SPB Benelux Bewertungen 181

4.6

Le service était agréable et efficace. Je me suis entretenu avec Alain, un collaborateur clair dans ses explications, bien veillant et rapide. Une voix apaisante et professionnelle. Service clien... Mehr ansehen

Ce service après vente est vraiment très rapide dans les réponses à mes questions et l'interlocuteur que j'ai eu fût impeccable pour solutionner mon soucis.....qui fût résolu en même pas 2 à 3 mails,... Mehr ansehen

de schadeclaim werd binnen de 5 minuten goedgekeurd en aanvaard. Ben dan ook blij dat de verzekering niet voor niets leek te blijken.

J'ai eu une dame charmante qui à très rapidement compris mon problème. J'ai suivi la procédure qu'elle m'a indiquée et elle a réussi a trouvé une solution a mon problème. Je n'ai donc rien a redire co... Mehr ansehen

1. Versicherungsmakler

SPB BENELUX is een filiaal van de groep SPB, Europese leider op het gebied van 'affinity'-verzekeringen en -diensten voor grote merken. SPB Benelux is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van garanties en garantie-uitbreidingen voor verschillende goederen, zoals bruin- en witgoed, mobiele producten, auto's en groene energie. SPB BENELUX est une filiale du groupe SPB, leader européen des assurances et services affinitaires pour de grandes marques. Spécialisée dans le développement et la gestion de garanties et extensions de garantie pour divers biens tels que les produits « blancs et bruns », les produits nomades, les voitures et l’énergie verte.

4.6

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Très bon service

Très bon service, collaborateurs téléphoniques compétents.
De plus Très sympathiques.

9. Dezember 2025

Antwort von SPB Benelux

Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de notre service et vous remercions pour votre avis.

Je suis très très satisfaite de la…

Je suis très très satisfaite de la prise en charge très rapide ! Merci en tout cas pour ce service par excellence !

4. Dezember 2025

Antwort von SPB Benelux

Merci pour votre avis, nous sommes ravis que vous soyez satisfait de notre service !

Très beau service et aussi une très…

Très beau service et aussi une très bonne communication et patience , je remercie beaucoup Alain pour sont professionnalisme et sa bonne humeur !

25. November 2025

Antwort von SPB Benelux

Merci pour cet avis, nous sommes ravis qu'Alain ait pu vous aider.

Hele lieve aangename dame aan de lijn

Hele lieve aangename dame aan de lijn. Hielp me goed verder en nam de tijd om alles goed uit te leggen.

20. November 2025

Antwort von SPB Benelux

Beste, we zijn blij dat u tevreden bent, en bedanken u voor het achterlaten van deze positieve feedback.

Nog nooit een schadeclaim ingediend

Nog nooit een schadeclaim ingediend. Ging vlot en duidelijk.

17. November 2025

Antwort von SPB Benelux

beste, we zijn heel blij dat u tevreden bent, en aprreciëren dat u de moeite nam om een 5-sterren review achter te laten.

Super rapide et professionnel

Super rapide et professionnel

17. November 2025

Antwort von SPB Benelux

Bonjour, nous vous remercions pour votre avis 5-étoiles! Nous sommes heureux d'avoir pu vous aider.

Super toffe mensen goed begripvol…

Super toffe mensen goed begripvol vrolijk aardig snel opgelost

13. November 2025

Antwort von SPB Benelux

Beste, bedankt om deze leuke review voor ons achter te laten, we zijn blij dat we u konden helpen!

Rapide, efficace et juste

Ils ont répondu à ma demande très rapidement, j'ai reçu mon téléphone dans le délai et ils ont été très compréhensifs

12. November 2025

Antwort von SPB Benelux

Bonjour, nous apprécions votre avis positif et sommes ravis d'avoir pu vous aider.

Diefstal van telefoon

Ik krijg een vervangtoestel? Ze zetten er niet bij welk toestel we zijn al onze gegevens en fotos kwijt op de vorige gsm en nu krijgen we een vervangtoestel waarvan we niet eens weten welk merk.
Normaliter zou je zelf moeten kunnen kiezen welke telefoon je wil.

3. November 2025

Beste Klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
Volgens de GDPR-wetgeving zijn onze herstellingscentra verplicht om alle gegevens te wissen zodra het toestel wordt ontvangen, om uw privacy te beschermen.

Een vervanging wordt enkel voorzien wanneer het toestel niet herstelbaar is, maar wij zorgen er steeds voor dat het vervangtoestel identiek of technisch gelijkwaardig is, zodat u dezelfde functionaliteiten behoudt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen per telefoon of te antwoorden op een van onze e-mails als u nog vragen heeft — ons team helpt u graag verder.

Het Klantenservice Team

Excellente expérience

Excellent contact avec l'interlocuteur de l'assurance.
Tout a été parfaitement exécuté.

7. November 2025

Antwort von SPB Benelux

Merci d'avoir pris le temps de laisser un commentaire positif, nous sommes ravis d'avoir pu vous aider.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam. ik heb mijn toestel laten vallen schermen zijn kapot gisteren heb ik gebeld en die hebben de nodige gedaan en ik heb mijn tegoed bedrag terug ontvangen bij een nieuwe toestel wil ik nogmaals verzekerd worden bij Familie SPB BENELUX.

28. Oktober 2025

Antwort von SPB Benelux

Bedankt voor uw positieve feedback, we zijn blij dat we u van dienst konden zijn.