Müllers Guldsmedje Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi afleverede min forlovelsesring til dem, fordi den skulle rettes ud, og den store safir skulle sættes fast, da den sad lidt løst. (De gennemgik ringen ved aflevering) Efter cirka 3 uger, hvor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak…. bare tak for at indfri en drøm om 2 fantastisk smukke ringe af guld med stor affektionsværdi. Enestående service og professionalisme fra første møde med super oplagte vurderingsspecialist C... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service Jeg købte en håndlavet signetring og skulle have håndgraveret min søns initialer i den. Da jeg bor i Jylland og butikkerne er på Sjælland, var jeg ikke fysisk i butikken, men... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen hos Müllers Guldsmedje. Vi er en nytænkende smykkekæde med 3 fysiske butikker, samt en webshop på www.mullersguldsmedje.dk hvor du kan shoppe løs. I vores butikker bliver du altid mødt med et smil af vores veluddannede personale som vi holder opdaterede på tidens trends og nyheder. Vi forhandler førende ur- og smykkemærker og forsøger altid at finde nye spændende mærker til jer. Vi har samtidig egen import af kvalitetssmykker i forskellige materialer og styles, hvilket giver dig et bredt udvalg af smykker i alle prisniveauer og forskellige stilarter. Fælles for alle vores mærker er, at de er moderne og i høj kvalitet. På vores værksted i Roskilde butikken sidder vores dygtige faglærte guldsmede, som hver dag hjælper vores kunder med at få lavet personlige smykker, præcis som kunden ønsker det. Guldsmedene guider også vores kunder ved omforandring af arvesmykker til moderne smykker og de reparerer smykker som er gået i stykker eller trænger til en opfriskning. Vi gør alt hvad vi kan for at give kunden en god oplevelse - hver gang og vi opfordrer vores kunder til at give ris og ros så vi hele tiden kan arbejde på at blive bedre til det vi gør- at hjælpe jer med at finde det helt rigtige smykke eller ur.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

274 Bewertungen

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fødselsdagsgave 60 år

Min veninde blev glad for gaven, ørering. 60 år. 😘 fin gave æske, så man ikke kunne se hvor den kom fra. 👍 hurtig levering. 😃 Bh. Mette🙋‍♀️😘

16. Juni 2025

Hej Mette,
Tusind tak for din feedback!
Hvor er vi bare glade for at høre, at både leveringstid og gaven levede op til dine forventninger.
vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.
De bedste hilsner Müllers Guldsmedeje

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service med et lille håndskrevet kort

God og hurtig service med et lille håndskrevet kort.

13. Mai 2025

Hej Karin.
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi gør vores bedste for at give den bedste mulige service for jer kunder :-). Glæder os til næste gang vi for fornøjelsen at hjælpe dig igen.
De Bedste hilsner fra Müllersguldsmedje

Fantastisk service 😀

11. Mai 2025

Hej Sofia.
Mange tak for de flotte 5 stjerner. Vi gør vores bedste for at give den bedste service da det betyder at vi ser vores kunder igen :-)
Bedste hilsner fra Müllers guldsmedje

Top betjening - top faglighed

Camilla på RO's Torv i Roskilde gav os en toppræstation, venlighed, faglighed og god pris på et flot tennisarmbånd. Tak Camilla, vi glæder os til at handle hos jer igen.

3. Mai 2025

Hej Henrik.
Mange tusind tak for den flotte anmeldelse af vores Roskilde afdeling og Camilla. :-De fem stjerner er givet videre til Camilla, og vi ser frem til at hjælpe dig fremafrettet.
De Bedste hilsner fra müllersguldsmedje

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en utrolig god behandling og…

Jeg fik en utrolig god behandling og vejledning ved müllers i sillebroen (Frederikssund). Jeg følte ikke at jeg fik presset noget over hovedet men i stedet en rigtig god vejledning, som gør at jeg trygt vil komme igen :) tak for den gode service !:)

17. April 2025

Kære Camilla.
Tusinde tak for de flotte fem stjerner. Det betyder meget for os at gøre et besøg i Müllers guldsmedje til en god oplevelse.
På gensyn i Müllers Guldsmedje

Super søde øreringe

Super søde øreringe. Hurtig levering.

3. April 2025

Hej Jette :-)
Mange tak for de flotte fem stjerner. Vi er glade for din gode oplevelse med vores service.
Bedste hilsner og på gensyn i Müllers guldsmedje

Sublimt💎💎💎💎💎

Enestående service og professionalisme fra første møde med super oplagte vurderingsspecialist Camilla, dedikation,stor viden og stor empati,- følte os SÅ godt vejledt og i meget kyndige hænder👌🏽.
Guldsmed Karina, - hvad skal vi næsten sige….. du tryller, lytter til perfektion, gør en sjælden ihærdig indsats for at ramme plet og har skabt de smukkeste ringe, unikt håndværk👌🏽
Vi er evigt taknemmelige for, at vi valgte Müllers Guldsmedie, i kan jeres metier og meget mere til🙏🏼
Ringene er en daglig glæde og stolthed.
Taaaak💎💎💎💎💎🫶🏽

28. März 2025

Hej Anne :-)
Mange tusinde tak for i valgte os, og tak for den meget fine anmeldelse du giver os. Camilla og Karina er glade for, at de har været med til at gøre jeres besøg i Müllers guldsmedje til en uforglemmelig oplevelse :-) og at jeres drøm blev til virkelighed. Glæder os til næste gang i kigger forbi.

Guldring

Jeg har i dag 20. marts 2025 afhentet min nye ring. Designet af mig selv og guldsmed Karina. Det er et meget flot stykke arbejde der er lagt i projektet og jeg har fået en unik ring.
Tak til Karina i Roskilde.

20. März 2025

Hej Pia.
Tusind tak for dine 5 stjerner til Karina, på vores værksted. Hvor der fast sidder 4 dygtige Guldsmede, som gør alt for at i møde komme vores kunders ønsker.
Ser ferm til at hjælpe dig en anden gang :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var inde for at få repareret en…

Jeg var inde for at få repareret en genstridig knude på en hænge ørering.
Jeg fik meget god hjælp af Tina, og da jeg spurgte ind til pris, så var det uden betaling.
Meget fin service.

12. März 2025

Hej Anne :-)
Vi siger tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi i Müllers guldsmedje gør alt for at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse og glæder os over at i kommer tilbage en anden gang.

Fantastisk betjening og service

Fantastisk betjening og service. Vi skulle giftes med kort varsel pga. alvorlig sygdom og derfor have lavet vielsesringe. Müllers var det sødeste, varme personale, jeg nogensinde har oplevet. De sikrede at ringene kunne være der til tiden, gav rabat på indgravering og en meget flot Georg Jensen brødkurv i bryllupsgave. Og nå ja. Ringene er også helt fantastisk smukke. Vi kommer aldrig til at handle smykker andre steder fremover. Mange tak!

4. Februar 2025

Hej Helle :)
Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at få muligheden for at gøre en forskel for jer i en svær tid.
Vi glæder os til at hjælpe jer en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fantastisk service og hjælp

Altid fantastisk service og hjælp. De har flere gange hjulpet mig med skift af rem/batteri på mine ure - også mærker de ikke selv forhandler. Derudover har de utrolige smukke smykker i deres egne kollektioner. Indgravering klarer de også til UG - skulle have indgraveret min mormors håndskrift i et armbånd, hvilket de fik gjort til perfektion! Ikke mindst er de super søde, retfærdige og hjælpsomme.
Har primært benyttet butikken i Frederikssund og deres ‘værksted’ i Roskilde :-)

24. Januar 2025

Hej Sara-Victoria.
Tusind tak, for din meget flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at vores personale giver uforglemmelige oplevelser, når de handler hos os. Ser frem til næste gang.

God oplevelse

11. Januar 2025

Hej Julie.
Tusinde tak for de fine 5 stjerner. En god oplevelse er lige det vi ønsker for vores kunder, så tak for din anmeldelse. Ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Stor faglig kunnen

Stor faglig kunnen. Hjælpsom og smilende personale, og gode omgivelser - alt i alt en god oplevelse

3. Dezember 2024

Hej Birger.
Tak for de flotte 5 stjerner.
Vi er i müllers guldsmedje er super glade for at du har haft en god oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig fremover.

meget mærkeligt

På "ønskeskyen"havde jeg fundet en julegave.Mandag den 25 nov. var jeg hos Muller i Stenløse. sælger Suni(tror jeg) havde ikke lige smykket, men lovede at fremskaffe det, til fredag, så jeg kunne købe til Black Friday pris. Men jeg skulle betale depositum 100 kr. Super. og ok. Senere kom der besked om, at hvis jeg ville have til aftalt pris skulle jeg betale rest pris senest søndag. Jeg troede varen så var klar til afhentning, men nej Der skulle betales nu, hvornår jeg kunne få smykket kunne ikke oplyses. meget mærkeligt. Så black friday rabatten er væk. 100kr depositum er også væk. Min positive opfattelse af Muller er også væk

30. November 2024

Hej Svend.
Beklager du har fået en dårlig oplevelse. Desværre er der sket en misforståelse, og det er yderst beklageligt. Vi gør os meget umage for at yde den bedste service for vores kunder, så de går herfra med en god oplevelse. Har talt med Suni og kan forstå du har fået en behagelig samtale med hende efterfølgende. Ser frem til at hjælpe dig i fremtiden.

mangel på service

Købte for en uges tid siden en ring til en gave, jeg spurgte ind til hvordan med bytte og om man kunne bytte det til et gavekort i Jylland- det var intet problem, den kunne både byttes til andet og gavekort. Da jeg gør klart for ekspedienten at modtager af ringen er fra Jylland! Men igen det var intet problem..
i dag kommer jeg ind for at bytte den til et gavekort og nu kan de kun bytte den.
Det virker til at de bare sælger bare for at sælge, service er der i hvert fald ingenting af og jeg kommer ikke igen. Ej heller kommer jeg til at anbefale stedet til andre.

1. Oktober 2024

Kære Regitze.
Vi er kede af at du har fået en dårlig oplevelse. Vi bestræber os på at yde den bedste service for vores kunder. Ked af der i dit tilfælde har været en misforståelse med vores bytteservice aftale med ca. 300 guldsmede butikker i hele landet. varerne byttes til andre varer ellers kan man få tilgodebevis til den butik man bytter i.
müllers Guldsmedje

Unika ring

Efter at have fået stjålet alle mine smykker valgte jeg at få lavet en helt personlig ring til mig selv for noget af min erstatning. Det blev Karina som lavede den. Jeg forklarede i store træk hvad jeg kunne tænke mig af sten og udformning og Karina tegnede så et forslag. Jeg har nu fået ringen og den er det rene eventyr at se på, lige som jeg ønskede det. Rent ud sagt gudesmuk. Tusinde tak til Karina for et super håndværk, og tusinde tak til resten af personalet for virkelig god betjening på trods af meget travlhed i butikken. En super service.

20. September 2024

Hej Lene.
Tusind tak for den fine anmeldelse og vi sender de flotte 5 stjerner til Karina på værkstedet. Dejligt at dit samarbejde mellem dig og Karina er blevet lige som du ønskede. Vi ser frem til at se dig igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen service i fysisk butik og lang…

Ingen service i fysisk butik og lang ekspeditionstid i webshop. Butik ringer til kunder fra skjult/hemmeligt nummer. Store problemer med at indløse værdikode fra forsikringsselskab. Vælg en anden guldsmed.

28. August 2024

Hej Hans Jørgen.
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af du har haft den opfattelse af at handle på vores webshop. Vi indløser dagligt værdikoder i fysisk butik samt webshop fra forsikringsselskaber uden problemer. Vi er en guldsmed butik der gerne hjælpe vores kunder med at bestille det rette gavekort, som passer til det køb man ønsker.
Vi ønsker dig en god dag.

Hurtig ekspedition 👍

Hurtig ekspedition 👍

10. Juli 2024

Hej Anette.
Tak for den fem stjernet anmeldelse.
Det glæder os når vores kunder er tilfredse.
God weekend og på gensyn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i dag forbi med min søns…

Jeg var i dag forbi med min søns halskæde, som var gået i stykker da han havde hængt fast. Det er en han har fået i gave, så jeg ved ikke hvor den er købt. Den søde dame i butikken i Frederikssund, lavede den med det samme, og ville ikke have noget for det ☺️ Det er god service!!

7. Juli 2024

Hej Annette.
Tak for de fem flotte stjerner du har sendt. Det glæder os du har haft en god oplevelse, vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Uprofessionel og dårlig service

Ændring af alliancering som var blevet for lille ekspedienten rådførte sig med guldsmeden som anbefalede at stenene i ringen blev flyttet over på en anden basisring med nye indfatninger prisen anslået til ca 6000kr
Efter to uger spørger jeg til hvornår min ring er klar og får oplyst der vil gå nogle uger endnu da ringes skal “sendes ud af huset”
Jeg undrer mig aftalen var med guldsmeden i butikken og ikke at det var så kompliceret at den skulle sendes til anden fagmand
Tænkte at det måske var derfor at prisen var i den meget høje ende
Valgte at tage min ring med til en af byens gamle og velrenomerede guldsmede som nu har lavet min ring i den rigtige størrelse uden at flytte stenene over på en ny basisring smukt arbejde ,ringen var klar efter en uge og prisen 2000 kr

Har købt en del gaver i butikken de senere år desværre med meget svingende service så nu har de fået sidste chance fremover handler jeg ikke hos mullers guldsmeds butik på ros torv i roskilde.

Dårlig information ,meget svingende service

9. April 2024

Hej Kirsten.
Tak for din anmeldelse. Vi ønsker altid at yde den bedste service og vejledning til vores kunder. Vi er glade for vores dygtige guldsmede, som dagligt har mange reparationer igennem hænderne, hvor der udføres kompetente opgaver. Sammen med kunden finder vi den korrekte løsning for smykkets fremtiden, det er ikke kompliceret.
Hvis der er tvivl omkring hvad der er aftalt er man altid velkommen til at kontakte os.
God sommer.
Müllers Guldsmedje

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr