Flinke folk hele vejen rundt som vil det bedste, men tilgængeligheden - både telefonisk og på mail - er KATASTROFALT dårlig. Man bliver ikke ringet op selvom man vælger den mulighed og mails besvar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde min Cupra på skadecenter for at få lavet skade for og bag, god service i indskrivning af skadecenter chef, og rigtigt flot stykke arbejde af pladesmeden.
Efter påkørsel af sidespejl, som hurtigt skulle fikses inden ferie, tog værkstedet hurtigt bilen ind. Selvom jeg kom dumpende uden aftale, fik Bjarne på ingen tid sat et nyt sidespejl på, oprettet ska... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I påstår at have en bedre optagelse, der viser, at jeres ansatte ikke overfalder/udøver vold/laver røveriforsøg. Vis den og skab tillid! Ellers ligner det blot, at I dækker over en voldsparat psyk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Volkswagen Glostrup er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Du finder os på adressen: Hovedvejen 193, 2600 Glostrup, hvor vi både kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Hovedvejen 193 , 2600 , Glostrup , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Selv efter de har bekræft ens anke omkring en defekt bil, så nægter de sig stadig ansvar.
Og selv hvis de skulle hjælpe med reperation, så er det både på egen regning og uden nogen form for lånebil.
Fuldkommen korrupt, hold jer væk.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Tak til Otto og Jacob for særdeles imødekommende og hjælpsom service ved køb af vores nye bil.
Lars

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Når en ID bozz har en garantisag og en sag som betyder at den også skal på værksted. Så vil Volkswagen Erhvervsbiler Glostrup - en del af Semler Mobility ikke stille en lånebil til rådighed, selv om andre værksteder i samme butik gør det.
Så er der også næste 4 uger ventetid vel vidende at vi har en service aftale.
Jeg har igen talt med dem idag vedr. En lånebil uden held. Derfor jeg jeg denne besked.
Det sidste nye at jeg nu får en lånebil. Jeg må hente den dag før service, så kan jeg passe mit job igen fantastisk godt arbejdet

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Super god service, søde, hjælpsomme og meget professionelle gutter. Hvis du/i tænker at købe bil eller bare at høre nærmere inden man træffer sin beslutningen så kan jeg kun varmt anbefale at køre derude og få svar på alle spørgsmål der skulld opstå.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg tegnet forsikring hos Volkswagen Glostrup og en rigtig venlig sælger Otto hjalp mig fra start til slut. Jeg må ærligt indrømme det var virkelig dejligt at tingene bare kørte derud af, så en stor tak til Otto for den gode hjælp

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Super imødekommende personale. Især Otto hjælp virkelig med at få det hele til at spille. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale!

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Super professionel håndtering. Jeg er meget tilfreds med købet af min Polo. Alle var lydhøre, imødekommende og prøvede ikke at "over sælge". Min sælger Otto havde styr på hele processen og overholdte alle aftaler. At han samtidig var sød og meget behagelig, gjorde kun den samlede oplevelse bedre.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Har lige hentet min nye VW ID3 i Glostrup. Super service og vejledning gennem hele købet. 5 stjerner er Max - men Otto i salgsteamet fortjener klart alle 5. Vi har været trygge i hele købet og glæder os til mage ture på lande- og motorveje 😊

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Lige fra første besøg fik jeg en god behandling: sælgeren spurgte ind til mine kørselsbehov og viste interesse for mig.
Også efter er var skrevet under fik jeg en god behandling, og blev fx. kontaktet mens vi gik og ventede på leverring.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har nu købt min anden bil hos Volkswagen Glostrup, og igen har det været en rigtig god oplevelse – primært takket være Henrik.
Henrik er utrolig professionel, imødekommende og har et højt serviceniveau hele vejen igennem. Han er nærværende, lyttende og tager sig rigtig god tid til at forklare alt, så man føler sig tryg ved beslutningen. Samtidig har han et godt humør og en afslappet måde at være på, som gør hele processen behagelig og næsten hyggelig.
Det er tydeligt, at Henrik brænder for sit arbejde og virkelig ønsker, at kunderne kører derfra med den helt rigtige bil og et smil på læben. Jeg kan varmt anbefale både Henrik og Volkswagen Glostrup til alle, der leder efter en ny bil🙂

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Bestilte min ID4 tilbage i Oktober måned, og blev lovet levering i december. bilen er nu leveret som aftalt og dialogen undervejs med Allan Schou, har været yderst tilfredsstillende

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi har lige hentet vores bil hos Volkswagen Glostrup, og vi synes at bilkøbet har været en positiv oplevelse fra allerførste besøg i butikken, hvor vi blev mødt med stor interesse, fin service og god gennemgang af mulighederne, til ventetiden hvor vi blev holdt rigtig fint opdateret, til vi endelig stod med nøglen i hånden i dag. Vi har mest handlet med Otto og Jacob, og det er servicemindede og venlige sælgere uden at være "smarte i en fart". Da vi hentede bilen i dag, gav Jacob sig god tid til gennemgang af alt det nye i sådan en el-bil og vi fik virkelig følelsen af at der var sat god tid af til os og at der var stor respekt om at køb af ny bil er en stor og særlig ting. Så vi vil nok fremhæve den interesse vi har mødt fra dem, for at vi som kunder går glade og trygge derfra. Det har vi ikke mødt alle steder og vi har kigget på viiiiiiirkelig mange biler. Vi håber samarbejdet også fremover er til 5 stjerner:-)

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi har haft en rigtig dårlig oplevelse med VW i Glostrup. Vi købte en bil i 2024. De forsikrede os om, at der sagtens kunne installeres Appel CarPlay, men efter 4 værkstedsbesøg måtte de erkende at det alligevel ikke var muligt. Vi fik i 2025 repareret en sensor på garantien. Den virkede dog kun meget kort tid. Efter aftale fik vi repareret sensoren igen på garanti, men 7 måneder efter kom der en opkrævning. Da vi ringede og sagde at det var repareret på garantien sagde de, at den person aftalen var indgået med kke længere er ansat, så den aftale var ikke længere gældende.

Hej Otto
Vi er meget glade for bilen, som bare kører mega godt og softwaren spiller bare.
Det er bestemt den rigtige beslutning både med bilen og jeres butik.
Vi har fået den bedste modtagelse og service ikke mindst med hjulskift samt overdragelse af bilen med din søde kollega.
Tak for venlig og kompetent behandling, vi har følt os i gode hænder hele vejen.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Rart og imødekommende personale.
- Henrik som jeg talte med, var hurtig og yderst hjælpsom.
Stor anbefaling herfra!

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Mega god oplevelse. Super service i forbindelse med bilkøb (leasing), god kommunikation frem mod levering samt grundig gennemgang af bilen ved levering. Kan klart anbefale VW Glostrup

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Først og fremmest en utrolig behagelig og kompetent sælger, der brugte meget tid til at sikre sig at vi var rustet til at tage den avancerede bil i anvendelse.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Alle tidligere positive oplevelser blev vendt 180 grader i dag. Blev modtaget af en helt utrolig arrogant og nedladende medarbejder (helt modsat tidligere oplevelser) som gjorde det helt klart at den fejl jeg kom med ikke ville blive dækket af den indgåede 5 års service og reparationsaftale men at jeg helt sikkert ville komme til at betale for "fejlsøgningen". Af hensyn til blodtrykket fortrød jeg ret hurtigt besøget og meddelte at jeg gerne ville have nøglen udleveret igen så vi kunne få en skriftlig forventningsafstemning når jeg havde fået samlet (skriftlige) erfaringer fra andre bilejere som har fået repareret samme fejl på samme model med samme service og reparationsaftale. Det faldt ikke i ret god jord, men jeg fik da lov til at få nøglen igen.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Great service by Allan Schou and very detailed overview of the car before handover.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg havde en aftale hos VW Glostrup for at få sat mine vinterdæk på – dæk, som de selv opbevarer for mig. Dagen før min tid ringer de og fortæller, at dækkene “ikke er kommet”. De kunne dog hverken svare på, hvornår dækkene ville dukke op, eller hvornår jeg kunne få en ny tid.
En uge efter, ringer jeg selv og rykker for en opdatering på om mine vinterdæk er kommet, hvilket de selvfølgelig ikke er.
Det efterlader mig med indtrykket af, at de ikke kan finde mine vinterdæk, hvilket de dog gentagende gange afviser.
Det er både ærgerligt og bekymrende, at man som kunde ikke får en ærlig og klar forklaring. Jeg havde forventet bedre kommunikation og mere gennemsigtighed fra et autoriseret VW-værksted.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.