen taxa i vores område, hvad...
Vi skyndte os at ringe til Randers taxa og nåede lige akkurat bussen til København.
Vi kontaktwr ALDRIG Dantaxa igen.
Lidt ligesom kims chips / taxa for sjov
Bestiller en taxa og går ned i gården med det samme for at vente. 5 min efter får jeg får en sms ,hvor i der står at taxaen ankommer om 2 min . 10 min efter modtagelse af sms ringer jeg ind til dem igen for at høre om den var på vej , og får en salgstale om at den lige er på trapperne . Yderligere 12 min går uden noget taxa og jeg ringer ind og får en smøre om at de har været der,og kørt igen da jeg ikke var der som aftalt .
Ringe taxa selvskab
Det er så ringe det selvskab. Der er aldrig nogen vogne i nærheden at få, nu har jeg oplevet det så mange gange her i vordingborg området.
Der er aldrig problemer med at få en næstved taxa.
Så nu er jeg glad for flex taxa er kommet tilbage dem kan man regne med, bare man bestiller i god tid og så til den halve pris 😉
Så derfor kun en stjerne, men nul stjerner burde det være!
Dantaxa bør finde chaufføre som gider…
Dantaxa bør finde chaufføre som gider køre i de områder de dækker, chaufføre melder ind de kommer inden for 3 min efter 30 min er der stadig ikke kommet en taxa.
Prøver og anullere og bestille på ny, men det samme sker med samme chauffør som melder sig ind men der sker det samme
Amager
Amager - Jeg har bare oplevet verdens bedste taxamand ...Han var dog osse Flex men jeg bestilte ham som normalt taxa ...
Han fulgte min gamle far helt til døren under armen og var den bedste chauffør og tur jeg nogle sinde har haft..
Hvor jeg derimod har oplevet mange ubehøvlede og sure chauffører der ofte ikke taler og forstår dansk eller engelsk dsv ..
Den søde mand han hentede os tilmed tilbage
trygt igen ..-
Betaling overhovedet ingen problem..
Sådan skulle alle bare være for ,at få flere kunder....
Super tilfreds ..Tak til ham 🙂
Min gamle mor skulle køres til en…
Min gamle mor skulle køres til en aftale af Dantaxa Favrskov. Hun er meget dårligt gående, og havde brug for at få hjælp til at komme ud af taxa og at blive hjulpet op til indgangen. Det ville taxa chaufføren ikke, og han ville ikke engang åbne døren. Dårlig service, dem kan vi ikke anbefale.
Jeg forudbestilte en taxa til Billund…
Jeg forudbestilte en taxa til Billund Lufthavn i appen. Taxaen kom ikke. Jeg rykkede efter 5 minutter og gik at bide at den var på vej inden for få minutter. Den kom ikke. Dr blev derefter lovet 15 minutter. Til sidst holdt Dantaxa op med at besvare mit og min mands opkald. Der kom ingen taxa og jeg missede mit fly. Uforståeligt service niveau og pointen ned appen forstår jeg ikke. Jeg missede mit fly! Bruger aldrig Dantaxa igen. Håber Uber kommer tilbage til DK.
Pas på
Pas på, chauffør havde mulighed for at hæve beløb to gange på kortbetaling. Dantaxa har betalt tilbage. Tjek din konto.
Bestilt 3,5 timer før afgang af fly…
Bestilt 3,5 timer før afgang af fly til lufthavnen, kom aldrig og mistede fly 😡, fik tilbudt en anden 1.5 inden time før afgang og det dur ikke når man skal være der min 2 timer før. Så dårlig service... kostede mig så en fuld arbejdsdag og 3000,kr i tabt løn.
Værste taxaselskab der findes
ALDRIG IGEN!
Vi er 5 drenge som bestilte en taxa kl 17 til at hente os kl 01:00 og fik derefter bekræftelse.
Vi hygger til nytår og venter spændt på taxaen så vi kan komme i byen.
Klokken slår 01:00 og vi får en besked hvor der står ‘din vogn er på vej’
Vi venter i spænding om tænker den snart er her hjemme.
Klokken slår 01;45 og vi får igen besked ‘bedøm din tur med os’
Vognen vælger simpelthen aldrig at dukke op, og vi får ingen besked omkring dette.
Det er simpelthen ikke iorden!
Aldrig igen om vi bestiller fra Dantaxi!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.