Hade husvagnen på bilen och stannade bara för att handla lite. Upptäckte att ett däck på vagnen var sprucket, dåligt av mig. Svängde in på Vianor i Falköping och dom hjälpte mig på 40 min. Toppenser... Mehr ansehen
Använt Vianor som däckhotell och däckskiftare i flera år och tyckt att det funkar bra även om det kostar lite. Men blev idag varse att de satt på 2 gamla och 2 nya däck när jag köpt (4) nya däck via d... Mehr ansehen
Okunnig personal, redan pajat ett nav för mig genom att försöka montera bakdäcken fram (som har mindre navstorlek) Bara matar som idioter med mutterdragaren. Höll på att göra samma tabbe i år ig... Mehr ansehen
Lämnade in bilen idag för dimmiga framlyktor. Ett ganska omfattande arbete som beräknas ta ca en timme med bl a tejpning runt lyktorna, våtslipning i olika steg och sluligen försegling, därav priset... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det går inte att lita på dem,sämsta bilverkstad
Går inte att lita på dem,sämsta bilverkstad
Vianor Helsingborg
Trevliga, proffsiga, bra priser! Jag har genom åren gjort hjulinställning, service och AC service med byte av AC kondensor. Inga anmärkningar.
Jag har varit däckhotellkund hos Vianor…
Jag har varit däckhotellkund hos Vianor Johanneshov i mer än 10 år och har fram till det senaste året fått bra och snabb service. I samband med skiftet till sommardäck beställde jag 4 nya däck för närmare 3 veckor sedan. Jag skulle bli uppringd inom ca en vecka, då däcken beräknats vara levererade, för att boka tid för hjulbytet. Jag får inget samtal och får inget svar när jag ringer. Jag åker till verkstaden efter 12 dagar. Efter kontroll konstateras att däcken har kommit - de ska bara monteras på fälg, vilket de hoppas hinna efter stängning samma dag. Man vill inte boka in tid för bytet utan ska ringa när allt är klart.
- Nej, jag får naturligtvis inget samtal och jag får lika lite svar när jag ringer trots att signalerna går fram i upp till 5 minuter. Efter närmare 3 veckor åkte jag på nytt till verkstaden i Johanneshov. Då får jag besked om att nya däcken inte har levererats och att platschefen jagar leverantören. Personal har alltså ljugit och förhalat i stället för att ge korrekt service och information. Förtroendet är lägre an noll! Vianor Johanneshov har idag tappat en stamkund.
Gammal trogen kund behandlas dåligt.
Har varit en trogen kund hos Vianor Täby i snart 10 år och har fram tills nu varit nöjd med dom.
Men idag skulle jag åka förbi för att efterdra fälgbultarna och fick ett makalöst otrevligt bemötande.
Jag svänger in på deras vändplan för att bara snabbt kliva ut och fråga killarna om dom hade tid för att efterdra samt att jag tänkte att det vore smidigare för dom att snabbt bli av med mig om jag stod nära portarna.
Direkt efter jag klivit ur bilen för att just fråga detta så hinner jag inte ens öppna munnen innan en av killarna ställer sig och bokstavligen skriker "stå inte på vändplanen!!!!!" på ett mycket otrevligt sätt.
När jag försöker förklara vad jag hade tänkt fråga om just detta återuprepas bara samma otrevliga gapande.
När jag undrar varför killen är så otrevlig gormar han bara "det här är min arbetsplats!!!". Helt häpen över det otrevliga bemötandet säger jag att jag inte tycker han beter sig särskilt trevligt mot mig men får ingen vettig respons.
Det mest skrämmande är att killen visar sig vara platschef på anläggningen. Ni kan själva Googla vem detta är då han själv tydligen inte vill stå för det och rapporterat detta omdöme.
Funderar nu allvarligt på att byta däckhotell för man behandlar inte betalande kunder på det sättet. Detsamma gäller min sambo som också varit flerårig kund hos dom.
Det finns gott om däckhotell i närheten som dessutom tar mindre betalt som säkert vill ta emot våra pengar.
Hoppas att dom läser detta och kanske tar till sig kritiken, men det är väl att hoppas för mycket. Killar som denna borde nog överhuvudtaget inte jobba inom ett servicyrke med den attityden.
Edit: har nu hämtat ut mina sista däck därifrån för sista gången. Nu ger jag istället mina pengar till deras konkurrent som dessutom har en platschef som vet hur man bemöter kunder och beter sig på ett vuxet och proffsigt sätt.
/Mycket missnöjd kund
Så jäkla paff idag skall byta till…
Så jäkla paff idag skall byta till sommardäcken och de drar sönder samtliga 16 hjulbultar
Och jag blir mållös har man inte fel hylsa..... Spånga..... Vad har ni tomtar???? Jag tar bort mina däck där synd att Gärdet försvann.
Vianor Hudiksvall fuskar och lurar sina kunder
Vianor Hudiksvall tar betalt för arbete som inte gjorts och material som inte används.Det gäller deras bilverkstad. De även inte ger garanti för deras arbete.
Alltå mycket missnöjd för andra gångrn…
Alltå mycket missnöjd för andra gångrn som jag lämnade bilen hos vianor växjö.
Första gången för dörrlåskystan som du glömde kontaktera dörr kablar efter montering av låskystan, sjukt!
Andra gången för ett stor service och nyligen betalade 3000kr för ett stor service och olikan hade jag redan så dyr , de har byt bara oljafilter,luftfilter ,kupefilter, tändstift och fylde bromsvätskan ( som vi pratade under tidsbokning de har inte bytt bränslefilter, fylla andra väyskor som kylvätska, spolvätska ). Inte ens protockolen som de skulle kontrollera under servicen , andra verkstäder gör massa grejer bara för 2500kr +däck skift,tvätt på köpet och fyla på vätskor och bränslefilter eller bensin pumpen!
Fy asså !😓
Vianor Falun
Vianor Falun: Bytte till mina inlämnade vinterdäck. När jag kom hem såg jag att det var gropar istället för samtliga dubb fram utan att någon antytt något om att däcken var slitna. Beställer nya Hakka 9. Åker för att lägga på dessa. Får betala i kassan när det är klart och går ut för att åka. Mina gamla vinterdäck sitter kvar. "Oj, det var den mänskliga faktorn". Får vänta 20 minuter till. Det är klart och jag går ut för att åka. Hakka 8 sitter på. "Du har köpt Hakka 8". Nej, det har jag inte. "Jo, det står på kvittot". Nej, det står Hakka 9. "Oj, det var den mänskliga faktorn". Får vänta ytterligare 20 minuter innan de satt på mina Hakka 9. Slarv eller bedrägeriförsök - vet inte vad som är värst. Skitfirma. Edit: Har nu bytt däckhotell. Kunde då konstatera att Vianor inte bara är slarviga utan ger ett rätt otrevligt bemötande också.
Fick sms från Vianor Örebro
Fick sms från Vianor Örebro
Hej bäste vianorkund! Som ett led att underlätta din vardag har vi kontrollerat dina hjul inför kommande säsong och önskar att du kontakter oss angående statusen på dessa bla bla bla.
Så jag ringer. Få höra att mina däck är i dåligt skick och behöver köpa nytt. Hoppsan Vianor Örebro jag har ju inte mina däck hos er längre, det var över ett år sen jag sålde bilen till min dotter och hon vill inte har däckarna på hotell . De är hemma hos mig. Gjorde ni hembesök hos mig och kontrollerade de eller? Undvik detta företag är mitt råd!
VÄRDELÖS kundservice
VÄRDELÖS kundservice! Ringer kl 14 och frågar om de kan montera 2 mc-däck (inte ens balansering) och jag frågar om jag borde boka tid. ”Nej”, säger han, ”du kan bara komma på drop-in så löser vi det”. Ringer igen vid 16 för att säkerställa. Vianor säger då att det tar 10-15 min bara och det kommer hinnas med idag. Kommer till butiken i Hägersten och de säger ”vi kommer inte hinna”. Blir så jäv*a besviken på Vianor!
bytte 2x däck hos de förra året för…
bytte 2x däck hos de förra året för priset av 800:-
var tvungen att byta 2x däck i år också men det kostade 1400:-. så stor prisskillnad ska det inte va. Dessutom tog det över 7 dagar att utföra arbetet.
skämtföretag! undvik!
Har köpt fyra nya vinterdäck o samma …
Har köpt fyra nya vinterdäck o samma dag
efter 4-5 timmer , fick punktering ock de vägrade o ersätta. Fick betala en ny däck. De är skojare.
Skickar ut en massa spam sms
Lurendrejeri
Hej
Jag lämnade in min moppefälg med däck för att få ett nytt däck vilket jag bifogade .
När jag kom in vid 08 tiden på morgonen så stod det två medarbetare på gården och
rökte, en bil på verkstan.
Min lilla moppefälg kunde inte tas om hand på en gång, lite mycket just nu.
Vi ringer när det är färdigt.
Kanske jag borde ha frågat vad det skulle kosta men min erfarenhet är att det inte kostar
mer än 200 kr.
OK, sagt och gjort.
Jag vet precis hur lång tid det tar att lägga på ett ett nytt däck på en moppefälg,
ca 10 minuter. Med rätt redskap.
Ingen balansering behövs, fånigt att försöka.
Notan blev 525 kr, för ca 10 minuters jobb jag är så beviken, lätt sagt lurad.
Mvh
Tomas Nyström
Omärkta Däck
Byte till vinterdäck på Vianor i Handen (Hantverkarvägen 37) . Mycket långsamma tog nästan 30 minuter för dom att byta däcken. Skulle gjort det snabbare själv med domkraft. Sen märkte dom aldrig upp sommardäcken. Mycket oprofessionella.
Priset på hemsidan stämmer inte
Jag har haft med Vianor (Fruängen) att göra vid flera tillfällen och varit mycket nöjd, varför jag också lät de fixa en punktering. Innan jag lämnade in däcket kontrollerade jag pris på ett nytt däck på vianor.se och såg att det kostade lite drygt 800 kr. När jag hämtade hjulet dagen efter så kostade däcket över 1100 kronor (exklusive montering etc).
Jag ifrågasatte det och fick veta att man främst jobbade med Nokian och Goodyear var mycket dyrare och priset på hemsidan var fel, vilket man också sa att man meddelat de som sköter hemsidan vid flera tillfällen.
Jag har även skrivit en inlägg på Vianors hemsida om detta och bockat för att ag ville ha en kommentar. Nu har det gått omkring 3 veckor och jag har inte fått någon kommentar än. priset ligger fortfarande runt 800 kr på hemsidan, så det är väl bara att inse att Vianor inte bryr sig ett dugg. Jag kan tänka mig att anlita Vianor i Fruängen igen, men då tänker jag dubbelkolla priset innan och inte lite på det som uppges på hemsidan.
Västkustvägen 6 Malmö (hamnen) - Ta skriftlig offert!
Övriga Vianor-verkstäder har jag alltid blivit tillmötesgången på ett bra sätt, men Västkustv. 6 Malmö (hamnen) ger jag inte mycket för.
Skulle lägga om två mc-däck där jag kommer med hjul och nya däck lösa. (Eftersom de inte kunde ta hem däck i de dimensionerna)
Blir underrättad om priset 3-400:- vid överlämnandet.
Dagen därpå blir jag uppring om att däcken är klara, då med priset 650:- (För 10 minuters jobb!!?) Ärligt talat?
En vanligt moppekrängare samt Vianor, Eriksfältsgatan tar 100:-/hjul.
Sista gången..
Vianor örebro
Vi fick kostanadsförslag på däck, vi skulle få lika som vi har men som vinterdäck. Vianor är då inte uppmärksamma på vilken sorts sensor som sitter i däcket och vi får fel sort. Vi åker in 3 gånger och berättar att varningslampor för sensor lyser men vi ska hela tiden återkomma för stt dem säger sensorn behöver ställas in.. 4 gå gen tar dem sig en titt på sommardäcken och det visar sig att vinterdäcken som vi nu köpt har fel sorts sensor. Vianor vägrar stå för detta, har enligt chefen har dem aldrig haft en ny clio hos dem och det är vårat fel att vi inte vet att dem beställde ett däck utan sensor! Även fast reg nr uppgivits kan dem tydligen inte få rätt uppgifter och istället för att fråga kunden Mer frågor för att få mer information beställs fel däck när alla förutsättningar fanns. Otrevlig, Nonchalant kundservice, men dock trevlig personal på verkstaden! Dem bryr sig inte att det blivit fel, och vill att vi ska betala ytterligare 4000kr om vi vill ha sensorer. Att dem inte gjort sin läxa bryr dem sig inte om och kan inte mötas halva vägen! Chefen säger även att han inte kan se när han beställer om däcket har sensor eller ej, vilket alla nya clio har! Dem vägrar även köpa tillbaka däcken!
Bästa servicen och verkstaden i Kristianstad!
Det är en lång historia men det började med att hade mina däck på vinterförvaring hos Vianor i Kristianstad på Björkvägen. När jag en gång beställt egna däck och tog med dem till verkstaden så byte dem däcken utan problem och samtidigt som de gjorde det, gjorde dem även ett diagnostest på bilen. Dem kollade så att allt var bra med den, gratis. Dem upptäckte att mitt bensinfilter var sönder och det stämde för jag tyckte att det börjat lukta mer bensin i mitt garage. Så dem berättade att dem gör även service på bilen och man får stämpel och alla garantier gäller plus att man får ett år vägassistans på köpet. Jag bokade tid direkt. Inga konstigheter att få tid som passad mig. Då jag kollade runt på olika verkstäder och deras priser så var dessa billigaste om man jämför med seriösa firmor. Så jag lämnade in den där. Allt funkade skitbra och smidigt. Billigt var det med. Sedan har jag varit där fler gånger efter det och varje gång har fått personlig och perfekt service. Inga krångligheter! En gång var jag där för att be dem kolla min bil för jag upplever att den vibrerar när jag kör. Så dem hade bilen i ca 2 timmar och skruvade lite på den och var ute och körde för att testa den. Dem kom framtill att det behövdes göras en framvagninställning. Så jag bokade en ny tid när jag hade mer tid. När jag gick bort till kassan för att betala undersökningsavgiften så såg han konstigt på mig och jag frågade ska jag inte betala. Fick svaret att vi har inte gjort nåt med den så vi tar inte betalt då! What! Tänkte jag, dem har jobbat med den i 2 timmar och tog inte betalt. Så jag sa till honom att jag kommer tillbaka och kommer fortsätta med det. Dem har alltid varit trevliga och hjälpsamma! Stor eloge till grabbarna på Vianor i Kristianstad på björkhemsgatan!
Dålig bilservice
Lämnade in bilen vid Vianor hälla för service. Byte av olja, oljefilter, plugg, luftfilter, växellådsolja och tändstift. Jag hade med eget luftfilter, olja och tändstift - resten genom Vianor. Innan drog bilen 0,89 l/mil blandad körning och efter service drar bilen 1,08 l/mil blandad körning.
Jag kontaktar vianor och kör dit bilen som de provkör och tycker att allt är bra.....Detta är ett nytt fenomen för mig att bilen blir sämre efter service, men tydligen inget nytt för vianor på Hälla i Västerås. Betalade ca 3000kr!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.