Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min 10år+ gamle Macbook har fået nyt liv og kan nu klare sig på lige fod med en ny til mine behov. Hos Mac Kaptajnen har jeg fået den bedst tænkelige vejledning. Anders har været super god til at sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min MacBook havde en del software rod, som gave en del udfordringer i dagligdagen. Jeg fik fat i Anders fra mackaptajnen.dk, og sammen lave vi en plan for hvordan han kunne hjælpe at få renset og geni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min Mac var utrolig langsom og tæt på at crasche. Anders har igennem hele processen været utrolig informativ iflt tidsestimat og ekstra udgift til totalt oprensning. Nu har jeg hentet min Mac og ch... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Computerservice

Vom Unternehmen geschrieben

🎉 3x Prestige Awards-vinder: Årets Computer Konsulent (2020 & 2026/27) og Computer Repairs Company of the Year (2024/25) 🎉 Har du brug for professionel Mac support i Århus, Aalborg, København eller Odense? Er du på teknisk farligt farvand? ⚓️ Få Mac hjælp og fjernsupport med 22 års erfaring – altid med No-Cure-No-Pay og Prisgaranti. Jeg hjælper dig med: 💻 Mac Problemer & Optimering: Få løst fejl eller få liv i en snegle-langsom Mac. 💾 Dataredning: Professionel gendannelse af slettede billeder, videoer og mistede dokumenter. 🎨 Staingate Fix: En markant billigere løsning på MacBook Retina skærmfejl og pletter. 🛠️ Mac Reparation: Ekspertise i alle modeller (MacBook, MacBook Pro og MacBook Air). 📱 iOS Support: Hjælp til dine mobile enheder. Jeg løser dine problemer hurtigt via fjernstyring – uanset hvor du befinder dig – så du kommer sikkert i havn. Kontakt mig i dag, hvis du kæmper med tekniske udfordringer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Går trygt ombord hos MacKaptajen

Går trygt ombord hos MacKaptajen - jeg fik rigtig fin service og hurtigt løst mit problem.

12. März 2021

Tak Helle, det gør mig at glæd at høre 😀🙏

Opdatering af gammel computer

Min computer kørte på gammelt styresytem og havde en masse ting liggende, der ikke var i brug mere. Computeren virkede bare ikke optimalt. Jeg havde håbet jeg kunne aflevere min computer, og så ville den blive fixet, men pga. Corona kom Anders ikke til Aarhus og jeg kom ikke lige forbi Ålborg, så det måtte ordnes via fjernsupport. Det kræver, at man selv er ved computeren når Anders skal være på.
Jeg fik en fast pris og det blev den ved, selvom opgaven tog længere tid end Anders troede den ville. Flink fyr med tålmodighed. Fik rettet op på min computer.

1. März 2021

Ohøj Jette,

Tak for den fine anmeldelse!

Neeej, den Corona giver desværre lidt færre fysiske opgaver i Århus området. Men heldigvis kan nærmest alle ikke hardwarerelatede opgaver løses lige så nemt med fjernstyring. Så godt at vi fik den fuldt op at køre igen alligevel 😀

Og du var en fornøjelse at hjælpe! 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for rigtig god service

Tak for rigtig god service, og hjælp med min computer! Jeg kan godt anbefale Mackaptajnen til andre som måske heller ikke er verdensmestre til IT.

Jeg kommer helt sikkert til at bruge kaptajnen igen!

23. Februar 2021

Antwort von Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen

Tusind tak for de fine anbefalinger Anders! 🙏😀 Du var en fornøjelse at hjælpe og er altid velkommen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre mac end da jeg købte den

Anders er ikke alene sindssygt dygtig, han er også virkelig hjælpsom og giver god rådgivning. Min halvgamle mac fik ny harddisk, fik fjernet det forfærdelige Mojave, og virker nu som en drøm! Sendte den afsted fredag og havde en tilbage allerede tirsdag. Kan kun give min varmeste anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. Februar 2021

Ohøj Rose,

Tusind tak for de fornemme ord! Det gør mig glad 😀 Og fedt at vi fik sat noget gas på din Mac igen. Ofte skifter folk deres Macs ud tidligere end de behøver!

Jeg bukker 🙌, og bringer dit diss af Mojave videre til min en af mine Macs der kører det 😅

Kan stærkt anbefale…

Kan stærkt anbefale Mackaptajnen🌟🌟🌟🌟🌟. En pludselig opstået skade på skærmen blev hurtigt løst. Virkelig god kommunikation undervejs - god info om pris mv., og nyttige tips til den videre brug af computeren. Vi vil helt sikkert vende tilbage, hvis nye problemer skulle opstå.

10. Februar 2021

Antwort von Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen

Fedt at høre Lise! Og tusind tak for de pæne ord! Du var en absolut fornøjelse at have med at gøre! 🙏

Og ja, det er træls at Apple tilsyneladende konstruerer skærmene på deres MacBook Pro modeller fra 2016 og frem af kinesiske børnetårer, så de ikke kan holde til noget som helst - heller ikke et lille webcam cover 😉 Men håber at din datter får stor glæde af den nye Mac. 😀

super service

super service - hurtig & kompetent hjælp i en akut situation. Det blir bare ikke bedre. Tak :)

12. Januar 2021

Antwort von Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen

Tusinde tak! Og fantastisk at høre Tine! 😊 Godt at vi fik tæmmet Mac problemerne hurtigt! 🙏

Mac Kaptajn Anders er dygtig

Mac Kaptajn Anders er meget velinformeret og vidende om Mac-computere og Apple-software.
Han havde en konstruktiv tilgang til de problemer jeg sad med. Desuden reagerede han hurtigt på min henvendelse. Han er venlig, og jeg vil bruge ham igen. Rasmus

18. Dezember 2020

Antwort von Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen

Tak Rasmus! Jeg bukker ydmygt for de fine ord! 🙏 Er glad for at der kom styr på det hele! 👍😀

Hurtig, kompetent og venlig

Jeg giver Mackaptajnen – Anders Nielsen – min aller varmeste anbefalinger. Lynhurtig hjælp, og tydeligvis ved han, hvad han har med at gøre. Det eneste han ikke kunne tilbyde, var at komme og sparke mig bag i, fordi jeg havde været så ufatteligt dum og klodset at undlade at gemme hele gårsdagens arbejde i det word-dokument jeg sad og arbejdede i. Anders ydede psykisk førstehjælp, og guidede mig rundt i alle maskinens gemmer for at lede efter en sikkerhedskopi. Han kan jo ikke gøre for, at der ingen sikkerhedskopi er. Til gengæld kunne han give mig vished for, at der ikke er andet at gøre, end at tørre øjnene, og se at komme op på hesten igen. Godt at vide, at sådan en som Mackaptajnen findes.

4. Dezember 2020

Antwort von Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen

Hej Sara, ja det var sgu super træls med det Word dokument ☹️ Håber at du formåede at indhente det tabte arbejde alligevel, og at du får brugt Dropboxen som arbejdsdrev til nye dokumenter, da det kan redde sådanne situationer.

Og sætter meget pris på en så fin anmeldelse på trods af at det ikke kunne reddes! 🙏

Fantastik service

Mac Kaptajnen fik min søns MacBook Air, som var gået helt i sort, til at køre bedre end den har gjort i flere år. Og i processen ryddede han op på min MacBook Pro, så den også kører meget bedre.Kæmpe anbefaling herfra!

10. November 2020

Super firma - prøv dem

Min Mac server kørte langsom (og har altid gjort det).

Jeg var klar til at købe en ny, men ville prøve "reuse before buy". Det var en god beslutning.

Min pc kører nu som en drøm. Den gik fra 30+ sekunder for at starte et program til max 2 sekunder. De mest almindelige programmer starter på under 1 sekund.

Samtidig fik "jeg" styr på mine gamle billeder fra Google drev.

Så før du køber nyt, så giv dem et kald - både af hensyn til din pengepung og miljøet (genbrug).

Alt i alt: Top klasse firma!!!!

mvh Mikael

9. November 2020

Virkelig virkelig god service

Virkelig virkelig god service! Min computer gik akut i stykker, og Anders var bare klar til at hjælpe med det samme. Selvom det hele tog længere tid end forventet, og problemet desværre ikke kunne løses telefonisk/elektronisk, så fik jeg super god service, rådgivning og vejledning hele vejen igennem, også til mit næste skridt i processen. Tusind tak for hjælpen!

29. August 2020

Hurtig og meget hjælpsom

Hurtig og meget hjælpsom. Fik løst mit problem via fjernsupport og FaceTime på en meget fin og professionel måde til en særdeles rimelig pris. Fik samtidig en masse gode råd, som vil være meget brugbare fremover. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

7. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr