Banner for PEDALATLETEN.DK

PEDALATLETEN.DK Bewertungen

1'246
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg havde en ret dårlig oplevelse da jeg kom ned til andet garantieftersyn med min Riese&Müller. Men efter at have brokket mig blev jeg ringet op af Nicolai som ejer Pedalatleten. Han fik hurtigt klar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med min cykel fra pedalatleten :) Og så er det også et stort plus med gratis efterspænd og kontrol af cyklen efter 2 måneder

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Langsom kundeservice, men til at tale med. Det var lidt svært at få hul igennem til skriftlig kundeservice, efter de meddelte at den bestilte version af varen var udgået, men til gengæld var de vill... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ringede til butikken angående en Urban Arrow demomodel, for at høre om km antal og batteristand, da dette ikke stod i annoncen. Jeg fik vævende at vide at den havde kørt mellem 500km og 5000km. Et... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradverleih
  3. Fahrradwerkstatt
  4. Geschäft für Fahrradzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Pedalatleten er en familieejet virksomhed som er forhandler af premium elcykler centralt i København. Vi har specialiseret os i kvalitetscykler fra nogle af branchens stærkeste brands - herunder Riese & Müller, Gazelle og Urban Arrow - med fokus på kvalitet, driftssikkerhed og en stærk kundeoplevelse. Som certificeret Bosch eBike Systems Service Center udfører vi professionel service og fejlfinding på Bosch-drevne elcykler. Herudover udfører vi også service og reparationer på elsystemer fra Fazua, Pinion, Shimano, Promovec og Bafang. Vores værksted er bemandet med uddannede og certificerede elcykelmekanikere, som arbejder ud fra faste kvalitetsstandarder og mange års erfaring. Vi tror ikke på hurtige standardsalg. Derfor tilbyder vi personlig rådgivning og grundige testrides, så du får en elcykel, der passer til dine behov - både i hverdagen og på længere sigt. Efter købet hjælper vi dig videre med en anbefalet serviceplan og mulighed for udvidet garanti i op til 6 år. Online tilbyder vi et af Danmarks mest omfattende udvalg af reservedele, udstyr og tilbehør med mere end 25.000 aktive varenumre. Hurtig levering, høj faglighed og prismatch er en naturlig del af oplevelsen. For os handler en elcykel ikke bare om transport. Det handler om frihed, livskvalitet og at investere i en løsning, der skal fungere hver eneste dag. Derfor går vi længere for både produktet, servicen og kunden.

www.Pedalatleten.dk

Vom Unternehmen geschrieben

DET SKAL VÆRE SJOVT AT HAVE CYKEL
Vi er her for at gøre din cykeloplevelse så god og gnidningsfri som mulig. Derfor tager vores service altid udgangspunkt i dig, dit behov, og din cykel. Vi har mere end 20 års erfaring med at skabe cykelglæde, og står altid klar til at give dig hjælp og cykelfaglig rådgivning.
FÅ 6 ÅRS GARANTI PÅ DIN CYKEL
Vi vil gerne gøre noget ekstra for, at du får en god oplevelse med din cykel. Derfor skal du blot sørge for at overholde serviceintervallerne, så forlænger vi branchestandardens garanti med hele 4 år, så du får 6 års garanti i alt. En højkvalitetscykel bør i vores optik nemlig holde mere end 2 år, og bør give køreglæde uanset om den er spritny eller har et par år på bagen.
FÅ CYKLEN LEVERET 100% SAMLET
Du kan nemt og bekvemt bestille din nye cykel i vores webshop og få den leveret 100% samlet og køreklar til din hoveddør, eller til click & collect hos os. Find den cykel, der passer dit behov, og slip for alt det bøvlede med at få den transporteret hjem. Tilvælger du ekstraudstyr, monterer vi også dette før levering.
PRISMATCH PÅ CYKLER, RESERVEDELE OG TILBEHØR
Det er vigtigt for os at have tilfreds kunder. Derfor tilbyder vi som del af vores komplette serviceløsning prismatch på alle cykler, reservedele og tilbehør. Finder du derfor varen billigere hos en konkurrent, matcher vi denne pris.
BREDT UDVALG AF CYKLER BÅDE ONLINE OG FYSISK BUTIK
Vi har et bredt udvalg af cykler, udstyr og tilbehør. Vi både sender og sælger cykler fra adressen på Østerbro, hvor du også finder et bredt udvalg af cykler til udstilling, som du er velkommen til at prøve.
ALTID FAGLIG SPARRING LIGE VED HÅNDEN
Uanset hvordan du vælger at kontakte os, på mail, telefon, i butik eller online-chat, vil det altid være en cykelfaglig ekspert du får fat på. Vi vil altid tage udgangspunkt i dig, dine behov og dit ønskede prisleje.
LEVERING OG SERVICE I HELE LANDET
Vi leverer til hele landet og samarbejder med en række certificerede værksteder rundt i landet, så du altid kan få service på cyklen - også når du bestiller online.
RENTEFRI DELBETALING
Vi arbejder fleksibelt og løsningsorienteret. Du har derfor mulighed for rentefri delbetaling via vores samarbejdspartner fra Santander Consumerbank. Sådan kan du let og overskueligt dele regningen op i mindre bidder.

Historien om navnet 'Pedalatleten'

6 års garanti på nye cykler - Cykler leveres samlet og køreklar - 365 dages returret

I 1990 slog Pedalatletens flagskibsbutik for første gang dørene op på Gråbrødretorv. I butikkens spæde tid var fokus 100% rettet mod at være Københavns førende forhandler af racercykler og udstyr til professionelle og semi-professionelle cykelentusiaster. Butikkens første ejer havde fortid som professionel cykelrytter, havde flere A-licens ryttere tilknyttet sit cykelhold og en udtalt brændende passion for alt, der havde med cykling at gøre. Siden Pedalatletens spæde tid er der sket meget - både for vores butik, men også for cykelverden generelt. I dag imødekommer vi flere behov med et bredere sortiment, ligesom vi også har valgt at følge med tiden og satset på at gøre købet af cykler online som en fast del af vores forretning. Navnet 'Pedalatleten' er dog bibeholdt, da den husker os på altid at udvikle os, for fortsat at være blandt de førende cykeleksperter. Læs mere på https://www.pedalatleten.dk/butikker

Akzeptabel

(1'246)

180 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god hjælpsom og fleksibel service…

Super god hjælpsom og fleksibel service og information ifm køb af elcykel - som også var til markedets bedste pris.

9. Oktober 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Så dejligt at læse! 🙏 Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og rådgivning omkring dit elcykelkøb. Vi håber, du får mange gode ture på den. 🚴‍♀️

All good

All good. Great service

5. Oktober 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Thank you so much! 🙏 We're really happy to hear that everything went well and that you were satisfied with our service.

Kind regards
The Team at Pedalatleten.dk

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ringe kontakt under langvarig reparation

Desværre er oplevelsen af kontakten og forløbet af aflevering af elcykel til reparation af ringe karakter. Først efter godt en måned er den klargjort. Undervejs har kommunikationen været yderst sparsom og der er en ringe respons på sms og mobilopkald. Konklusionen er således en ikke tilfredstillende kundeservice.

9. Oktober 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi beklager, at kommunikationen under reparationen ikke har været tilfredsstillende. Leveringstiden skyldtes desværre forsinkelser hos vores leverandør på nogle reservedele, og vi forstår godt, at ventetiden har været frustrerende. Vi tager din feedback til os, så vi kan blive bedre til at informere løbende i sådanne situationer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

4 stjerner fordi i er lidt svære at få…

4 stjerner fordi i er lidt svære at få fat i over telefonen, men super god betjening i butikken og sælger med stor viden.

3. Oktober 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Det glæder os enormt! 🙏 Tak for de pæne ord om vores butik og betjening. Vi beklager, hvis det har været svært at få fat på os telefonisk - vi arbejder løbende på at blive mere tilgængelige.

Uforklarlig pristillæg

Varen skulle bestilles hjem. Fik præcis besked om hvornår jeg ville få varen. Perfekt. Dog en lidt underlig prissætning for udover pris og moms var der en uforklarlig post kaldet “afgifter”, som jeg ikke fik besked om ved bestillingen.
Lidt i tvivl om jeg køber hos dem igen……men vil bede om en forklaring.

1. Oktober 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Vi sætter pris på din feedback. Det er godt at høre, at du fik klar besked omkring leveringstiden, men vi beklager forvirringen omkring prisoplysningerne. Der burde naturligvis ikke opstå tvivl om ekstra gebyrer, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere - kontakt os endelig på info@pedalatleten.dk, så vi kan forklare og få det afklaret.

Dårlig eller ingen service

Alt for lang leveringstid på trods af at der stod 1-3 dage på hjemmesiden. Da varen så endelig kom, efter jeg efter 7 dage uden vare rykkede, så var det leverede forkert. Jeg har i en uge efter levering forsøgt at få svar fra virksomheden uden held. Men pengene har de taget uden at jeg har min bestilte vare. Her 14 dage efter bekræftelsen og næsten 3 uger efter bestilling har jeg ikke den vare jeg troede jeg jeg ville få men pengene dem har de sørget for at tage.Det er tyveri især når man ikke rettet sine fejl men tager pengene og gosther en bagefter. Føj!

3. Oktober 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Vi beklager din oplevelse. Det lyder bestemt ikke som den service, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration over både leveringstiden og manglende svar. Det burde naturligvis ikke ske. Kontakt os meget gerne direkte, så vi kan undersøge sagen og sikre, at du får den rette vare eller en løsning, du er tilfreds med.

Sindsyg dårlig service

Sindsyg dårlig service. Min vare blev leveret 10 dage efter bekræftelsen blev modtaget og efter jeg havde rykket for status efter 7 dage uden modtagelse af varen selv om den stod "På lager" 2-3 dages leveringstid. Da jeg så langt om længe modtog pakken så var det den forkerte vare. Jeg har nu i en uge forsøgt at komme i kontakt med dem uden svar. Så jeg har en vare jeg ikke kan bruge samt er blevet 598,- fattigere. Det er også en måde at drive forretning på. Jeg handler ALDRIG der mere.

26. September 2025

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem booking af service på hjemmesiden…

Nem booking af service på hjemmesiden og god, venlig og direkte kommunikation pr. SMS under service så forskellige reparationer nemt kan afklares og aftales.

1. Oktober 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Hvor dejligt at høre! 🙏 Vi er glade for, at du fandt det nemt at booke service, og at kommunikationen fungerede godt undervejs. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

2. Oktober 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Det betyder meget for os! 🙏 Tak for din positive anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Tager aldrig telefonen

Tager aldrig telefonen. Men ok betjening

2. Oktober 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Vi sætter pris på din feedback. Det glæder os, at du er tilfreds med betjeningen, men vi beklager, hvis det har været svært at få fat på os telefonisk. Vi arbejder løbende på at forbedre tilgængeligheden, så det bliver lettere fremover.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid behjælpelige men der har været…

Altid behjælpelige men der har været lang ventetid denne gang, lidt forvirring om hvornår den var færdig. De er dog gode problemløsere også på elcykler, hvor andre forhandlere giver op

30. September 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi er glade for dine pæne ord om vores hjælp og problemløsning, men beklager den lange ventetid og forvirringen omkring status på din cykel. Din feedback hjælper os med at forbedre kommunikationen fremover.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ventetiden på prøvekørsel grotesk lang, men betjening i butikken rigtig fin (Peter er dygtig!)

Ventetiden fra at have bestilt en prøvekøretur til jeg overhovedet hørte fra jer var grotesk lang. Jeg kontaktede jer derfor telefonisk og måtte efter aftale oprette en ny henvendelse. Efter en måned hørte jeg endelig fra jer, at cyklen kunne prøvekøres, men det var heldigvis ventetiden værd. Men jeg tænker, I mister potentielle kunder på at være langsomme om at reagere på henvendelser om prøvekørsler, så her er plads til forbedring :-))

24. September 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er glade for de pæne ord om betjeningen i butikken og vores kollega - det sætter vi stor pris på. Samtidig beklager vi den lange ventetid på prøvekørslen og den manglende opfølgning. Din feedback er meget værdifuld, og vi vil bruge den til at forbedre vores responstid fremover.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levering er ml.1 og 3 dage står der

Levering er ml.1 og 3 dage står der
Men min pakke kom først efter en uge

22. September 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Vi beklager din oplevelse. Leveringstiden burde naturligvis have stemt overens med det, der stod på hjemmesiden, og vi forstår frustrationen over forsinkelsen. Der kan desværre opstå uventede forsinkelser hos fragtfirmaet, men vi tager din feedback til os, så vi kan blive tydeligere i kommunikationen fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin cykel til en rigtig god…

Rigtig fin cykel til en rigtig god pris. Anbefaler.

18. September 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Det glæder os enormt! 🙏 Hvor dejligt at høre, at du er glad for cyklen og prisen. Vi håber, du får mange gode ture fremover. 🚴‍♀️

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Langsom

Langsom
Der kom ikke en ordrebekræftelse, heller ikke efter henvendelse. Varen først afsendt 6 dage efter ordre. Og ingen besked om afsendelse, og kun “så har du den sidste på ugen”
Dog venlig personlig betjening, men ved stadig ikke hvornår jeg modtager varen.

25. September 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi beklager den lange leveringstid og manglende information undervejs, men det glæder os, at du oplevede venlig betjening. Vi tager din feedback til os og arbejder på at forbedre kommunikationen omkring ordrer og afsendelse.

Fantastisk service af el-ladcykel

Fantastisk service af el-ladcykel. Urban arrow. Efter diamant eftersyn er cyklen god som ny.

25. September 2025

Antwort von PEDALATLETEN.DK

Hvor dejligt at høre! 🙏 Vi er glade for, at din Urban Arrow kører som ny efter eftersynet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God cykel, lunken service

En lidt blandet oplevelse. Levering til tiden, og der var øje for at få tilføjet en del, som jeg havde overset at få med i min ordre. Tog ind til butikken i en weekend for at få råd og vejledning til at finde den bedste cykel, da det er et stort køb.. her fik jeg sparsom vejledning og fik at vide at jeg bare skulle bestille på hjemmesiden. Her var jeg meget i tvivl og måtte selv undersøge. Da jeg skulle prøvekøre min cykel inden køb var der ikke meget fokus på at få min cykel indstillet, hvilket gjorde at jeg følte mig usikker og besværlig. Havde håbet på mere servicemindedhed. En ting som skulle fikses ved siden af har der dog været god og hurtig respons på. Måske jeg bare har været uheldig, men lidt en blandet omgang.

Cyklen er dog super flot og god! Og til en god pris, og samlet med matchende tilbehør, hvilket overraskede mig positivt.

11. September 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr