Min 10år+ gamle Macbook har fået nyt liv og kan nu klare sig på lige fod med en ny til mine behov. Hos Mac Kaptajnen har jeg fået den bedst tænkelige vejledning. Anders har været super god til at sk... Mehr ansehen
Min MacBook havde en del software rod, som gave en del udfordringer i dagligdagen. Jeg fik fat i Anders fra mackaptajnen.dk, og sammen lave vi en plan for hvordan han kunne hjælpe at få renset og geni... Mehr ansehen
Min Mac var utrolig langsom og tæt på at crasche. Anders har igennem hele processen været utrolig informativ iflt tidsestimat og ekstra udgift til totalt oprensning. Nu har jeg hentet min Mac og ch... Mehr ansehen
Anders er ikke alene sindssygt dygtig, han er også virkelig hjælpsom og giver god rådgivning. Min halvgamle mac fik ny harddisk, fik fjernet det forfærdelige Mojave, og virker nu som en drøm! Sendte d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
🎉 3x Prestige Awards-vinder: Årets Computer Konsulent (2020 & 2026/27) og Computer Repairs Company of the Year (2024/25) 🎉 Har du brug for professionel Mac support i Århus, Aalborg, København eller Odense? Er du på teknisk farligt farvand? ⚓️ Få Mac hjælp og fjernsupport med 22 års erfaring – altid med No-Cure-No-Pay og Prisgaranti. Jeg hjælper dig med: 💻 Mac Problemer & Optimering: Få løst fejl eller få liv i en snegle-langsom Mac. 💾 Dataredning: Professionel gendannelse af slettede billeder, videoer og mistede dokumenter. 🎨 Staingate Fix: En markant billigere løsning på MacBook Retina skærmfejl og pletter. 🛠️ Mac Reparation: Ekspertise i alle modeller (MacBook, MacBook Pro og MacBook Air). 📱 iOS Support: Hjælp til dine mobile enheder. Jeg løser dine problemer hurtigt via fjernstyring – uanset hvor du befinder dig – så du kommer sikkert i havn. Kontakt mig i dag, hvis du kæmper med tekniske udfordringer.
Bernstorffsvej 45, 8260, Viby J, Dänemark
- support@mackaptajnen.dk
- www.mackaptajnen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Entusiasme og stor hjælp - selv en fredag aften!
Jeg fik fat i Anders, da jeg var kommet til at slette en stor del af alle mine dokumenter på min Mac. Selvom det var weekend og sent om aftenen, brugte Anders mere end en time på at hjælpe mig.
Selvom det desværre ikke lykkedes Anders at finde mine slettede dokumenter igen, blev jeg imponeret over hans entusiasme og engagement - og så på en fredag aften! Anders har herefter tilbudt mig at opsætte min computer, så jeg altid har en backup af alle dokumenter fremover. Der er jeg virkelig glad for! Anders arbejder ud fra “No cure - no pay”. Så selvom han brugte flere timer på min computer i weekenden, skulle jeg ikke betale. Jeg kan kun anbefale Mac kaptajnen!

Mac problemer
Mac problemer - så tag fat i Anders - han er ekspert, hurtig og effektiv - og ekstrem hjælpsom

Bedste Mac hjælp/support.
Havde en håbløs Imac fra 11. Den var blevet meget langsom, men jeg ønskede ikke at købe en ny.
Hos Mackaptajnen blev der analyseret, renset op på en en meget informativ og professionel måde, hvor jeg aldrig var i tvivl om hvad der blev lavet.
Har nu fået en næsten ny maskine, hvor programmerne åbner med det samme. Sparede mange penge ift. køb af ny Imac.
Jeg kan varmt anbefale Anders. Ring til ham først, hvis du har bøvl med dit Apple produkt og ikke vil give Apples vanvittige priser på nyt.
Anmeldelse af mackaptajnen.dk:
Anmeldelse af mackaptajnen.dk:
Jeg har en gammel Macbook fra 2012, som jeg har været rigtig glad for. Desværre er den i løbet af de sidste par år blevet mere og mere langsom, og jeg var faktisk nået til en beslutning om at købe en ny og skrotte den gamle. Den var nået nær umulig at arbejde på, da den brugte alt for lang tid på at åbne programmer mm. Noget så simpelt som et worddokument kunne tage fra flere sekunder til minutter at åbne. Hvis jeg havde flere programmer kørende samtidig var det helt galt - så måtte jeg ud og lave en kop kaffe mens jeg ventede..
Mødet med Anders ændrede min situation radikalt. Han forklarede mig, at jeg ikke behøvede at skrotte min computer, men at han i stedet kunne installere en ny harddisk, som ville gøre min computer hurtig igen. Anders er super imødekommende og hjælpsom, og ikke mindst god til at formidle sit arbejde på computeren på en måde, så også vi, der ikke er så computerbegavede forstår, hvad han snakker om. Han går virkelig ud af sin vej for at give dig den bedste, billigste og mest effektive løsning på dit problem.
Nu hvor Anders har hjulpet mig med min computer, kan jeg næsten ikke kende den igen. Det er som at have fået en spritny maskine - bare til en helt anden pris! Programmer som word og excel åbner med det samme, og jeg kan have mange programmer og sider åbne samtidig uden at påvirker hastigheden. -og ikke nok med at min computer nu er super hurtig og skøn at arbejde på; Anders har også gjort den så sikker, at jeg ikke behøver at bekymre mig om, at andre får fingre i private dokumenter og sikkerhedsoplysninger. Som en ekstra bonus havde Anders også rengjort min computer udenpå, så den fremstod som helt ny, da jeg hentede den.
Jeg kan på det varmeste anbefale Anders, hvis du har problemer med din computer! Han er lyttende og hjælpsom, super dygtig, og god til at løse dit problem på en enkel og effektiv måde - og så sparer han dig for alle de penge, du ellers ville have brugt på at købe nyt.

Antwort von Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen
Jeg giver 1000000000000000000000 stjerne til mackaptajnen.
Jeg er meget gald og tilfreds med den support jeg har fået af mackaptajnen. Har vært rundt i forskellige steder med min mac idag, da jeg har haft problemer med imovie, men fik ingen hjælp.
Men jeg fik en meget god behandling til en megt god pris hos Anders.
Jeg vil fremover både spar tid og penge med at ringe til Anders.
MVH
Shirin

Antwort von Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.