SPB Benelux Bewertungen 181

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Le service était agréable et efficace. Je me suis entretenu avec Alain, un collaborateur clair dans ses explications, bien veillant et rapide. Une voix apaisante et professionnelle. Service clien... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ce service après vente est vraiment très rapide dans les réponses à mes questions et l'interlocuteur que j'ai eu fût impeccable pour solutionner mon soucis.....qui fût résolu en même pas 2 à 3 mails,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de schadeclaim werd binnen de 5 minuten goedgekeurd en aanvaard. Ben dan ook blij dat de verzekering niet voor niets leek te blijken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

J'ai eu une dame charmante qui à très rapidement compris mon problème. J'ai suivi la procédure qu'elle m'a indiquée et elle a réussi a trouvé une solution a mon problème. Je n'ai donc rien a redire co... Mehr ansehen

1. Versicherungsmakler

Vom Unternehmen geschrieben

SPB BENELUX is een filiaal van de groep SPB, Europese leider op het gebied van 'affinity'-verzekeringen en -diensten voor grote merken. SPB Benelux is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van garanties en garantie-uitbreidingen voor verschillende goederen, zoals bruin- en witgoed, mobiele producten, auto's en groene energie. SPB BENELUX est une filiale du groupe SPB, leader européen des assurances et services affinitaires pour de grandes marques. Spécialisée dans le développement et la gestion de garanties et extensions de garantie pour divers biens tels que les produits « blancs et bruns », les produits nomades, les voitures et l’énergie verte.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een domicilering en ik ken dit…

Ik heb een domicilering en ik ken dit bedrijf niet!

3. Januar 2023

Hallo,
Is het mogelijk dat je een overeenkomst hebt afgesloten met Selectra voor CO2-compensatie? In dat geval kan je normaal contact opnemen met koolstofcompensatie@selectra.info voor meer info of om eventueel je domiciliering stop te zetten. Deze koolstofcompensatie is niet gelinkt aan SPB Benelux BV.
Mocht het toch niet gaan over koolstofcompensatie, dan mag je ons wat meer info bezorgen via sales@spb.be omtrent je domiciliering (bijvoorbeeld de gestructureerde mededeling) zodat we preciezer kunnen uitzoeken om wat voor contract het gaat. Kan je ons eventueel ook laten weten welk emailadres je zelf geprobeerd hebt?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onterechte domiciliëring van 15 euro voor koolstofcompensatie ??? Wie zijn jullie ?

Na een telefonisch contact met een medewerker van Eneco om mijn overstap te regelen naar hen, wordt ineens 15 euro per domiciliëring van mijn rekening gehaald door jullie firma ! Koolstofcompensatie ? Komaan zeg ! Ik heb daar nooit toestemming voor gegeven, ook niet per telefoon. Mailtje gestuurd naar Selectra zoals jullie in vorige commentaren schrijven, hoewel ik met die firma helemaal geen uitstaans heb, ik heb ook geen zonnepanelen. Domiciliëring alvast langs mijn kant geblokkeerd ! Wat voor praktijken zijn dit ?

19. Dezember 2022

Beste,
We wensen nogmaals te benadrukken dat de koolstofcompensatie en de bijhorende domiciliering helemaal niets met SPB Benelux te maken heeft.

Maffiapraktijken en oplichting

Maffiapraktijken in samenwerking met Telenet. Telenet smeert je een verzekering van SPB aan bij aankoop nieuwe Iphone, je toestel gaat een maand later kapot. Krijg je een 2de handstoestel als vervanging van het niet te herstellen toestel. Puur bedrog, sluit nooit bij deze firma een verzekering af. Meerdere mails werden gewoon weggelachen. De ombudsman is er mee bezig en wist te vertellen dat dit hun manier van werken is. Hoe meer mensen er klacht tegen indienen hoe sneller ze hun werkterein hier kwjt geraken!

24. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sinds korte tijd nemen jullie zomaar…

Sinds korte tijd nemen jullie zomaar geld van mijn rekening ken jullie niet en heb dan ook de domiliciering geblokkeerd

15. November 2022

Hallo,
Is het mogelijk dat je een overeenkomst hebt afgesloten met Selectra voor (onder andere?) CO2-compensatie? In dat geval kan je normaal contact opnemen met koolstofcompensatie@selectra.info voor meer info of om eventueel je domiciliering stop te zetten.
Deze koolstofcompensatie is niet gelinkt aan SPB Benelux BV.

Malafide firma

Blijkbaar sinds 2 maanden 3,99 euro per maand van mijn rekening, wie deze firma is of wat ze doet weet ik niet, maar getracht een mail te sturen maar e-mailadres blijkt niet gekend ??? Onbereikbaar dus, malafide boel !!!

9. November 2022

Hallo ,

Hallo ,
Jullie hebben ongevraagd en zonder reden geld afgenomen van mijn rekening en een abonnement / domiciliering op mijn naam gezet ????heb nooit van jullie bestaan gehoord laat staan dat ik een abonnement zou nemen van iets dat ik niet ken ???? Bij deze vraag ik jullie het ongevraagde domiciliering onmiddellijk stop te zetten en het ontnomen bedrag van € 7,50 terug te storten op mijn rekening nummer dat ik naar jullie e-mail adres gezonden heb .. telefonisch niet bereikbaar en op verschillende e-mail adressen worden niet afgeleverd omdat die niet meer bestaan ??? Hopelijk bereik ik jullie via deze weg of zie mails die ik jullie heb proberen te zenden ?

8. November 2022

Hallo,
Is het mogelijk dat je een overeenkomst hebt afgesloten met Selectra voor CO2-compensatie? In dat geval kan je contact opnemen met koolstofcompensatie@selectra.info voor meer info of om eventueel je domiciliering stop te zetten.
Mocht dit toch niet het geval zijn, dan mag je ons wat meer info bezorgen via sales@spb.be omtrent je domiciliering (bijvoorbeeld de gestructureerde mededeling) zodat we preciezer kunnen uitzoeken om wat voor contract het gaat.

onterechte domiciliering

Hallo,

Ik zie ineens dat jullie mijn rekening domicilieren voor 7,5€. Dit heb ik terug gevorderd. Ik ken jullie niet en weet niet wat jullie doen en heb nooit ingeschreven op iets.
Blijkbaar komt dit meer voor en zijn jullie 1 of andere malafide firma???

Beste,
Ik wil helemaal geen co2 compenseren en daarvoor betalen!
Ik heb zonnepanelen en ben hiermee al in de zak gezet door onze roverheid.
En ik heb bomen in mijnen hof. Geen haar op mijn hoofd dat er dus aan denkt om nog ne keer maandelijks te betalen voor een CO2 compensatie.
Mail is voor 2e maal verstuurd.

7. November 2022

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bij het nakijken van mijn kbc rekening…

Bij het nakijken van mijn kbc rekening zag ik plots dat er sinds juni elke maand domiciliëring van mijn rekening gehaald is. Via internet ben ik via het ingeven van SPB hier terecht gekomen. Wist niets af van hun bestaan. Ik heb onmiddellijk de domiciliëring geweigerd. Ik zou nu wel graag 1x15euro en 3 x 7,5 euro teruggestort krijgen. Ik heb nooit van jullie bedrijf gehoord!
En hoe komen jullie bij mij terecht graag een antwoord

7. Oktober 2022

Valse domiciliëring

Bij het nakijken van mijn kbc rekening zag ik plots dat er sinds juni elke maand 7,5 euro via domiciliëring van mijn rekening gehaald is. Via internet ben ik via het ingeven van SPB hier terecht gekomen. Wist niets af van hun bestaan. Ik heb onmiddellijk de domiciliëring geweigerd. Ik zou nu wel graag 3 x 7,5 euro teruggestort krijgen. Ik heb nooit van jullie bedrijf gehoord!

5. August 2022

Goedemiddag,
Heeft u (of uw partner) soms in juni een smartphone aangekocht bij een van onze partners en een daarbij een dekking tegen accidentele schade en bepaalde vormen van diefstal genomen? Deze dekking verloopt via SPB en voor die dekking wordt natuurlijk een bedrag aangerekend.
Om het helemaal goed uit te zoeken, mag u ons even contacteren via warranty@spb.be. Bij deze domiciliering wordt ook steeds het contractnummer vermeld waarover het gaat (bestaat uit 3 letters, gevolgd door 6 cijfers). Als u dat even kan doorgeven, dan vinden we heel snel terug waarover het gaat.
SPB Benelux.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog nooit maar dan ook nog nooit zulke…

Nog nooit maar dan ook nog nooit zulke incompetente medewerkers aan de lijn gehad
Heb er echt geen goed woord over te zeggen.

24. Mai 2022

Beste Nadia

Het spijt me dat jouw ervaring met onze diensten niet vlekkeloos verlopen zou zijn.

Zou je ons even jouw dossiernummer en/of contactgegevens kunnen bezorgen op het mail-adres claims@spb.be (eventueel met vermelding van Trustpilot-review in het onderwerp van de mail), zodat ik voor jou kan opzoeken wat er is misgelopen?

Alvast dank en maak er een fijne dag van!

Hartelijke groet

oplichtersverzekering

zoals iedereen hier blijkbaar worden wij bedrogen door deze firma! het wordt tijd om deze oplichtersbedrijf te sluiten.

20. Mai 2022

Beste,

We vinden het erg jammer een dergelijke review te ontvangen.
We zoeken dan ook graag uit waar het voor jou is misgelopen en of we eventueel nog iets kunnen aanpassen voor jou.
Kan je ons hiertoe contacteren per mail met vermelding van je contractnummer en je volledige naam op het email-adres claims@spb.be?
Alvast bedankt!

iPhone 12 verzekerd via SPB

iPhone 12 verzekerd via SPB.
Mijn iPhone 12, die 7 maanden oud is, werkt opeens niet meer. Het scherm valt uit.
Bij het invullen van het aangifteformulier van SPB, vermeld ik eerlijk dat ik de oorzaak hiervan niet ken. Na indienen krijg ik te horen dat SPB mijn telefoon niet dekt en zegt dat dit fabrieksgarantie is. Bij IPhone zelf constateert met toch een val, dus verwijst naar SPB.
Spb stelt echter dat een formulier aanpassen of opnieuw indienen niet kan…?! De telefoniste is niet klantvriendelijk en stelt geen oplossing voor. Dus als je onmiddellijk zegt dat hij gevallen is, dan dekken ze wel??!
Deze extra verzekering bij SPB is dus compleet nutteloos als een dergelijke jonge telefoon zelfs niet gedekt wordt. Niet doen dus, weggesmeten geld.

15. Februar 2022

Rampzalig

Bij deze verzekeringsmaatschappij een verzekering via orange en betaal maandelijks 12 euro.
Mijn gsm was gevallen, bijgevolg was de achterkant van mijn gsm gebarsten, maar het grootste probleem was dat mijn mobiel netwerk amper nog werkte. Oproepen vallen uit, internet werkt erg traag of meestal niet, ... Het probleem ligt niet bij mijn provider, maar wel aan mijn gsm aangezien mijn mobiel netwerk op een andere gsm wel optimaal werkt, en dit probleem zich begon voor te doen na de val. Ik omschreef dit ook als grootste probleem bij het opsturen van mijn gsm. Ik kreeg mijn gsm terug, betaalde 50 euro bij ontvangst: achterkant vermaakt. Dit stond ook aangekruist bij het formulier die erbijzat. Over mijn netwerkproblemen stond er niets. Met goeie hoop startte ik mijn gsm op, er was niets veranderd aan mijn netwerkprobleem. Mijn gsm lag 10 minuten aan en viel alweer op 'enkel noodoproepen'. Gebeld en uitgelegd dat mijn gsm nog niet volledig gerepareerd was, en het prioritair probleem zich nog voordeed. Ik kreeg opnieuw een envelop toegestuurd en mocht hem opnieuw inzenden, ditmaal gratis. Slechts enkele dagen na het opzenden kreeg ik mijn gsm al terug, met een checklijst en de uitleg dat mijn gsm perfect werkte, dat hij een uur getest werd. Ze hadden er klaarblijkelijk, aangezien de snelheid van het terugzenden, NIETS aan veranderd. Op mijn mails volgt, na meermaals sturen, geen antwoord! Mijn gsm is bijgevolg niet meer bruikbaar. Ik kan niet op pad met een gsm die om de 5 stappen op enkel noodoproepen valt. Het internet werkt -als hij werkt -onbruikbaar traag. Ik vind het schandalig hoe ik maandelijks geld betaal en er niet eens een deftig onderhoud wordt uitgevoerd, en al zeker dat mails genegeerd worden. Dit zijn geldwolven. Ga hier GEEN verzekering aan.

10. Februar 2022

Helemaal niet klantvriendelijk

Helemaal niet klantvriendelijk. Bieden geen hulp en weigeren te luisteren naar de klant aan de telefoon.

Zijn ook helemaal niet transparant en leveren jou het verkeerde product terug.

zeker geen aanrader.

19. Januar 2022

Beste,
We vinden het jammer om te horen dat onze service niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd voor jou.
Indien het issue rond het verkeerde product nog niet werd opgelost, kan je ons opnieuw contacteren via escalades@spb.eu met vermelding van je dossier- of contractnummer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je betaalt maandelijks zodat je snel je…

Je betaalt maandelijks zodat je snel je toestel kan laten maken. Maar een vervangtoestel bieden ze niet aan. Je moet betalen om hem te laten ophalen. Ik heb meer dan 3 weken moeten wachten. Nu 2j later, wil ik opnieuw een schadeclaim indienen, zelfs dit lukt me niet. Ze reageren op geen enkele mail . Ik krijg telkens melding dat het email adres fout is.

20. Juli 2021

Beste,
Wat jammer te lezen dat je ervaring met SPB niet optimaal is verlopen. Mogen we vragen naar welk e-mailadres je je aanvraag hebt trachten te versturen?
Eventueel kan je je aanvraag ook doorsturen naar claims@spb.be. Wel graag met vermelding van je volledige contractnummer zodat we je snel kunnen terugvinden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

geen antwoord op mails en telefoons

op 9/7/2020 contact genomen ivm het toestel van onze 12 jarige dochter die bij een ongeval schade aan haar telefoon had, deze dan per direct opgestuurd naar spb. Na 5 mails waarop telkens geen antwoord kwam en enkele keren gebeld te hebben en er niemand opnam ze op 02/09/2020 toch kunnen bereiken, ze hadden geen uitleg waarom het zo lang duurde om het toestel te herstellen of te vervangen, want hun policy is 15 werkdagen of sneller. Ze vroegen me om 2 dagen later terug te bellen en toen zeiden ze doodleuk dat er een nieuw toestel opgestuurd zal worden. dus bijna 2 maanden om simpelweg een toestel te vervangen. SPB moet dringend eens hun werkwijze herzien en vooral responsief zijn tegenover klanten en zeker omdat je geen voorlopig vervangtoestel krijgt. Want er werd toch een franchise van 30€ aangerekend terwijl ze VEEL te laat zijn en hun klanten niet op de hoogte houden EN EEN SORRY ZOU OOK MOGEN TEGENOVER ONZE DOCHTER

4. September 2020

beste

beste

ik geef een 10+ voor SPB me reparaties zijn altijd vlot en correct verlopen. een keer klein probleem gehad maar was direct opgelost. zeer professioneel qua omgang van zaken en reparaties jullie hebben een klant voor de rest van me leven bij!!!

19. September 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr