Superaankoop.co.nl Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot er inval is gedaan bij Superaankoop.co.nl heb ik betaalde producten allen ontvangen. Het duurde wel eens wat langer,maar ben bij deze webwinkel nooit mijn aankoop... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Polaroid camera besteld voor mijn dochter, erg vertraagd....dinsdag gemaild dat ik hem wilde annuleren, netjes mail terug dat hij onderweg was...mocht ik hem vrijdag niet hebben dan zouden ze hem ann... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb de bestelde samsung a10 sinds 12 juni nog steeds niet binnen, twee keer toe op verschillende adresssen bezorgd zeggen ze ,de eerste keer in Brussel moest ik gaan halen, no way, mijn adres stond... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het heeft even geduurd, en we hebben behoorlijk in angst gezeten, omdat het bedrijf niet meer bereikbaar was. Tja we hadden 2 samsung s besteld ter waarde van 1000 euro. Maar vandaag kwam de verlos... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Commerciële, nationaal & internationale uitstraling met een .co.nl domein. In 45 landen actief aanwezig als hèt internationale visitekaartje.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga nooit met dit bedrijf in Zee

Ga nooit met dit bedrijf in Zee, wel betalen niets leveren, zeggen neem contact op met Klantenservice, niet te bereiken, doen niets voor je.
Niets kopen bij Superaankoop, oplichters.

4. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terrible experience so far, a rip off!!!

I ordered a smartphone and I am now waiting for over 1 month by now, without any explication about the delay. The custumor support service is one big joke! Don't buy from this company.

3. November 2019

Bedankt voor je review.
Hiervoor zouden we je willen vragen contact op te nemen met onze klantenserivce.

Prima afgeleverd

Prima afgeleverd. Aankoop was een stuk voordeliger dan elders, dus de vraag was of dit te mooi was om waar te zijn?
Er werden regelmatig mails gestuurd van de status van de levering en binnen twee weken keurig afgeleverd. Aanrader!

Uit HKG was spannend, kost 2 weken, maar werkt prima

Best spannend iets kopen uit een winkel in Hong Kong. Voor zekerheid met credit card betaald, als het dan niet aankomt, krijg je na betaling van klein eigen risico je geld terug. Maar helemaal niet nodig bij deze partij, binnen 2 weken geleverd. Is wel verstandig regelmatig de tracking codes te checken. Ging bij mij via 2 partijen dus 2 codes, waarvan 2e code in NL pas later bekend werd. Kaartje van DPD was niet in brievenbus en 2e levering doen ze niet meer aan, was ik er niet snel bij wat het weer retour gegaan. Ik ga hier meer kopen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waiting 1 week already for my camera…

Waiting 1 week already for my camera lens, this company is sh!t

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb vandaag mijn Fototoestel…

Ik heb vandaag mijn Fototoestel ontvangen, ik moet zeggen heel goed gegaan. duidelijke afspraak en vlotte verzending.
van de service van Superaankoop heb ik nog geen gebruik hoeven maken, en weet dus niet of deze net zo goed is als de rest.
kortom heeeeel tevreden.
Groet Simon.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ipad air voor super prijs

De ipad air besteld voor een super prijs. Levering had iets sneller gekund en helaas zat er geen nederlandse oplader bij, wel een verloop stekker. Maar gezien de prijs kon dat de pret niet drukken.

Frank

Na de aankoop wordt er keurig per dag aangegeven wat de status is van de zending. Bestelling na 10 werkdagen gearriveerd. Top toestel Redmi note 7 in huis.

Apple airpods 2

Super geregeld! Ik moest 2 weken wachten op mijn airpods, maar omdat ze stukken goedkoper waren, was dat zeker de moeite waard. Echte airpods ontvangen, geen namaak. Ben dus heel tevreden!!

Rubbish

Rubbish. Spent almost a month waiting and emailing for my Jaybird Vista's. The order ended up being cancalled. No solution, nothing. Somehow they arent delivarable anymore, which is strange since they are available elsewhere. So thats where I will get them. A decent online shop, which actually delivers.

Hele slechte service

Hele slechte service, ben nu 2 maanden bezig om mijn bestelling binnen te krijgen volgens de vervoerder moest ik het al binnen hebben maar helaas heb ik het tot heden niet mogen ontvangen. Support van Superaankoop niet echt behulpzaam iedere week één en dezelfde bericht of ik het pakketje ondertussen heb ontvangen maar tot een oplossing komen zie ik niks van terug.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Koptelefoon beats

+ Goed materiaal, geen namaak, het echte merk en een mooie prijs.
- soms wat langere levertijd maar de prijs maakt veel goed.

31. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr