Fra bestilling af 14 stk. Velfac vinduer og 2 døre og indtil alt blev installeret, der blev tidsplan, pris og installering, samt lidt ekstra arbejde overholdt til punkt og prikke. Håndværkerne der i... Mehr ansehen
Flinke og kompetente folk, der leverede i god kvalitet til aftalt tid. Vi fik skiftet alle vinduer og 3 terrassedøre til velfac. Det var en stor forbedring!
Selve arbejdet med udskiftning af vindue er superflot, men…. Aftalen blev udsat et par gange men heldigvis uden den store betydning for os. Derimod var der aftale om at det gamle vindue forsigtigt sku... Mehr ansehen
The invoice does not reflect the hours spend, but the service was great. I ordered service for my 20 years old Velfac doors and windows in my apartment in Copenhagen. Two servicemen arrived at my... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Roskildevej 40, 3650, Ølstykke, Dänemark
- info@lysgaard-vinduer.dk
- www.lysgaard-vinduer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fantastisk service
Fantastisk service - god pris - super flinke og søde medarbejdere.
2 dage tog det at skifte vinduer på hele 1. Sal og et badeværelsesvinduet i stueetagen.
Verdensklasse -
Fin og prof oplevelse
Fin oplevelse med disse professionelle håndværkere. Lidt lang uventetid, men relevant forventningsafstemning. Behagelige at tale og de fulgte op efter udført arbejde for at checke om vi var tilfredse.
Hurtig professionel hjælp fra Søren
Hurtig, venlig og professionel hjælp fra SOJ til reparation af skydedør
Fuldt tilfreds med Lysgaard Vinduer
Jeg har fået nye Velfac vinduer leveret af Lysgaard Vinduer, incl. noget murerarbejde med at rive en halvmur ned og gøre klar til de nye (større) vinduer, lysninger og karme. Jeg er supertilfreds med selve resultatet og også meget tilfreds med den rådgivning jeg fik i forløbet - hvilket gjorde det til en bedre løsning i sidste ende. De håndværkere jeg havde ude var både dygtige, flinke og overholdt aftaler.
Så ud fra hvad jeg har oplevet kan jeg varmt anbefale Lysgaard Vinduer :-)
Udskiftning af vinduer og døre.
Lever helt op til vores forventninger. En supergod vejledning og service samt et fantastisk arbejdsteam.
Robert og Karin.
Hele processen fra opmåling til…
Hele processen fra opmåling til montering forløb gnidningsfrit. Eneste lille skår i glæden var den forlængede ventetid og at der var monteret forkerte låsebeslag på dørene.
Super arbejde fra A-Z
Alt fungerede bare som det skulle, lige fra opmåling til det endelige resultat. Ikke nogle materialer lå efterfølgende og flød alt var ryddet pænt op.
Skal jeg skifte vinduer igen, bliver det Lysgaard der kommer til at levere.
KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES!!!
Til Bob Kristensen - indehaver af Lysgaard Vinduer og Døre A/S:
Jeg er, som kunde, ikke forpligtet til at sende video eller foto af en mangel.
Jeg har, jf. købelovens tjenesteydelser paragraf 78 gjort dig opmærksom på at der er en mangel ved det arbejde din virksomhed har udført.
Jeg har 2 gange fremsendt video af mangelen, som du hævder du ikke har modtaget.
Derudover har jeg haft 1 telefonsamtale med dig d. 22.11.21 hvor du gav mig en forkert e-mailadresse som jeg skulle sende min klage til.
Derudover har jeg d. 23.11.21 og d. 25.11.21 sendt video af den mangel jeg har klaget over.
Såfremt jeg intet hører fra dig selv når du jo er bekendt med at der er en mangel ved det arbejde I har udført, vil jeg indsende en klage til forbrugerklagenævnet.
Jeg kan IKKE anbefale andre at købe tjenesteydelser hos din virksomhed!!
Tidligere anmeldt
Dokumentation er nu fremsendt 2 gange: hhv. d. 23.11.21 og 25.11.21.
Under fakturanummer 12315 bliver jeg faktureret 5.909,38 kr for timeløn + lidt materialer brugt da Lysgaard Vinduer og Døre satte mit eget indkøbte vindue i.
Dette var i april måned 2021.
Da jeg ikke selv benytter værelset kommer potteplanterne tilbage i vindueskarmen og først i november måned, da jeg skal regulere på en radiator ved vinduet bemærker jeg, at vindueskarmen bøjer ned på midten ved belastning og i øvrigt kan rokkes op og ned med en bevægelighed på 5-10 cm.
Jeg har herefter været i dialog med Bob Kristensen og jeg har 23.11.21 fremsendt video af vindueskarmen til Bob Kristensen.
Jeg afventer nu at Bob Kristensen udbedrer den løse vindueskarm.

Antwort von Lysgaard Vinduer & Døre A/S
Super service og fremragende arbejde.
Super service og fremragende arbejde.
Kan klart anbefale Lysgaard Vinduer og Døre A/S.
Sikke en overraskelse
Sikke en overraskelse - døre og vinduer skiftet på 2 dage🤗 her har jeg gået og ventet på udskiftningen, siden aftalen blev ført ud i livet. Mandag kommer døre og vinduer og ugen efter bliver de sat i - alt følger planen, og endnu bedre dem der satte dem i var meget omhyggelig og præcise med det veludførte arbejde. Alt åbner rigtigt og det ser godt ud, med fine afslutninger. Kan kun anbefale at snakke det godt igennem med Bob, så forventningerne er afstemt, lige vende det en gang mere med Jeff og så spiller teamet🤩og isætningen glider hurtig og præcist.
Meget fin information inden køb ,og…
Meget fin information inden køb ,og veludført arbejde, kan varmt anbefales.

Pålidelig og professionel håndværker
Vi har fået skiftet alle vinduer og døre i vores hus af Lysgaard Vinduer.
Vi er superglade for resultatet og processen. Kommunikationen undervejs og efterfølgende har været upåklagelig. Alle aftaler og tidsplaner bliver overholdt.
Vi vil til enhver tid anbefale Lysgaard Vinduer, hvis du har vinduer eller døre, der skal skiftes.

Antwort von Lysgaard Vinduer & Døre A/S
Udskiftning af vinduer og døre
Alt i alt en god oplevelse. Aftaler blev overholdt og arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og i rigtig god kvalitet. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at benytte Lysgaard

Har købt Velfac vinduer igennem Lysgaard Vinduer og Døre
Har købt Velfac vinduer igennem Lysgaard, og vi har selv stået for isætning.
Vi har oplevet en rigtig fin og effektiv service, ligefra opmåling til generelle henvendelser. Vi er meget tilfredse.

Antwort von Lysgaard Vinduer & Døre A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.