Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har tidligere skrevet to dårlige anmeldelser af Nordic Shapes Cellu Smooth apparat. Nordic Shape har taget action på mine anmeldelser - som bl.a. gik på, at det apparat jeg havde købt ikke hold... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et massageapparat hos NordicShape i februar og har været meget glad for det samt resultaterne. Desværre gik apparatet i stykker under normal brug efter nogle måneder. Jeg kontaktede deres... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte CelluSmooth i starten af året. De første 2 gange sugede den sig så fast på min hud, at jeg måtte slukke apparatet for, at den kunne slippe huden igen. Den efterlod også store blå mærker.... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og øge lymfedrænagen. Vi prioriterer høj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri købsoplevelse.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

144 Bewertungen

1 Stern

Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er helt høj over den service jeg har…

Er helt høj over den service jeg har fået fra Nordic shape. Det hurtige svar på mail, den venlige tone og ikke mindst den hurtige levering. Hvis Line Holm kunne få 10⭐️ fik hun det. Det er et framragende produkt, og de varmeste anbefalinger herfra.
Dbh Pernille

22. Mai 2026

5 star service

It is a super product. The company whol sold it, was very fast. I am very satisfied with them and the product.
Thank you
Ildiko Pal

21. Mai 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fornem kundeservice

Nordic Shape har taget action på mine anmeldelser - som bl.a. gik på, at det apparat jeg havde købt ikke holder strøm. De har sendt mig et nyt apparat og en gratis olie også.
Hurtig reaktion og fornem service fra deres kundeservice.
En anden anke jeg havde ved apparatet var, at der er gået 12 uger, inden jeg har set effekt af behandlingerne . Det er lang tid i f.t. de 4 uger, der loves i markedsføringen, men jeg må jo erkende, at med tålmodighed og vedholdenhed i brug af apparatet, så ER der rent faktisk effekt af behandlingen. Så jeg fortsætter !

20. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte CelluSmooth i starten af…

Jeg kontaktede firmaet, som blot sagde, at jeg skulle bruge mere olie.

Det gjorde jeg så, men synes ikke det ændrer på noget. Jeg tør faktisk ikke bruge den af frygt for, at det sker igen

10. Januar 2026

Virker ikke

Virker ikke. Og kan ikke få pengene retur.

2. März 2026

Hej Sofie

Det er jeg virkelig ked af at høre. Vil du kontakte os direkte på mail, så vi kan få fundet en løsning?

Hvis maskinen er gået i stykker, har du selvfølgelig 2 års reklamation, og så sender vi naturligvis en ny maskine 😊

Jeg kan desværre ikke finde dig i mailsystemet ud fra anmeldelsen alene.

Mvh
Nordic Shape

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med både produkt og service

Desværre gik apparatet i stykker under normal brug efter nogle måneder. Jeg kontaktede deres support og fik hurtigt et venligt og professionelt svar. De hjalp mig med det samme og gjorde processen meget nem.
Jeg er virkelig taknemmelig for den gode kundeservice og den måde, de håndterede situationen på.
Det giver stor tryghed at handle et sted, hvor man føler sig taget seriøst som kunde 😊

7. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt min CelluSmooth i en…

Jeg har brugt min CelluSmooth i en måned nu, og pludselig begyndte den at rasle. Det lød som om noget var gået løs inde i maskinen. Jeg skrev til kundeservice torsdag sen aften, og fredag skrev de, at de allerede havde sendt en ny til mig, og jeg skulle ikke sende den gamle retur. Den nye kom lørdag.
Flot og hurtig kundeservice, man blev virkelig hørt som kunde uden en masse skriverier frem og tilbage.

26. Februar 2026

Kundeservice til et 12-tal

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Nordic Shape's kundeservice. Jeg skrev til virksomheden, da jeg efter ca. 3 måneder oplevede, at mit apparat mistede styrkede. Samme dag fik jeg svar med ros for mine beskrivelser og bedt om at returnere en video med min oplevelse. Da det var tydeligt nok at se, at det ikke fungerede som ønsket, slap jeg for at sende apparatet tilbage og her under 2 døgn senere, er der sendt en ny gratis til mig. Det synes jeg virkelig fortjener en god anmeldelse - tak for at sætte kunden først!

19. Februar 2026

Fantastisk og effektiv behandling

Behandlingen gjorde virkelig ondt de først 5-6 gange, og resulterede i mange blå mærker. Men derefter er det er virkelig behagelig behandling og jeg har næsten intet appelsinhud tilbage! Helt faktiske resultater, og bestemt de blå mærker værd!

17. Februar 2026

Har netop købt en CelluSmooth

Har netop købt en CelluSmooth. Om den virker på appelsinhuden her er endnu uvist.
Manden har døjet flere år med diskusprolaps i lænd og træner dagligt, men med daglige smerter. De sidste 2 dage har jeg brugt CelluSmooth på hans lænd. Blot 5 min., på styrke 2. Og han oplever at smerterne forbundet med sin diskusprolaps forsvinder. Så han giver den 5 stjerner.

10. Februar 2026

Har bestilt en vare

Har bestilt en vare, hvor I har trukket pengene, men har ikke fået min vare endnu. Og jeres beskeder fra starten ryger ind på uønsket mail, øv. Vh. LONE

4. Februar 2026

Hej Lone 😊

Jeg kan se i systemet, at varen blev leveret 3 hverdage efter, bestillingen blev lagt.
Beklager misforståelsen.

Bedste Hilsner,
Line Holm
Nordic Shape, Kunderservice

Kundeservice

Jeg vil lige slå et slag for deres kundeservice. Jeg havde levering som ikke var i orden, pga fragt firma
Jeg sender en mail ind til deres kundeservice, og de svare få timer efter og er virkelig søde og min ordre bliver behandlet samme dag og ny levering dagen efter. Tak for virkelig dejlig kundeservice!! 🫶🏻🫶🏻

30. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have brugt Gua Sha på mine ben…

Efter at have brugt Gua Sha på mine ben i længere tid, tænkte jeg maskinen var et godt alternativ, der arbejdede lidt dybere. Jeg var lidt skepsis, over om det bare var et hyped apparat.

Jeg har nu brugt maskinen dagligt i 7 dage, og jeg kan se EN KÆMPE forskel på mine ben. Min løse hud er allerede strammet op, min appelsinhud væsentligt formindsket! Har kæmpet med væske i benene efter graviditeter, og man kan se blodcirkulationen i mine ben er meget bedre, som om maskinen har fjernet væsken jeg har kæmpet med i 2,5 år. På kun 7 dage! Havde på ingen måde forventet resultater så hurtigt! Virkelig anbefalelsværdigt.

21. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte CelluSmooth

Jeg købte CelluSmooth. Jeg har brugt som de anbefaler og i lang tid. Nu ligger den bare i min skuffe da tiden hvor man kan sende tilbage er overskrevet. De har ret i at jo længere tid man bruger den jo mindre ondt gør det. Men jeg har ingen effekt, overhovedet og kan derfor ikke anbefale det. Olien var dog virkelig dejlig.

29. Januar 2026

Hej Amalie.

Tak fordi du deler din oplevelse 🙏🏼

Det er faktisk netop det, man skal holde fast i. Som du selv skriver – jo længere tid man bruger den, jo mindre ondt gør det. Det er et rigtig godt tegn 😊

Det betyder, at bindevævet begynder at give sig, og at huden bliver mere elastisk. Du er altså i den rigtige retning 💛

Resultaterne kommer typisk gradvist – ikke fra den ene dag til den anden – men langsomt, når vævet bliver mere smidigt og gennemblødningen forbedres.

Hvis du har lyst, kan vi også justere lidt på din brug, så du får mest muligt ud af den 🙏🏼

Og hvor dejligt, at du kunne lide olien 💛

Bedste Hilsner,
Line Holm, Nordic Shape

Fuldstændig fantastisk apparat

Fuldstændig fantastisk apparat, jeg elsker det og kan se ændringer i huden efter længere tids brug. Effektivt og massere og arbejder virkelig med appelsinhuden.

Kundeservicen er helt fantastisk og jeg har fået 2 nye apparater da jeg havde problemer med dem jeg havde.

Køb køb køb… du vil ikke fortryde det.

7. Januar 2026

Det gør ekstremt ondt

Det gør ekstremt ondt, selv på det laveste niveau, selv når der bruges olie, og selv om jeg er vant til meget intensive massagebehandlinger. Sugekraften er så stærk, at det er meget svært at få den løsnet fra huden, selv på laveste indstilling. Jeg har derfor returneret produktet med det samme. Det får mig til at tvivle på, om produktet reelt er medicinsk anbefalet.

5. Januar 2026

Hej Beatriz 🌸

Tak fordi du deler din oplevelse. Når behandlingen kan føles meget intens i starten, skyldes det ofte, at bindevævet er stift og ikke vant til denne type vakuum-behandling. For mange aftager ubehaget, efterhånden som vævet bliver mere smidigt, men kroppen reagerer forskelligt fra person til person.

CelluSmooth er et wellness-/beautyprodukt og ikke et medicinsk udstyr. Oplevelsen af intensitet betyder derfor ikke, at produktet er defekt eller forkert, men at kroppen endnu ikke er tilvænnet behandlingen. Vi anbefaler altid at justere teknik, tempo og styrke – og mærke efter undervejs.

Tak for din feedback 🌸

Bedste hilsner,
Team Nordic Shape

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr