Fra bestilling af 14 stk. Velfac vinduer og 2 døre og indtil alt blev installeret, der blev tidsplan, pris og installering, samt lidt ekstra arbejde overholdt til punkt og prikke. Håndværkerne der i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Flinke og kompetente folk, der leverede i god kvalitet til aftalt tid. Vi fik skiftet alle vinduer og 3 terrassedøre til velfac. Det var en stor forbedring!
Selve arbejdet med udskiftning af vindue er superflot, men…. Aftalen blev udsat et par gange men heldigvis uden den store betydning for os. Derimod var der aftale om at det gamle vindue forsigtigt sku... Mehr ansehen
The invoice does not reflect the hours spend, but the service was great. I ordered service for my 20 years old Velfac doors and windows in my apartment in Copenhagen. Two servicemen arrived at my... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Roskildevej 40, 3650, Ølstykke, Dänemark
- info@lysgaard-vinduer.dk
- www.lysgaard-vinduer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Sikke en behagelig oplevelse ovenpå en…
Sikke en behagelig oplevelse ovenpå en rejse af op og nedture. Søren er dygtig, pålidelig, mega rar - og så er man sikker på tingene spiller, når han er gået.!
Fordi I gør jer umage 👍
Information gennem forløbet, holder tiden, og laver et godt arbejde, med stor umage, grundighed, rydder op hver dag .. så vi kan nyde vores nye vinduer og døre 👌👌👌👌
Meget professionel behandling fra start…
Meget professionel behandling fra start til slut. Fin akkuratesse i såvel ordrebehandling, som håndværksmæssig udførelse og til aftalt tid.
Jeg har to gange købt døre og vinduer…
Jeg har to gange købt døre og vinduer gennem Lysgaard vinduer & Døre og er meget tilfreds.
Rigtig god rådgivning & Service
Rigtig god rådgivning fra start til slut af Søren hos Lysgaard. Grundige montører der klarede nye facade vinduer på en enkel dag. Vi er meget tilfredse med vores nye Velfac vinduer med Skydedør og hele forløbet med Lysgaard. Kan kun varmt anbefale dem.
Pålidelige og ordentlige - men begynd i god tid...
Jeg har fået en Velfac skydedør type V200 energy leveret af Lysgaard og er meget tilfreds med resultatet (den kan skydes op og i med en lillefinger og er fuldstændig tæt i lukket tilstand). Bob Kristensen har været meget hjælpsom mht. udformning, farvevalg og løbende orientering om sagens fremskridt. Montagen i mit 1977'er parcelhus er særdeles nydelig og med det minimalt mulige indgreb i det eksisterende.
Det var dog nødvendigt med udskiftning af en del, der sandsynligvis var blevet bukket under montagen, så projektet endte med at løbe fra endelig ordre 15. marts til reparation og slutjustering 27. juli, hvilket er lidt i overkanten. Velfac må dog muligvis påtage sig en del af ansvaret mht. leveringstid for reservedele.
Alt i alt: Lysgaard kan anbefales. De er pålidelige og ordentlige - men begynd i god tid...
Superdygtige!
Godt og flot .
Effektive og omhyggelige. Udfører et flot stykke arbejde , og til aftalt tid. Og ikke mindst til aftalt pris. Efterfølgende service udført og alt spiller.
Kan også varmt anbefale Velfac som producent, deres produkter er af høj kvalitet og lever op til forventningerne.
2 Døre og et stort vinduesparti
2 Døre og et stort vinduesparti, opmålt, leveret, installeret og afleveret som tilbud og som aftalt. Godt tilfreds og kan anbefale Lysgaard Vinduer og Døre til den næste kunde.
Vi er meget tilfredse.
Super dygtigt firma
Super dygtigt firma, som leverer et flot slutresultat. Kan kun anbefale dem og vi kommer helt sikkert til at benytte dem igen.
Kan kun anbefale Lysgaard
Kan kun anbefale Lysgaard. Opmåling til nye vinduer og døre kørte bare på skinner. Levering af vinduer og døre til aftalt tid.
Super effektivt team til at afmontere/montere. Søde og rare fyre, der havde styr på deres ting. Og finishen er bare tip top.
Vi er super tilfredse.
Vh
Ole Olsen og Beritt Elleby
Alt udført til punkt og prikke
Alt udført til punkt og prikke. God service ved bestilling og levering - og til aftalt pris.
Vi har fået skiftet vinduer og døre fra…
Vi har fået skiftet vinduer og døre fra Lysgaard Vinduer og døre og der var styr på tingene og håndværkerne var meget professionelle - hele vejen igennem en god oplevelse
Venlig og hjælpsom
Hurtig og effektiv behandling fra start…
Hurtig og effektiv behandling fra start til slut.
Det angår tilbudsgivning, endelig aftale for i gangsætning, betryggende opfølgning af aftaler, klar udmelding om produktet nu er lavet og på lager. Ankommer punktligt til tiden på datoen arbejdets udførelse. Resultatet er flot og forventeligt. Der er opryddet til UG.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.