Lübker Golf & Spa Resort Bewertungen 285

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyr spa-oplevelse. Ærgerligt at drikkevarer ikke var inkluderet i frokost og spa. Havde regnet med udsigt fra vildmarksbadene på tagterrassen. Svært at holde styr på håndklæder og morgenkåber når alle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fikk nok en fantastisk golf opplevelse på årets "tour" - Lubker leverer igjen med et fantastisk anlegg, greener man egentlig bare kan drømme om, fairwayer som en "god green" og en helhet i all... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alene den indledende korrespondance med Marie gjorde en forskel og oplevede en stor kundeoplevelse. Maden var fremragende og vinene ligeså. Værelset var i top. Så jeg kommer garanti igen. Thomas

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

OK fin lille lejlighed, der havde hvad man skulle bruge. Spaen trænger dog til en opdatering. Rigtig mange mennesker i et alt for lille omklædningsrum, hvor man også kun kunne benytte standard "svømm... Mehr ansehen

1. Wellness-Zentrum
  2. Café
  3. Golfplatz
  4. Brasserie
  5. Ferienwohnung
  6. Ferienhausvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

Udfordringer til golfentusiaster på en af Nordeuropas bedste baner. 27-hullers golfbaneanlæg designet af Robert Trent Jones II. Spa & Wellness-oase med 2 etagers spa, Subtropisk Bad og fitnesscenter. Café og restaurant som serverer årstidens lækre retter. Med alle vores skønne faciliteter – og med en masse forskellige besøgsmuligheder og aktiviteter rundt på det øvrige Djursland – vil Lübker Golf & Spa Resort være et fantastisk udgangspunkt for et kortere eller længere ferieophold.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

285 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Et fantastisk golfanlegg

Et fantastisk golfanlegg, med topp kvalitet. I tillegg hyggelig og profesjonell betjening. det eneste som manglet var mange Birdies.. :-)

19. September 2024

Hej Erik

Tusind tak for besøget fra Norge – og for den herlige anmeldelse! Vi er super glade for, at du nød både banen og vores betjening – og vi håber, at birdierne finder vej næste gang 😉 Vi ser frem til at byde velkommen igen snart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt ophold i feriebolig tæt på…

Dejligt ophold i feriebolig tæt på golfbanen, som havde en ekceptionel beskaffenhed og rimelig sværhedsgrad.

17. September 2024

Hej Tonny

Tusind tak for din skønne anmeldelse – den sætter vi stor pris på! Det er fantastisk at høre, at du nød dit ophold i vores feriebolig, og at banen både udfordrede og imponerede dig. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen tilbage :)

Danmarks bedste golfoplevelse.

Danmarks bedste golfoplevelse.

16. September 2024

Hej Ove

Vi er utroligt beærede over at blive kaldt "Danmarks bedste golfoplevelse" – det gør os virkelig stolte.

Du skal have tusind tak for de flotte ord! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til endnu en skøn dag på banen!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk bane, dejlige huse og venlig betjening overalt :-)

14. September 2024

Hej Jesper

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os, og at både banen, husene og vores service levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart :)

Fantastisk bane

Fantastisk bane, især lige efter DP Worldtur

31. August 2024

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for, at du nød banen, og vi sætter stor pris på din positive feedback. Det er altid en fornøjelse at høre, at banen lever op til forventningerne – især efter en stor turnering som DP World Tour. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart :)

Genoten met ons gezin

Samen met onze drie kinderen hebben we genoten van een weekje park. Een groot en brandschoon huisje waar de bedden al waren opgemaakt. Een overzichtelijk en schoon, warm zwembad met een snelle glijbaan en een prachtige omgeving. Wij zijn geen golfers maar konden prima uit de voeten in t restaurant, de hardloopbaan en de (indoor)speelplaats. Buiten dat is er aardig en betrokken personeel. Wij komen zeker terug!

11. August 2024

Beste Els,

Hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat jullie met het hele gezin hebben genoten van jullie verblijf. Het doet ons goed dat het huisje, het subtropische bad en de omgeving aan jullie verwachtingen voldeden, en dat jullie het naar je zin hadden in het restaurant, op de hardlooproute en in de (indoor) speelplaats. Ons team vindt het fantastisch om te weten dat jullie een fijne tijd hebben gehad. We kijken ernaar uit om jullie opnieuw te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Som altid super flot golfbane og…

Som altid super flot golfbane og fantastisk mad & personale
Restauranten er i topklasse 🏆

9. August 2024

Hej Jeanette

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at alt var velfungerende omkring golfbanen, maden og vores personale.

Det betyder utrolig meget for os, at du sætter pris på det hele – og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen :)

Perfekt ophold🏌️‍♀️🏌️

Perfekt ophold🏌️‍♀️🏌️
Alt var top ligefra bane til betjening, mad og overnatning.

22. Juli 2024

Hej Anja

Tusind tak for din anmeldelse med fem flotte stjerner :) Vi er utrolig glade for at høre, at dit ophold var helt perfekt, og at du nød både banen, betjeningen, maden og overnatningen.
Det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen. Du ønskes en fortsat dejlig sommer.

ok ferie

Lækker ferie lejlighed
Det er langt at gå til morgenmad .
Vi var ved at blive kørt ned af 1 alm.personbil på stien hvor man ikke må kører
Dejlig varmt vand i badeland
Godt gamer rum

27. Juli 2024

Hej Louise

Tusind tak for din anmeldelse og tilhørende feedback på vores faciliteter. Vi er glade for at høre, at I nød lejligheden, det varme vand i Subtropisk Bad og vores game room.

Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, så der kan være lidt afstand fra boligerne til hovedbygningerne med wellness og restaurant. Men vi håber, I fandt glæde i den smukke natur, I passerede undervejs.

Vi beklager meget, at I havde en ubehagelig oplevelse med en bil på stien. Kørsel tværs gennem resortet er ikke tilladt, og vi arbejder hårdt på at håndhæve denne regel for at sikre alle gæsters sikkerhed. Desværre har føreren af bilen ikke respekteret skiltningen i dette tilfælde, hvilket vi er meget kede af.

Vi håber, I ellers havde nogle skønne dage hos os, og at I har lyst til at komme igen en anden gang.

Skøn natur

Lækkert feriehus. Stille område og fantastisk skøn natur.
Dog kunne det være rart hvis hovedpuderne var hovedpuder og ikke gamle ulækker pyntepuder

24. Juli 2024

Hej Lea

Din anmeldelse er meget værdsat – tusind tak for den :) Vi er glade for at høre, at du fandt feriehusets beliggenhed stille og naturskøn.

Vi beklager meget, at der har været en forveksling med hovedpuder og pyntepuder. Der skal naturligvis være en god pude til en god nattesøvn, og det er selvfølgelig bragt i orden.

Kom endelig igen en anden gang – vi vil glæde os meget til at byde dig velkommen igen.

Fantastisk hus

Unikt hus i unikke omgivelser. Klart anbefales værdig

29. Juli 2024

Hej Erik

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du fandt huset og omgivelserne fantastiske. Det betyder meget for os at få sådan en skøn tilbagemelding og ikke mindst anbefaling.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage og håber, at din næste oplevelse hos os bliver lige så unik :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejligt hus i rolige omgivelser .

Dejligt hus i rolige omgivelser .
Har sjældent været i et udlejningshus hvor der var så rent som tilfældet var i dette hus,
Badelandet var også godt

16. Juli 2024

Hej Allan

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har nydt dit ophold i et af vores feriehuse og satte pris på rengøringen og den rolige atmosfære. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats for at opretholde høj standard bliver bemærket.

Det er også skønt at høre, at badelandet levede op til dine forventninger.
Nyd sommeren fortsat – vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Super familieferie.

Veldig fint og rolig sted. Høy standard på leiligheten. Vi bodde i Lübker Alle 57 C.
Nærme Djurs Sommerland, som var vårt mål med oppholdet. Deilig å kunne ta seg et bad ved ankomst.
Alt i alt veldig fornøyd. Kommer gjerne tilbake, og vil anbefale Lübker til både golfere og barnefamilier.

Hilsen familien Haugsdal Bakken fra Kristiansand i Norge.

17. Juli 2024

Hej til jer alle i familien Haugsdal Bakken

Mange tak for jeres besøg hos Lübker og jeres skønne feedback i denne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I havde et fint og roligt ophold i vores lejlighed og satte pris på den høje standard.

Det er også dejligt at vide, at I nød nærheden til Djurs Sommerland, og vi er yderst taknemmelige for, at I vil anbefale Lübker til både golfere og børnefamilier.

Vi vil se meget frem til at byde jer velkommen tilbage! Ha' det rigtig godt så længe :)

Flott ferieopphold

Vi hadde et flott opphold i en moderne feriebolig. Et flott resort hvor du kan finne feriepuls, også uten å spille golf. Fint å gå tur på området, bla fin 5 km hjerterunde, men kanskje merke den enda litt bedre og sørge for at den ikke gror igjen.

Kort vei til mange kjekke opplevelser på Djursland og heller ikke langt til Randers og Århus.

Som småbarnsfamilie var Subtropisk bad og lekekrok i Square Cafe supert. Maten vi fikk der var også god og de var behjelpelige med allergier.

Lekeplassen var derimot skuffende med ødelagt lekeapparat og manglende vedlikehold på resterende apparat. Skeptisk til å bruke dem. Puss opp og inkluder gjerne et apparat til mindre barn og benk for foreldre.

Boligen var innbydende, men med enkelte tegn til slitasje. Vedlikehold anbefales for å opprettholde standarden på resortet.

16. Juli 2024

Hej Ingrid

Tusind tak for din detaljerede anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at I havde et dejligt ophold og nød vores ferieboligen samt de mange aktiviteter.

Det er dejligt at høre, I nød det subtropiske bad og legekrogen i Square Café, og at vores team kunne være behjælpelig i forhold til allergier.

Vi sætter stor pris på din feedback om Hjertestien og vil arbejde på at forbedre mærkningen og vedligeholdelsen af ruten. Også mange tak for at gøre opmærksom på legepladsen – det vil vi straks tage med videre, så den er sikker og sjov for alle børn og komfortabel for forældre.

Tak for denne gang – vi håber, I vil besøge os en anden gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for endnu en vellykket oplevelse på Lübker.

Har efterhånden afholdt mange turer til Lübker for grupper. Hver gang bliver jeg overrasket over deres fleksibilitet og serviceniveau.
Medarbejderne hjælper med alle de udfordringer man har som arrangør. Man føler at man er i gode hænder.
Kvaliteten af banen, værelserne og maden der serveres er på meget højt niveau.
Tak for endnu en fantastisk weekend.

21. Juni 2024

Hej Thomas

Det er skam os, der takker for jeres besøg og for de fem flotte stjerner, du har tildelt Lübker! Vi er utroligt glade for at høre, at du endnu engang har haft en vellykket oplevelse hos os. Din ros om vores fleksibilitet og serviceniveau betyder meget for os, da vi altid stræber efter at give vores gæster topkvalitet.

Det glæder os meget, at vores medarbejdere har kunnet hjælpe dig med de udfordringer, der måtte være som arrangør, og at du føler dig i gode hænder. Vi er også stolte over at høre, at du værdsætter kvaliteten af banen, boligerne og maden.

Vi ser frem til at byde dig og din gruppe velkommen igen til endnu en fantastisk weekend på Lübker. Vi ses forhåbentlig snart :)

Skuffende spa-oplevelse

Jeg tror det er et super dejligt golfområde. Men vi kom præmært for spa og overnatning, og det var skuffende. Spa-området var virkelig i den lave ende. Et varmt boblebad indendørs, samt varmt og koldt vildmarksbad uden for. Fin sauna og dampbad. Derudover et par hyggeområder, hvor man kunne få lid snacks og drikkevarer samt et stilleområde med hvilestole. That's it. Nå jo, så et sted, hvor man kunne dyppe tæerne i en balje vand, hvis man ville købe deres badesalt eller gå på nogle sten i et lille kar på ca 1 kvm. Ingen mulighed for en svømmetur eller anden bevægelse.
Maden i restauranten var rigtig fin, både aftensmad og morgenmad, men man skal synes det er hyggeligt at sidde ved borde uden dug blandt en masse glade og larmende golfentusiater og et kæmpe tv der viser fodbold. Der er i hvert fald ingen grund til at finde det pæne tøj frem :-).

22. Juni 2024

Hej Ruth

Vi sætter sort pris på din anmeldelse og at dele dit ærlige syn på vores forskellige områder – tusind tak for det.

Vi er naturligvis kede af at erfare, at din spa-oplevelse ikke levede op til forventningerne. Blandt vores faciliteter er jacuzzi, kneipp, dampbad, rainshowers, sauna, varme hvilestole samt udendørs faciliteter med vildmarkskar. Derudover kan man nyde en spabuffet med frugt, kaffe, te og koldt vand med/uden brus. Det er også muligt at tilkøbe adgang til Subtropisk Bad med flere forskellige bassiner.
Vi håber, at du blev præsenteret for vores spaguide, som giver vejledning i, hvordan man bedst benytter faciliteterne for at få det optimale ud af sin sparunde – herunder selvbehandlinger og tid til afslapning.

Vi er glade for at høre, at du nød maden i Brasseriet. Normalt viser vi ikke fodbold i Brasseriet, men i dette tilfælde ønskede tjeneren at imødekomme nogle gæster, der var ramt af EM-feberen. Vi beklager, hvis dette har påvirket din oplevelse negativt.

Endnu engang tak for din tilbagemelding, som er yderst vigtig for vores fortsatte arbejde med at forbedre vores faciliteter og sikre, at alle gæster får de bedste oplevelser.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer :)

11 mand afsted til Golf

Endnu engang et rigtig godt ophold ( 5 år i træk ) banen stod fint - vi var meget imponeret over, at banen kunne tage alt det vand vi fik - igen SUPER service fra Hans og det øvrige personale - fik samme huse som vanligt, så det var også rigtig godt - eneste lille minus var kødet lørdag og greens som var lidt langsomme ift. normalen.

8. Juni 2024

Hej Peter

Tusind tak for de fem flotte stjerner – de er virkelig værdsat! Det glæder os meget at høre, at I igen har haft et rigtig godt ophold hos os, og at I har nydt banen på trods af det våde vejr. Vi er stolte af at kunne levere en bane, der kan håndtere sådanne forhold.

Vi sætter stor pris på jeres anerkendelse af Hans og det øvrige team. Vi er også meget glade for at høre, at I var tilfredse med indkvarteringen i de samme huse som tidligere år.

Det er beklageligt, at kødet lørdag ikke levede op til jeres forventninger, og at greens var lidt langsomme. Denne feedback er sendt videre til køkkenet og vores chefgreenkeeper.

Hils alle mand og ha' en fantastisk sommer. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste år til endnu en dejlig golftur.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi havde bestilt et spa ophold med 1…

Vi havde bestilt et spa ophold med 1 overnatning samt mad.
Spa afdelingen var noget skuffende med bl.a. kun et enkelt boblebad (som hele tiden var fyldt, så det prøvede vi ikke) og 3 varmtvands tønder, hvor man kunne slappe af i noget vand. Der er simpelthen for lidt til for mange mennesker. Så der kommer vi desværre ikke igen.
Første aften regnede det ret meget, så vi skulle ud og køre, for at komme op og spise, da det foregik i den anden bygning.(golf delen)
Næste morgen gik vi den fine tur igennem skoven(800 m ca), for at få noget morgenmad - godt det ikke var om vinteren eller regn, så vi igen skulle ud og køre.
Morgenmaden skulle indtages ved store runde borde, så man er tvunget til at sidde sammen med andre. Havde nu været dejligt med eget bord, så man kunne få en lidt hyggeligere start på dagen, end at skulle forholde sig til andre ved bordet, samt deres samtaler. Maden var dog ganske fin.
Det var tydeligt, at det mest var golf folk der var oppe og spise morgenmad, så jeg ville ønske, at os der havde booket spa ophold, kunne ha fået en hyggelig morgenkurv med ned i lejlighederne i stedet, som kunne hentes i receptionen (for der kan jo bestilles morgenmad som take away kunne jeg se) Det gør man andre steder!

8. Juni 2024

Hej Jane

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din konstruktive feedback med os. Vi er utrolig kede af at høre, at jeres ophold ikke levede op til jeres forventninger, og at spa-oplevelsen skuffede jer.

Blandt vores spafaciliteter er jacuzzi, kneipp, dampbad, sauna, varme hvilestole samt udendørs faciliteter med vildmarkskar. Især på lørdage er vores spa populær at besøge, men vi lukker ikke flere gæster ind, end der er plads til – og vores spaværtinder forsøger at hjælpe til et godt flow. På hverdage er der langt færre gæster, så ønsker man at have faciliteterne "for sig selv" i højere grad, anbefaler vi at komme på disse dage.

Angående morgenmaden beklager vi dybt, at I ikke blev informeret om muligheden for at tage jeres mad med til restauranten i stueetagen, hvor I kunne have siddet ved jeres eget private bord. Netop den pågældende dag havde vi et større golfarrangement, hvilket resulterede i ekstra mange gæster, og derfor måtte vi tage 1. sal i brug, og tjenerne skulle naturligvis have henvist jer til et privat bord.

Vi sætter stor pris på din feedback omkring muligheden for at tilbyde en morgenkurv med lækkerier, som kan indtages i lejligheden. Det er en god idé, som er delt med vores F&B-afdeling.

Endnu en gang mange tak for din anmeldelse. Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer.

Dejligt ophold

Dejligt ophold fra 5 - 6 juni 2024, med to gange golf. Banen stod meget flot og velholdt. Fantastiske fairways og greens. Helt igennem en fornøjelse at spille. Fin og ren lejlighed til 4 personer. God og venlig betjening i både receptionen og under middagen og morgenmaden i restauranten.

5. Juni 2024

Hej Henrik

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og ikke mindst jeres besøg hos os! Vi er rigtig glade for at høre, at I havde et skønt golfophold, der levede op til forventningerne. Det er fantastisk at vide, at banen var i topform med både fairways og greens, og at det var en fornøjelse at spille de 2 runder.

Vi er også glade for, at I fandt lejligheden fin og komfortabel, og at I oplevede god og venlig betjening både i receptionen og i restauranten. Vi tilstræber altid at levere det bedste til vores gæster, og det glæder os, at vi har ramt plet.

Håber I vil lægge vejen forbi os en anden gang – det vil være en fornøjelse at byde jer velkommen igen!

Great stay at Lubker Resort

Great stay at Lubker Resort ! We had a "spa stay" over there and tried the play&pay at the golf.
It is definitely worth the price ! The spa are is huge, great quality, great treatment. We will come back !
The golf was very fun, good for beginners, challenging without being overwhelming.

1. Juni 2024

Hi Lena,

Thank you so much for your wonderful review! We're delighted to hear that you had a great stay at Lübker and enjoyed your spa experience and the play & pay golf.

We're thrilled that you found the spa area spacious and of high quality, and that you appreciated the treatments. It's also fantastic to hear that you found the golf part fun and well-suited for beginners—challenging yet manageable.

We look forward to welcoming you back soon! Have a great summer :)

Best regards,
Mette // Lübker Golf & Spa Resort

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr