Tot er inval is gedaan bij Superaankoop.co.nl heb ik betaalde producten allen ontvangen. Het duurde wel eens wat langer,maar ben bij deze webwinkel nooit mijn aankoop... Mehr ansehen
Polaroid camera besteld voor mijn dochter, erg vertraagd....dinsdag gemaild dat ik hem wilde annuleren, netjes mail terug dat hij onderweg was...mocht ik hem vrijdag niet hebben dan zouden ze hem ann... Mehr ansehen
Ik heb de bestelde samsung a10 sinds 12 juni nog steeds niet binnen, twee keer toe op verschillende adresssen bezorgd zeggen ze ,de eerste keer in Brussel moest ik gaan halen, no way, mijn adres stond... Mehr ansehen
Het heeft even geduurd, en we hebben behoorlijk in angst gezeten, omdat het bedrijf niet meer bereikbaar was. Tja we hadden 2 samsung s besteld ter waarde van 1000 euro. Maar vandaag kwam de verlos... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Commerciële, nationaal & internationale uitstraling met een .co.nl domein. In 45 landen actief aanwezig als hèt internationale visitekaartje.
Niederlande
- www.superaankoop.co.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Samsung A40 ontvangen
Samsung A40 ontvangen, netjes in gesealde doos met toebehoren en zorgvuldig verpakt. Tot nog toe geen klachten. Men reageerde ook keurig op mijn mail met de vraag wanneer ik mijn telefoon kon verwachten. Vond wel dat het ietwat lang onderweg was. Maar ja, dat kun je natuurlijk verwachten als het uit Hongkong moet komen.
Ik heb alleen maar goede woorden voor…dit bedrijf
Ik heb alleen maar goede woorden voor dit bedrijfZe doen wat ze beloven
Tevreden met mijn aankoop (Xiaomi redmi…
Tevreden met mijn aankoop (Xiaomi redmi note 7)
Snelle levering met track&trace zodat je precies weet waar het artikel zich op dat moment bevindt..
Geen klachten.
Alles is goed verlopen.
Alles ging goed
Alles ging goed, snel verzonden, product zoals verwacht, goede service, de enige fout die ik vind is dat ze zich erg ver bevinden, en niet specifiek zeer duidelijk. Maar alles was correct.
OPGELET ! Chinese website met levering uit China, geen EU depot.
OPGELET ! Dit is een chinese website die vanuit China shipped, niet nederland, Op de site staat een levertermijn van 24-72u. Dat zijn in werkdagen gerekend 9 dagen. Dat is dan enkel al de verwerking. Daarna volgt nog een proces van levering, welke nog es een 2w in beslag nemen.
Respons is wel snel, met telkens de uitleg dat het nog es zoveel uren/dagen zal duren. Maar het bedrijf kan beter duidelijk afficheren hoe lang de levertermijn is, dan liggen de verwachtingen anders.
Benieuwd wanneer en hoe onze levering zal toekomen.
Hopelijk moeten er geen invoerrechten betaald worden.
Qsd kaart gekocht
Qsd kaart gekocht. 80 euro goedkoper dan andere internetaanbieders. Levering in 8 dagen. Prima. Alleen 1x geprobeerd te bellen maar waren op dat moment niet bereikbaar.
Goed waar voor je geld
Goed waar voor je geld. wel een week wachten maar was het zeker waard .
Ps. Mijn vrouw is er blij mee.
De goedkoopste!
De aankoop betaling en verzending heb…
De aankoop betaling en verzending heb ik niets over te klagen,de leverancier had het aan de buurman gegeven die het door een geopende raam gegooid heeft dus het pakje is terecht waarvoor mijn excuses v het eventuele ongemak.
Vriendelijke groeten
Stivan b.

Antwort von Superaankoop.co.nl
De producten waren in orde
De producten waren in orde, verzending duurde 7 dagen dus het was binnen de tijd zn de rijzen zijn zeer laag dus ik geef 5 sterren. Bedankt.
Ezviz Husky Air C3W
Deze camera besteld en €30 uitgespaard. Alles werkt perfect zoals het moet. Wel rekening houden dat de artikelen uit Hong Kong komen.
product was aardig snel hier aan…
product was aardig snel hier aan gekomen en werkt tot nu toe prima
Snelle levering!
Te late levering
Te late levering. Goederen waren al aanwezig in NL bij de vervoerder, maar werden pas na 5 dagen aangeboden. Dit was een verjaardagscadeau. De vervoerder DPD kon ook geen concrete aflevermoment doorgeven. ook de track en trace sit van DPD is ook niet optimaal ( was 2 dagen al niet ge-update).
Smartphone functioneert niet naar behoren en geen garantie
Een Samsung telefoon bestelt maar deze werkt niet goed in Nederland omdat deze uit Hong Kong komt. Dit is niet duidelijk aangegeven van te voren. Ook vervalt je volledige fabrieksgarantie bij de producent als je hier iets bestelt. Daarom kun je deze site misleidend noemen.
Wanneer ik aanspraak maakt op mijn recht tot restitutie wordt aangeven dat dit niet binnen het beleid past.
Er wordt mij gedwongen om juridische stappen te ondernemen om mijn recht te krijgen. Garantie en service is erg slecht. Ik wil met klem adviseren om hier niet uw product te bestellen

makkelijk bestellen
Wist van te voren dat het uit hong kong…
Wist van te voren dat het uit hong kong moest komen.
Dus was voorbereid op een 2 weken levertijd.
Mooi op tijd gekomen.
Alles werkt naar behoren.
Alleen als er iets mee is wordt het wel lastig communiceren naar hong kong
Voor de tweede keer besteld en wederom…
Voor de tweede keer besteld en wederom voor een erg voordelige prijs foto apparatuur ontvangen. Erg tevreden, goed op de hoogte gehouden van verzending. Ook snel geleverd. Twee weken wachten voor een nieuwe camera heb ik bij de detailhandel in Nederland ook al vaak meegemaakt.
Ik zou zo weer bestellen. Indianenverhalen over mindere kwaliteit etc. Niet geloven. Service of garantie heb ik nog niet mee te maken gehad. Maar in Nederland moet je soms ook je gelijk bevechten.
Schandalig
Schandalig, beste mensen bestel hier nooit iets aub, dikke oplichting, echt een flopsite, zetel in hong kong en alleen contact mee te verkrijgen via ren ticket. Slechts 20 euro van mn 100 terug gezien. Schuilen hun achter de kleine letyerkes en hun zetel in hong kong. Als het te mooi is om waar te zijn nid doen. De slechte recensies lopen binnen, hoop dat de fraude police er i3ts aan doet.
Een zwaar geergerde klant... supershit is het

Antwort von Superaankoop.co.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.