VELFAC Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Garanti dækker ikke. Kørevogn på dør er gået i stykker. På begge døre. Velfac vil ikke yde garanti og henviser til et dokument Velfac Montage og brugsanvisninger, som vi ikke har modtaget og da slet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kommunikation forud for besøget. Venlig og imødekommende rådgivning og hjælp ved besøget. Håber mit problem med vinduerne er blevet løst - det vil tiden vise, da det var en lyd fra vindueskarmen s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse fra rådgivning til levering Efter installation var der nogle småting som krævede dialog med service, god håndtering, hurtig svar og udbedring af fejl Tak for et godt produkt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun stor ros til deres private kunderådgiver i forbindelse med en sag, hvor min tømrer havde målt forkert ved min terrassedør, som så kun kunne åbnes halvt inden den gik imod muren udvendigt... Mehr ansehen

1. Türengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos VELFAC er vi altid opmærksomme på at give vores kunder god service uanset om det er på byggepladsen eller online. Hjælpen er aldrig længere væk end et telefonopkald, hvor en dygtig medarbejder er klar til at hjælpe dig.

VELFAC yder op til 10 års garanti

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Velfac anbefalede Aeonbyg ApS - Kæmpe Fejl

Velfac anbefalede Aeonbyg ApS som nu er konkurs. Efter at have spurgt Velfac flere gange om Aeonbyg var den korrekte håndværker at bruge, samt at Velfac informerede om Aoenbygs erfaring, viste det sig at Aoenbyg var slet ikke kvalificeret til at løfte en opgave med at indsætte nye vinduer og skydedøre. Efter megen dialog med Velfac om Aoenbygs manglende kvalifikationer var det eneste som Velfac gjorde, at lave en gennemgang af montagen. Velfac beskrev alle manglerne, men gjorde ikke yderligere for at hjælpe med at få udbedret alle de problematikker som var beskrevet. Jeg havde forventet at når Velfac anbefaler en håndværker, at de også har sikret evnen til at løfte opgaven.
Døre, vinduer løsning er ok. Skydedørs løsning lider af at håndværker ikke kunne løfte opgaven.
I dag har ejeren af Aoenbyg ApS lavet en ny virksomhed som jeg håber velfac IKKE anbefaler fremadrettet. Denne virksomhed hedder Ærabyg ApS.
Jeg havde forventet at Velfac ville have været meget, meget bedre i at hjælpe, når deres anbefaling af håndværker har været aldeles ubrugelig og decideret problematisk.

25. Juni 2023

Skift af 4 vinduer og en altandør

Flinke og meget professionelle mænd.

15. Juli 2023

Hej Erik

Mange tak for din fine anmeldelse. Godt at høre at arbejdet med montering af vinduer og dør er gået glat og udført professionelt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lysgaard vinduer og døre installerede…

Lysgaard vinduer og døre installerede vores Velfac vinduer 😀fantastiske vinduer og montører

16. Juli 2023

Hej Michael

Mange tak for din flotte anmeldelse - både af vores vinduer og af vores VELFAC VinduesMester Lysgaard. Godt at høre at du er tilfreds med begge dele.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode vinduer

16. Juli 2023

Hej Peter

Tak for anmeldelsen og godt at høre, at du også synes, det er gode vinduer. Dem får I glæde af i mange år frem.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vinduerne er jeg ganske tilfreds med.

Vinduerne er jeg ganske tilfreds med.
Utilfredsheden består på den samarbejdspartner som Velfac henviser os til (Lysgaard Døre og Vinduer). Vi har været igennem et meget tidskrævende år for at få alt på plads, med alle de fejl og mangler som Lysgaard påførte vores ejendom.
Dette ønsker jeg ikke for nogen anden at skulle oplevel

3. Juli 2023

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse og kommentar. Godt at du er tilfreds med det endelige resultat men meget ærgerligt at høre, at samarbejdet med en af vores VELFAC VinduesMestre har været langt fra optimalt. Din kommentar er bragt videre i vores system.

Alt er i orden

Godt samarbejde med Velfac montøren og kunden

3. Juli 2023

Hej Anders

Sikke godt at høre - sådan skal det være. Tak for de fine stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde, i forbindelse med opførelsen af et nyt hus, nogle vinduer og døre , det skulle rettes.
Vi havde besøg af en tekniker, der skulle se hvad der skulle gøres. Efterfølgende kom man og rettede det det skulle rettes,
Hurtigt og effektivt

28. Juni 2023

Hej Peder

Mange tak for de flotte stjerner og ord. Vi er glade for at høre, at I har fået en super service - sådan skal det være.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jim Terp var god kommunikativ og…

Serviceeftersyn 22/6: Jim Terp var god kommunikativ og oplyste pænt hvad der skulle laves og hvad der blev lavet. Desuden også instrueret i anbefalet vedligehold.
Mine varmeste anbefaler til Jim og hans arbejde.

22. Juni 2023

Hej Kim

Hvor er det godt at høre 👍 Vi sender de flotte ord og rosen videre til Jim.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udskiftning af beslag på Velfac skydedøre.

Vi har fået udskiftet nogle beslag iht. en produktopdatering på vores 2 skydedøre, det var en positiv oplevelse, veltilrettelagt og veludført arbejde af montøren (Bo) fra Velfac, kun positive ting at sige om udførelsen af opgaven.

20. Juni 2023

Hej Claus

Mange tak for de flotte stjerner og rosen omkring udskiftningen af beslag. Det er vi meget glade for at høre, at det er gået gnidningsløst og som planlagt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Døre og vinduer til nybyg

Nybygget hus, med Velfac 200.
På negativ-siden:
* flere døre og vinduer skulle justeres, for at åbne og lukke ordenligt.
* der kom vand ind ved yderdør.
* ved besøg hos Velfac’s arkitekt i Rødovre (super ide ! ) gjorde han ikke opmærksom på problematik omkring indadgående døre ved huse uden udhæng. Havde været guld værd….
* utrolig tung kontakt med firmaet, da det åbenbart kun er entreprenøren, der må kontakte dem.
På positiv-siden:
* Døre og vinduer er super elegante.
På virkelig-positiv-siden:
* på grund af ovenstående udfordringer, har vi haft en del besøg af Velfac’s tømrermester BO HANSEN, og han skal have minimum 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for at være løsningsorienteret, for faglig stolthed, og for ikke at forlade opgaven, før resultatet er 100 % i orden og kunden er tilfreds!

18. Juni 2023

Hej

Mange tak for den konstruktive feedback. Det er selvfølgelig beklageligt, at der var ting, der skulle udbedres, men godt at VELFAC VinduesMester kunne hjælpe tilfredsstillende til.

Angående vores arkitekt i showroom Rødover giver vi beskeden videre, så vi kan forbedre kommunikationen omkring indadgående døre.

Vi er sikre på, at I vil nyde godt af jeres flotte VELFAC vinduer og døre i fremadrettet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde besøg af Søren / SOJ :-)

Havde besøg af Søren / SOJ :-)
Man skal dælme lede længe efter bedre service end den Søren bistod med.
Bilen var fuld af samtlige ting dimser, og hele problematikken var løst på under 30 min...

Mit næste projekt bliver 100% med Søren som konsulent.

Mega glad Velfac kunde... Claus

15. Juni 2023

Hej

Det er vi utrolig glade for at at høre - ham Service-Søren kan noget helt særligt. Vi giver rosen videre til ham!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I har en mega mega ufattelig ringe…

I har en mega mega ufattelig ringe kundeservice når det handler om at komme ud og se på jeres reklamationer og få dem udbedret
Vi har et af jeres store terrasse parti med dobbelt skyde døre i. Det er pisse utæt og trækker ind med kulde om vinteren. Så hold jer væk fra Velfac

12. Juni 2023

Hej Claus.

Det er meget beklageligt at høre. Har du lyst til at uddybe ydereligere, er du velkommen til at kontakte mig på jt@dovista.com eller tlf.: 7628 8528

Julie Thaggaard
Service Manager VELFAC

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var forbi showroomet i Rødovre idag

Var forbi showroomet i Rødovre idag,
Vi havde problemer med et knækket dørhåndtag, må sige vi fik en super service af Søren i butikke.
Kom hjem med reservedelene og forklaring på hvordan det skulle skiftes og 10 min efter var den klaret.
Dejligt med en god service, det et der en del der kan lære noget af.
Tak for hjælpen Søren.
Maria og Jan

7. Juni 2023

Hej Maria og Jan

Mange tak for roserne og stjernerne ✨ Vi er meget glade for at høre, at netop den gode vejledning og service i Rødovre showroom har hjulpet jer hurtigt videre og løst udfordringen.

Brand Manager, VELFAC

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik anbefalet velfac af en kammerat…

Vi fik anbefalet velfac af en kammerat og tog kontakt til godt tag v.lars i Gesten han kom ud havde små modeller med samt farver vi kunne få døre og vinduer i Lars var virkelig god til at fortælle om velfacs produkter så vi valgte døre og vinduer i træ/alu der fra og har ikke fortrudt de er virkelig pæne og ser godt ud samt vi havde Lars og hans svende ude og montere dem kan varmt anbefales.

26. Mai 2023

Hej Bo

Mange tak for de flotte stjerner og de rosende ord. Altid dejligt med en god anbefaling 😉 Godt at høre at tømreren vejledte jer godt - er sikker på I bliver glade for jeres valg af træ/alu vinduer og døre i lang tid fremover.

Brand Manager, VELFAC

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilfreds med Velfac 200

Er glad for vores nye Velfac 200. Nowell vinduesmester gjorde et fremragende stykke arbejde. Mangler udvendige håndtag på terrassedørene - som ikke fås i denne serie.

29. Mai 2023

Hej

Hvor er det godt at høre, at du er glad for dine nye VELFAC 200 vinduer og døre. Mht. udvendige håndtag til terrassedørene, som passer til alle vores vinduesserier, skal de bestilles separat, Kontakt gerne vores dygtige VELFAC VinduesMester Nowell eller vores serviceafdeling.

Professionel og imødekommende service

Fik i dag udført service på mine Velfac vinduer og terassedøre. Professionel og imødekommende behandling. Tak SOJ!

25. Mai 2023

Hej Jakob

Mange tak for din flotte bedømmelse og stjernerne ✨✨ Vi er glade for, du har fået en professionel og god service. Rosen går videre til Søren 😉

Marketing Manager VELFAC

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig bestilling og rigtig god betjening

Tak for super smidig bestilling og betjening. Leverandøren var også et meget sympatisk og venligt firna med god vejledning

14. Mai 2023

Hej Lotte

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er vi glade for at høre, at alt er lykkes til jeres fulde tilfredshed 👍 sådan skal det være.

Brand Manager VELFAC

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr