Yaneeda Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var i Borneo ., Java och Bali. Jättehärlig resan, vilken upplevelse. Början av semester 2 dagar i regnskogen på privata båten med kocken och guiden. Efter till Java kolla borobudur och p... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nytårsferie på Zanzibar 😊 Tusind tak til Yaneeda og deres lokale operator ”Safari Jens” Allerede i lufthavnen blev vi taget imod af dygtig guide og chauffør. Hotelresort ”Zanzibar Queen” må... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kan også melde os på listen over kunder som skulle have haft penge tilbage for længe siden. Vi hører heller fra dem. Måske vi skulle gå sammen om at få firmaet erklæret konkurs. Så kan vi alle få... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reisebüro
  2. Anbieter von Kulturreisen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

På yaneeda.com kan du booke din rejse direkte hos rejsearrangører i hele verden. Du skal ikke betale for dyre mellemled - derfor kan du spare minimum 30 % på alle vore rejser. Du har nemlig sparet det klassiske rejsebureau væk. Vi formidler kontakten til lokale rejsearrangører i hele verden, som har sammensat programmer, der giver dig den lokale og mest autentiske oplevelse på rejsemålet. Fra store attraktioner, som er værd at se, til de små hemmeligheder, som ingen andre kender til.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor får jeg min erstatning fra

En rejse til Phillipinerne i november sidste år, som bestemt ikke levede op til forventningerne, efterlod os ikke anden mulighed end at anmelde rejsen til Pakkerejseankenævnet. Vi blev efter en lang sag på 10 mdr tilkendt erstatning = (indrømmelse og) DKK 9.000. Men nu er de gået konkurs, og så er pengene ligesom alligevel væk. Nogle der har samme erfaring og ved What to do?
I øvrigt de fejlede på 3 ud af 4 aktiviteter....

23. Oktober 2020

konkurs

Hej Alle. Yaneeda er endelig gået konkurs den 9/9.2020
gå på rejsegarantifonden og se under aktuelt. Der kan man se hvordan man anmelder sit krav. Det gælder rejser købt inden 20.12.2019 rejser derefter er ikke dækket i dk. Efter der er det kammarkollegiet i sverige.

Håber alle får deres penge tilbage.

11. September 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg sku have været til Indonesien d 7…

Jeg sku have været til Indonesien d 7 juli med mine to børn, men det blev jo aflyst. Har talt og skrevet med Hasse mange gange men har dog stadig ikke fået mine penge retur. Jeg syntes virkelig det er på tide nu men hører ikke fra ham. Det drejer sig alligevel om 60.000kr som jeg gerne vil have retur. Påtænker snart at klage over det men håber stadig der sker noget indenfor kort tid. En øv oplevelse og tålmodigheden er sluppet op. Da jeg bestilte for mega lang tid siden sku jeg være dækket af den danske rejse garantifond. Forstå ikke det tager så lang tid at få pengene retur.

10. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kan også melde os på listen over…

Måske vi skulle gå sammen om at få firmaet erklæret konkurs. Så kan vi alle få penge tilbage fra enten Kammerkollegiet eller Rejsegarantifonden afhængigt af hvornår man har bestilt sin rejse.

8. September 2020

Larmende tavshed hos Yaneeda

Også vi kan stille os op i køen af i køen af utilfredse kunder hos Yaaneda / Yaneeda Travel. Vi har trods gentagne forsøg ikke fået vores penge retur for den ellers planlagte rejsen den rejse 8. april 2020 til Sri Lanka Vi fik en mail om at vi skulle sende vores kontonr så pengene kunne blive ført retur, men siden er der ikke sket noget
Der er nu gået over 5 måneder, og trods mange henvendelser, er der ikke sket noget, og nu er de slet ikke til at få fat i.
Har i dag talt med klagenævnet for pakkerejser.
De synes vi skal indgive klagen til dem.
Vil helst være fri, men har ikke rigtig andet valg, da Yaneeda ikke kontakter os.

7. September 2020

Avbokning av resa

Avbokning av resa ! Jag har en inbokad resa till Östafrika o Zanzibar julen 2020 . Har försökt via telefon och mail att komma i kontakt med Hasse , som är ägare / vd för företaget . Mitt första försök var redan i Mars 2020 . Vid uppringning är jag alltid nr 1 i kön , oavsett tidpunkt jag ringer . Ber om återkoppling men inget händer , samma sak vid mailkontakt . Går vidare till ARN och Konsumentverket för att ev få råd o hjälp för att få tillbaka redan betald bokningsavgift , ca 35000:- SEK . Bästa scenariot för oss är om Yaneeda går i konkurs och då kan vi ev få ut pengarna via Kammarkollegiet dit Yaneeda har en summa insatt som kunderna kan ta del av vid konkurs . Resan var en återvändarresa efter att ha bott o jobbat i Östafrika under 70 och 80-talet .Många har samma åsikter om er ang kontakter , återbetalning osv.......
Jag kan inte rekommendera er till någon med anledning av ert beteende .
Uppmaning : LÄMNA IN OM KONKURS ( för att hjälpa kunderna via andra instanser )

27. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Försöker avboka paketresan men inga svar

Efter att ha försökt maila, ringa o på andra sätt få tag i Hasse, vd/ägare, sedan i mars månad utan att få svar på våra frågor så går vi nu vidare till ARN och Konsumentverket även om det kanske inte ger något det heller men vad ska vi göra när vi betalt in 45'000 och inte ens kan avboka (resan ska göras i december 2020). Hade önskat att de bara lagt in om konkurs så alla vi som väntar på pengar och inte får svar kan gå vidare mot andra instanser.
Ni hade lagt upp en fantastisk resa som jag verkligen tror hade blivit hur bra som helst men efter att ha läst att vi är många som varken får svar eller pengar så kan jag inte rekommendera er. Lägg in om konkurs!!!

26. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bokade resa till Bali i juni

Vi bokade resa till Bali i juni, men pga pandemin blev resan inställd. I början hade vi löpande kontakt med kundtjänst och fick välja om vi ville ha resecheckar eller pengarna tillbaka. Vi valde pengarna tillbaka och snart slutade vi få svar på våra mail. Vi har inte fått någon återbetalning och får inga svar varken från kundtjänst i Sverige el Danmark. Så dåligt skött! Varning för denna resebyrå!

17. August 2020

Bali-tur…

Vi skulle og havde glædet os til en tur til Bali i April måned, men på grund af Corona blev den aflyst.
Vi har haft kontakt til Yaneeda, som har henvist til Rejsegarantifonden mhs. til refundering af billetten. Det viser sig så at de, på trods af at det fremgår på billetten, ikke er medlem af Rejsegarantifonden, men i stedet Kammerkollegiet, som er et svensk altenativ. Der med kan de så ikke gøre brug af hjælpepakkerne fra regeringen. Jeg skal ærligt indrømme at det kommer bag på mig, at nogen der har været så heldige at få pengene retur, dejligt for dem, men jeg undre mig selvfølgelig over, hvorfor vi så bliver syltet af selskabet. Gentagende gange har vi henvendt os til selskabet, og spurgt til vores refundering og på det seneste har vi slet ikke kunne komme i kontakt med dem. Man kunne også ønske sig at de tog kontakt til os, på trods af travlhed, men det er heller ikke tilfældet. Derfor ser vi os nødsaget til at og ser ingen andre muligheder ind at starte en klagesag ved Rejsepakkeankenævnet, for at få Yaneeda til at refunderer vores penge. Med mindre at de altså refunderer vores penge tilbage nu. Af ovenstående grund kan vi desværre ikke anbefale Yaneeda

14. August 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skulle have været afsted til Borneo i…

Skulle have været afsted til Borneo i april, hvilket blev aflyst grundet covid 19. Har haft en del korrespondance vedrørende tilbagebetaling af rejsens pris.Vi kunne have ønsket os bedre kommunikation fra Yaneeda, men de har vel været ramt af situationen som så mange andre rejseselskaber. Det har sikkert heller ikke hjulpet på overblikket, at Yaneeda inden regeringens hjælpepakke havde meldt sig ud af rejsegarantifonden. Direktøren Hasse har dog holdt ord, og i dag har vi fået alle vores penge (71.000) kr. retur.

4. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi vil godt stille os op i køen af…

Vi vil godt stille os op i køen af utilfredse kunder hos Yaaneda rejser. Skulle have været afsted til Bali den 6. maj 2020, men grundet Covid 19 kunne det ikke lade sig gøre. Har prøvet siden at få pengene tilbage, men nej.
Der er nu gået over 3 måneder, og trods mange henvendelser, er der ikke sket noget, og nu er de slet ikke til at få fat i. Det virker som om der er risiko for, at de er gået konkurs, men så må de jo melde det ud, så vi kan få hjælp fra Rejsegarantifonden.
Overvejer nu at sende klagen videre til klagenævnet.

4. August 2020

Borneo, Java og Bali

I februar måned var vi på turen til Borneo, Java og Bali. En helt igennem fantastisk tur, der var planlagt til mindste detalje. Havde vi spørgsmål og skrev hjem, fik vi straks et svar eller hjælp.
Jeg kan varmt anbefale Yaneeda, og vi vil gerne rejse med dem igen.

27. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul stjerner passer måske bedre Holder…

Nul stjerner passer måske bedre Holder ikke hvad de lover
Jeg skulle have været til Kina i start marts, men da AS aflyste flyene, blev turen aflyst. - Yaneeda lovede at betale pengene tilbage straks og sagde at sagen var sendt til bogholderiet. Siden er der intet sket. I mine rejsepapirer står et reference til rejseklagenævnet, men yaneede kan ikke findes under rejseklagenævnet De få gange det er lykkedes at komme igennem har direktøren (Hasse) lovet straks at sende pengene, men intet sker, og de svarer ikke på mails. Nu er klagen sendt videre til klagenævnet

26. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har ligesom så mange andre

Vi har ligesom så mange andre, forsøgt forgæves at få vores penge tilbage fra en aflyst rejse til Bali, grundet covid-19. De er ikke til at få fat på og vi har fået at vide i en måned at “tilbage betalings processen” er i gang. Men hvornår får vi vores penge? Vi har mange penge ude at flyve - så det ville være dejligt, hvis vi kunne få noget afklaring på hvornår vi får vores penge. Hvis selskabet er gået konkurs, ville det være nemmere, men det er der desværre ikke nogen i ledelsen der tør indrømme. Dårlig service.

25. Juli 2020

Kom ind i kampen

Hør nu her så erkend da I er gået konkurs og I har gabt over mere end I kan håndtere så folk kan få penge tilbage vi har ringet og ringet kun for at ombooke men vis i kører det på den måde hvorfor skal man så stole på jer vis man rejser med jer og står på den anden side af kloden skal man så også vente 2 til 3 timer med at få fat i jer ... Det er bare ikke godt nok . Glæder mig til at høre fra jer ..

23. Juli 2020

Dette firma burde lukke!

Vi har været fuld berettiget til at få tilbagebetalt vores rejse, hasse, chefen har bekræftet det via korrespondance, samt reklamerer de for det inde på deres hjemmeside, sort på hvidt, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejse til landet skal rejsebureauet tilbagebetale rejsen. Hasse kommer med en masse latterlige undskyldninger, som at de afventer penge fra staten, sætninger som han forstår vores frustration bla bla bla tomme ord. Vi er gået videre med vores sag, da vi har retten på vores side, og vil råde andre til det samme-. Hold jer langt væk. Dette firma burde erklæres insolvent/konkurs.

21. Juli 2020

Slutat svara

Vi hade bokat vår bröllopsresa via Yaneeda och faktum är att jag var oerhört nöjd med kundservicen upp till att pandemin bröt ut och resan därmed ställdes in.

Jag förstår att det är svårt för Yaneeda i dess tider, men det har nu gått åtskilliga månader och jag har upprepade gånger försökt få kontakt för att få klarhet i frågan men det är totalt omöjligt och jag får inga svar. Det är oerhört tråkigt när kunderna skjuts åt sidan och glöms bort så fort det inte passar längre.

17. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Yaneeda betaler ikke penge tilbage

Yaneeda betaler ikke penge tilbage, for rejser som er aflyst pga Covid-19 og ydermere er de ikke til at komme i kontakt med. Vi har i månedsvis ventet på penge retur, som de har bekræftet, at vi er berettiget til. Men vi får ingen respons på et utal af beskeder og ej heller vores penge.

6. Juli 2020

ALDRIG MERE YANEEDA.

Vi var på en længe ventet rundrejse til Thailand med børn og børnebørn. Det blev desværre til en masse spekulationer. Et sted havde vi problemer med at komme med en hotelbåd, da vi ikke stod på listen. Da vi ankom til hotellet var et af husene af ringere stand end vi havde betalt for. Vi havde også betalt for morgenmad til alle, dette måtte vi også diskutere med personalet. Et andet sted MANGLEDE vi et hus og måtte tage til takke med et værelse som ellers ikke er til udlejning. Vi kontaktede Yaneeda flere gange undervejs, men de var absolut ingen hjælp værd.
Efter hjemkomst har vi ringet og mailet med b.la. Hasse, som hver gang lover at se på det. NU ER VORES TÅLMODIGHED SLUT. NU ser vi os nødsaget til at kontakte pakkerejse ankenævnet.
Denne tur lå i starten af året og altså før coronakrisen herhjemme, så det er INGEN undskyldning for manglende tilbagemelding fra Yaneeda.

2. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Én til trustfactoren, fra en tidligere medarbejder der stadig mangler sin løn.

Jeg er tidligere ansat i Yaneeda Travel, og alle i ledelsen har efter flere henvendelser fra mig, HK sagsbehandler og HK advokat, valgt at fortsat ignorere mig/os, og stadig ikke at udbetalt den løn, de har snydt mig for.

I sammenhæng kan jeg oplyse, at en i ledelsen, også sidder i ledelsen i Unique North, som også er et rejsebureau. Jeg siger på ingen måde at de også fusker og snyder, men det er måske værd at have med i sine overvejelser. Dette er offentligt tilgængeligt i cvr-registreret - hvor det også kan ses, at Unique North er én af de reelle ejere af Yaneeda Travel.

OPDATERING 26/04 – Jeg har nu endelig fået en mail fra en i ledelsen i fredags, hvor han skriver ”jeg vil opfordre dig til at bruge din tid mere konstruktivt”. Han nævner dog også at han er i dialog med min fagforening, men min fagforening bekræftede 30 min. efter, at de stadig intet har hørt fra ham? En underlig ting at lyve om, da jeg selvfølgelig selv er i kontakt med dem. Det skal siges at fagforeningen ikke har hørt noget fra ham siden 8. april, selv efter flere henvendelser.

OPDATERING 15/06 - Yaneedas nye reelle ejer, satten "en process igang" d. 26/04, men eftersom ingen endnu har hørt noget mere fra ham, tænker jeg at han arbejder i samme tempo, eller lyver på samme måde. Jeg tror mest på det sidste, da der grundet deres langsomme "process" er kommet en masse ekstra omkostninger som kunne være undgået.

OPDATERING 27/06 - Det eneste svar jeg har fået, er at jeg kommer til at høre fra hans advokat, fordi jeg kalder ham en løgner. Men advokaten har jeg heller ikke hørt fra endnu, 9 uger efter.

OPDATERING 10/08 - Nu er mine penge, efter sigende, blevet overført. Det skete en time før vores møde i Sø- og Handelsretten, hvor virksomheden skulle erklæres konkurs.
Mens jeg så venter på at modtage mine penge, vil jeg undre mig lidt over hvor længe de mon har haft dem. Har de haft dem længe uden at udbetale dem, fordi de vælger at snyde? Eller er de ude i så mange problemer, at de ikke har kunne skrabe kr. 35.000,- sammen før absolut sidste time, i bogstaveligste forstand?

23. April 2020

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr