En rejse til Phillipinerne i november sidste år, som bestemt ikke levede op til forventningerne, efterlod os ikke anden mulighed end at anmelde rejsen til Pakkerejseankenævnet. Vi blev efter en lang... Mehr ansehen
Vi var i Borneo ., Java och Bali. Jättehärlig resan, vilken upplevelse. Början av semester 2 dagar i regnskogen på privata båten med kocken och guiden. Efter till Java kolla borobudur och p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nytårsferie på Zanzibar 😊 Tusind tak til Yaneeda og deres lokale operator ”Safari Jens” Allerede i lufthavnen blev vi taget imod af dygtig guide og chauffør. Hotelresort ”Zanzibar Queen” må... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi kan også melde os på listen over kunder som skulle have haft penge tilbage for længe siden. Vi hører heller fra dem. Måske vi skulle gå sammen om at få firmaet erklæret konkurs. Så kan vi alle få... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På yaneeda.com kan du booke din rejse direkte hos rejsearrangører i hele verden. Du skal ikke betale for dyre mellemled - derfor kan du spare minimum 30 % på alle vore rejser. Du har nemlig sparet det klassiske rejsebureau væk. Vi formidler kontakten til lokale rejsearrangører i hele verden, som har sammensat programmer, der giver dig den lokale og mest autentiske oplevelse på rejsemålet. Fra store attraktioner, som er værd at se, til de små hemmeligheder, som ingen andre kender til.
Bredgade 19 E, 1260, København K, Dänemark
- info@yaneeda.com
- www.yaneeda.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God oplevelse
Turen Java, Borneo og Bali var super godt planlagt og selv da vores første fly var forsinket og vi ikke nåede det andet, håndterede Yaneeda det uden problemer (Y)
Har haft en super oplevelse med Yaneeda…
Har haft en super oplevelse med Yaneeda fra start til slut.
Vidste ikke rigtig hvor jeg skulle hen, bare at det skulle være langt væk. Efter en rigtig god snak med rejsekonsulenten om mine behov fik jeg en anbefaling.
Efter hjemkomsten kan jeg kun sige at det var den helt rigtige anbefaling.
Fantastisk service
Fantastisk service. Altid hurtig og nem kommunikation og planlægningen af ferien kan der ikke sættes én finger på! Fantastisk uforglemmelig tur, hvor der var tid til at nyde det hele 200%, fordi Yaneeda havde styr på det hele! TAK!
Kanon
Mega god kunde servis og der var bare styr på det hele 😀👍
Skønt med et firma der endelig giver…
Skønt med et firma der endelig giver god kundeservice og super vejledning, Tak for en uforglemmelig tur til Cuba :) Vi planlægger at rejse til Vietnam næste år og ved helt sikkert hvor rejsen skal bestilles.
Super tur til Madagascar
Yaneeda arrangerede en 17-dages tur til Madagascar for os 6 rejseglade turister. Vi havde selv delvist planlagt ruten, og overladt alt det praktiske til Yaneeda. Jeg havde forventet en ret skrabet tur, da det absolut var billigt. Men........jeg skal da love for vi blev positivt overrasket! Alt var super! Guide , chauffør planlægning og de steder vi boede undervejs var 1.klasses. Absolut intet at sætte en finger på. Alt fungerede perfekt.
Tak for en fin fin tur. - Det var første - men absolut ikke sidste gang jeg har rejst med Yaneeda som arrangør.
Anne Svenne
Tur til Vietnam
Vores tur til Vietnam, Ho Chi Minh og Phu Quoc var virkelig godt arrangeret. God betjening og samarbejdet med Vietnam spirit var fantastisk. Vi havde en super god guide - der fyldte os med historien om Vietnam.
Fantastiske Bali og Gili øerne Travangan og Meno
Vi kan varmt anbefale Yaneeda som jeres næste rejsepartner.
vi bestilte en tur til Bali og Gili Travangan og Meno.
Vi havde den mest fantastiske tur, hvor alt klappede perfekt.
Alle de aftaler som var lavet mht. afhentning fra de forskellige destinationer fungerede helt perfekt, der var altid en klar til at tage imod os, hente os og ja der blev endda ringet og fulgt op på tingene til hotellet.
Selve oplevelserne på Bali og de 2 øer var fantastiske, og vi har på Meno Seri Resort boet det smukkeste sted vi har oplevet endnu.
Vi vil varmt anbefale Yaneeda som jeres næste rejse partner
Fremragende service!!
Kasper Munk fra Yaneeda har gjort et fremragende arbejde ifm. planlægning af vores tur til Zanzibar.
Han har været enormt flexibel og haft super korte svartider.
Han har desuden givet masser af tips, gode råd og vejledning hele vejen igennem.
Jeg kan kun varmt anbefale Yaneeda og giver mine bedste anbefalinger.
Fantastisk tur til Vietnam
Fantastisk tur til Vietnam.
Yaneeda havde arrangeret vores tur fra Nord til syd i Vietnam. Alt fungerede super. Hotellerne lå meget centralt og i gåafstand til alt. Hotellerne var 2 og 3 stjernede, men rene og fine.
Vi kan kun anbefale Yaneeda og vil helt sikkert bruge dem igen.
Skøn ferie på Bali med Ø-hop
Haft en super skøn ferie � på Bali. Ubud var vores første stop - fantastisk, rismarker og så flot natur derefter Gili T og Gili Air og den sidste Gili Memo masser af snorkling med flotte koraller og skildpadderne masser af flotte fisk . Og sluttede af i Sanur med en del shopping ��
Tak til Kasper Munk Jensen for planlægning af turen �
Vi har fået en oplevelse for livet. Og vi kommer helt sikkert til at ses igen - på en anden destination � alt gik som det skulle så stor ros til jer allesammen �
En fantastik rejse til Thailand
Vi har haft vores drømmerejse til Thailand. Hos Yaneeda er vi blevet mødt med top professionalisme.
Thomas har været fantastisk. Han har ydet en super service - helt ud over det sædvanlige. Han har formået at lave en rejse, hvor alle vores ønsker er blevet opfyldt. Vi blev indlogeret på dejlige hoteller/ resorts og transferen har alle steder bare fungeret. Det er en fornøjelse at få anbefalinger fra en rejsearrangør, der selv har været på destinationerne.
Vi anbefaler varmt Yaneeda.
Det mest professionelle samt…
Det mest professionelle samt budgetvenlige selskab
Har været i Vietnam med Yaneeda og hvor…
Har været i Vietnam med Yaneeda og hvor var det en fornøjelse at have dem til at arrangere vores tur. Vi havde et par ændringer til det oprindelige program, som de imødekom, og selvom vi selv havde købt flybilletter tilpassede de bare programmet efter det. Vi har en fantastisk tur og vil helt sikkert tage afsted med Yaneeda igen.
Yaneeda
Vi er netop kommet hjem fra endnu en rejse arrangeret af Yaneeda, og vi kan kun anbefale dem.
Lige fra man ringer til dem første gang, til rejsen er arrangeret, er de lydhøre over for alle spørgsmål og forstå virkelig at lytte til ens behov.
Det har altid været nogle helt fantastiske steder vi har været, hotellerne har været i top og alle former for transfer har fungeret upåklageligt.
Der er ingen tvivl om at vi bruger dem næste gang vi skal ud at rejse.
Det er med stor forbløffelse
Det er med stor forbløffelse, at turen til Vietnam gik som smurt, jeg beundre Yaneeda planlægning. flyveturen, sæderne, taxien fra lufthavnen, turen igennem Mekongfloden og øen Phu Quoc. alt fungerede perfekt. Tak Kasper 100 %
Fantastisk tur til Sri Lanka
Vi har været på en fantastisk tur til Sri Lanka, hvor der har været styr på tingene fra ankomst til det sidste farvel. Undervejs blev et af vores hoteller annulleret, men en hurtig reaktion fra bureauet gjorde at vi fik et bedre hotel med aftensmad inkluderet. Vi havde privat chauffør det meste af vejen, han var rigtig flink, kørte os hvor hen vi ville og hjalp med at undgå turistfælder.
Vi havde en super dejlig tur til Bali …
Vi havde en super dejlig tur til Bali arrangeret af yaeenda. Vi var både i ubud, sanur og på gili. Alt transport var med og chaufføren var der til tiden. Hotellerne var lækre og rene. Aktiviteterne vi booked hjemmefra var også super gode og specielt mt batur vil vi altid huske. Vi bruger helt sikket yaneeda næste gang.
Serviceniveauet skuffede
Vi er lige kommet hjem fra en tur til Zanzibar. Vi bookede turen på baggrund af en mail, hvori der indgik et "rejseprogram". Det viste sig at være forslag, hvilket de ikke havde gjort opmærksom på. Så et par dage inden afrejse spørger jeg ind til en af turene og finder ud af at der ikke er booket noget som helst. Vi valgte jo netop deres tilbud på baggrund af pris ifht indhold og convenience.
Pludselig er vores kontaktperson svær at komme i kontakt med og det ender med at jeg på min ferie må sidde og skrive mails frem og tilbage for at aftale kompensering - hvilket vi også fik, skal det siges.
Vi blev desuden rykket fra et hotel i strandkanten til et hotel der lå muret inde - og med en vej mellem hotel og en anden grund som første ned til stranden. Lidt irriterende når hjemmesiden giver indtryk af at stedet ligger ved stranden. Der var ikke "service" på stranden ved de solsenge der var sat op så det blev for omstændigt at ligge sig derned hvilket er ærgerligt når man foretrækker havet...
Det levede desværre bare ikke op til vores forventning om en stress free ferie, og hotellet skuffede på nogle punkter.
Så kan man jo lige så godt booke det hele selv...
Vellykket og tryg ferie i Thailand
Jeg og min familie (to voksne og 1-årig) havde en fantastisk dejlig rejse i Thailand med Yaneeda. Alt det praktiske spillede, vi boede på to skønne resorts og et fint hotel i Bangkok med venligt personale og perfekt lokation. Vi rejste med vores lille datter og Yaneeda gjorde deres yderste for at sikre hende med barneseng og autostol i bilerne. Jeg kan anbefale Yaneeda på det varmeste, og det er ikke sidste gang vi vælger dem som rejsemakker.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.