Vianor Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Använt Vianor som däckhotell och däckskiftare i flera år och tyckt att det funkar bra även om det kostar lite. Men blev idag varse att de satt på 2 gamla och 2 nya däck när jag köpt (4) nya däck via d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har lämnat in bilen hos Vianor för däckbyte vid två tillfällen och båda gångerna har hjulbultarna gått av. De skyller på "franska bilar" när detta händer och jag har fått betala ca 1300 kr för att de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inget är omöjligt. Fastfrusna torkarblad gjorde att de slutade fungera 2/1-25 inget bra. Efter ha frågat mig runt i stan på olika verkstäder, så fick jag tipset om att Vianor kanske kan hjälpa a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade beställt tid för fuktkontroll hos Vianor Spånga. Fick lånebil och efter ett par timmar fick jag besked att bilen var klar. När jag hämtade bilen blev ”fakturan” en ovanlig och stor överraskning... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bättre förr!

Vianor Eskilstuna brukade vara bra på AC-service men efter senaste servicen räckte inte AC:n mer än en sommar när jag förr gjorde service vartannat år.
Misstänker att de slarvade med tömning och påfyllning eller missade tryckkontroll.
Omöjliga att nå per mejl eller telefon.

24. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Last time they forgot to reset my…

Last time they forgot to reset my service light and wrote the wrong kilometer in the service book (they wrote the day counter km) Now they still not started pn my car 75 minutes later, the website clearly says it takes about an hour for basis vianor service.

4. April 2025

Inget är omöjligt.

Inget är omöjligt.
Fastfrusna torkarblad gjorde att de slutade fungera 2/1-25 inget bra.
Efter ha frågat mig runt i stan på olika verkstäder, så fick jag tipset om att Vianor kanske kan hjälpa akut.
Vianor Eskilstuna var tveksamma om de kunde avhjälpa detta fel, men jag fick köra in och med lite research av oss båda kunde vi lokalisera felet.
(inte säkringen) 😀
Denna typ av service är ovanlig i dessa dagar... att ändå försöka hjälpa till och inte bara säga nej. Detta räddade mig oerhört mycket att ha en trafiksäker bil i detta väder.

3. Januar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God værksted

Fik byttet turbolader i en Porsche.
God og hurtig service.
Eneste minus er at de ikke prøvkører bilen efter reparation så jeg måtte tilbage og reklamere for se har foldet rør til luftindsugning da de reparerede turboladeren.
Ellers vil bedømelse været ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31. Oktober 2024

Vianor

Vianor, Jönköping.

Upptäckte att jag hade punktering. Ringde Vianor och frågade om det hade tid att reparera däcket.

Från och med när jag anlände till verkstaden, anmälde mig i receptionen, tills de fixade däcket, tog det ungefär allt som allt, 30-35 min.

Suverän service!

10. September 2024

Vianor i Osby

Vianor i Osby är kanon. Alltid trevliga och tar sig alltid tid att hjälpa till när det behövs i akuta ärenden

8. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag hämtade in posten från min brevlåda…

Jag hämtade in posten från min brevlåda och när jag började öppna breven visade det sig att jag hade fått två Betalningspåminnelser från LOELL på två olika summor, när jag fortsatte att öppna breven dök det upp en Faktura från VIANOR och summan passade till en av LOWELLS påminnelsefakturor??? Skickar man ut Faktura och påminnelsefaktura samtidigt? När jag kontaktar VIANOR så visade det sig att de inte har någon personal som kan hantera fakturafrågor, utan de hänvisar mig till att skriva på deras e-post!!! Hur i h-vete kan man bedriva verksamhet på det här sättet. Ska jag som kund behöva lösa deras fakturaproblem???
Riktigt dåligt.

5. Juli 2024

Dålig service

Jag ringde Vianor JORDBRO för att fråga ifall de kunde göra justering av rattläge och hjulinställning.

-Ja, det kan vi göra! Det tar bara max 1.30 tim och det kostar ca. 1500kr

Och en tid bokades.

Men när min man kom med bilen så kunde de inte börja med den på den tiden som den bokades för. Deras chef hade bett dom att göra något annat innan. Så min man skulle bli uppringd när bilen skulle bli klar.

Ca. 4 timmar senare blev min man uppringd för att hämta bilen.
Då sa dom att hjulinställningen blev gjord men inte justering av rattläge för att "vi kan inte göra det". Och fakturan blev 1895kr.

Nu pga detta oseriösa företag måste vi börja semestern med en bil som inte blev som den lovades.

0% rekommenderas

3. Juli 2024

Okunnig personal

Okunnig personal, redan pajat ett nav för mig genom att försöka montera bakdäcken fram (som har mindre navstorlek)
Bara matar som idioter med mutterdragaren. Höll på att göra samma tabbe i år igen. kolla på fälgarna, konkava bak… vanliga fram…. Om det inte är tydligt nog.. läs på fälgen F=front R=rear… jätte simpelt

Finns fler saker, men orkar inte lista mer

Dags att hitta annat alternativt däckhotell och däckpartner

27. Mai 2024

Inget svar på en månad!

Den 27 mars lämnade jag in familjens Honda för byte till sommardäck på Vianor i Strängnäs. Efter en vecka efterdrog jag hjulmuttrarna och märkte till min förskräckelse att en mutter saknades, en var lös och en tredje var fel dimension. Alla på samma hjul, höger fram. Två nya muttrar beställdes från Hondaverkstaden i Eskilstuna (7 mil tur och retur) och kvittot lämnades till Vianor i Strängnäs som skulle betala muttrarna, 223 kr. Kontouppgifter lämnades. Detta var den 8 april. Sedan dess har jag mejlat Vianor fyra gånger och ringt lika många gånger. Oftast har jag hamnat i den centrala växeln som lovat kontakta Strängnäsverkstaden. Nu har det gått en månad – resultatet blev: inga svar, inga pengar, ingen ursäkt!

27. März 2024

Virkelig uvennlige butikker

Virkelig uvennlige butikker.
Konkurrentene er noe dyrere men eksponentielt høyere nivå på servicen.
Jeg vil spesielt rette fokuset på deres avdeling i Sandefjord som virkelig vet å få kundene sine til å føle seg i veien.
Gjør deg selv en tjeneste, styr unna!

2. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trist att behöva skriva ett negativt…

Trist att behöva skriva ett negativt omdöme men bemötandet på Vianor Jordbro är under all kritik. Det är ingen som tar emot mig när jag kommer dit, man måste själv säga ”Hej här är jag” för att någon bakom disken ska ta emot dig. Ibland så får man inte ens något svar på ett tag.. Jag sitter i princip och har magont medans bilen är inlämnad. Är man trött på sitt jobb så kanske man inte borde jobba med serviceyrken men vad vet jag. Jag har aldrig haft ett trevligt eller bra besök här under mina år som bilägare när jag behövt att byta däck.

9. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokat skifte av däck till sommardäck…

Bokat skifte av däck till sommardäck hos Vianor Eskilstuna enligt föreslagen dag från Vianor. 45min efter bokad tid upptäcktes att sommardäck som skulle bytas inte kommit levererats. Inget skifte kunde göras. Dålig koll och allmänt förvirrat. Blir tyvärr att boka ny tid :-(

26. März 2024

Efter skifte till vinterdäck

Efter skifte till vinterdäck, som legat på däckhotell hos Vianor, blev det dags för ett akutbesök då däcken varnade för lågt däcktryck. Dom lade på vinterhjulen och struntade i att fylla luft. Inte första gången det krånglar i Eskilstuna. Dags att byta firma, sedan förra platschefen slutade har allt bara blivit sämre.

24. November 2023

VIANOR MARIESTAD

VIANOR MARIESTAD
Lämnade in bilen för pyspunka. När jag hämtade den la jag märke till ett missljud och lätta vibrationer, hoppades då att det "bara" var ett felbalancerad däck. Men när jag sedan accelerate på motorvägen blev det kraftiga vibrationer och stark missljud. Visade sig att bussningen till bakaxeln hade gott av och detta kostar ca 30000,-skr att reparera på Porsche. Detta hända hos Vianor Mariestad.
La märke till att dom trixar med recensioner på Google maps - går inte att skriva där fast det finns nya väldig positiva inlagda...dom sätter nog på recensioner endast när dom skriver själv och stänger av den sedan. Akta er för detta företag !

27. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deras däckhotell är suspekt och de vill…

Deras däckhotell är suspekt och de vill inte ta ansvar.

Vi har en bil 2018 års modell , bra skick inget fel eller något utan körs normalt av en barnfamilj.

På sitter sommardäck där däckhotellet påstår att mönsterdjupet vid skiftet 2023-03 var 6/6/7/7 och inget att anmärka.

3 månader och ca 300 mil senare får ena däcket punktering på motorvägen och skadeutredningen av försäkringsbolaget visar då att däcken har ett mönsterdjup på 4/4/5/5 och torrsprickor.

Oaktat vad som orsakat punkteringen blir jag extremt fundersam kring om det finns någon förklaring till att ett mönsterdjup går från 6/6/7/7 och utan anmärning till 4/4/5/5 med torrsprickor på 300 mil och 3 månader.
Vi kör bara normalt som en barnfamilj.

De vill inte föra en dialog kring detta utan säger att utan fysiska däcken kan de inte göra en utredning. Däcken ör kasserade av verkstaden som bärgaren tog bilen till. En undersökning har redan gjorts av Länsförsäkringar och de fysiska däcken saknar ju relevans avseende det faktum att de i sitt protokoll anger 6/6/7/7 i mönsterdjup emedan Länsförsäkringars skaderapport visar 4/4-5/5 och torrsprickor 3 månader senare.
De vill inte heller lämna ut tidigare protokoll som sparad centralt och tar helt enkelt inte ansvar för att de helt enkelt gjort en miss vid skiftet.

29. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr