VARNING!!! Jag vill genuint varna alla för detta företag och jag hoppas att alla hittar hit innan de hittar deras hemsida. Jag upplever att deras marknadsföring och försäljningsmetoder risker... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ringer upp min 84-åriga granne, Renate, och erbjuder ett gratis varuprov på D- vitamin. De hävdar först att Renate har godkänt ett abonemang i ett SMS som hon ska ha skickat. Jag ber att... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag blev uppringd av en supertrevlig man som presenterade Sun Helth D vitamin och jag bestämde mig för att tacka ja. Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har försökt att avsluta mitt medlemskap hos detta företag. Men det fungerar inte eftersom e-posten inte finns registrerad. Håller på att bli galen på detta . Mitt abonnemang löper ut någon gång i h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sun Health arbetar med noggrant utvalda produkter, som skall vara kompletterande till en hälsosam livsstil. I svenska livsmedel, är det sedan många år tillbaka reglerat att adderad viktiga vitaminer som tillsatts (små doser). Detta har vi valt att ta med in i våra produkter, så att ni som kund, kan känna er trygg med mängden som konsumeras samt den effekt som eftersöks.
Box 2172, 750 02, Uppsala, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Man blir låst med 7 pkt, försökte avsluta och fick till svar att jag bundit mig till 7 pkt.Sedan även när jag betalat får jag inkassobrev från dom🤔 Sedan går dom inte att nå ens på deras mycket korta telefontid. Berättade när dom ringde första ggn att jag redan hade D-vitamin i min apo-dos. Och bara ville ha 1 pkt, men blev inlagd så glömde ringa inom 2 veckor för att avboka. Väldigt oseriös verksamhet. Går inte att nå på telefontid…….

Antwort von SunHealth
Min mamma blev övertygad av nån trevlig telefonsäljare att köpa D-vitamin, som hon redan får via sin vårdcentral så inget hon har behov.( Misstog mig att det var Omega 3 och magnesium som hon "får" från nåt annat ställe.)
När vi försöker avsluta det så är de jättekrångliga; de går knappt att nå och skickar dessutom betalningspåminnelse med avbetalningsplan på avgifter som redan har betalats, så att det här är ett väldigt oseriöst företag som förefaller utnyttja svaga konsumenter. Det är Sun Healths logga på skuldbreven, och trots att vi har betalat förseningsavgift så har de skickat till inkasso. Det går inte att använda deras OCR-nummer, pga plusgiro, så de hittar inte våra inbetalningar vad det verkar. Vi vill bara betala skulden och avsluta tjänsten.

Sämsta service någonsin.
Svårt få kontakt, mejl besvaras efter lång tid
Går ej att säga upp prenumerationen via mejl
Nu skickat Ångerblankett och även sparat en kopia.
Svårhanterligt, så ni som tänker ta kontakt och prenumerera, tänk efter först, ni spar mycket energi på det.

Antwort von SunHealth
Går tyvärr inte att sätta färre stjärnor.
Kan bara bekräfta tidigare recensioner, svarar ej i telefon, svarar ej på mejl, ringer upp personer som sagt nej tack efter första köp. ringer gärna äldre och personer med någon diagnos.
finns det inget sätt att stoppa dessa oseriösa "företag"

Antwort von SunHealth
Sun Health skickar fortfarande betalnings påminnelse och levererar produkter trots att vi har reglerat skulden och sagt upp fler leveranser,

Antwort von SunHealth
Ni har skickat en faktura med betalningskrav till min mormor trots att hon inte har godkänt något skriftligen samt att säljaren "lovade" att det inte skulle kosta något och "noterade" att hon absolut inte ville ha något som kostade, och nu när både hon och jag har försökt ringa er kundtjänst i 4 veckor så är det ingen som svarar. Bett henne inte betala fakturan samt ringa konsumentverket samt polisen för att anmäla imorgon. Sjukt oseriöst företag.

Antwort von SunHealth
Om 0 stjärnor hade funnits vore det lämpligast.
Ringer äldre personer och ställer frågor om deras hälsa. Erbjuder gratis start-paket med D-vitamin mot fraktkostnad. Allt den äldre ska göra är att svara JA eller OK på ett sms. Då får den äldre ett långt sms där det inledningsvis står att man ska svara ja /ok får att få ett gratis paket. Längre ner i det långa smset står det att man förbinder sig till 12 månaders abonnemang till en kostnad av 2581 kr med 1 månads uppsägningstid. Det visar sig senare att om man säger upp abonnemanget efter mer än 14 dagar så måste personen ÄNDÅ betala 1790 kr för att företaget haft "omkostnader". Inget levereras men kunden ska betala.
Ett riktigt SKAMLIGT företagande.

Antwort von SunHealth
Får påminnelse och har betalat den 21/12-25 hur i all världen ska man göra när ni aldrig svarar, vill avsluta så fort jag kan hjälp ,hjälp skickar tillbaka vill inte ha mer tabletter sänder tillbaka, dålig upplevelse 👎👎👎👎👎/maj åhlander

Antwort von SunHealth
Svarar inte på telefonen trots telefon tid!!

Antwort von SunHealth
Ser ni skriver att kunden har ett skriftligt avtal o hur har ni fått det ?? är ju ingen som svarat att dom har skrivit under något likaså min far som ni kräver betalning på .. Så oseriöst företag. Var ärliga när ni ringer upp.

Antwort von SunHealth
De har ringt mig från 14 olika nummer, som jag har blockerat och nästa gång ringer de från annat nummer igen Jag vill absolut inge ha med företaget att göra Uppringaren lovar att ta bort mig men gör det troligen inte Det är rena terrorn Ringde idag igen 23 dec 2025 och då var jag otrevlig och hon lovade stryka mig men......... Nu vet jag inte hur jag ska få de att sluta

Antwort von SunHealth
Min mormor har blivit terroriserad genom att flertalet gånger och efter varandra blivit kontaktad av en av era säljare som upplevdes som mycket otrevlig. Mormor sa nej flertalet gånger, men säljaren var mycket påstridig och sa att hon redan skickat ett SMS och att det inte var möjligt att häva eller ta bort smset. Hon tvingade mormor att besvara/godkänna smset och mormor (som är äldre och redan sagt nej) kände sig rädd och tvingad.
Hon vill gärna säga upp sitt abonnemang men efter att ha stått i telefonkö i 30 minuter så hjälper min mamma henne nu att skicka mejl angående detta. Har företaget någon skam i kroppen hjälper dem min mormor att säga upp detta abonnemang omgående.

Antwort von SunHealth
Detta är en bedrägeriverksamhet. De sätter påminnelser och inkasso i system. HÅLL ER BORTA.

Antwort von SunHealth
Min dementa mor på 75 år med NIXat nummer har kontaktats av detta bolag som nu på två veckor inte hanterat mitt ärende där jag försöker avsluta hennes abonnemang per mejl.
Jag har behövt skicka in intyg på min mors hjärnskada för att de öht skulle vilja hantera ärendet, vilket de trots det inte har gjort.
När jag ringer menar kundtjänst att de som svarar i telefon inte jobbar på samma avdelning som de som svarar på mejl. Man vet därför inte när jag kommer få återkoppling på mitt mejl eller hur lång handläggningstiden är. När jag ifrågasatte detta tackade man för sig och lade på.
Jag har själv jobbat med försäljning i hela mitt vuxna liv och skäms verkligen över att oseriösa aktörer som Sunhealth får verka i vår branch.
Ärendenummer 24017

Antwort von SunHealth
oseriöst blufföretag som ringer och lurar gamla människor att teckna abonemang

Antwort von SunHealth
Idag fick jag svar på mitt omdöme. I svaret blev jag anklagad för att fara med osanning. Dels angående tiden man sitter i telefonkö. Då jag har en iPhone, står tiden man väntar och alla gånger har det varit mycket lång väntetid. Det stämmer dock att man tillslut får tala med någon. De man får tala med kan tyvärr inte hjälpa dig då de inte har informationen framför sig. De ber dig återkomma via mail, vilket vid alla tillfällen jag mailat har tagit över en vecka att få svar.
Senaste gången jag ringde, ville jag ha namnet på personen jag pratade med. Det satt långt inne. För att inte tala om namnet på hans chef. Det ville han inte uppge. I nästa svar här förmodar jag att ni påstår att även det är en lögn.
I avtalet står det att varje leverans innehåller 2 månads förbrukningar. Varför skickar ni då tre leveranser under två månader?
Hur köni dessutom kan mena att ni inte är oseriösa, då man förklarat att ni har varit i kontakt med en äldre människa som inte förstår. I mitt fall en dam på 83 år. Jag har på alla sätt bevisat hennes förvirring. Dels genom att försöka förklara och skickat papper på pågående utredning.
Trots detta nekar ni henne att säga upp avtalet. Är detta seriöst? Vilket annat företag vill ha ofrivilliga prenumeranter?
Jag förstår verkligen inte hur ni kan sova på nätterna med tanke på vad ni utsätter gamla och i många fall människor med mycket lite pengar för. Att de sedan inte har råd med mat för dagen, verkar inte bekomma er. Oetiskt!

Antwort von SunHealth
Jag är 80år gammal och blev kontaktad av er trots NIX spärr jag är dement och behöver stöttning av min familj blev orolig och på ert sms visste jag inte vad jag skulle göra svar ok men några minuter senare svara jag att detta är inget jag ville ha!
Distanslagen säger att om jag ångrar mej inom 14dagar så kan jag avbryta ert avtal jag gjorde det några minuter efter men det skiter ni i..
Trots detta lura ni på mej ett avtal.
Polisanmälan gjord på detta ärende!

Antwort von SunHealth
Det var en väldigt trevlig o rolig säljare. Ha kunde sin sak.

Antwort von SunHealth
Jag är redan kund 48 nu avbryter vi direkt,ni ser väl redan jag sagt upp mig nu räcker det avsluta behöver inte 2

Antwort von SunHealth
Så dåligt företag som lurar på äldre människor ett årsabonnemang av D-vitamin till en totalkostnad av nästan 2600kr!
Efter de två veckornas ångerrätt är det omöjligt att bestrida abonnemanget, för vår dementa mamma, utan fullmakt att företräda henne samt läkarintyg. Ser i omdömena att det är många med oss som är besvikna eller rent av förbannade, med rätta! Sun Health är ett uselt företag!

Antwort von SunHealth
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.