Fra bestilling af 14 stk. Velfac vinduer og 2 døre og indtil alt blev installeret, der blev tidsplan, pris og installering, samt lidt ekstra arbejde overholdt til punkt og prikke. Håndværkerne der i... Mehr ansehen
Flinke og kompetente folk, der leverede i god kvalitet til aftalt tid. Vi fik skiftet alle vinduer og 3 terrassedøre til velfac. Det var en stor forbedring!
Selve arbejdet med udskiftning af vindue er superflot, men…. Aftalen blev udsat et par gange men heldigvis uden den store betydning for os. Derimod var der aftale om at det gamle vindue forsigtigt sku... Mehr ansehen
The invoice does not reflect the hours spend, but the service was great. I ordered service for my 20 years old Velfac doors and windows in my apartment in Copenhagen. Two servicemen arrived at my... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Roskildevej 40, 3650, Ølstykke, Dänemark
- info@lysgaard-vinduer.dk
- www.lysgaard-vinduer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Nye vinduer, døre og facader på rækkehuset
Vores rækkehus trængte alvorligt til nye vinduer og facader, så vi bad Velfac om en uforpligtende opmåling. De satte os meget hurtigt i kontakt med Lysgaard Vinduer & Døre A/S
Vi fik kort efter besøg af Jens fra Lysgaard, som var en utrolig behagelig, hjælpsom og yderst punktlig herre, der fik vejledt os godt og professionelt frem til et godt valg af vinduer og døre.
Vi fik derefter et godt tilbud fra Lysgaard og kort efter et besøg af Bob, som gennemgik det arbejde, der skulle udføres, og gav os et godt indtryk af, hvordan det færdige arbejde ville blive. Bob var lige som Jens også rigtig behagelig, hjælpsom, punktlig og professionel. Bob var også ekstra hjælpsom ifbm leveringen af vinduerne og tilbød ekstra hjælp i den henseende, da vores rækkehus ikke rigtig havde godt og sikkert sted at placere vinduerne. Bob var igennem hele forløbet yderst hjælpsom og imødekommende og svarede hellere end gerne på alle vores spørgsmål og holdt os også opdateret på alle leverancer og arbejdets forløb. Der skal ikke herske tvivl om, at vi følte os i rigtig gode hænder!
Vinduerne blev leveret til estimeret tid, og arbejdet startede op meget kort tid efter, og hold da op!! Det sjak af håndværkere Lysgaard havde sat på opgaven var en sand fornøjelse! De udførte helt igennem alt arbejdet med både skift af vinduer, døre og facader m.m. med høj effektivitet og pertentlighed. De var yderst venlige, behagelige og hensynsfulde gæster. Der blev altid ryddet pænt op og de havde endda fat i vores støvsuger for at fjerne støv og snavs inden de sluttede dagens arbejde flere gange. Det færdige resultat de efterlod, er i vores optik helt igennem til topkarakter og alle pengene værd! Og apropos penge, så skal det bestemt også nævnes, at alt arbejdet blev udført helt og holdent til den aftalte pris. Ingen kedelige overraskelser der!
Bob sørgede også for at sikre, vi var fuldt tilfredse med arbejdet inden opgaven blev officielt afsluttet
Vi vil ikke tøve et eneste sekund med at anbefale Lysgaard Vinduer & Døre A/S, og vil hellere end gerne tage kontakt til dem igen næste gang, vi skulle få brug for en god håndværker til lignende arbejde!
En god service alt er gået efter aftale
Alt er gået godt og alt som aftalt ros til penslet for deres professionelle arbejde.
Vi vil helt sikker bruge dette firma til andre opgaver
god dialog med leverandøren
god dialog med leverandøren - dog vil det hjælpe med lidt mere kommunikation med angivelse af præcist startdato
Meget fin oplevelse fra start til slut
Meget fin oplevelse fra start til slut
Da vi bad om tilbud fik vi meget hurtig besoeg af en konsulent.
Ved levering blev produktet effektivt monteret og arbejdspladsen efterladt 100% ryddet saa at man ikke kunne se at en haandfuld handvaerkere lige havde brugt 5 timer i huset.
Det bliver ikke sidste gang at vi bruger dette firma.
Der var styr på det
Der var styr på processen fra start til slut, og håndværkere leverede et rigtig flot stykke arbejde på kun to dage.
Tryg vejledning og professionel service…
Tryg vejledning og professionel service - hele vejen igennem forløbet!
Har netop fået skiftet vinduer i et meget gammelt hus, hvor alle måler forskellige - Lysgaard vinduer var super professionelle gennem hele forløbet, både med rådgivning, opmåling, kontrol opmåling! Opstart af projektet på byggepladsen hvor chefen selv var til stede. Hurtig skift af vinduer, flot fugning og efterfølgende opfølgning fra chefen selv om vi var tilfredse med resultatet. En lille detalje som viser graden af seriøsitet: selvom skift af vinduerne næsten ikke svinede så blev der alligevel udlagt tæpper for at skåne gulvet og efterfølgende støvsuget :-)
Kan kun give dem vores bedste anbefaling og 5 stjerner!
Helt igennem fantastisk service fra…
Helt igennem fantastisk service fra Lysgaard Vinduer. Vores skydedør var gået i stykker og kunne ikke lukkes. Jeg kontaktede efter anbefaling fra Velfac SOJ fra Lysgaard Vinduer. Allerede i telefonen mærkede man den oprigtige interesse i sagen og i at hjælpe hurtigst muligt. Næste morgen stod SOJ på adressen og fik meget kompetent identificeret årsagen, som viste sig at være en monteringsfejl ifb. den oprindelige montering for 4 år siden. Der skulle skiftes flere ting men SOJ forsikrede os om, at det dækkes som en reklamationssag. Vi takker for super kompetent service!
Gode vinduer men Lysgaard udfører håndværksmæssigt forkert arbejde
Velfac vinduerne er vi glade for, men processen (det Lysgaard skulle levere) med at få dem sat i samt de relaterede opgaver var stærkt mangelfuldt udført samt udført håndværksmæssigt forkert af Lysgaard Døre og Vinduer.
Nedenfor er hvad den byggesagkyndige sendte os:
“ Vinduerne er ikke sat ordentlig og gynger når de lukkes.
Vi har desværre også opdaget at jeres facadevægge er bygget fuldstændigt forkert.
I starten troede vi blot at det var.
- Gips skruet forkert.
- Dampspærre ikke udført korrekt eller tætnet.
- Kingspan utæt og ikke skummet.
- Skimmel på Kingspan. (Årsag kendte vi ikke på daværende tidspunkt)
I dag da vi skulle fjerne den skimmelramte Kingspan kunne vi se en fugtig vindpap, klemmelister som er 15 mm og IKKE 25 mm. Der skal som minimum være 25 mm luftspalte bag facade pladerne så konstruktionen kan ånde.
Klemmelisterne er ej heller monteret på de lodrette poster/søjler og derfor står de og flekser. Klemmelisterne SKAL være fastmonteret på et fast underlag (træ skelettet) med EPDM gummibånd. EPDM bånd er heller ikke monteret.
Ydermere kan man se at der er skruet og klammet igennem klemmelisterne som bryder vindpappen og derfor gør den utæt.
At facadepladerne står og buer”

Antwort von Lysgaard Vinduer & Døre A/S
Lækker vare - professionel montering - ingen runde hjørner
Lækker vare, og proffesionel montering. Alle detaljer på plads. Ingen runde hjørner. Hvis stjerne "nummer 6" skulle leveres, skulle de også have rengjort og pudset ruderne ;o)
Yderst professionel virksomhed
Jeg kan kun anbefalede Lysgaard vinduer. SOJ gav en yderst professionel rådgivning og hjalp til selvom tiden var knap.
Lysgaard vinduer sætter virkelig servicen, kvaliteten samt kundeplejen i højsædet
Kun anbefalinger herfra.
Benjamin Letholm Riis
Raundahl & Moesby
Altid fantastisk god oplevelse at få…
Altid fantastisk god oplevelse at få skiftet døre/vinduer med Lysgaard. Det er 4. gang vi har haft dem og har nu været hele venåjen rundt i huset.
Især Dominick er en super god håndeværker.
God & ærlig service kan være svær at…
God & ærlig service kan være svær at finde. Netop den konstruktive og profesionelle service, mærkede vi i vores ejerforening med SOJ på en opgave. Han gav super og forstående input og forklaring. Ønsker du god og ærlig service, fås den netop her. Anbefaler hermed Lysgaard Vinduer til alle andre.
Vinduer og facade på 60er parcelhus
Jeg fik skiftet samtlige vinduer samt en facade på 60er parcelhus. God kommunikation under aftaleforberedelse. Dog godt at selv sætte sig ind i detaljer og valgmuligheder på vinduerne. Meget god eksekvering af opgaven med flere dygtige håndverker og klar ledelse imens opgaven er igang hvor det var muligt med dialog og fleksibilitet. Teamet arbejde hårdt og ekstra den første dag for at sikre at den nye facade var lukket før de gik hjem. Øje for detaljer. Kan klart anbefale Lysgaard teamet!
Meget blandet oplevelse
Jeg fik i februar/marts skiftet en dør og tre vinduer af Lysgaard A/S. Jeg sidder dog tilbage med en yderst underlig smag i munden efter hele processen.
Jeg har været i dialog med Bob omkring dette, og fik også et svar tilbage, men han ville dog ikke direkte undskylde noget.
Jeg bliver i sep/okt måned omkring bekræftelsen af min ordre hos dem oplyst at jeg kommer på "buffer" listen, hvor de "sådan lige kan putte mig ind mellem andre kunder", hvilket de får til at lyde fint og uden problemer. Så vidt jeg ved, fik jeg ingen fordele af denne buffer liste. Den er nok nærmere for virksomhedens egen fordel, så de kan nå flest mulige kunder mens de polske håndværkere er i Danmark.
Da vinduerne skiftes får jeg 12 timers varsel og en oplysning om døren ikke er med i den omgang. Alt går fint, jeg er i huset og åbner for håndværkerne. Ny dato aftales.
Jeg taler med Bob om at lægge en nøgle, men da døren lader vente på sig og vinterferien har været der, så er der ikke en nøgle til huset. Bob kontakter mig 2,5 time inden håndværkerne kommer 2. gang, jeg siger der ikke er en nøgle, og hører ikke mere fra Bob da.
Jeg tager selv til huset senere for at rydde det op og lægge en nøgle, og først da jeg træder ind ad døren i huset opdager jeg håndværkerne har tvunget sig adgang og har sat døren i alligevel, fuldstændig uden min viden herom.
Ydermere efterlader de en dør der ikke er efterspændt overhovedet, så stalddøren ikke kunne lukkes sammen.
Bob selv, han forklarede sig med at han havde for travlt til at informere mig om, at to (for mig) fremmede håndværkere var inde i mit hus. Dette var vel og mærke fuldstændig uden nogen form for aftale om, at hvis der ikke var nøgle, så kunne de bare bryde ind...
En nøgle giver kunden en følelse af at have kontrol med situationen. At komme og opdage at en virksomheds håndværkere tvinger sig adgang til ens private ejendom, er dybt frustrerende og fuldstændig uden empati og respekt overfor hvordan jeg som kunde kan have det med de gør det.
Tænk at give 2,5 times varsel, og så ikke oplyse kunden om at de går i gang alligevel, og bare som en formalitet lige høre om det er ok med mig de bryder døren ind! Jeg skulle selv komme og opdage det. Indendørs lå dybt private ting.
Men jo, vinduerne sidder i og døren sidder i, men meget af processen omkring selve isættelsen, dét har jeg næsten ingen ord for. Jeg har ærligt skulle komme mig lidt over det der er sket.
En god og professionel oplevelse
Søren (SOJ) var meget servicemindet, og rådgav om de forskellige muligheder for at sikre vores vinduer. Han kom til den aftalte tid og udførte arbejdet upåklageligt.
En rigtig god og professionel oplevelse.
Kan anbefale Lysgaard vinduer
Kan anbefale Lysgaard vinduer. Super fin og faglig kompetent dialog gennem hele forløbet med udskiftning af vinduer og hoveddøre i huset. Besøg i butikken hvor der blev valg modeller og farve. Vinduer blev leveret til aftalt tid (selvom der var 2 måneders levering) og ugen efter kom håndværkerne og satte dem i. Meget flot finish.
Jeg fik nye vinduer og døre og de…
Jeg fik nye vinduer og døre og de skiftede Bræder på min facade
Det er super vel udført job de har lavet hos mig . Skulle de have haft 5 stjerner skulle de have været bedre til at informere om hvor langt de var inden opstart
Fuldstændig præcis opmåling
Fuldstændig præcis opmåling, dygtige og reelle håndværkere og helt præcise aftaler om arbejdets udførelse.
Kæmpe stor tak til Søren (SJO) for at…
Kæmpe stor tak til Søren (SJO) for at rykke så hurtigt ud og Lave vores Terrassedør. Fantastisk person og fantastisk service, løste problemet på 0,5.
Kun anbefalinger herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.