Hade husvagnen på bilen och stannade bara för att handla lite. Upptäckte att ett däck på vagnen var sprucket, dåligt av mig. Svängde in på Vianor i Falköping och dom hjälpte mig på 40 min. Toppenser... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Använt Vianor som däckhotell och däckskiftare i flera år och tyckt att det funkar bra även om det kostar lite. Men blev idag varse att de satt på 2 gamla och 2 nya däck när jag köpt (4) nya däck via d... Mehr ansehen
Okunnig personal, redan pajat ett nav för mig genom att försöka montera bakdäcken fram (som har mindre navstorlek) Bara matar som idioter med mutterdragaren. Höll på att göra samma tabbe i år ig... Mehr ansehen
Lämnade in bilen idag för dimmiga framlyktor. Ett ganska omfattande arbete som beräknas ta ca en timme med bl a tejpning runt lyktorna, våtslipning i olika steg och sluligen försegling, därav priset... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
VIANOR MARIESTAD
VIANOR MARIESTAD
Lämnade in bilen för pyspunka. När jag hämtade den la jag märke till ett missljud och lätta vibrationer, hoppades då att det "bara" var ett felbalancerad däck. Men när jag sedan accelerate på motorvägen blev det kraftiga vibrationer och stark missljud. Visade sig att bussningen till bakaxeln hade gott av och detta kostar ca 30000,-skr att reparera på Porsche. Detta hända hos Vianor Mariestad.
La märke till att dom trixar med recensioner på Google maps - går inte att skriva där fast det finns nya väldig positiva inlagda...dom sätter nog på recensioner endast när dom skriver själv och stänger av den sedan. Akta er för detta företag !
Deras däckhotell är suspekt och de vill…
Deras däckhotell är suspekt och de vill inte ta ansvar.
Vi har en bil 2018 års modell , bra skick inget fel eller något utan körs normalt av en barnfamilj.
På sitter sommardäck där däckhotellet påstår att mönsterdjupet vid skiftet 2023-03 var 6/6/7/7 och inget att anmärka.
3 månader och ca 300 mil senare får ena däcket punktering på motorvägen och skadeutredningen av försäkringsbolaget visar då att däcken har ett mönsterdjup på 4/4/5/5 och torrsprickor.
Oaktat vad som orsakat punkteringen blir jag extremt fundersam kring om det finns någon förklaring till att ett mönsterdjup går från 6/6/7/7 och utan anmärning till 4/4/5/5 med torrsprickor på 300 mil och 3 månader.
Vi kör bara normalt som en barnfamilj.
De vill inte föra en dialog kring detta utan säger att utan fysiska däcken kan de inte göra en utredning. Däcken ör kasserade av verkstaden som bärgaren tog bilen till. En undersökning har redan gjorts av Länsförsäkringar och de fysiska däcken saknar ju relevans avseende det faktum att de i sitt protokoll anger 6/6/7/7 i mönsterdjup emedan Länsförsäkringars skaderapport visar 4/4-5/5 och torrsprickor 3 månader senare.
De vill inte heller lämna ut tidigare protokoll som sparad centralt och tar helt enkelt inte ansvar för att de helt enkelt gjort en miss vid skiftet.
Blivit för dyra 1500kr för en vanlig…
Blivit för dyra 1500kr för en vanlig hjulinställning när andra tar ca 1000kr
Kanonbra service
Kanonbra, snabb service med krånglande däck på verkstaden i Klippan.
Vianor Globen
Vianor Globen, Quick and fantastic service. Big effort to fix our tyre before leaving Stockholm and going back to Denmark. Thanks guys 💪
Dålig serviceinriktning
Har lämnat företagsbilen idag på Vianor i Växjö för hjullager byte. En skruv var förstörd och bilmekanikern kämpade för att få den löst. Chefen på verkstaden gav mer jobb till mekaniken och han kunde inte fixa min bil. Nu sitter jag med en bil med olösta problem och ekonomisk förlust för jag måste hitta ett annat verkstad som kan hjälpa mig. Chefen på verkstaden är en otrevlig kille som behandlar sina medarbetare och vissa kunder på ett dålig sätt. Har däck förvaring där för 3 taxibilar och en privat bil. Det är dags att flytta därifrån.
Putsning av framlyktor
Lämnade in bilen idag för dimmiga framlyktor. Ett ganska omfattande arbete som beräknas ta ca en timme med bl a tejpning runt lyktorna, våtslipning i olika steg och sluligen försegling, därav priset på 1395kr.
Efter typ en kvart är jobbet klart. Någon försegling är inte gjord och om "putsningen" skulle hålla längre än över besiktning kunde inte utlovas. Fullt pris debiterades för en kvarts jobb.
Undvik!
Undvik!! När man har beställt däck med en veckas framförhållning och företaget har glömt att beställa däcken skickas ett sms om att man ska komma ihåg bokad tid istället för att ringa och meddela att däckbyte inte är möjligt på inbokad tid. Helt enkelt en verkstad som inte fungerar.
Skulle göra en hjulinställning
Skulle göra en hjulinställning, kom dit vid tidsatt tid och fick sitta 30 minuter extra innan dom kom och tog bilen.
Fick tillbaka bilen ännu värre då han konstaterade att felet inte var på hjulinställning.
Men att bilen nu är mycket Mycket värre ville dom inte titta på och gick ändå betala det pris som bokningen gällde, alltså 1000KR VILKET ÄR HELT SJUKT FÖR NÅGOT SOM BLEV VÖRRE OCH ATT MAN FICK SITTA 30 MINUTER EXTTA INNAN HAN KOM.
HELT SKANDAL!!
Lygteglaspolering
Min Volvo V70 har i dag været hos Vianor i Örkelljunga til lygteglaspolering.
Jeg er meget positiv over resultatet :-)
Begge forlygter ligner jo næsten nye.
Jeg kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger.
Bultarna tog i p-broms
Nya P-bomsen var någon mm bredare än förra så bultarna till sommarhjulen tog i. Vianor upptäckte detta när jag skulle backa ut och löste det med att hitta kortare bultar. Toppbetyg till personalen på vianor Karlstad som hanterade detta på ett mycket proffsigt sätt.
Sämsta företaget
Sämsta företaget! Sämst kundservice, otrevliga okunniga. Rekommenderar inte. Opålitliga. Vianor jordbro
Bra service
Bra service , trevlig personal.
Köper alltid däck här
Har slutat lämna in bilen här
Har lämnat in bilen hos Vianor för däckbyte vid två tillfällen och båda gångerna har hjulbultarna gått av. De skyller på "franska bilar" när detta händer och jag har fått betala ca 1300 kr för att de ska ta ut trasiga bulten. Det har aldrig hänt hos en annan verkstad och de borde åtgärda detta gratis med tanke på att det är de som drar åt för hårt.
Datumen stämmer inte för detta var typ…
Datumen stämmer inte för detta var typ minst 10 år sedan. Köpte fyra nya vinterdäck plus muttrar runtom på Vianor i Kristianstad. Hade alltid varit kund hos Däckia innan och kommer inte idag ihåg varför jag gjorde detta misstag. Monterat och klart på bilen. Ingick en viss tids punkteringsgaranti. Tre dagar senare fick jag punktering på natten strax söder om Malmö. Försökte byta till mitt reservhjul o förstår inte varför det inte går att dra loss muttrarna med något av måtten på fälgkorset. Jag som alltid bytt däck själv innan. Fick kontakta bärgare som ser direkt vad felet är, Vianor använde sig då vid denna tid av speciella muttrar som kräver ett speciellt utformat verktyg för att kunna vrida loss dem (eller på dem). Blev bärgning till Malmö eftersom bärgaren inte hade den typen av verktyg, sov över hos kompis. Dagen efter lyckas vi via hans välutrustade verkstadsgarage hitta ett verktyg som funkar, byter till reservhjul. Inget hål i däcket, det visar sig att det är ventilen som läcker (!!). Kör långsamt hem till Kristianstad på nödhjul och går senare in på Vianor Kristianstad, fullständigt bubblande av ilska. Som hänvisar till det finstilta på kvittot, nämligen:
1: hjulen får endast demonteras/monteras av verktyg som tillhandahålls av Vianor.
2: Punkteringsgaranti 1 år.
Och jag fick ju punktering precis som utlovat.
Vianor började skruva av muttrarna medan jag talade om för dem så hela lokalen hörde det vad jag tycker om den här typen av näringsidkare, sedan gick jag till Däckia som på den tiden låg mitt emot och köpte 16 nya muttrar. Skruvade på dem själv inne på Vianorverkstaden. Ersättning från Vianor: 0 kronor. Jag har aldrig satt min fot där igen.
Jag vill varna er för dem
Jag vill varna er för dessa. Jag behövde byta en spridare på min Saab 9-3 Aero. Reservdelen kostar mellan 595:- till 1000:-. Jag sa till dem när de ringde att den får inte kosta mer än 1000:- och det medgav personen jag talade med. Googla själv på BOSCH nr 0 280 156 129 så ser man priserna. Dessa lurar kunderna med ett pris på 2950:-. De försökte också luras på en miljöavgift och förbrukningsmaterial på nästan 250:-. De är oseriösa och lita inte på den för de ljuger för dig och skyller på varandra. Mitt råd åk någon annan stans där du får hjälp utan att bli lurad.
Vianor AC-service
Lämnade in bilen på AC-service. Jag fick veta att det var för lite gas i systemet men att dom inte kunde hitta några läckor, så dom fyllde på gas. Ett par dagar senare fungerade inte AC:n, jag körde tillbaka och lämnade in bilen igen. Då sa dom att expantionsventilen läckte, men att det inte var något dom kunde fixa.
Åkte till en annan verkstad för att få det fixat, där konstaterades att det var kondensorn som läckte.
Frågan är varför Vianor överhuvudtaget erbjuder tjänsten AC-service, om dom inte kan fixa en icke fungerande AC. Dom borde informerat om det när jag bokade tiden.
Jag fick betala 1795:- för ingenting.
Vianor i Uppsala är hur bra som helst
Vianor i Uppsala är hur bra som helst! Vi hade en punktering och var väldigt stressade då vi skulle åka till Sthlm och möta upp familjen på restaurang, men blev väldigt bra bemötta av en person där som kunde fixa det på en gång medan vi tog varsin kaffe. Väldigt bra priser också! Stort tack! 💕
Vianor Spånga: Inte att lita på, helt enkelt
Jag hade en pyspunka på ett däck. Det tog över en vecka varje gång jag pumpat för att det skulle börja varna att lufttrycket var för lågt.
Då tar jag bilen till Vianor Spånga där de tar in bilen och sedan visar de en punka som är stor och som "inte går att fixa". Då visste jag att det hade varit ett misstag att komma dit.
Jag köper två däck från dem (som visar sig vara mycket dyrare än hos andra aktörer) eftersom de säger att man alltid ska byta minst två däck då man byter till nya. Då däcken är på plats ber jag dem att lämna det andra utbytta däcket i bilen, eftersom det fortfarande är i mycket bra skick, så jag åtminstone kan behålla det i fall det skulle behövas. Gissa vilket däck de hade lämnat i bakluckan? Japp, de gav mig det med punkan. Dessutom hade de tagit betalt för återvinning av två däck!!!
Lita inte på ett enda ord dessa människor säger till er och håll er borta från dem. Det finns många andra bättre platser att fixa och köpa däck.
Bad om camber/caster hjulinställning
Bad om camber/caster hjulinställning, tyvärr var det de enda dom inte gjorde. Nu är mina nya däck snedslitna.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.