En rejse til Phillipinerne i november sidste år, som bestemt ikke levede op til forventningerne, efterlod os ikke anden mulighed end at anmelde rejsen til Pakkerejseankenævnet. Vi blev efter en lang... Mehr ansehen
Vi var i Borneo ., Java och Bali. Jättehärlig resan, vilken upplevelse. Början av semester 2 dagar i regnskogen på privata båten med kocken och guiden. Efter till Java kolla borobudur och p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nytårsferie på Zanzibar 😊 Tusind tak til Yaneeda og deres lokale operator ”Safari Jens” Allerede i lufthavnen blev vi taget imod af dygtig guide og chauffør. Hotelresort ”Zanzibar Queen” må... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi kan også melde os på listen over kunder som skulle have haft penge tilbage for længe siden. Vi hører heller fra dem. Måske vi skulle gå sammen om at få firmaet erklæret konkurs. Så kan vi alle få... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På yaneeda.com kan du booke din rejse direkte hos rejsearrangører i hele verden. Du skal ikke betale for dyre mellemled - derfor kan du spare minimum 30 % på alle vore rejser. Du har nemlig sparet det klassiske rejsebureau væk. Vi formidler kontakten til lokale rejsearrangører i hele verden, som har sammensat programmer, der giver dig den lokale og mest autentiske oplevelse på rejsemålet. Fra store attraktioner, som er værd at se, til de små hemmeligheder, som ingen andre kender til.
Bredgade 19 E, 1260, København K, Dänemark
- info@yaneeda.com
- www.yaneeda.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fed oplevelse og et seriøst rejseselskab som du kan stole på!
Fed oplevelse, 3 uger på Bali og selvom det hele ikke var gnidningsfrit (lidt transport-misforståelser) håndterede rejseselskabet det med bravour og sørgede for at vi nåede alt hvad vi skulle! Personligt tak til Kasper for en fedt konstrueret tur, hvor prisen var fin og oplevelserne mange! Jeg kan kun anbefale Yaneeda og vil benytte dem igen!
PS: spørg dem gerne om råd hvis du er i tvivl om hvilke rejser-aktiviter, spisesteder og andet, de ved hvad de snakker om.
Sri Lanka i luksus
Jeg har været 12 nætter afsted til Sri Lanka med min kæreste - sikke en oplevelse. Yaneeda havde planlagt den perfekte rejse og ikke mindst sørget for de rigtige personer til at hjælpe os i landet. Alt gik som det skulle og hvis der var små uoverensstemmelser, imødekom yaneeda problemerne med åbne arme. Fremover vil vores rejser bestilles igennem yaneeda. Tak for en fed oplevelse, den gode service og den perfekte tur hidtil.
Joachim

Antwort von Yaneeda
Vi var i foråret på en rundrejse på …
Vi var i foråret på en rundrejse på Bali med nogle dage på Gili Trawangan - en fantastisk tur hele vejen rundt - alt klappede med flybiletter, hoteller osv. Gili Trawangan var dog annonceret som en ren bounty ø - det var ikke helt tilfældet, da der var masser af barer og restauranter langs havnepromenaden og en masse nedbrydning af samme, på lige præcis det tidspunkt vi var der.
Vi var dog overordnet meget tilfredse og fik hele vejen igennem planlægningen stor hjælp og god service fra Kasper i kundeservice.
Dårligst arrangør ever.....
Vi er lige kommet hjem fra Safari i Mikumi og derefter en tur til Zanzibar.
Vi blev i sidste øjeblik flyttet til et andet hotel i Dae el salam, udenfor byen, hvor vi intet kunne foretage os.
Mikumi er et fint sted og Camp Bastian er også fint.
Men jeres planlægning er helt til rotterne, den første dag ankom vi kl. 16 på Safari og ikke omkring frokost som oplyst, dag 2 var vi der hele dagen, men dag 3 hvor vi skulle på morgen Safari, skulle vi forlade parken senest kl. 9.00, for at kunne nå tilbage og nå vores fly videre til Zanzibar.
Så de lovede Safari dage er rent opspind.
Turen til Zanzibar gik fint.
Men vores Hotel Zan View lå helt isoleret, så der var stort set intet at fortage sig, vi var blev lovet at vi feks. kunne leje cykler og tage en cykeltur, men det var der intet af.
Placeringen af hotellet er helt gal, billederne som vi havde fået, kommer ikke alle fra stedet og man har "glemt", at oplyse at der ligger en meget fattig landsby mellem hotellet og stranden, som skal passeres til fods. Hele landsbyen ligner en losseplads, de små børn slog ud efter os, når vi gik igennem. Og vi havde absolut ikke lyst, til at gå den vej efter det blev mørkt....
En enkel dag, bad vi hotellet om at køre os til et andet hotel, resultat.... vi blev sat af på et forkert sted....
Så alt i alt, er det den dårligst arrangeret rejse, vi nogensinde har været på.
Perfekt tur til Annapurna basecamp i smukke Nepal
Min veninde og jeg bestilte i marts en rejse gennem Yaneeda til Nepal. Rejsepakken var en guidet tur til Annapurna basecamp på 12 dage. Informationsniveauet inden afgang var højt, og vi fik hjælp til alt det udstyr vi skulle have med, og hvordan vejrforholdene så ud. Yaneeda var hurtige til at svar over mail, når vi henvendte os med spørgsmål, og de hjalp hver gang gladeligt. Super flinke mennesker!
Vores tur til Nepal var helt fantastisk, med en natur som var helt overvældende smuk. Nepals naturområder skal bare opleves, derfor anbefaler jeg højt Annapurna Basecamp!
Det nepalesiske guide-firma som Yaneeda har tilknytning til , er meget professionelt. Vi havde en virkelig god guide som var rig på viden om Nepal, folket, kulturen og naturen. Vi var trygge under hele turen og værdsatte alle de flinke folk fra Nepal som man møder på turen.
Stor og varm anbefaling herfra !
Safari/Zanzibar Tanzania
Vi er lige kommet hjem fra safari/afslapning i Mikumi/Zanzibar. ALT har overgået vores forventninger - så vi kan kun give Yaneeda vores aller bedste anbefalinger - vi vil helt klart vælge Jer, næste gang vi skal ud i den store verden og have en på opleveren :-)
Anmeldelse af safari
Anmeldelse af safari, 6-dage, i Tanzania.
Det var en helt fantastisk tur. Alt klappede. Turen var en telt-safari i april i Range Rover med guide/chauffør og kok (Northern Circuit).
Vejret artede sig straks vi var ude af Arusha. Temperaturen var rigtig behagelig.
Vi var alene det første døgn, så fik vi selskab af to (behagelige) spanske mænd. Altså var vi kun fire i jeepen med hvert vores vindue.
Helt fantastisk, at det var lavsæson - vi var stort set alene i parkerne og der var fint med plads på campingstederne (i højsøsonen er jeg ikke helt sikker på, at det er helt så godt, da faciliteterne er begrænsede)
Guide/chauffører (Anwar),kok (Frederick), transfer etc rigtig, rigtig godt. Dygtige folk.
Professionel og promte håndtering af ændringer ved ank./afrejse
Outpost Lodge var rigtig god. Fine værelser, god mad, gode priser i restauranten, hyggeligt, godt personale.
Og så til det allerbedste: fantastisk wildlife overalt. 150+ elefanter, 150+ plus giraffer, 75+ løver. Girafer i campen og 'close-encounter' med to vilde elefanter efter mørkets frembrud etc. We liked it 😍
Jeg foreslog Benjamin (Yaneedas kontakt i Arusha), at de tilbyder en ekstra madras - eller anvender nogen lidt tykkere af nævnte. Eneste mindre overraskelse var, at selskabet ikke benytter feltsenge af en slags.
Turerne køres af en underleverandør til African Sermon Safaries fra Nairobi. Men så længe det fungerer .... who cares!
Så vi er meget tilfredse med Yaneeda (selv om det tog noget tid af hive oplysninger ud af dem til at begynde med 😊 - jeg kan se hjemmesiden er forbedret med oplysninger nu) og med Yaneedas partner i Tanzania.
I har derfor to meget tilfredse kunder, der allerede har anbefalet jer til andre.
Fantastiske rejseoplevelser i Myanmar og Vietnam
Min kæreste og jeg har været på oplevelserejse i Asien hele to gange. Først i Vietnam 2016 og senest Myanmar 2017, hvor Yaneeda stod for al planlægning! På begge oplevelsesrejser rejste vi fra Nord til Syd - en form for luksusbackertur. Vi sender den varmeste anbefaling til Yaneeda!

100% tilfredshed
Vi er lige kommet hjem fra den mest fantastiske og oplevelsesrige rejse i Vietnam fra nord til syd arrangeret af Yaneeda og deres vietnamesiske samarbejdspartner. Alt var så veltilrettelagt. Dygtige og vidende guider og chauffører, som altid kom til tiden eller lidt før. Vi boede på gode og centralt beliggende hoteller.
Ved planlægningen af turen gik vi som udgangspunkt ud fra Yaneedas forslag på deres hjemmeside. Det var dejligt at kunne gå ud fra det, men ellers kunne rejsen sammensættes helt efter vores ønsker - med rigtig god vejledning fra Yaneeda.
Vi var i det hele taget meget glade for kontakten til Yaneedas medarbejder, venlig, tålmodig og kompetent. Vi følte os meget trygge ved at skulle rejse med dem.
Yaneeda vil klart være vores førstevalg som rejsearrangør ved kommende rejser.

Alt er top
Mine varmeste anbefalinger. Alt er bare i orden. Skræddersyet rejse lige efter vores ønsker. Og super service både før under og efter rejsen.
Super god planlagt ferie til Cuba
Denne her anmeldelse kan gøres meget kort. Jeg vil anbefale alle at planlægge deres rejse i samarbejde med Yaneeda. Med en super god service, blev en perfekt ferie til Cuba planlagt præcist efter vores behov. Det var en fornøjelse at have kontakt til medarbejderne i Danmark inden afrejse, og en måske endnu større fornøjelse at alt klappede i forhold til Yaneedas lokale samarbejdspartnere, der udviste ligeså god service som herhjemme og havde styr på alle aftaler. Tak Yaneeda for en perfekt rejse.
Professionel service og hurtige svar
Yaneeda lavede en pakkerejse til Bali til os - da det ikke lige ramte plet, lyttede de til vores ønsker og rettede tilbudet så blev en fantastisk rejse. Yaneeda stod for rammerne til en drømmerejse og vi blev ikke skuffede. Medarbejderne var servicemindede og svar hurtigt på vores henvendelser via mail.
Fantastisk service og medarbejdere i øjenhøjde
Selvom jeg var (meget) sent ude med at bestille min rejse, blev jeg kun mødt med hjælpsomhed og hurtig betjening.
Da jeg rejste alene for allerførste gang, var jeg afhængig af deres hjælp, og at jeg følte mig tryg. Både før, under og efter min rejse er der blevet spurgt ind til min oplevelse, og jeg har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, hvordan jeg kunne få fat i hjælp, hvis nødvendigt.
Jeg vil meget gerne rejse med Yaneeda igen, og jeg anbefaler dem til alle, jeg kender.
Langt væk og alligevel ALTID tæt på
Vi er en familie på 10 der har været 17 dage på Bali. Vi har fået stor hjælp i planlægningsfasen, hvor der hele vejen igennem blev taget højde for vores ønsker og planer. Et fint program for ferien og til en fair pris.
Under ferien fungerede alt efter planen. Der var chauffører og guider på aftalte tidspunkter. Kontaktede vi Yaneeda under ferien blev der også her svaret hurtigt på vores spørgsmål.
Det er ikke sidste gang Yaneeda skal være med til at planlægge vores ferie
Inka tur i Peru
Vi bestilte Inka turen hjemme fra inden vi tog afsted til Peru igennem yaneeda rejseselvskab og det hele gik efter planen og vi havde en fantastisk tur. Og samtidig var det det billiste selvskab vi kunne finde. Hvis jeg skal afsted igen vil jeg helt klart foretrække at bruge dem igen.
fantastisk god service
Vi rejste sidste år med Yaneeda to uger til Bali og havde den bedste ferie. Lige fra første henvendelse, mødte vi service ud over det sædvanlige - og samtidig er priserne også gode - vi følte at vi fik rigtig meget for pengene. Så en varm anbefaling herfra.
Fantastisk familierejse i Thailand
Vi havde en skøn både oplevelsesrig og afslappende familierejse i Thailand. Rejsen var skræddersyet ned til mindste detalje, tilpasset vores families behov og indeholdt velafstemt variation. Yaneeda leverede super service og får vores bedste anbefalinger.
Super rejseselskab
Skulle med svigerfamilien på tur til Marrakech og faldt over Yaneeda der lå 20% under prisen sammenlignet med konkurrentere. Jeg fik fat i en dygtig konsulent, som selv havde været der og alt fra fly til hotel og anbefalinger var perfekt. Varmeste anbefalinger herfra.
God personlig service
Yaneeda gav god, hurtig og personlig service og skaffede mig en virkelig god pris på min rejse til USA. Vil klart anbefale Yaneeda til andre!
På grund af Yaneeda's store indsigt og erfaring med Cuba, sørgede de for en professionel planlægning. Så vi fik en uforglemmelig oplevelse.
Yaneeda kan absolut anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.