Koop je hier een tuinhuis en er gaat iets stuk , krijg je als antwoord het is van 2019 dus koop maar een nieuw. Mijn zoon koct hier een tuinhuis in 2019 nu is het insteekslot kapot en ze kunnen geen... Mehr ansehen
Wonende in een max. 3,5ton woonwijk kon ik geen tuinhuis laten aanleveren. Van Kooten Tuin & Buitenleven bood hier de geschikte oplossing gezien ik het pakket bij hun kon ophalen en hierbij de nod... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super ontvangst in Wommelgem Voor de gesprekken begonnen werd kopje koffie aangeboden. Duidelijke en faire uitleg gekregen Levering ook top volgens afspraak Enige opmerking die ik zou kunnen make... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hallo, Wij willen Van Kooten Tuin en Buiten bij iedereen aanbevelen die een blokhut of tuinhuis wil kopen. Dit vanwege de uitstekende service en vriendelijkheid die het bedrijf aan ons heeft geto... Mehr ansehen
Über Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Vom Unternehmen geschrieben
Blokhutten, tuinhuisjes, aluminium terrasoverkappingen, houten veranda’s, luxe chalets, complete tuinkamers, kapschuren en alle soorten tuinhout vindt u bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven B.V.; met overdekte showrooms in NL en België marktleider en expert op het gebied van tuin- en buitenverblijven. Door het zeer diverse assortiment en een breed tuinaanbod, is voor elk persoonlijk doeleinde de ideale tuinbeleving haalbaar en maakbaar. Van houten bergruimte tot aluminium overkapping, carport of strakke tuinkamer. U vergroot uw persoonlijke leefomgeving en tovert uw tuin om tot een ware buitenbeleving voor uzelf, familie en vrienden. In maatwerk zijn we sterk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op onze website vindt u het gehele assortiment van Van Kooten Tuin & Buiten Leven B.V.. Bekijkt u uw toekomstige blokhut, veranda, overkapping, chalet of luxe buitenverblijf liever in een van onze sfeervolle overdekte showrooms, dan bent u van harte welkom en staan onze medewerkers voor u klaar. Van Kooten Tuin & Buiten Leven levert tuinmaterialen in vele soorten tuinhout en voor vele buitentoepassingen; Douglas hout, hardhout, vlonderplanken, vurenhout, zweedsrabat, schuttingen, palen, tuinhekken, gordingen en regels. De experts van Van Kooten Tuin & Buiten Leven helpen u de juiste keuzes te maken. Afhankelijk van uw wens of project nemen zij u mee in de wereld van Buiten Leven en helpen zij uw dromen waar te maken.
Autolei 315, 2160, Wommelgem, Belgien
- +32 (0) 33 55 25 55
- marketing@vankootentuinenbuitenleven.nl
- www.vankootentuinenbuitenleven.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer blij met onze blokhut
Zeer blij met onze blokhut. Heel goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke en efficiënte service !

Niettegenstaande de geleverde…
Niettegenstaande de geleverde constructie niet de juiste was , hebben de mannen de constructie op een correcte wijze kunnen aanbrengen en prachtig afgewerkt. Alles perfect gerealiseerd.

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Deze mensen komen al hun afspraken na…
Deze mensen komen al hun afspraken na op de juiste dag en uur, het plaatsen gebeurd door zorgvuldige en ervaren mensen die zeer behulpzaam zijn indien je er vragen over hebt . Alles netjes afgewerkt en ook proper opgeruimd wat wil je nog meer. Deze vriendelijke mensen krijgen van mij een dikke pluim zo zouden er veel meer moeten zijn op deze wereld,Bedankt.

Alles vlot verlopen.
Alles vlot en snel verlopen,goederen in perfecte staat aangekomen en de goede afhandeling van de bestelling via de telefoon met Jordy.

Goede levering en kwalitatief materiaal
Goede levering en kwalitatief materiaal
Met vriendelijke groet
Mathias van MEEL

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Wij zijn zeer te vrede er is mooi werk…
Wij zijn zeer te vrede er is mooi werk geleverd het personeel is zeer vriendelijk en leveren goed werk ook een goede afwerking .de verkopers zijn ook van hun woord men komt er niet voor verrassingen te staan .
Groetjes Maria

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Bij volgende levering vraag ik om mij…
Bij volgende levering vraag ik om mij minstens één dag op voorhand te verwittigen wanneer de bestelling er aan komt. Niet op het moment dat men reeds aan de deur staat en niemand thuis is.
Een betere informatie i.v.m de levering is noodzakelijk voor een goede service.

glazenzijwanden
wij hebben glazenzijwanden laten plaatsen in onze veranda,voor de wind en de regen,super goed gedaan mooie afwerking en plaatsing,wel veel geld,maar goed gedaan.

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Alles perfect gelooen en levering nog…
Alles perfect gelooen en levering nog 10 dagen eerder dan geplant

Prima geregeld
Prima geregeld. Goede info en perfecte levering en materiaal van goede kwaliteit.

Tuinhuis
Alles van ons tuinhuis paste perfect jammer bij het uitpakken dat er 1 raam kapot was.

Helemaal top!
Onze eerste bestelling is afgelopen vrijdag toegekomen. Levering was iets later dan voorzien maar dat was voor ons geen probleem. Het tuinhuis werd keurig afgeleverd met alles erbij wat we optioneel hadden bijbesteld. Tuinhuis op twee dagen in elkaar gezet met een prachtig resultaat! Onze tweede en grootste bestelling volgt in week 9 van 2021. Wij duimen alvast dat deze ook zo vlot verloopt! Vriendelijke en correcte mensen. Na het plaatsen van een foto van ons tuinhuis op sociale media al verschillende mensen gehad die vragen waar we het tuinhuis hebben gekocht en uiteraard doorverwezen naar Van Kooten! Doe zo verder. Familie Vercauteren

Echt aan te raden!
Ik kocht bij hen al een blokhut en recentelijk nu ook een sauna. Zeer tevreden van de kwaliteit, en heel goede klantenservice! De staff in Wommelgem is echt top!

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Vriendelijke en correcte service en dit…
Vriendelijke en correcte service en dit zelfs na wijziging van order.

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Alles is correct verlopen zoals het…
Alles is correct verlopen zoals het hoort tuinhuis was compleet en niets ontbrak mooi stevig tuinhuis niets op aan te merken dank u wel van Kooten tuin en buitenleven

Uitstekende service
Uitstekende service. Heldere en volledige richtlijnen. Vriendelijke verkopers.

Vriendelijk ontvangen,enorme…
Vriendelijk ontvangen,enorme keuze,perfecte keuzebegeleiding als ook de keuze in toebehoren,tevreden aankoop ervaring,nette geplande levering,perfect stappenplan voor bouw van de blokhut,hier een super tevreden klant dus,,dank Van Kooten 👌

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.