Vianor Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade husvagnen på bilen och stannade bara för att handla lite. Upptäckte att ett däck på vagnen var sprucket, dåligt av mig. Svängde in på Vianor i Falköping och dom hjälpte mig på 40 min. Toppenser... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Använt Vianor som däckhotell och däckskiftare i flera år och tyckt att det funkar bra även om det kostar lite. Men blev idag varse att de satt på 2 gamla och 2 nya däck när jag köpt (4) nya däck via d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Okunnig personal, redan pajat ett nav för mig genom att försöka montera bakdäcken fram (som har mindre navstorlek) Bara matar som idioter med mutterdragaren. Höll på att göra samma tabbe i år ig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lämnade in bilen idag för dimmiga framlyktor. Ett ganska omfattande arbete som beräknas ta ca en timme med bl a tejpning runt lyktorna, våtslipning i olika steg och sluligen försegling, därav priset... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oseriösa skojare

Dottern 18 år råkade tanka diesel i bensinbilen och blev bärgad till Vianor Täby. Bilen hade aldrig startats, ändå gjorde de en total rengöring av bränslesystemet istället för att bara tömma tanken (vilket märkesverkstaden hade nöjt sig med). Debiterade 3700 kr för detta inkl ny bensin, och tycker inte att de överarbetat eller gjort något fel. Oseriösa skojare. Passa er för Vianor Täby/Arninge!

15. Juli 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Står inte för de fel de gjort

Vi lämnade in vår bil kl.8 till Vianor i Uppsala. Den skulle på en enkel 12 000-milaservice. Tanklocket som ramlar av... skulle limmas tillbaka. Dessutom behövde även adiktivet fyllas på och efter ett samtal ner till verkstaden lovade de att även detta skulle ske.
Dagen går. När vi ska hämta ut bilen är den "inte klar" så vi ombes vänta ett tag. De skulle ringa ca 45 min senare. Det går 1h 15 min, så maken går då ner till Vianor. Det visar sig att de inte kan få bilen att starta. Klockan är nu 17, vi har slutat jobba för en halvtimme sen och vill åka hem. Ingen lånebil finns så klart på plats, men då de inte kan få vår bil att starta får de helt enkelt låna ut en av sina skåpbilar.
Felet? Ja, de tror det kan bero på det nya bränslefiltret de satt in, det måste stå och suga upp diesel en stund. Mkt möjligt. Det är bara det att det inte skulle bytas ngt bränslefilter på vår bil. Något som tydligen inte kontrollerats innan arbetet med bilen startades.
Adiktivet har de däremot inte fyllt på som lovat.

Morgonen efter ringer en servicetekniker och säger att bilen nu startat. Vi hämtar ut den och betalar.
Morgonen efter ser jag två repor över tanklocket. Vita, nygjorda. Väldigt irriterad över att detta inte nämnt s vid utlämnande av bilen åker maken tillbaka till Vianor och påtalar dessa repor. Svaret?
Tja... följande: "Ja men de där kan ju lika gärna ha funnits där innan.."
"Fast nu gjorde de inte det!!" svarar maken.

Vianor vägrar kännas vid att de vid återlimmande råkat repa locket, även fast det syns att reporna är helt färska.
Så otroligt dåligt gjort. Olyckor kan ända, det är inget konstigt med det. Men att stå för det man gjort är det minsta man kan kräva i detta läge.
Vi har inget val, utan tvingas nu själva stå för kostnaden för detta. Osäker om det går att putsa bort reporna eller om vi tvingas lacka om locket/beställa ett nytt. Bilen saknar repor i övrigt, så detta känns verkligen inget roligt.
Tilläggas ska även att anledningen bakom att vi vald att limma tillbaka locket istället för att beställa ett helt nytt, var just att vi inte ville riskera att få en annan färg på lockets lack, vilket är ganska troligt med tanke på att bilen är från 2010 och lacken oftast blir lite solblekt med åren.

Helt oacceptabelt och väldigt oproffisionellt beteende av Vinanor! Och som kund är det väldigt svårt att känna något annat än irritation över det inträffade.

4. April 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

missade att 4 hjul skulle snurra på bilen (Vianor Fruängen)

Drar den korta historien:

Att lämna in bilen inför besikting och få beskedet, det kommer kosta 3000 kr att fixa skakningarna blev en lång historia.
När bilen hämtades för besikting och kostnaden 4000 kr stod på fakturan med kommentaren "Kolla bilens allmäna tillstånd, ser bra ut" så blev ju chocken när den besiktades att ena hjulet inte snurrade.
Tillbaks till Vianor, 2 nya hjulcylindrar (att de bjöd ?!? på jobbet och ombesikningen är förnedrande) och ytterligare 800 kr senare så är bilen nu hemma.

Fy fan, så jävla dåliga att inte kunna laga bilar. kommer aldrig, aldrig nyttja dem igen och kommer göra mitt yttersta att alla jag känner får höra denna historia.

KJZ 369

22. November 2012

Dåligt bemötande

Fått en skruv i ett däck som lämnade ett djupt hål, men ej tillräckligt för att det skulle gå igenom. Påpekade detta vid inlämning och fick info om att jag kunde antagligen hämta det dagen efter. Blev uppringd dagen efter och fick reda på att det skulle vara klart och då jag var nyfiken på vad som gjorts frågade jag och fick till svar att det pluggats. Bra tänkte jag, hämtade upp hjulet och betalade.Väl hemma upptäckte jag att inget lagats, hålet såg likadant ut fortfarande och dessutom så saknades ventilhatten.

Åter till Vianor Fruängen och påpekade att inget gjorts förutom att ta mina pengar och ventilhatt. Däckskillen som jag pratade med var avvisande och hävdade att det ju inte behövde lagas. Bra sa jag men undrade hur man kunde ta betalt för något man inte gjort varvid jag endast fick någon bortförklaring om att "Hon i kassan inte kunde veta." Dålig attityd istället för ursäkt, inget utfört jobb trots att det sas på telefon att så var fallet.

4. Mai 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr