Vårt opphold på Lübker var meget vellykket. Det var litt vanskelig å finne rommet da vi ankom på natten kl 00:30 etter en biltur fra fergen i Hirtshals. Rommet var overraskende stort, med to soverom... Mehr ansehen
Dyr spa-oplevelse. Ærgerligt at drikkevarer ikke var inkluderet i frokost og spa. Havde regnet med udsigt fra vildmarksbadene på tagterrassen. Svært at holde styr på håndklæder og morgenkåber når alle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fikk nok en fantastisk golf opplevelse på årets "tour" - Lubker leverer igjen med et fantastisk anlegg, greener man egentlig bare kan drømme om, fairwayer som en "god green" og en helhet i all... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
OK fin lille lejlighed, der havde hvad man skulle bruge. Spaen trænger dog til en opdatering. Rigtig mange mennesker i et alt for lille omklædningsrum, hvor man også kun kunne benytte standard "svømm... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Udfordringer til golfentusiaster på en af Nordeuropas bedste baner. 27-hullers golfbaneanlæg designet af Robert Trent Jones II. Spa & Wellness-oase med 2 etagers spa, Subtropisk Bad og fitnesscenter. Café og restaurant som serverer årstidens lækre retter. Med alle vores skønne faciliteter – og med en masse forskellige besøgsmuligheder og aktiviteter rundt på det øvrige Djursland – vil Lübker Golf & Spa Resort være et fantastisk udgangspunkt for et kortere eller længere ferieophold.
Lübker Allé 123, 8581, Nimtofte, Dänemark
- mail@lubker.com
- www.lubker.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Great stay at Lubker Resort
Great stay at Lubker Resort ! We had a "spa stay" over there and tried the play&pay at the golf.
It is definitely worth the price ! The spa are is huge, great quality, great treatment. We will come back !
The golf was very fun, good for beginners, challenging without being overwhelming.

Antwort von Lübker Golf & Spa Resort
Gode feriehuse men det bør anføres at…
Gode feriehuse men det bør anføres at der kun er et toilet når man er 2 par.
Bistroen fin med god Brasserie mad til prisen.
Morgenmad med syntetisk røræg - smager ulækkert - bør udskiftes med rigtigt røræg. Manglede små wienerbrød til morgen også.
Golf flotte svære 9-huller x3 men svær rough næsten umuligt at finde bolden derude.
Golf banerne omgivet af den flotteste natur.
Men det er ikke Danmarks bedste golfbaner.
Samlet fint 2-dages ophold med 3gange golf svarende til prisen.

13 golf fyre på tur
Vi var en flok på 13 personer, som havde en fantastisk golf weekend på Lübker. (17-19 maj 2024) Vi boede på "Gården" som er en fantastisk løsning når man er mange der vil være sammen. Alt spillede maks. Lige fra en faktisk oplevelse med at booking og opfølgning. Ingen problemer med at bestille anden kost. (Stegt flæsk ad libitum) også fantastisk. Banerne stod flotte og servicen i receptionen og brasserie var der bestemt heller ikke noget at klage over. Mange tak til alle Lübkers ansatte for en dejlig weekend (fredag til søndag)

Klasse golfbane
Super god weekend på resortet, gode huse at bo i og servicen og personale var yderst kompetente og meget venlige. Maden var også god og morgenmaden manglede ingen ting. så det kan varmt anbefales at besøge.

Topklasse
Kan kun gi alt topkarakter, banen ,personale ,lejlighed og mad -alt var godt.Samtidig var prisen på opholdet fair.Vi var 12 mænd som var afsted ,det bliver ikke sidste gang vi tar til Lubker…

Så som så
Skønt område med masser af natur. Tæt på Djurs Sommerland. Havde valgt et stort hus, da vi var 2 voksne og 2 børn. Mange ting vi måtte påpege inden 12 timer. F.eks sengelampe med fri adgang til ledningerne, sengelampe hvor tænd sluk var knækket af, bryggers dør som ikke kunne låses, manglende hovedpude hvor der var brugt en sofapude i stedet. Huset trængte til en gennemgang og hovedrengøring. (Død fugl på altanen, hynder med mos på altanen.Spindelvæv, fjernelse af gammelt tv, oprydning i bryggersskab, skabe med gamle plettede puder f.eks) med vaskemaskine i huset kunne der godt være et tørrestativ.
Til den pris man betaler bør det være i orden.
Positivt var vandland, personalet i receptionen og den sødeste service mand som fik ordnet nogle af skavankerne. Tak for ham.

Antwort von Lübker Golf & Spa Resort
Har hatt et meget hyggelig opphold på…
Har hatt et meget hyggelig opphold på Lubker. Tre flotte 9 hullssløyfer med mange utfordringer.veldig god mat og hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste
En Smagfuld Oplevelse? En Anmeldelse af Brasseriet
I går aftes begav jeg mig med en gruppe af venner til Brasseriet, ivrige efter at nyde en aften med lækker tapas og godt selskab. Desværre blev vores oplevelse mørkere end forventet, og det skyldtes ikke blot den ivrige trafik af golfspillere, der bruger Brasseriet som klublokale.
På forhånd havde seks af os bestilt den annoncerede tapasmenu til 199 kr, kun for at blive præsenteret for en regning på 249 kr for menuen ved afslutningen af måltidet.
Forsøg på at påpege fejlen blev mødt med en stædig fastholden fra personalet, der insisterede på, at prisen var korrekt, til trods for at menuen stadig blev annonceret til 199 kr på deres hjemmeside.
Denne mangel på transparens og kundeservice satte en ubehagelig skygge over vores ellers festlige aften.
Men det var ikke kun prismisforståelsen, der trak ned på vores oplevelse. Ved gennemgang af tapasmenuen, opdagede vi desværre også, at flere af de lovede elementer manglede. Ingen kiks og marinerede tigerrejer.
Denne ufuldstændighed i menuen var en skuffelse, der desværre kun forstærkede vores allerede dårlige oplevelse.
Selvom Brasseriet muligvis har haft gode intentioner om at levere en smagfuld og fornøjelig aften for deres gæster, var vores besøg desværre præget af skuffelser og frustrationer.
Med en opfordring til større gennemsigtighed i deres priser og en forbedring af kvaliteten af deres menu, håber jeg, at Brasseriet kan genfinde den kulinariske glans, som de engang var kendt for.

super
all good, recommended, both accommodation and spa

Antwort von Lübker Golf & Spa Resort
Weekend med SPA, massage og tapas
Vi har netop været på weekend med SPA-adgang lørdag og søndag, massage og tapas; langt det meste til absolut UG.
Absolut pragtfuld massage v/Asbjørn, kan varmt anbefales.
Super SPA-område, hvor vi oplevede god plads og stemning.
God og venlig betjening i såvel reception, som SPA-område.
Kun omklædnings- og badefaciliteterne trækker ned på den ellers rigtig gode SPA-oplevelse. Der var kun delvist fungerende brusere i det svømmehals-lignende bruseområde og tilsvarende automatsæbe. Andre steder er der sædvanligvis adgang til sæbe og bodylotion af det mærke, der ellers anvendes.

Flotte rom
Flotte rom, veldig god mat, fine forhold på golfbanene og hyggelig betjenning.

Altid en fornøjelse
Jeg har besøgt Lubker Spa af flere omgange med forskellige venner. Det er altid en fornøjelse. Helt klart pengene værd

Dårlig service
Egentlig super gode omgivelser og faciliteter. Generelt er stedet rigtig fint, men det er dog den dårligste service i både café, brasserie osv. det eneste sted hvor service og hjælp levede op til almindelig forventninger var i receptionen.

Perfekt
Perfekt, hyggeligt dejligt spa. Med god saunagus

Dejlig lejlighed
Dejlig lejlighed, skøn natur og børnebørn nød det subtropiske vandland, samt legepladser

For lidt plads..
Plejer normalt at elske at komme på wellness ved Lubker. Har været der et par gange nu.
Var her i påsken og der var total proppet… Så træls at man booker tid og så i det tidsrum er der SÅ mange mennesker, at der ikke er plads i nogle bade. Kun i “pejsestuen” hvor man kan sidde og vente eller i saunaen… måske man skulle overveje lidt flere bade udenfor og et ekstra boblebad…
Da jeg skulle i bad, virkede kun én bruser. De andre to var umulige at tænde (censoren virkede ikke ordentligt) samt måske man skulle overveje at afkalke brusehovederne…

Antwort von Lübker Golf & Spa Resort
Spaophold m massage og tappas.
Spaophold m massage og tappas.
Dejligt ophold, god massage m lidt lækkert mundgodt bagefter 💞
Udemærket tappas (dog lidt for meget pølse og ost)
Skøn 1.sals lejlighed, jeg savnede bare et barber-/makeupspejl i badeværelset. Og hovedpuderne var elendige 🙃 men dejligt der også var en dobbeltseng.
Lejligheden og udsigten var til UG.
Vi havde et kanon ophold, som vi nød i fulde drag.
Dejligt med et glas hvidvin på Rooftop i vildmarksbadet 🥂

Antwort von Lübker Golf & Spa Resort
Vil ikke forlænge gavekort trods…
Vil ikke forlænge gavekort trods lægefaglig begrundelse.
Selvom min læge har sagt, at jeg ikke må tage i spa i 3 uger, vil Lubker ikke forlænge mit gavekort i bare en måned. Virkelig dårlig service, jeg har jo ingen mulighed for at bruge gavekortet, og alle mine penge er spildt.
Jeg er virkelig skuffet.

Over alle forventninger
Over alle forventninger!
Jeg kan ikke vente til næste besøg 🤩
Ekstraordinær god service pr tlf ved bestilling af venlige Janne, som med kort varsel fandt en plads til os👌
Saunagus hos Joa er de bedste 25kr jeg har brugt i mit liv 💪
Vildmarksbadene er perfekte, en dag hvor solen skinner. Vi havde en helt fantastisk, afslappende og mindeværdig oplevelse denne lørdag hos jer♥️

Antwort von Lübker Golf & Spa Resort
Propfyldt spaområde til en al for høj pris
Vi er lige kommet hjem fra en tur i Lübker Square.
Vi havde betalt 900 kr for 3 timers spaadgang.
Faciliteterne var fine og hyggelige, men efter en halv time er der lukket så mange mennesker ind, at der hverken er plads i spaen, relax zonen eller vildmarkskarene.
Vi har betalt ekstra for adgang, da det er weekend. Til den pris får man meget lidt wellness ifht andre steder.
De bør overveje hvor mange mennesker deres faciliteter kan rumme.
Vi gik efter 1,5 time, da vi ikke ville stå i kø mere.
Servicen i receptionen lever bestemt heller ikke op til prisen.
Ikke et sted vi vil komme igen til den pris.
Til den pris bør der ikke være så meget run på spaområdet om det er weekend eller ej.
Svar til jeres svar:
Jeg vil da nødig være der på dage, hvor I er fuldt bookede så. Der var ALT for mange mennesker. Så det kan vi ikke rigtig bruge til noget. Der var som sagt kø til flere af tingene,m.
Vi er gået ind kl 10.00 og var i bilen 12.20 (efter tid til bad og betaling) så du må gerne tjekke dine oplysninger igen.
Vi havde forventet at blive adspurgt om vores besøg som man gør på andre spasteder. Men receptionisten tog imod betaling og det var det.

Antwort von Lübker Golf & Spa Resort
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.