VARNING!!! Jag vill genuint varna alla för detta företag och jag hoppas att alla hittar hit innan de hittar deras hemsida. Jag upplever att deras marknadsföring och försäljningsmetoder risker... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ringer upp min 84-åriga granne, Renate, och erbjuder ett gratis varuprov på D- vitamin. De hävdar först att Renate har godkänt ett abonemang i ett SMS som hon ska ha skickat. Jag ber att... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag blev uppringd av en supertrevlig man som presenterade Sun Helth D vitamin och jag bestämde mig för att tacka ja. Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sun Health arbetar med noggrant utvalda produkter, som skall vara kompletterande till en hälsosam livsstil. I svenska livsmedel, är det sedan många år tillbaka reglerat att adderad viktiga vitaminer som tillsatts (små doser). Detta har vi valt att ta med in i våra produkter, så att ni som kund, kan känna er trygg med mängden som konsumeras samt den effekt som eftersöks.
Box 2172, 750 02, Uppsala, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
De hävdar först att Renate har godkänt ett abonemang i ett SMS som hon ska ha skickat. Jag ber att de skriftligt visar att detta har skett.
Efter ett antal mejl ändras deras beskrivning hur det har gått till och påstår att det är Renate som har ringt upp och själv beställt abonemanget.
Vi har hela tiden avvisat kraven och vill se skriftlig dokumantation på att ett avtal ingåtts, vilket aldrig sker.
Har försökt att nå Deras kundtjänst och väntat i 20 minuter flera gånger.
Mejlen besvaras med:
M.v.h.
Peter
Jag gissar att det är en AI?
Hälsningar
Håkan Lindblom

VARNING!!!
Jag upplever att deras marknadsföring och försäljningsmetoder riskerar att lura konsumenter, särskilt äldre, på pengar.
Jag ser att ni återkommande har fått kritik för detta och jag hoppas så att ni en dag skulle ändra era försäljningsmetoder. Det finns schysstare sätt att tjäna pengar på...

Antwort von SunHealth
Tydlighet och klargör mitt åttagande och möjligheter att avbryta.

Svar på er kommentar:
Jag är Denise, Fikretas barnbarn och ombud med fullmakt att företräda henne i detta ärende. Fullmakten har mejlats till er.
Detta mejl är ett formellt bestridande av samtliga fakturor, påminnelseavgifter, räntor och inkassokrav som ni har skickat till Fikreta på kundnummer 5090.
Fikreta har aldrig godkänt någon prenumeration eller något löpande avtal med Sun Health. Hon blev kontaktad per telefon angående zinktabletter men har inte godkänt det abonnemang som ni nu påstår att hon har ingått.
Ni skriver offentligt på Trustpilot att ett avtal har ingåtts och att produkten är något hon själv har valt att beställa. Det är precis detta som bestrids.
Om ni påstår att ett bindande avtal finns vill vi att ni visar det skriftligen. Vi vill ha:
* exakt vilket avtal ni påstår har ingåtts
* datum och tid då avtalet ska ha ingåtts
* vad som påstås ha beställts
* samtliga avtalsvillkor
* exakt vad Fikreta ska ha godkänt
* dokumentation som visar hennes godkännande
* om ni hänvisar till ett telefonsamtal: fullständig dokumentation av samtalet och på vilket sätt ni anser att det innebär ett bindande avtal.
Det räcker inte att ni upprepar att “ett avtal har ingåtts”. Visa avtalet och det påstådda godkännandet.
Fakturorna och kraven
* Förfallodatum: 2026-08-15
* Avgift: 180 kr
* Ränta: 0,25 kr
* Total skuld: 329,33 kr
Ett ursprungligt krav på 89 kr har alltså på mycket kort tid ökat till 329,33 kr.
Därefter kom ytterligare:
Faktura 35540
* Ursprungligt belopp: 467 kr
* Förfallodatum: 2026-08-23
Därefter en påminnelse med:
* Påminnelseavgift: 60 kr
* Ränta: 0,20 kr
* Förfallodatum: 2026-09-02
* Total skuld enligt er: 527,20 kr.
Vi ifrågasätter starkt denna hantering, de mycket korta betalningsfristerna och hur snabbt kraven ökar genom påminnelse- och inkassoavgifter.
Tidigare betalning
Fikreta har tidigare betalat 330 kr den 13/8 eftersom hon blev rädd av de återkommande kraven och ville undvika ytterligare åtgärder.
Den betalningen ska inte på något sätt tolkas som att hon erkänner att ett avtal finns eller accepterar någon prenumeration.
Hon har dessutom försökt kontakta er både via telefon och e-post utan att få den hjälp och det svar som hon har begärt.
Polisanmälan och Konsumentverket
Fikreta har idag gjort en polisanmälan mot Sun Health med anledning av det som har hänt.
Ärendet har även anmälts till Konsumentverket. Konsumentverket har informerats om försäljningsmetoden, de återkommande fakturorna, de korta betalningsfristerna samt hur kraven snabbt ökar genom påminnelse- och inkassoavgifter.
Vi kommer att spara och lämna vidare fakturor, påminnelser, inkassokrav, betalningsunderlag, kommunikation och övrig dokumentation som underlag.
Vårt krav
Vi bestrider samtliga krav och kommer inte att betala en spänn till av dessa krav.
Vi kräver att ni:
1. Omedelbart stoppar fortsatta fakturor, påminnelser och inkassoåtgärder avseende de bestridda kraven.
2. Visar det avtal och det skriftliga godkännande som ni påstår finns.
3. Skickar samtliga ursprungliga fakturor och fullständiga fakturaunderlag.
4. Redovisar samtliga fakturor, avgifter, räntor och betalningar registrerade på kundnummer 5090.
5. Förklarar varför kravet på 89 kr ökade till 329,33 kr och varför kravet på 467 kr ökade till 527,20 kr.
6. Skriftligen bekräftar att bestridandet är registrerat.
7. Återbetalar de 330 kr som redan har betalats och samtidigt stryker samtliga återstående fakturor och krav, om ni inte kan visa ett giltigt bindande avtal.
Jag vill vara mycket tydlig: detta är inte en fråga om att Fikreta vägrar betala en beställning hon gjort. Hon bestrider att hon har ingått det abonnemang som ni kräver betalning för.
Jag är hennes ombud och driver nu ärendet åt henne. En fullmakt har redan skickats till er.
Vi vill inte ha fler generella svar om att “ett avtal har ingåtts”. Om ni står fast vid detta påstående ska ni visa avtalet och det påstådda godkännandet.
Jag vill inte bli kontaktad per telefon. All fortsatt kommunikation ska ske skriftligen via e-post.
Jag förväntar mig ett fullständigt skriftligt svar och den efterfrågade dokumentationen.
Med vänlig hälsning
Denise
Ombud för Fikreta
Kundnummer: 5090

Antwort von SunHealth
Detta är ett företag som lurar äldre personer till abonnemang på vitaminer och gör det nästan omöjligt att kontakta för att man inte vill ha ett abonnemang efter att man fått ett gratis prov som kostar 89 kronor. De borde skämmas

Antwort von SunHealth
Ringer till äldre och lovar gratis vitaminer men lurar på dem dyra abonnemang som är väldigt krångliga att avsluta. Varning!

Antwort von SunHealth
Trevlig och informativ säljare inte påflugen som så många är

Antwort von SunHealth
Har försökt att avsluta mitt medlemskap hos detta företag. Men det fungerar inte eftersom e-posten inte finns registrerad. Håller på att bli galen på detta . Mitt abonnemang löper ut någon gång i höst 2026 och kan jag inte avsluta medlemskapet binder jag mig för ytterligare 12 månader.
Hade önskat att de kunde ta kontakt med mig från kundtjänst.
Mvh Marianne Gottfridsson.
Kundnr 3025

Antwort von SunHealth
Försäljaren lovar att bara skicka en förpackning och sen inget mer. Istället blir det en prenumeration. Känner mig grundlurad

Antwort von SunHealth
Detta är ett bluff företag som ägnar sig åt att lura pensionärer med prenumeration som inte går att säga upp bestrid fakturorna och släng paketen i soporna.

Antwort von SunHealth
Berättade sakligt och trevligt om produkterna

Bedrägeri företag! UNDVIK!
Som tidigare har skrivit så erbjuds man ett prov paket och automatiskt så börjar en premunatiom utan att man har godkändt det. Omöjligt att få tag i dom!
REKOMMENDERAR ALLA att kontakta konsumentvägledning i sin kommun som är gratis för hjälp med att bestrida bolaget och fakturor!

Antwort von SunHealth
Mkt dåligt kundbemötande. När man ringer och säger upp ytterligare lev. så registrerar dom inte. Detsamma gäller även mail, dom svarar inte ens på mail.
Erbjuder 2 produkter till en lev kostnad. Fungerar inte, produkterna skickas separat m 2 leveranskostnader.
När man äntligen får tag på dom via tfn förstår dom ingenting…. Vi kan inte se att du sagt upp ytterligare lev.
Ett mycket oseriöst företag - Varning!!!!!

Antwort von SunHealth
Det går inte att säga upp mammas abonnemang. Vi har mailat flera gånger och ingen svarar när vi ringer på er korta telefontid. Mamma 85 år vill avsluta abonnemanget genast!hälsningar Berit Dennerstedt

Antwort von SunHealth
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.