Lübker Golf & Spa Resort Bewertungen 284

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fikk nok en fantastisk golf opplevelse på årets "tour" - Lubker leverer igjen med et fantastisk anlegg, greener man egentlig bare kan drømme om, fairwayer som en "god green" og en helhet i all... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyr spa-oplevelse. Ærgerligt at drikkevarer ikke var inkluderet i frokost og spa. Havde regnet med udsigt fra vildmarksbadene på tagterrassen. Svært at holde styr på håndklæder og morgenkåber når alle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg afholdt min 85 års fødselsdag den 17. april 26 sammen med 19 andre familiemedlemmer. Var indlogeret i huse på Lübker, 11 familiemedlemmer spillede golf, middag om aftenen i Lodge og næste morgen/... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

OK fin lille lejlighed, der havde hvad man skulle bruge. Spaen trænger dog til en opdatering. Rigtig mange mennesker i et alt for lille omklædningsrum, hvor man også kun kunne benytte standard "svømm... Mehr ansehen

1. Wellness-Zentrum
  2. Café
  3. Golfplatz
  4. Brasserie
  5. Ferienwohnung
  6. Ferienhausvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

Udfordringer til golfentusiaster på en af Nordeuropas bedste baner. 27-hullers golfbaneanlæg designet af Robert Trent Jones II. Spa & Wellness-oase med 2 etagers spa, Subtropisk Bad og fitnesscenter. Café og restaurant som serverer årstidens lækre retter. Med alle vores skønne faciliteter – og med en masse forskellige besøgsmuligheder og aktiviteter rundt på det øvrige Djursland – vil Lübker Golf & Spa Resort være et fantastisk udgangspunkt for et kortere eller længere ferieophold.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

284 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Dejligt 3 dage golfskole

Dejligt 3dages ophold med dygtigt trænerteam der spotter de “lavt hængende frugter” der kan forbedre golfspillet. Mad og ophold upåklageligt. Vi var 3 mand af sted og har i første runde efter golfskole lavet 36 , 38 og 41 stableford point. Meget tilfreds.

19. Mai 2025

Hej Per

Du skal have tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord!

Vi er rigtig glade for, at I havde et godt ophold og fik så meget ud af golfskolen – både på banen og udenfor. Det er skønt at høre, at trænerteamet blev oplevet som kompetent og skarpt til at spotte netop de forbedringsmuligheder, der giver hurtige og mærkbare resultater.

Og sikke en start efter golfskolen – virkelig imponerende! Kæmpe tillykke med det, og tak for at dele det med os.

Vi håber at få fornøjelsen af jeres selskab igen og hjælpe jer med at nå endnu højere niveauer i jeres spil.

God sommer og rigtig god fornøjelse på banen :)

Golfskole

Var på golfskole over tre dage, kan kun anbefale det til dem som måtte have lyst. Der var rigtig godt træning med op til tre trænere. Super hjælpsomt personale med rigtig god service. Ser frem til at få muligheden for at deltage igen.

19. Mai 2025

Hej Rasmus

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at få så positiv feedback. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse på golfskolen og følte dig godt hjulpet af både vores trio-trænerteam og resten af personalet.

Vi gør os umage for at skabe et sted, hvor man kan udvikle sit spil i afslappede og inspirerende rammer, så det er skønt, at det også var sådan, du oplevede det. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klage vedrørende uretfærdig behandling…

Klage vedrørende uretfærdig behandling i spaen

Til hvem det måtte vedrøre,

Jeg skriver for at udtrykke min utilfredshed med en oplevelse, mine venner og jeg havde under vores besøg i jeres spa i weekenden.

Vi ankom tidligt om morgenen og begyndte at nyde faciliteterne. Cirka 15 minutter efter vores ankomst, mens vi opholdt os i jacuzzien, blev vi kontaktet af en kvindelig medarbejder, som bad os dæmpe os med begrundelsen, at vi talte for højt og forstyrrede andre gæster.

Det skal understreges, at vi på det pågældende tidspunkt var de eneste til stede i området, og vi talte ikke højt – vi havde blot en samtale på et andet sprog end dansk. Det gav os et klart indtryk af, at vi blev irettesat alene på grund af vores brug af et fremmedsprog, hvilket vi finder både uretfærdigt og diskriminerende.

Hele episoden var yderst ubehagelig for os alle, og vi ønsker at gøre det klart, at vi ikke accepterer at blive behandlet på denne måde. Vi håber, at I vil tage denne klage alvorligt og tage de nødvendige skridt for at sikre, at alle gæster behandles med respekt og ligeværd, uanset hvilket sprog de taler.

24. Mai 2025

Hej Cihan

Tak for din feedback. Jeg er oprigtigt ked af at høre, at jeres oplevelse hos os har givet anledning til en følelse af uretfærdig behandling. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, nogen af vores gæster skal have.

Jeg har selv været i dialog med en anden person fra jeres gruppe, og vi har haft en god og åben snak om episoden. Der er derfor allerede blevet taget hånd om klagen internt.

Jeg vil gerne understrege, at det på ingen måde har været vores intention at irettesætte jer – og vi beklager dybt, at det blev oplevet sådan. Vores medarbejder har udelukkende forsøgt at sikre den rolige atmosfære, som vores gæster forventer, når de besøger spaområdet. Det er en balancegang, vi som værter har ansvar for at varetage, men det skal naturligvis ske med respekt og hensyn.

Vi tager stærkt afstand fra enhver form for forskelsbehandling og behandler alle gæster – uanset sprog eller etnisk baggrund – med samme respekt. Det ligger os meget på sinde, og vi ønsker på ingen måde, at der skal kunne rejses tvivl om dette.

Vi er taknemmelige for, at I gjorde os opmærksomme på jeres oplevelse. Det giver os mulighed for at se indad og forbedre vores kommunikation, så lignende misforståelser kan undgås fremover.

Lübker Golf & Spa Resort // Pia, Head of Square

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kedelig afslutning på et ellers hyggeligt ophold

Jeg erkender at én stjerne måske er en for hård dom! Måske de skulle have haft 2 (fordi personalet i Brasseriet var flinke og søde) men mere kan det heller ikke blive til.
Desværre blev et hyggeligt ophold spoleret godt og grundigt til allersidst. Vi (4 venner mellem 44-50 år) tjekkede ind i det lejede hus om fredagen. Var på Lübkers Brasserie og fik God aftensmad men god betjening og lagde naturligvis lidt drikkepenge som det nu sømmer sig.
Lørdag ville vi afslutte med et spa ophold. Vi kom som de første til spaen, efter vi tjekkede ud af huset. Vi tog en tur i vildmarksbadet på overetagen og da vi gik nedenunder, så vi at der var kommer få flere gæster. Vi satte os i spaen og de andre gæster gik ovenpå. Der var vel gået et par minutter da en medarbejder kom og ryddede op i området. Det så ud som om hun var ved at gå igen, da hun vender sig om og kommer hen til os. Hun siger at vi har været højlydte og at de andre gæster på etagen ovenpå skulle have klaget over os. Vi kigger alle tydeligvis undrende på hinanden og medarbejderen undskylder det med, på vores vejne skal forstås, at spaen jo larmer og at vi derfor nok har været uforvarende højlydte for at overdøve spaen!
Hvornår der overhovedet skulle være nået at kommet en klage som man ville reagere på i de 3-4 minutter vi havde nået at sidde i spaen forstod vi ikke. Da slet ikke når der ikke var nogen ovenpå da vi gik nedenunder! Hvis spaen virkelig larmer så meget er det vel naturligligt at man taler lidt højt for at høre hinanden? Hvem sidder tavse I en spa hvis ikke man er alene? Vi gad ikke bruge kræfter på at diskutere og sagde bare ok. Det var helt tydeligt på den måde at hun vendte sig om og gik over til os på at der var en vis forudintagethed overfor os 4. Efter vi var færdige i spaen, henvendte vi os til receptionen og fortalte vores oplevelse og at vi ikke kunne genkende billedet med at vi skulle have været højlydte på noget tidspunly og at vi ikke kunne forstå hvem der skulle have klaget da der ikke var nogen ovenpå, da vi sad i spaen, idet der var tomt ovenpå da vi gik ned. Vi sagde at man fremover bør overveje hvordan man tiltaler gæsterne. Vi fik at vide at medarbejderen der tyssede på os havde en tendens til at tysse på alle gæster og at det var hendes måde at være på, hvilket vi ikke oplevede da vi slet ikke så medarbejderen igen på trods af at der en overgang var højlydte gæste i spaen.
Receptionisten sagde at hun havde tiltro til medarbejderens (der havde tysset på os) dømmekraft. Dertil spurgte vi så om hun var enig i sin medarbejders ageren overfor os, hvilket hun ikke ville bekræfte men heller ikke afvise. Derefter undskyldte hun for, at vi havde opfattet det på den måde, men hun undskyldte ikke på sin medarbejders ageren. Vi er alle modne mænd med anden etnisk herkomst end dansk, men alle født og opvokset i Danmark. Så vi kender naturligvis normerne og måden man skal agere på.
Vi vil på ingen måde forbinde medarbejderens ageren til vores etniske ophav, eller det at vi var 4 mænd, men man får nogle spørgsmålstegn i sit hoved.
Tjae, hvis ikke man kan lide lugten i bageriet må man jo gå sin vej. Det gjorde vi, og Lübker resort og spa kommer nok aldrig mere på vores besøgsliste igen.

24. Mai 2025

Hej Yilmaz

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er så ærgerligt at høre, når et ellers positivt ophold får en afslutning, der skuffer – og jeg er oprigtigt ked af, at det blev jeres oplevelse.

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for den gode og konstruktive telefonsamtale, vi allerede har haft. Det var en værdifuld dialog, og jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at tale med os direkte.

Som nævnt i vores samtale kan vi ikke genkende billedet af forudindtagethed. Hos os møder vi alle gæster med samme respekt og imødekommenhed – uanset sprog, køn, alder eller baggrund. Det er en kerneværdi for os og noget, vi tager meget alvorligt.

Med hensyn til situationen i spaen vil jeg nævne, at selvom området måske umiddelbart virker tomt, har vi flere tilstødende rum – blandt andet behandlerrum og hvilelounge – hvor der kan opholde sig gæster, som søger ro. Vores medarbejder handlede med ønsket om at sikre denne ro, men det skal naturligvis altid ske på en måde, som opleves respektfuld og hensynsfuld.

Vi beklager, at denne episode kom til at fylde og påvirkede jeres samlede indtryk, særligt når det lyder til, at flere elementer ved jeres ophold – ikke mindst middagen og servicen i Brasseriet – var en god oplevelse.

Jeg håber, at I vil tage med jer, at jeres feedback er blevet hørt og taget til efterretning. Vi vil fortsat arbejde med vores kommunikation og gæstehåndtering, så vi undgår, at velmente henvendelser misforstås – og så vi kan sikre, at alle føler sig fuldt ud velkomne og godt behandlet.

Lübker Golf & Spa Resort // Pia, Head of Square

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for et på alle måder fint ophold

Tak for et på alle måder fint ophold. Efter en lidt uheldig oplevelse omkring prissætning af tilbud ved bestilling, blev vi uopfordret kompenseret under opholdet. Hatten af for det. Meget venligt og imødekommende personale både ved skranke og i restaurant.
Fint sted, god og ren lejlighed, flot og velholdt bane - der er langt mellem nogle af hullerne, så vi foretrak buggy efter den første dag ( fair pris )

11. Mai 2025

Hej Finn

Tusind tak for jeres besøg og for din flotte anmeldelse – det glæder os meget, at I havde et fint ophold hos Lübker.

Det betyder meget for os, at I lagde mærke til personalets imødekommenhed både i receptionen og restauranten. Vi gør os umage for at skabe en rar og afslappet atmosfære for alle vores gæster.

Det er også skønt at høre, at lejligheden levede op til jeres forventninger, og at I nød både banen og omgivelserne. Helt forståeligt at buggy blev valgt efter første dag – godt at den løsning fungerede for jer.

Endnu engang tak for din feedback – vi håber at se jer igen en anden gang :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har hatt 3 supre dager på Lubker…

Vi har hatt 3 supre dager på Lubker resort!
Våres familie på 5 har fått super service i restauranten, i proshop med tilrettelegging av spill og flott instruksjon av Morten Pro:)

Fantastisk gode greener, tee-steder og fairways, til og med på korthullsbanen👏👏.

Eneste minus som ikke gir full pott på totalscore er pris, spesielt for oss fjellaper fra Norge som har svak kronekurs ift dansk valuta.
Meget god service veier nesten opp for det;)

Vi fikk en overraskende kald dag på fredag, men etter en langt og godt besøk på Spa anlegget var det helt glemt! Et imponerende godt og variert utvalg av massasjebad, varme og kalde utendørs-stamper, badstu og dampbad samt servering av øl og drinks var langt over forventning!

Takk for et deilig opphold

Steinar Hemsett

10. Mai 2025

Kjære Steinar,

Tusen takk for den fine anmeldelsen – vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele deres opplevelse.

Det gleder oss å høre at både banen, restauranten, proshopen og ikke minst vår Head Pro har bidratt til et godt opphold for hele familien. Vi er klar over at den norske kronekursen kan gjøre prisnivået litt utfordrende, men håper at servicen og rammene har gjort opplevelsen verdt det.

Det var selvfølgelig uheldig med en kjølig fredag – spesielt når våren ellers har vist seg fra sin beste side her i Danmark. Vi er glade for at dere fant varmen i Spa & Wellness.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake en annen gang – forhåpentligvis med både sol og sterkere kronekurs :)

De beste hilsener,

Vi har været på 3 dages golfskole

Vi har været på 3 dages golfskole. Rigtig god undervisning. Tak til Morten og Viktor. Dejlig lejlighed og rigtig god mad. Flot bane.

Helle og Flemming

5. Mai 2025

Hej Helle og Flemming

Tusind tak for jeres positive anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse på golfskolen. Det betyder meget, at både undervisningen, lejligheden, maden og banen har levet op til jeres forventninger.

Vi sender jeres tak og ros videre til Morten og Victor – det bliver de uden tvivl rigtig glade for at høre :)

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

Dejligt sted

Dejligt sted, med dedikeret og hjælpsomt personale.
Golfskolen får samme anmeldelse.
Flot anlæg med flotte baner, fin rummelig plads og 2 vær. lejlighed med alt hvad hjertet begærer.
Kan varmt anbefales
Et lille minus, er affaldscontainers placering lige op ad receptionen. Tydeligt synligt for alle og ikke særligt lækkert at skue.
Byg dog et skur og gem det lidt væk

5. Mai 2025

Hej S.M. Hansen

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse – det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os, både på golfskolen og med opholdet generelt. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores personale, baner og lejligheder – det er netop sådanne tilbagemeldinger, der motiverer os hver dag.

I forhold til affaldsområdet er vi helt enige i, at det ikke er det kønneste syn. Vi har nogle byggetilladelser i gang, og det er bestemt noget, vi fortsat arbejder på at forbedre. Vi tager din kommentar til os og håber på at kunne præsentere en mere æstetisk løsning snarest muligt.

Endnu en gang tak for dine fine ord – og ikke mindst for din ærlige feedback. Vi håber at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været på 3 dages kursus med masser…

Har været på 3 dages kursus med masser af golf og hyggeligt samvær. Super service alle dage😎😎

28. April 2025

Hej Tommy

Tusind tak for de fine ord! Det glæder os meget, at du har nydt golfskoleopholdet med både træning, samvær og god stemning – præcis som vi ønsker, det skal være.

Vi sætter stor pris på, at du nævner vores service, og vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen til endnu flere hyggelige dage på Lübker :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde min søn med på et par helt…

Jeg havde min søn med på et par helt igennem skønne dage på Danmarks klart bedste golf bane. Dejligt stort værelse ( lejlighed ) med alt hvad man kunne ønske. Vi fik utrolig dejlig og meget lækker mad, og god service under ophold. Kan klart anbefales.

28. April 2025

Hej Kim

Mange tak for din skønne anmeldelse! Det lyder som om, du og din søn har haft nogle dejlige dage – og vi er glade for at høre, at både banen, lejligheden og maden levede op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på anbefalingen og håber, vi får lov til at byde jer velkommen igen snart :)

The Annual 2025

Afholdte The Annual, årets match mellem DK og SE med 50 Pers over 3 dage.
Super service, lækker mad, fantastisk bane med høj standard .
Som altid varmeste anbefaling herfra hvis i skal afholde golf arrangement.
Tak for en skøn weekend
Magnus

26. April 2025

Hej Magnus

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for endnu en gang at vælge Lübker som stedet til The Annual. Det er en fornøjelse at få lov til at danne rammen om så stor en begivenhed, og vi er glade for at høre, at både service, mad og banen levede op til jeres forventninger.

Tak for tilliden og anbefalingen – vi glæder os allerede til næste gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted - lækre lejligheder med skøn udsigt.

Fantastisk sted. Boede så centralt og lækkert. Nem kommunikation med personalet. Havde lidt problemer med at få internettet til at virke MEN jeg fik hurtigt og nemt effektiv hjælp.

3. April 2025

Hej Pia

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du har haft et godt ophold, nydt den centrale beliggenhed og oplevet god kommunikation med vores personale. Vi er også glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe med internetforbindelsen – det er vores topprioritet, at gæster føler sig godt hjulpet hos os.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lübcker Golf og Spa Resort får de…

Lübcker Golf og Spa Resort får de varmeste anbefalinger fra os.
Vi havde et helt fantastisk dejligt ophold i januar. Et spa og tapas ophold. Det var virkelig fint spa område med god mulighed for at slappe af og nyde hinanden. Vores ophold blev ændret fra at spise restauranten til at få leveret en super lækker tapasplatte i lejligheden hvilket var helt perfekt og væsentlig mere intimt og hyggeligt end at have siddet alene i restauranten at spise. Det samme med morgen komplet som også var super lækkert og tallerken anrettet.
Det er helt sikkert et besøg værd.

10. Januar 2025

Hej Anja

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det varmer virkelig at læse! Vi er så glade for at høre, at I havde et fantastisk ophold og nød både spaområdet og den lækre tapas. Det lyder som om, det intime setup i lejligheden lige ramte plet – det er præcis den fleksibilitet og hyggelige stemning, vi gerne vil skabe for vores gæster.

Vi er også rigtig glade for, at morgenmaden levede op til forventningerne – det betyder meget for os, at I følte jer forkælet hele vejen igennem.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang – I skal altid være hjerteligt velkomne :)

En lidt ærgerlig omgang

Efter at have tilbragt 5 nætter i et hus hos Lübker, kan jeg desværre ikke anbefale andre at booke et ophold.
Kommunikationen omkring check-in og ud har været upræcis og misvisende. Boligen levede i høj grad op til billederne. Sofaer og senge var dog ukomfortable og der var store udfordringer med varmen. Denne var ikke tændt ved ankomst og blev senere indstillet alt for højt uden mulighed for at skrue ned. Der var desuden lovet et fuldt udstyret køkken, som fx ikke havde en brødkniv.
Personalet på stedet var imødekommende. Dog var en unavngiven repræsentant for stedet meget ubehagelig og nærmest truende, da vi angiveligt havde parkeret vores bil forkert foran boligen. Personen tvang sig adgang til boligen for at overbringe budskabet og befalede, at bilen blev flyttet. Dette trods silende regn.
Alt i alt en lidt ærgerlig oplevelse.

27. Dezember 2024

Hej Frederik

Først og fremmest rigtig godt nytår, og mange tak for at tage dig tid til at give os din feedback.

Vi er naturligvis kede af at høre, at dit ophold hos os ikke levede op til forventningerne. Det er vigtigt for os, at alle vores gæster har en god oplevelse, og vi vil meget gerne lære af din oplevelse, så vi kan forbedre os fremadrettet.

I forhold til kommunikationen omkring check-in og check-ud beklager vi dybt, hvis der er opstået forvirring. Vores bookingmedarbejder har fortalt, at boligen blev gjort tilgængelig allerede fra kl. 12 i stedet for kl. 15, som ellers er standard, hvilket vi havde håbet ville være en fordel for jer. Vi beklager dog, hvis dette ikke blev formidlet klart.

Med hensyn til varmen var den ved jeres ankomst indstillet til 24 grader. Efter at I tilkendegav, at I fandt det for koldt, justerede vores tekniker temperaturen til 28 grader. Gulvvarme kan dog tage tid at stabilisere sig, og vi beklager ulejligheden, dette måtte have medført.

Det er også ærgerligt at høre, at der manglede en brødkniv i køkkenet. Vi bestræber os på at sikre, at alle vores boliger er fuldt udstyrede, og vi havde meget gerne leveret en til jer med det samme, hvis vi var blevet gjort opmærksomme på det.

Parkering foran boligerne er desværre ikke tilladt, som det fremgår af vores ordensreglement, og vi er nødt til at håndhæve dette. Vi er dog oprigtigt kede af at høre, at budskabet blev overleveret på en ubehagelig måde, og vi vil tage fat i den pågældende person for at sikre, at vores kommunikation altid er respektfuld og professionel.

Vi vil meget gerne have mulighed for at gøre det bedre, så du kan få et mere positivt indtryk af Lübker. Hvis du har lyst til at drøfte din oplevelse yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 38408000 eller via e-mail på booking@lubker.com.

Endnu en gang tak for din feedback – det er kun gennem gæsternes oplevelser, at vi kan forbedre os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god service og mad i top-top klasse.

Vi fejerede guldbryllup med gæster på stedet. Service, betjening og venlighed var bare super godt, lejlighederne, badeland og SPA-wellness. Serveringen og maden var af ekstraordinær kvalitet og fantastisk velsmagende.

23. November 2024

Hej Lars Ove

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at I valgte at fejre jeres guldbryllup hos os, og det betyder meget for os at høre, at både service, mad og omgivelser levede op til jeres forventninger.

Det var en fornøjelse at være en del af jeres særlige dag, og vi sætter stor pris på de flotte ord om vores lejligheder, faciliteterne og ikke mindst betjeningen og festmiddagen, som er det store omdrejningspunkt ved sådan en begivenhed.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang – måske til endnu en fejring eller bare en hyggelig pause fra hverdagen :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Middel oplevelse

Dejligt sted.flot natur omkring.
Velholdt.hyggeligt .afslappende
Vi kom 3 personer en torsdag eftermiddag Der var ikke ret meget frisk skåret frugt og det blev ikke fyldt op i de 3 timer vi var der.
Rengøring var ikke i top.
3 bruser i dame omklædning er ikke nok.
Saunagus lækkert men 25 kr oven i entre er overdrevet. Det ville være dejligt at det var inkl. da indgangs pris er i den høje ende. Desværre tager de penge for alt. Fodsalt kit , ansigts kit, tøfler osv. det føles lidt som en penge maskine.
Når det så er sagt var der god plads og vi var dejligt afslappet bagefter

24. Oktober 2024

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser hos os – det sætter vi stor pris på. Det glæder os at høre, at I fandt vores omgivelser smukke og afslappende, og at I nød den gode plads og atmosfære under jeres besøg.

Vi beklager meget, hvis nogle områder ikke levede helt op til dine forventninger. For at mindske madspild har vi i en periode fokuseret på at inkludere hele frugter i vores buffet som et bæredygtigt supplement til den udskårne frugt. Din feedback hjælper os dog til at være ekstra opmærksomme på, at vi fortsat har nok friskskåret frugt til alle vores gæster.

Angående saunagus og vores behandlingsprodukter forstår vi dit ønske om at inkludere disse i entréprisen. Vi evaluerer løbende vores tilbud, og dine input vil være en del af overvejelserne, når vi ser på fremtidige pris- og pakkeløsninger.

Skulle der være noget, du mangler under dit næste besøg, vil vi meget gerne hjælpe med det samme. Vores spaværter står altid klar til at tage hånd om vores gæsters behov. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til endnu en afslappende dag.

Flot bane

Flot bane, lækkert hotel og meget søde mennesker

24. Oktober 2024

Hej Henrik

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du nød både banen, vores boliger og servicen fra vores medarbejdere.

Det betyder meget for os, at du har haft en skøn oplevelse hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt ophold med god service og mad…

Skønt ophold hvor vi oplevede yderst gid service hele vejen rundt og specielt teamet i brasseriet var så søde 💚
Vi kommer helt HELT sikkert igen både med børn men måske også en getaway med golf og voksentid.

16. Oktober 2024

Hej Gitte

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I har haft et skønt ophold hos os, og at I har oplevet god service hele vejen rundt – særligt i Brasseriet. Det betyder meget for os at skabe en dejlig atmosfære for alle vores gæster.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen, både med børnene og til en hyggelig getaway med golf og voksentid.

Vi ser meget frem til jeres næste besøg :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Behagelig opphold i ferieleilighet

Behagelig opphold i ferieleilighet. Spennende og bra golfbaner med mye variasjon. Flott anlegg, men kunne gjerne hvert et bedre tilbud for kaffe og mat på Lübker Square - derfor rating på 4,5 og ikke fullt hus med 5,0.

4. Oktober 2024

Kære gæst

Tusind tak for dit besøg hos Lübker og for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at dit ophold i ferielejligheden var behageligt, og at golfbanernes variation og udfordringer levede op til dine forventninger.

Din feedback om udvalget i Square frokostcafé er meget værdsat, og vi vil helt sikkert tage det med i vores løbende arbejde for at forbedre gæsteoplevelsen.

Endnu en gang tak for besøget – vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage næste gang :)

Et fantastisk golfanlegg

Et fantastisk golfanlegg, med topp kvalitet. I tillegg hyggelig og profesjonell betjening. det eneste som manglet var mange Birdies.. :-)

19. September 2024

Hej Erik

Tusind tak for besøget fra Norge – og for den herlige anmeldelse! Vi er super glade for, at du nød både banen og vores betjening – og vi håber, at birdierne finder vej næste gang 😉 Vi ser frem til at byde velkommen igen snart.

Lübker Golf & Spa Resort // Mette

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr