Tot er inval is gedaan bij Superaankoop.co.nl heb ik betaalde producten allen ontvangen. Het duurde wel eens wat langer,maar ben bij deze webwinkel nooit mijn aankoop... Mehr ansehen
Polaroid camera besteld voor mijn dochter, erg vertraagd....dinsdag gemaild dat ik hem wilde annuleren, netjes mail terug dat hij onderweg was...mocht ik hem vrijdag niet hebben dan zouden ze hem ann... Mehr ansehen
Het heeft even geduurd, en we hebben behoorlijk in angst gezeten, omdat het bedrijf niet meer bereikbaar was. Tja we hadden 2 samsung s besteld ter waarde van 1000 euro. Maar vandaag kwam de verlos... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Commerciële, nationaal & internationale uitstraling met een .co.nl domein. In 45 landen actief aanwezig als hèt internationale visitekaartje.
Niederlande
- www.superaankoop.co.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen spijt van inkopen,alles in goede orde mogen omntvangen
Het duurde wel eens wat langer,maar ben bij deze webwinkel nooit mijn aankoopbedrag kwijt geraakt,alles wat ik bestelde,heb ik in goede orde mogen ontvangen.
En tot mijn verbazing,werkte het ook zoals in omschrijving stond.
Dus ik heb geen klachten,maar ben wel blij dat ik op tijd ben geweest,met stoppen van inkopen op deze website,want ik lees daarna,dat er een inval is geweest en de webwinkel uit de lucht is gehaald.
Mijn aankopen is van 2018
Bestehans van den berg,
Bedankt voor het winkelen bij Superaankoop.
Uw bestelling is verzonden vanuit ons magazijn.
Neem a.u.b. uw bestelinformatie hieronder door.
In sommige gevallen kan het 48-72 werkuren duren voordat de koerier het trackingnummer update naar ons systeem. Deze tijd kan ook nodig zijn voordat de satus in de tracking zal worden bijgewerkt.
Houd er a.u.b. rekening mee doordat de bestelling is verzonden, deze alleen nog kan worden geretourneerd volgens on 14 dagen geld terugbeleid.
Wanneer u verdure ondersteuning nodig heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via
Facturatie Gegevens: Betaalmethode:
Xiaomi Pocophone F1 6GB/128GB Dual Sim (SIMLOCKVRIJ) - Blauw 1
Verzonden door Volgnummer
BPOST LTN76005538
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, nooit ontvangen. Website bestaat niet meer.. dus ik kan geen contact opnemen😕
Ik heb 2 Samsung s6 besteld keurig op…
Ik heb 2 Samsung s6 besteld keurig op tijd en 25 september 2019 heb ik samsung s10+ besteld ale bij apart en 3 dagen na de termijn heb ik het ontvangen geen probleem mee misschien verkeerde adres geven dat de mensen zo boos zijn
Ghost scam company
Ghost scam company. Doesn't exist, don't expect anything else than to lose money.
Twee Samsung Galaxy A20-A205F gekocht…
Twee Samsung Galaxy A20-A205F gekocht en perfect op een correcte vlugge manier ontvangen !
Wetende dat de A20 uit Azië groter is dan de Europese A20 met daarbij een zwaardere batterij en alles aan een goedkopere prijs !!
Ik wacht al 50dg op een paar schoenen…
Ik wacht al 50dg op een paar schoenen en als je ze mailt met een vraag krijg je een standaard antwoord ze lezen je vraag niet.
Nu staan de schoenen vanaf 8-4 in depot maar bezorgen gebeurt niet .
koop geen Xiaomi telefoon bij ze of eigenlijk koop niks bij ze!
telefoon naar Engeland gestuurd voor reparatie, wat later bleek op de dag dat de Fiod ingreep, ik kon ze weken niet meer bereiken. Nu er wel weer contact is, zeggen hun dat mijn Xiaomi goed werkt, terwijl ik last heb van een algemeen bekend probleem wat voorkomt met deze telefoon in NL en Belgie, hij gaat in een bootloop als je de simkaart erin stopt. Maar ookal heb ik de link naar ze toegestuurd, ze blijven bij hun punt, bij hun werkt ie, maar zij zitten in China!
Ik kan alleen mijn telefoon terugkrijgen als ik 25 euro betaal, ik heb al 18 euro betaald voor de verzending. En ookal heb ik garantie, ik krijg niet mijn geld terug. Wat een slecht bedrijf! De Fiod zal ze niet voor niks in onderzoek hebben. Eerst al dat je denkt bij een Nederlands bedrijf te kopen en dan wordt je telefoon in ene uit China opgestuurd. Ik hoor het graag als iemand mij kan helpen hiermee.
Ik hep 2produckten gekocht en bij de…
Ik hep 2produckten gekocht en bij de laatste duurt het beetje lang ik schrijf ik krijg meten antwoord en alle 2 keurig afgeleverd ik ben blij geen mis mee
In afwachting
Ik hoop zodat mijn geld nog terug gestort word . Ze hadden het netjes verzonden alleen heeft de pakket bezorger Niet bezorgd en wel op afgeleverd gezet in hun systeem. Was al een heel onderzoek na waar me pakket was maar toen in eens geen mail verkeer meer. Hun kunnen gewoon hun geld terug krijgen van de bezorgservice
Ik heb op 11-11-2019 een Nintendo…
Ik heb op 11-11-2019 een Nintendo switch besteld voor mijn zoon en niet gekregen, maar na het checken van mijn creditcard vandaag, kwam ik erachter dat ze het geld wel teruggestort hebben, dus dat is gelukkig een meevaller.
Vandaag heeft Paypal alsnog 108 van…
Vandaag heeft Paypal alsnog 108 van mijn rekening afgehaald voor Superaankoop.nl.
Superaankoop zegt tegen.Paypal dat ik.de speaker van Jbl wel ontvangen.heb?????
Huh???? Wanneer? Hoe? IK HEB NIKS ONTVANGEN superaankoop....vieze oplichters en Paypal hoe stom kunnen jullie zijn om dat bedrijf geld van.MIJ te geven?????? Vragen jullie niet om een ontvangstbewijs?????? Nee die is er niet!!! Omdat ik niks gehad heb!!! Net zoals meerdere mensen.....ik hoop dat dit K.T bedrijf aangepakt wordt!!!!!
Ik heb de bestelde samsung a10 sinds 12…
Ik heb de bestelde samsung a10 sinds 12 juni nog steeds niet binnen, twee keer toe op verschillende adresssen bezorgd zeggen ze ,de eerste keer in Brussel moest ik gaan halen, no way, mijn adres stond duidelijk, tweede keer ergens noord holland. Gek voor woorden ligt het aan de bezotlrger of verzender? Het is sws foute boel geweest, voor mij laatste keer.
Geld terug!
Ik heb na anderhalve maand nog niks ontvangen maar ik heb mijn geld teruggekregen! Terwijl ik met Ideal betaald heb. Ik kan het niet geloven. Nu ga ik maar gewoon een Switch in de winkel kopen. Het is dan wel duurder dan bij Superaankoop maar dan weet je tenminste waar je aan toe bent! Ik ga nooit meer bij zo'n schimmige webshop iets kopen.
Even wat mededelen ik geloof mij ogen…
Even wat mededelen ik geloof mij ogen niet, had een flitser besteld koste 150 euro. Heel lang op gewacht niet binnen gekomen, maar wel netjes mij geld terug gestort op mij bank. Stond ik echt raar van te kijken. In ieder geval erg bedankt.
Deze superaankoop.nl is puur…
Deze superaankoop.nl is puur oplichterij, heb 2 november Samsung besteld , in voorraad en binnen 48 uur levering, tot vandaag heb ik nog steeds mijn gsm niet ontvangen ,, deze firma bestaat niet ,je krijgt 1 vriendelijke mail terug , koerier is onderweg ,,en al de andere mail komen allemaal terug dit is een nep firma deze gsm moet nog een hele lange weg afleggen verder ,hoop dat ik mjjn geld terug krijg
Oplichtingspraktijken!!
Oplichtingspraktijken!!! Zitten in Hong Jong. Iets bestelt. Duurde bijna een maand. Moest allerlei gegevens doorgeven aan Postnl en mag nu nog ff ruim 24 Euro aan invoerkosten betalen.
Bedrogen
Heb in Juni een Samsung A 10 besteld en na 3 weken gekregen, het toestel was vorige week in een klap ' dood' ,heb het door Samsung service laten ophalen in de veronderstelling dat die het in de garantie zouden repareren maar kreeg bericht terug dat het een Thais toestel is en die mogen ze in Europa niet repareren, als ik het toestel terug wil moet ik eerst € 36.50 overmaken anders word het vernietigd, dus ik laat het maar vernietigen want ik ben fan 36.50 plus reparatiekosten in een of andere zaak kwijt.
Hen het toestel een half jaar, daaaag....€ 118.
Martien.
Nintendo switch besteld in november
Nintendo switch besteld in november. Nog niks ontvangen. Heeft iemand de juiste contactgegevens of juiste e mail adres?
Nintendo Switch besteld voor mijn zoon
Nintendo Switch besteld voor mijn zoon. Ik kwam er pas later achter dat het bedrijf in Hong Kong zit. Ik had de Nintendo Switch op 26/11 besteld en op 2/12 is de site uit de lucht gehaald door de FIOD. Afgelopen dinsdag 10/12 de Nintendo Switch alsnog ontvangen met alles erop en eraan! Mijn zoon is er erg blij mee.
30 november kreeg ik een mail dat mijn…
30 november kreeg ik een mail dat mijn bestelde en betaalde product verpakt en verstuurd was. Inmiddels is t 13 december.
Het gaat om een smartphone printer Gold en 2x mini film fotopapier samen €85,99.
Nog niks ontvangen. Mijn kind vind mij stom dat ik t daar besteld heb maar niet bij stil gestaan of t goed komt of niet...
Wat is hun juiste email want ik heb paar keer gemaild en krijg steeds mijn mail terug met dat t mail adres niet klopt?
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.