Tot er inval is gedaan bij Superaankoop.co.nl heb ik betaalde producten allen ontvangen. Het duurde wel eens wat langer,maar ben bij deze webwinkel nooit mijn aankoop... Mehr ansehen
Polaroid camera besteld voor mijn dochter, erg vertraagd....dinsdag gemaild dat ik hem wilde annuleren, netjes mail terug dat hij onderweg was...mocht ik hem vrijdag niet hebben dan zouden ze hem ann... Mehr ansehen
Ik heb de bestelde samsung a10 sinds 12 juni nog steeds niet binnen, twee keer toe op verschillende adresssen bezorgd zeggen ze ,de eerste keer in Brussel moest ik gaan halen, no way, mijn adres stond... Mehr ansehen
Het heeft even geduurd, en we hebben behoorlijk in angst gezeten, omdat het bedrijf niet meer bereikbaar was. Tja we hadden 2 samsung s besteld ter waarde van 1000 euro. Maar vandaag kwam de verlos... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Commerciële, nationaal & internationale uitstraling met een .co.nl domein. In 45 landen actief aanwezig als hèt internationale visitekaartje.
Niederlande
- www.superaankoop.co.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel en efficiënt
Zeer snelle levering, via Paypal dus geen risico. Waarom meer betalen als het ook zo kan?
Tevreden klant
Veel goedkoper en op tijd geleverd. Binnen 7 werkdagen
Snelle levering en goede communicatie
als perfeft nagekomen.
Duurt veel te lang ...pakje…
Duurt veel te lang ...pakje uiteindelijk wel ontvangen maar nog steeds geen trackingscode
Eerste bestelling
Tevreden ove het product
Weinig info over de levertermijn
Goedkoper en goed 👍
2 artikelen besteld en totaal €190 goedkoper dan elders.
1 artikel met buitenlandse stekker(dat wist ik niet😅) maar 3 NL stekkers erbij.
9 dagen moeten wachten en €190 uitsparen vonden wij dus niet erg.
Dik tevreden over deze bestelling
eerste keer
eerste keer,
afwachten wat er komen gaat
Wszystko szybko sprawnie.polecam
Alles naar wens.
Het pakketje kwam iets later dan verwacht, maar verder alles naar wens.
ben zeer tevreden over superaankoop heb…
ben zeer tevreden over superaankoop heb wel een maand moeten wachten op mijn bose draadloze hoofdtelefoon maar het wachten is de moeite waard is echt goedkoper dan in de winkel!een aanrader
Prima zaken doen met Superaankoop.co.nl…
Prima zaken doen met Superaankoop.co.nl - uit Hong Kong
Best spannend iets kopen uit een winkel in Hong Kong was aanvankelijk sceptisch, maar:
Pakketje is netjes bezorgd. Duurt wel even voor je de bestelling krijgt ongeveer 2 weken
Aankoop was een stuk voordeliger dan elders.
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Producten goed geleverd. Enig minpuntje is dat de Samsung S8 front cover niet goed aansloot maar dat is product technisch. Service en levering waren perfect
What a ripoff!! Bestel hier nooit!
Bestel hier zeker niet! De goedkopere prijzen lijken aanlokkelijk, maar ze hebben tot 72 werkuren (en bij hen duurt een werkdag 8 uur, zo werd mij geïrriteerd meegedeeld) om een bestelling te verzenden. Als je dus braaf 2 weken wacht op je product en hen opnieuw vraagt naar de status, kan je ook te horen krijgen dat het niet meer voorradig is en ze “niet weten” óf en wanneer ze het binnen krijgen. Vervolgens kan je ook nog ‘s achter je geld aan zitten, dat minstens 15 dagen onderweg is. Spreken we nu over 15 werkdagen of niet? #confused
Wat een oplichterij, zeg!
prima zaken doen met superwinkel
Alles wat beloofd werd is ook uitgevoerd. Heel blij met het product aan een prachtige prijs . Kom zeker terug voor nieuwe aankopen
Het pakketje is netjes bezorgd en het…
Het pakketje is netjes bezorgd en het product werkt super mooi
2de aankoop ging nog vlotter dan de…
2de aankoop ging nog vlotter dan de eerste. Vanwege garantie tot aan koerier bestel ik met credit of paypal, maar verder vlotte afhandeling
Retourzending naar Hong Kong????
Ik heb een Samsung horloge aangekocht via de website. Werd redelijk op tijd geleverd maar het horloge staat op Chinese instellingen....Jullie begrijpen dat ik hier niet blij mee was. Een RMA procedure gestart om het horloge terug te sturen. Allereerst waarom zo ingewikkelde procedure??? En waarom moet ik 25 euro administratie kosten betalen als ik aan alle voorwaarden voldoe? Zoals bv. product is in nieuwstaat, in originele verpakking, met factuur erbij etc. Ik word dus gestraft omdat ik het product in nieuwstaat wil terugsturen. Daarbij moet ik het horloge naar Hong Kong terugsturen!!! Hallo!!! Ik heb het op een "Nederlandse website" gekocht en in euro's betaald. Er wordt aangegeven dat ik het via een koerier moet versturen. Wat denk je dat dat kost? Aangetekend natuurlijk. En dan maar afwachten dat het pakket in goede staat aankomt in Hong Kong en dat ik mijn geld (€134,-) terug krijg........dit is totaal geen transparant beleid en niet zoals wij in Nederland werken. Riekt dit naar oplichting?? Wat te doen?
Goede service, goede prijs
Goede service, wel wat wachttijd voordat het product er is, maar voor het verschil in prijs helemaal waard
goede ervaring met superaankooop
goede communicatie, duidelijke track en tracing, prima levertijd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.