Koop je hier een tuinhuis en er gaat iets stuk , krijg je als antwoord het is van 2019 dus koop maar een nieuw. Mijn zoon koct hier een tuinhuis in 2019 nu is het insteekslot kapot en ze kunnen geen... Mehr ansehen
Wonende in een max. 3,5ton woonwijk kon ik geen tuinhuis laten aanleveren. Van Kooten Tuin & Buitenleven bood hier de geschikte oplossing gezien ik het pakket bij hun kon ophalen en hierbij de nod... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super ontvangst in Wommelgem Voor de gesprekken begonnen werd kopje koffie aangeboden. Duidelijke en faire uitleg gekregen Levering ook top volgens afspraak Enige opmerking die ik zou kunnen make... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hallo, Wij willen Van Kooten Tuin en Buiten bij iedereen aanbevelen die een blokhut of tuinhuis wil kopen. Dit vanwege de uitstekende service en vriendelijkheid die het bedrijf aan ons heeft geto... Mehr ansehen
Über Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Vom Unternehmen geschrieben
Blokhutten, tuinhuisjes, aluminium terrasoverkappingen, houten veranda’s, luxe chalets, complete tuinkamers, kapschuren en alle soorten tuinhout vindt u bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven B.V.; met overdekte showrooms in NL en België marktleider en expert op het gebied van tuin- en buitenverblijven. Door het zeer diverse assortiment en een breed tuinaanbod, is voor elk persoonlijk doeleinde de ideale tuinbeleving haalbaar en maakbaar. Van houten bergruimte tot aluminium overkapping, carport of strakke tuinkamer. U vergroot uw persoonlijke leefomgeving en tovert uw tuin om tot een ware buitenbeleving voor uzelf, familie en vrienden. In maatwerk zijn we sterk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op onze website vindt u het gehele assortiment van Van Kooten Tuin & Buiten Leven B.V.. Bekijkt u uw toekomstige blokhut, veranda, overkapping, chalet of luxe buitenverblijf liever in een van onze sfeervolle overdekte showrooms, dan bent u van harte welkom en staan onze medewerkers voor u klaar. Van Kooten Tuin & Buiten Leven levert tuinmaterialen in vele soorten tuinhout en voor vele buitentoepassingen; Douglas hout, hardhout, vlonderplanken, vurenhout, zweedsrabat, schuttingen, palen, tuinhekken, gordingen en regels. De experts van Van Kooten Tuin & Buiten Leven helpen u de juiste keuzes te maken. Afhankelijk van uw wens of project nemen zij u mee in de wereld van Buiten Leven en helpen zij uw dromen waar te maken.
Autolei 315, 2160, Wommelgem, Belgien
- +32 (0) 33 55 25 55
- marketing@vankootentuinenbuitenleven.nl
- www.vankootentuinenbuitenleven.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Veranda
Ruim op tijd , harde werkers een netjes afgewerkt !! Meer moet dat niet zijn . Het enige dat we wel afvroegen is de btw van 21'/,
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden over verscheidene aspecten:
- communicatie, of eerder het gebrek aan communicatie: meermaals zelf achter leverdatum moeten vragen. Ze beloven om zelf terug te bellen, maar dit gebeurd niet. Uiteindelijk wordt de levering 5 weken verlaat.
- foute stukken geleverd: wat kan gebeuren bij zo'n groot aantal stukken. Maar bij de 2e levering blijken dit opnieuw foute stukken te zijn, ook al werd alle info en foto's doorgegeven per mail! Uiteindelijk 7 weken nadien krijg ik de juiste stukken aan, maar pas nadat ik een klachtenmail stuur. In die 7 weken was er helemaal geen contact.
- Bij klachtenmail krijg je een automatisch antwoord dat er binnen de 2 werkdagen gereageerd wordt. Ook hier weer na meer dan een week zelf contact opgenomen omdat er geen reactie kwam. Uitleg: de schuld ligt altijd bij de fabrikant en niet bij hen zelf (zowel voor de leverperiode als voor de foute stukken).
12 weken na de beloofde leverdatum heb ik eindelijk al de bestelde onderdelen ontvangen. Gevolg: niet meer kunnen genieten van de blokhut in de zomer/nazomerperiode.
Ik raad niemand aan om iets te kopen bij van Kooten tuin en buiten leven. De klantenservice is zeer ondermaats.

Een tevreden klant ...
Ik ben bijzonder tevreden van mijn nieuwe blokhut, gekocht bij en geïnstalleerd door Van Kooten Tuin en Buiten Leven.
Niet alleen de goede ondersteuning en advies van Rowan Mol bij de keuze, aankoop en voorbereiding, maar ook het professionalisme en klantvriendelijkheid van Harold en Maarten bij de installatie heb ik ten zeerste geapprecieerd.
Good job !👍

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
leveren en plaatsen tuinhuis.
leveren en plaatsen tuinhuis,monteurs waren goed op tijd en hebben zeer goed en nauwkeurig gewerkt

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Heel goede en snelle service/ levering.
Heel goede en snelle service/ levering.
Kwaliteit en mooi.
Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling van de bestelling bij het filiaal in Deurne-Wommelgem-België.
Wel iets langer moeten wachten op levering wegens Covid19 ,maar dat werd ons medegedeeld.
Plan niet evenredig met het materiaal
Plan niet evenredig met het materiaal , deuren te klein opgelost door stukje er tussen te plaatsen , met gevolg deurgrendel te klein roefing te klein voor het dak . Oo
bezint eer ge begint: dus voor ons nooit meer
De geleverde wandplanken konden niet in de palen geschoven worden omdat de gleuf in de palen even breed was als de wandplanken zelf. De service dienst belde niet terug zoals zij beloofd hadden...zelf moeten terugbellen. En de voorgestelde oplossing was helemaal geen service. . Voorstel van de service dienst was: Schuurbandje kort tussen profielen tussendoor halen Er hoeft maar iets ruimte te ontstaan. Blokhutprofielen iets kepen. Het verschil was soms wel 3 mm...probeer dat maar eens met te doen met een schuurbandje...
De geleverde montage instructies waren niet volledig en daardoor niet duidelijk.

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Levering was later dan aangegeven
Levering was later dan aangegeven bij de bestelling. Bij het informeren per telefoon werd er alleen naar een derde partij verwezen, maar nooit een duidelijke nieuwe afspraak gemaakt. Het product had ook geen handleiding om het in elkaar steken te vergemakkelijken. Eigen opzoekwerk en het contacteren van de fabrikant heeft dit uiteindelijk opgelost.
Het product zelf was van degelijke qualiteit en de prijs was gelijk aan andere aanbieders.

Communicatie schandalig
Wij hebben verschillende keren Van Kooten moeten contacteren om uiteindelijk een leveringsdatum los te krijgen. Van hun kant uit was er geen communicatie, wij hebben telkens zelf alle informatie uit hun moeten sleuren. Je kan met 1 medewerker bellen die dan weer geen idee heeft wat zijn collega gezegd/beloofd heeft. Chaos dus. Toen we uiteindelijk 3 weken na de beloofde levertermijn een datum kregen, ging de transportfirma langskomen. Ook de transportfirma kon de dag op voorhand geen richtuur geven. Door al deze frustraties, en Van Kooten die ons hiervoor niet wou compenseren zou ik niemand aanraden om iets bij Van Kooten te bestellen.

Garantie
Zeer onervaren team,als je tweemaal vraagt om verkeerd ingegeven naam te veranderen wordt dit niet gedaan. Bij probleem met aangekocht toestel krijg je een onuitvoerbaar voorstel. Als je vraagt voor een andere oplossing wordt het niet eens bekeken. En daarna werd het heel stil,niks meer gehoord van verkoopmanager.
Tuinhuis is mooi en goede kwaliteit …
Tuinhuis is mooi en goede kwaliteit ..... Enkel de afspraken van levering en communicatie daarrond was gewoon slecht ... zelf eerst contact opgenomen en daar te horen te krijgen dat ze ons zo spoedig mogelijk zouden verder helpen maar helaas altijd zelf terug bellen of mailen........

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Prima materiaal en netjes op tijd…
Prima materiaal en netjes op tijd geleverd!
Uitstekende service!
op 10/8/2020 werdt onze blokhut…
op 10/8/2020 werdt onze blokhut geleverd.de epdmfolie die we bijbesteld hadden kon de chauffeur niet leveren omdat er iets fout gegaan was tijdens het transport.de epdmlijm zou de hele epdmfolie besmeurd hebben doordat deze gelekt was en niet meer bruikbaar was.raar verhaal...de epdmfolie hebben we nooit gezien doordat de chauffeur met de heftruck uit een andere straat kwam gereden waar zijn vrachtwagen geparkeerd stond.het zou volgens hem niet lukken om tot aan onze woning te geraken.ook raar,want we wonen in een brede straat waar al meer grote vrachtwagens inrijden.de chauffeur legde het geval van met de lijm uit en beloofde ons een snelle oplossing."met een koerier ofzo nagestuurd",volgens hem.ook bestelden we 2x impregneermiddel kleurloos....er werd echter zilvergrijs geleverd.doordat we de blokhut kleurloos willen laten zijn we dus ook niks met dat zilvergrijs.enfin,fouten gebeuren.wat echter niet mag gebeuren is dat we na drie weken nog geen epdmfolie en het kleurloze impregnatiemiddel ontvangen hebben.bij een eerste mail werd ons beloofd dit zo snel mogelijk op te lossen.bij een tweede mail zou het naar verwachting deze week zijn.aangezien we gisteren woensdag waren en nog geen nieuws kregen om te leveren stuurde ik terug een mail.tot op heden donderdag 27/8 om 14u23 nog geen reactie.heb ook op hun fb een bericht geplaatst.en blijf het ook overal doen tot we krijgen waar we voor betaald hebben.want we hadden met onze domme kop alles op voorhand betaald.
aanpassing-vervolg 1/9/2020: kreeg verleden week na mijn bericht hier op trustpilot binnen het uur een telefoontje.epdm en juiste impregnatiemiddel zouden deze week op maandag of uiterlijk vandaag dinsdag geleverd worden.ze stuurden zelfs een mailtje ter bevestiging.(belofte ook te zien op hun reactie hieronder)maar helaas...noppes,nada,niente,nothing..... hoe is dit mogelijk?mensen a.u.b,lees de recencies van dit bedrijf eer je besteld.dit kan toch niet?waarschijnlijk zal er wel weer een reactie opkomen met excuses en valse beloften,maar daar zijn we vet mee.zoals eerder vermeld hou ik niet op tot ik krijg waarvoor ik betaald heb.en het zal steeds erger worden door op steeds meer beoordelingssites,facebook,verkoopsites enz... te posten.nog nooit zoiets meegemaakt als dit.
Antwoord van Van Kooten Tuin en Buiten Leven
5 dagen geleden
Beste Marn,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij vinden het ontzettend jammer dat het zo is gelopen. Dit was absoluut onze intentie niet.
U heeft reeds contact gehad met een collega en zij heeft met u het voorval besproken. U ontvangt uiterlijk maandag of dinsdag het missende EPDM en de juiste impregneervloeistof.
Onze oprechte excuses voor het ongemak!
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
geen correcte afspraken over levering
geen correcte afspraken over levering
vrijdag gebeld alles ok voor levering , maandag daaropvolgend ; levering 3 weken uitgesteld ,nu hopen dat ze dit nakomen , echter van een eventuele compensatie is er geen sprake.

correcte levering volgens afspraak
Corona of wat loopt er mis?
Na wat uitleg via mail heb ik een tuinhuis Mikkel besteld en betaald per overschrijving op 11/05/20. De levering was voorzien in week 24 (8-13 juni). Na het verstrijken van deze week werd mij telefonisch medegedeeld dat het tuinhuis zou geleverd worden in week 28 (5-11 juli). Andermaal verliep deze week zonder levering of enige verwittiging. Na mijn mail met bezwaar tegen deze gang van zaken kreeg ik opnieuw een telefoontje dat de levering voorzien is voor weken 33 of 34 (10-21 aug)! Na twee weken "huisarrest" ( week 24 en 28) begin ik mij toch vragen te stellen of het steeds uitstellen wel te maken heeft met probleem van Corona?!
3 ramen en een deur. Hoe moeilijk kan het zijn?
Ik heb 3 ramen en een deur gekocht ergens midden mei in Wommelgen (BE). Deze goederen waren in stock volgens de verkoper en dus was de levering voorzien in de tweede helft van juni.
Na twee maanden en een foute levering (die overigens terug meegenomen werd) hebben we niks meer gehoord van deze firma. Loze beloften en slechte communicatie.

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.