En rejse til Phillipinerne i november sidste år, som bestemt ikke levede op til forventningerne, efterlod os ikke anden mulighed end at anmelde rejsen til Pakkerejseankenævnet. Vi blev efter en lang... Mehr ansehen
Vi var i Borneo ., Java och Bali. Jättehärlig resan, vilken upplevelse. Början av semester 2 dagar i regnskogen på privata båten med kocken och guiden. Efter till Java kolla borobudur och p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nytårsferie på Zanzibar 😊 Tusind tak til Yaneeda og deres lokale operator ”Safari Jens” Allerede i lufthavnen blev vi taget imod af dygtig guide og chauffør. Hotelresort ”Zanzibar Queen” må... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi kan også melde os på listen over kunder som skulle have haft penge tilbage for længe siden. Vi hører heller fra dem. Måske vi skulle gå sammen om at få firmaet erklæret konkurs. Så kan vi alle få... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På yaneeda.com kan du booke din rejse direkte hos rejsearrangører i hele verden. Du skal ikke betale for dyre mellemled - derfor kan du spare minimum 30 % på alle vore rejser. Du har nemlig sparet det klassiske rejsebureau væk. Vi formidler kontakten til lokale rejsearrangører i hele verden, som har sammensat programmer, der giver dig den lokale og mest autentiske oplevelse på rejsemålet. Fra store attraktioner, som er værd at se, til de små hemmeligheder, som ingen andre kender til.
Bredgade 19 E, 1260, København K, Dänemark
- info@yaneeda.com
- www.yaneeda.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
hvis flere stjerner var muligt havde de fået dem !
hvis flere stjerner var muligt havde de fået dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvorfor vælge yaneeda? Fordi man ikke finder bedre service til bedre priser 😍
Vi lige kommet hjem fra den bedste ferie på Bali. Alt var der styr på, hotellerne var så fine og lækre, alle chauffør var til tiden og venlige, gode guides på ture, og bare gernelt alt perfekt! Bali er skøøøøøn 👍
Da vulkanen går i udbrud på Bali, bliver lufthavnen lukket, vi ved ikke hvad vi skal, men efter en snak med yaneeda bliver vi rolig igen. De sørger herfra for ALT så vi kommer godt og trygt hjem. Ombooker, hotel overnatning, finder ny rute og privat chauffør. En kæmpe TAK til hele holdet bag og især Hasse og Alex ❤️
Dejlig ferie på Sri Lanka med børn
Vi havde en rigtig god ferie med hoteller og oplevelser der passede lige til vores familie.
Simpelhen SUPER !
Simpelhen SUPER !
Lige kommet hjem fra Bali.
Ubud var første stop - fantastisk, rismarker og så flot natur !!
Gili T og Gili Air - Amazing, dykning med flotte koraller og skildpadder.
Og slutteligt Sanur - wawwww.
Tak til jer for planlægning af vores tur.
Min datter og jeg har fået en oplevelse for livet - og lidt mere til.
Vi kommer helt sikkert til at ses igen - på en anden destination.
16 dage i Vietnam og 16 dage på bali
Har været 16 dage i Vietnam og efterfølgende 16 dage på Bali.
Vi var på ca 12 ture og havde privat chauffør og bil og eller båd.
På alle tur blev vi hentet og bragt til næste destination.
Til alle indenrigs flyvninger blev vi også hentet og bragt.
Alle guider var flinke og kom til tiden.
Fantastiske ture vi var på .
Næste tur bliver med samme selskab
På safari med Yaneeda.
Jeg var afsted på safari med en kammerat, som Yaneeda havde arrangeret. Vi ankom til Arusha, hvor vores chauffør stod klar til at møde os og køre os til hotellet. Dagen efter blev brugt på en guidet tur i Arusha, hvor vi så markedet og den lokale pub. Dagen efter stod den på safari og vores dygtige chauffør / guide var klar på hotellet. Vi var forbi Tarangire, Serengeti og Ngorongoro krateret. Vi boede vildt godt i Lodge og tented camps. Jeg kan til enhver tid anbefale Yaneeda hvis I skal på safari. Det har de virkelig styr på.
Vi havde den skønneste bryllupsrejse …
Vi havde den skønneste bryllupsrejse til Bali og Gili. Alt gik efter planen og Yaneeda havde sørget for fantastiske hoteller, gode udflugter og lokale guider, der tog sig godt af os. Rejsen var rigtig godt sammensat, så man både oplevede en masse men samtidig nåede at slappe af.
Vi havde få gange brug for at komme i kontakt med Yaneeda - og der var hurtigt svar hver gang.
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre bryllupsrejse!
Fantastisk rejse til Bali
Vores drømme rejse var først lige gået igang, da vi ved første morgenmad blev informeret om en ulmende vulkan og at folk var evakueret til vores nuværende hotel. Det gik hurtigt op for os, at de evakuerede bl.a kom fra det hotel vi skulle bo på senere i vores ophold.
Man bliver lidt panik og vi valgte at sende en mail til Yaneeda og beskrive vores bekymring. Der gik ikke lang tid fra afsendelsen, til Hasse ringede os op. Han kunne sætte lidt hoved og hale i alle de løse rygter. Vi fik mobil nr både på ham og Alex og der blev sagt at der måtte ringes både nat og dag.
Det har været en fantastisk rejse og vores hoteller levede fuld op til forventningerne. Også det vi blev ombooked til, da det andet stadig var i lukket område.Vi var på Bali bl.a for at dykke, vi boede på 2 dykker resorter og 1 by hotel, det var skønt med en kombination.
Vi boede i Kuta, Sambirenteng og Sanur, chaførerne der skulle hente og bringe os kom til tiden og var utrolig flinke.
Vi kan varmt anbefale Yaneeda, de er yderst professionelle, også i en situation som ingen havde kunne forudse, det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med dem.
Tak for en fantastisk rejse
Vi er netop kommet hjem efter en fantastisk rejse til Bali.
Jeg var positiv fra første henvendelse, hvor jeg talte med Kasper. Han hjalp med at sammensætte den helt rigtige rejse til os samt sørgede for bestilling af de bedste flybilletter udfra personlige ønsker. Alt fungerede perfekt.
Dagen før afrejse kontaktede jeg Hasse for at orientere mig om den øgede vulkanaktivitet på øen. Han gav mig kontktoplysningerne på Made, Yaneedas lokale kontakt på Bali. Jeg var i løbende kontakt med både Made og Hasse før under og efter hjemkomst. Det har været en super service og en meget betryggende oplevelse.
Vi var meget begejstrede for vores lokale guide Koman, som vi mødte på en af de planlagte ture på vores rejse.
Alt har fungeret perfekt med hoteller, transport til de forskellige destinationer samt planlagte udflugter.
Vi oplevede Ubud, Gili Trawangang og Sanur. En helt igennem fantastisk rejse.
Jeg giver yaneeda 5 stjerner og giver mine varmeste anbefalinger.
Vi vil med garanti benytte Yaneeda som rejsearrangør en anden gang.
Super rejse selskab
Vi har haft en super fin tur til Bali med Yaneeda. Alt spillede fra afgang til hjem tur.
The Emerates spiller for vildt, hotellet var super hyggeligt og ikke mindst autentisk i rigtig Bali stil.
Vi rejste 2 dage efter at vi havde hørt om vulkanen Agung, og var bekymrede for at tage afsted.
Hasse fra Yaneeda var up-to-date, og var meget professionel omkring håndtering af vores bekymring.
Han var hurtig med svar og ikke mindst effektiv.
Kan varmt anbefale Yaneeda til din næste rejse🌸
Vi havde en rigtig god oplevelse med …
Vi havde en rigtig god oplevelse med Yaneeda, da vi skulle booke en ferie til Marrakesh. Vores kontaktperson var hurtig, kvik og fantastisk til at hjælpe med at besvare alle vores spørgsmål. Vi endte med at bo på det fineste hotel inde i byen med den smukkeste udsigt og en lækker morgenmad! Den ene dag havde vi tilvalgt en guidet rundtur gennem byen, med den sødeste guide, som bestemt kan anbefales!
Alt i alt var det bare en rigtig god oplevelse og Yaneeda gjorde et fantastisk stykke arbejde
Bali og Gili - fantastisk
Vi havde egentlig tænkt selv at arrangere vores bryllupsrejse til Bali og Gili Meno, men da vi ikke kendte Indonesien fra tidligere, tog vi efter anbefaling kontakt til Yaneeda, og det fortrød vi ikke. Yaneeda hjalp os med at planlægge bryllupsrejsen via deres lokale samarbejdspartner Domestic Asia, og vi har kun ros til dem. Før rejsen lyttede de på vores ønsker, fandt flere alternativer til hoteller (og yderligere hvis det ikke lige matchede behovene), og turene blev modificeret efter vores ønsker. På Bali var chaufførerne der altid til tiden og kørte trygt, alle hotellerne var fantastiske og levede op til vores ønske om at undgå "det overturistede Bali", og turene var fantastiske og med kun os eller mindre gruppe (max 4 udover os). Dog var det særligt, da jeg brækkede foden, at de virkelig fortjener ros, da de udover at hjælpe os til læge/hospital modificerede vores rejse og sørgede for, at vi fik værelse med lettere adgang, fandt alternativer til de ture, vi ikke kunne tage på uden gebyr, og i det hele taget sørgede for, at vi fik den hjælp, der var nødvendig. Uden dem havde vi ikke nydt Bali og Gili, som vi gjorde :)
Hakuna Matata på Kilimanjaro
Min søn og jeg var på en trekkingtur på Kilimanjaro med Yaneeda. Det var en fantastisk tur med en god guide og flinke hjælpere (teltbærere, kok, osv.). Vi lærte at sige "Pole, Pole" ("langsomt, langsomt") og om aftenen var alle holdene samlet og opstod der ægte camp-stemning med bål, dans og Kilimanjaro-sang.
Yaneeda var service-mindet fra den første kontakt i telefonen. Alt klappede undervejs.
Hvis man er til trekking, kan turen klart anbefales.
YANEEDA - JA TAK!
YANEEDA, VI SIGER JA TAK!
3 ugers fantastisk rundrejse i Thailand, lige fra nord til syd, forløb fuldstændig problemfrit! Yaneeda sørgede for næsten al transport (indenrigsflyvninger, båd og bil), hvor samtlige chauffører kom til tiden, hvis ikke 5 min før planlagt.
Yaneeda hørte og lyttede til vores ønsker og vejledte til, hvordan vi oplevede Thailand bedst muligt. Vi føler, at vi har fået set alt dét, som Thailand har at byde på. Dialogen var god, hurtig og problemfri. Hurtig respons på spørgsmål og tæt kontakt helt op til afrejse. Vi følte os godt taget hånd om og i trygge hænder under hele turen.
Det var første gang, at vi rejste med Yaneeda, men det er bestemt ikke sidste gang!
Min Familie og jeg er netop kommet hjem …
Min Familie og jeg er netop kommet hjem fra en helt fantastik rejse i Sydamerika (Peru, Chile, Galapagos og Colombia). Turen har overgået alle vores forventninger og drømme. Efter vi er kommet hjem, virker det helt urealistisk, at vi har oplevet så meget på 1,5 måned. Vi har både vandret i bjerge, udforskede junglen, stået på ski i Andesbjergene, oplevet verdens tørreste ørken, snorklede med et hav af skildpadder og hajer, set hvordan kaffen gror, slappede af ved smukke strande ved den caribiske kyst og meget meget mere! Alt har fungeret super godt undervejs (transport og hoteller). De lokale guider har været velformuleret og haft en stor viden indenfor det vi så. Det er derfor med stor tilfredshed, at vi vil anbefale Yaneeda til andre, samt benytte dem igen, når den næste rejse skal planlægges.
Anbefalingsværdigt!
Vi kan stærkt anbefale andre at benytte sig af Yaneeda som rejseselskab.
Vores oplvelse er i korte træk at Yaneeda er hurtige til at svare på henvendelser, er billige og tilbyder et velstruktureret rejseprogram.
Min mand og jeg var på bryllupsrejse med Yaneeda på skønne Bali. Det er vi glade for at vi gjorde - der var ikke noget vi manglede før, under og efter rejsen.
Rejsen var med fly, transfer, hotel, diverse ture og chauffør rundt på Bali - alle aftaler blev overholdt, servicen var helt i orden og standarden på hotellerne var helt som den skulle være.
Yaneeda er i tæt samarbejde med de lokale og derfor fik vi også en oplevelse vi sent vil glemme. Vi var på trekking med en lokal guide i det nordlige Bali, oppe i bjergene. Her gik vi mellem rismarkerne, fik os en waterslide tur i den vilde natur, guiden havde frisk frugt med rundt på turen, som vi nød i en af de små hytter til bønderne i rismarken og badede i søerne fra de smukkeste vandfald. Helt perfekt.
Vi booker gerne med Yaneeda igen!
Super god betjening over mail
Super god betjening over mail , jeg skulle bruge lufthavns afhentning og en udflugt, absolut gode priser
Jeg var heldig og vinde et gavekort , og har fået det indløst, til lige det jeg skulle bruge .
Yaneeda klarer det flyvende!
Yaneeda stod for at arrangere vores tur til Marrakech og Agadir. Super service hjemmefra og til en rigtig god pris. Hotellerne var rigtig gode og de aktiviteter vi havde booket hjemmefra levede op til forventinger. De var meget professionelle og tager helt sikkert fat i dem næste gang jeg skal afsted.
Bedste rejsebureau jeg har rejst med!
Bedste rejsebureau jeg har rejst med!
Siden jeg rejste med Yaneeda.com første gang i 2014, har jeg ikke booket mine rejser andre steder. De er både billigst, bedst og mest professionelle. Jeg er dybt imponeret over den effektive og hurtige service som de yder. De svarer på spørgsmål nærmest med det samme. Efter selv at have arbejdet flere år i rejsebranchen ved jeg, at det ellers langt fra er en selvfølge!
Denne sommer var jeg på rundtur i Vietnam fra nord til syd med min kæreste, og det var en virkelig fed oplevelse. Lækre hoteller, de mest passionerede, lokale guider og selvom der var mange transfers og hotelskift så var chaufførerne der altid til tiden - og der var bare 100% styr på det. I Sapa havde vi valgt et hotel, som viste sig at være nabo til en grund, der var ved at blive renoveret. Vi ringede til vores guide og efter 10 minutter sad vi på et nyt hotel. Virkelig god service!
Derudover skal man forstå det unikke i, at Yaneeda.com støtter de lokale ude i de respektive lande, og at man altid bliver mødt af en guide, som er fra selve landet og ikke en dansker, der er taget med på tur. Det giver en sindssyg ægte og speciel oplevelse, og vi har nu også fået venner fra både Hanoi, Sapa og Saigon med hjem i kufferten efter vores tur.
Jeg har også været i Marokko med Yaneeda.com 3 gange - 2 af gangene sammen med hele familien. Og hver gang har jeg været overrasket over hotellernes standard ift. prisen.
Jeg sidder og prøver at finde ud af, hvad jeg kan skrive af negativt om rejseselskabet, men jeg kan simpelthen på stående fod ikke komme i tanke om noget.
Rejsen til Bali i december er i øvrigt allerede booket ;o)
Super tur til Japan med rundrejse …
Super tur til Japan med rundrejse arrangeret i et passende tempo fra Tokyo over Hakone til Kyoto og sidst men ikke mindst, skønne Okinawa, hvor vi af Yaneeda blev anbefalet at besøge smukke Zamami island, der bød på lækker snorkling i azurblåt hav i rolige omgivelser. Den anbefaling er hermed givet videre! Vi købte selv flybillet med JetStar da vi var dernede, men alt andet stod Yaneeda for, og jeg har iikke en finger at sætte på deres service - kan varmt anbefale dem som rejsebureau.
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med …
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med Yaneeda. Vi havde booket os ind på et hostel meget tæt på Rinjani, da vi havde fået at vide at vi skulle være indenfor en radius af 10 km. Det viste sig så, at chaufførerne, ifølge ejeren af vores hostel, alligevel kører gennem Sengiggi, som er en større by længere væk fra trekkingcentret. Vi havde derfor ikke behøvet at være så tæt på trekkingcentret, som vores kontaktperson havde oplyst os om. Vi var blevet oplyst af Yaneeda, at vi skulle være klar til afhentning kl. 5 om morgenen. Det viste sig så at vi ikke ville blive hentet før kl. 7. Dette burde Yaneeda have oplyst os om da de fik vores hostel oplyst. Men der kom aldrig nogen bil til os. Ejeren af vores hostel ringede rundt til samtlige trekkingcentre i området, og vi var ikke registreret nogle steder. Vi kom derfor ikke op på Rinjani. Yaneeda vendte dog hurtigt tilbage til os efter vi kontaktede dem herefter og lovede os fuld refundering af vores omkostninger, som de ville overføre samme dag. Da vi kom hjem, en uge efter, havde vi dog stadig ikke modtaget nogle penge. Det viste sig, at der var sket en fejl hos dem i refunderingen af pengene. Desværre krævede det en insisterende indsats og adskillige opkald fra vores side for at få vores penge retur, og det trækker desværre ned på den velvilje, som Yaneeda trods alt viste efter at de ikke havde formået at registrere os til vores trekkingtur.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.