Meget “flabet oplevelse”
Meget “flabet oplevelse”. Har været udsat for flere gange; når de har lovet et tidspunkt, og man har ringet tilbage til dem omkring, ikke at være der på på tidspunktet. At true med ikke at komme overhovedet
Vejle Taxa er en alsidig, danskejet forretning, der kan klare de fleste transportopgaver, store som små. Samtidig er vi en forretning, der kan levere en vogn på alle tider af døgnet, året rundt, også når andre har lukket. Vi holder nemlig aldrig fri. For at nævne nogle af de opgaver, vi gerne påtager os, er den vigtigste naturligvis persontransport af enhver art. Vejle Taxa har i mere end 10 år kunnet tilbyde siddende patientbefordring. Vi påtager os også gerne kørselsopgaver med hastende småforsendelser til et hvilket som helst sted i landet og kan naturligvis også hente forsendelser overalt.
Vindinggaard Ringvej 1, 7100, Vejle, Dänemark
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Du skal ha en rigtig god forsikring og en skytsengel hvis du kører med dem eller når du møder dem. De kører som om de ejer gaden og ubetinget vigepligt rager dem ikke. Jeg lagte vejen forbi deres kontor i Vinding i dag efter en grov oplevelse hvor selveste chaufføren også var til sted. Jeg blev smidt ud for at brokke mig over at han bare kørte over foran os ved
Vindinggård ringvej. Det må tilføjes at i skal huske at i har med persontransport at gøre, jeres chauffør kører uden at se sig for bare over en ubetinget vigepligt og påstår så han ikke har set os? Han har slet ikke kigget efter ellers havde han set os især da der er ubetinget vigepligt. Min kone fik sig enm ordentlig forskrækelse, min bil klodsede bremser i og på jeres kontor bliver man smidt ud??? Så vil i snakke jer fra med travlhed? Står det i færdselsloven at når man har travlt med at komme på kontor må man godt bare køre til??? Glem det, sker det igen melder jeg til politiet.

Antwort von Vejle Taxa
Elendigt service, service medarbejder der tog telefon, sad og vræssede af mig, smækkede røret på, og gjorde intet ud over blive fornærmet. Jeg sagde en adresse prøve stave det og hun blev ved med nævne en helt anden adresse… hun smækkede røret på, ringede hende op igen og hun skrev bare en tilfældige adresse og vræssede videre og gad ikke snakke mere med mig… det havde hun simpelhen ik tid til…. Tid til deres kunder burde de have dårlig telefon arbejde fra kontoret. Taxa cheføren var helt ok intet problem der

Antwort von Vejle Taxa
Utroligt efter så mange år de endelig er kommet på trustpilot.
Men hvis man vil snakke med nogle der hader sit job så det deres nr at ringe til. Hvis du vil have en lille omvej for en ekstra omkostning så det rette firma. Hvis man tænkte skat har dårlig kundeservice, så prøv Vejle taxa, det bliver ikke værre.

Antwort von Vejle Taxa
Vejle taxa er let at få fat på pr telefon, og aftale blev overholdt. Dejligt, at jeg pr telefon møder et ”levende” menneske, som jeg kan aftale tid og sted med. God betjening og taxa til tiden kl. 01.30 den 13.12.25. Vh Pia

Antwort von Vejle Taxa
Vi havde ventet op mod en time på Dantaxi, men vognene kom aldrig, trods de forsøgte at bilde os ind at de havde været der.
Ringede til Vejle taxa i stedet og de kom efter 6 min. Ganske tilfreds med oplevelsen.

Antwort von Vejle Taxa
We requested a short journey for a wheelchair user and where all other taxis turned the work down, Vejle Taxa were more than happy to help our customers by dropping them from Billund Airport to Lalandia. A small thing but made a huge difference to this family.
they were extremely communicative ensuring our clients needs were met and made a change at short notice for the return to make the pick up for the airprot easier.
It is wonderful to see such an empathetic company will ing to step up to help customers who need extra support. We will be using them for all our clients visiting Denmark going forward.

Antwort von Vejle Taxa
Altid søde og rare at snakke med. De er serviceminded. Man kan til hver en tid lave aftaler/bestille til til kørsler. De er præcise, osv.

Antwort von Vejle Taxa
Bestilte en taxi på mail til afhentning af en udenlandsk kollega på hotel. Taxien kom som aftalt og hentede kollegaen inde i receptionen. Så en kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von Vejle Taxa
Total dårlig selvskab. Vi bestilte en taxa 5 timer før og skulle ud og spise på Treetop. Da kl var 1915 og taxaen ikke var kommet. Så ringede jeg til selskabet. De havde glemt at sætte distrikt på turen… så den var ikke bestilt.
Ja hvad skal man gøre Ūber findes jo ikke i DK. Mage til amatør behandling. Kan kun råde jer til at finde en anden løsning end Vejle Taxa.

Super service. Altid venlige og imødekommende 😊🚕
Dårlig service når man ringer for at forudbestille en taxa. Blev overfuset, da jeg prøvede at forklare hvornår jeg gerne ville hentes.
Man prøver at støtte et lokalt taxa selskab, men virker da til at de har kunder nok med den måde de behandler en over telefonen. Heldigvis kunne man ringe til Dantaxi efterfølgende og få en god service, hvor man ikke blev overrumblet.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.