Lübker Golf & Spa Resort Bewertungen 284

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fikk nok en fantastisk golf opplevelse på årets "tour" - Lubker leverer igjen med et fantastisk anlegg, greener man egentlig bare kan drømme om, fairwayer som en "god green" og en helhet i all... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyr spa-oplevelse. Ærgerligt at drikkevarer ikke var inkluderet i frokost og spa. Havde regnet med udsigt fra vildmarksbadene på tagterrassen. Svært at holde styr på håndklæder og morgenkåber når alle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg afholdt min 85 års fødselsdag den 17. april 26 sammen med 19 andre familiemedlemmer. Var indlogeret i huse på Lübker, 11 familiemedlemmer spillede golf, middag om aftenen i Lodge og næste morgen/... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

OK fin lille lejlighed, der havde hvad man skulle bruge. Spaen trænger dog til en opdatering. Rigtig mange mennesker i et alt for lille omklædningsrum, hvor man også kun kunne benytte standard "svømm... Mehr ansehen

1. Wellness-Zentrum
  2. Café
  3. Golfplatz
  4. Brasserie
  5. Ferienwohnung
  6. Ferienhausvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

Udfordringer til golfentusiaster på en af Nordeuropas bedste baner. 27-hullers golfbaneanlæg designet af Robert Trent Jones II. Spa & Wellness-oase med 2 etagers spa, Subtropisk Bad og fitnesscenter. Café og restaurant som serverer årstidens lækre retter. Med alle vores skønne faciliteter – og med en masse forskellige besøgsmuligheder og aktiviteter rundt på det øvrige Djursland – vil Lübker Golf & Spa Resort være et fantastisk udgangspunkt for et kortere eller længere ferieophold.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

284 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Super god golfbane

Super god golfbane, dejligt hus vi boede i, god restaurant og generelt rigtig god service!

30. August 2025

Hej Thomas

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Vi bliver rigtig glade for at høre, at I har nydt både golfbanen, opholdet i huset, restauranten og servicen. Det betyder meget for os, når gæster oplever helheden som vellykket.

Vi håber snart at se jer tilbage til endnu en god golfrunde og et dejligt ophold.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Morgenmad i Brasseriet hos Lübker Golf…

Morgenmad i Brasseriet hos Lübker Golf er virkelig under alt kritik, eller morgenmad var det jo ikke, for der var ikke noget mad.
Vi havde bestilt med ankomst mellem kl. 8 og 9, så man kan undre sig over når man ved vi kommer 5 personer at alt er tomt, der var ikke engang kaffe eller juice.
Vi gør opmærksom på der ikke er noget mad eller drikkevarer, tjeneren smågriner bare og siger hun er helt alene.
Når der så blev serveret lidt mad blev det revet væk, for vi var mange sultne gæster og ingen mad, tænker hvis vi havde ventet et par timer var det nok lykkes at blive mætte.
Jeg kan konstatere at der var spildt 825,- kr.

17. August 2025

Hej Kjeld

Mange tak, fordi du har delt din oplevelse med os. Det er aldrig rart at høre, når vi ikke rammer plet. Morgenmaden skal være en god start på dagen, og vi beklager, at det ikke var tilfældet denne gang – det er langt fra den standard, vi ønsker at levere.

Vi er glade for, at vi efterfølgende har haft en god samtale, og at vi sammen har fundet en løsning.

Vi håber at få lov til at byde dig og dit selskab velkommen en anden gang – og give jer den gode morgenmad og service, I fortjener.

Lübker Golf & Spa Resort // Mark, restaurantchef

Golfskole på lubker

Er lige kommet hjem efter 3 dage på golfskole. Perfekt 2 værelses lejlighed pæn og ren . Gode senge og dejlige dyner. Fik 2 timers golfundervisning hver dag af Morten Bartholin og Victor Juncker Olesen - fik lært en masse de 2 kompetente golf trænere. Maden god . Ikke noget at sætte en finger på. Vi glæder os til at komme tilbage . Lene Monberg Graversen

11. August 2025

Hej Lene

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du har haft tre dejlige dage hos os, hvor både ophold, undervisning og mad har levet op til forventningerne.

Det er fantastisk at vide, at du har fået så meget ud af træningen med Morten og Victor – og at du kan tage det lærte med videre i dit spil. Det er netop sådan en oplevelse, vi ønsker at give på vores golfskoler.

Vi glæder os allerede til at byde dig hjerteligt velkommen tilbage på Lübker til endnu flere gode golfoplevelser.

Ophold på “Gården”

Ophold på “Gården”
Vi havde familietræf onsdag til fredag og boede på “Gården”, da vi var 18 personer. Vi havde et dejligt ophold i et rummeligt hus med gode køkkenfaciliteter. Det eneste som manglede var et 3. badeværelse på 1. sal, men med badelandet tæt på var det OK.
Den korte afstand til badeland og gamer rummet var virkelig et “hit” for både børn og voksne.
Kan varmt anbefale at bo som gruppe på “Gården”.
Vi fik en god modtagelse og personerne i receptionen var meget hjælpsomme og venlige.
Spiste i Brasseriet en aften, maden var i orden, om end lidt små portioner.
Vi spillede også en runde golf, en flot men vanskelig bane.
Det undrer os at der skal betales for udslags-bolde, når greenfee er pænt højt?

8. August 2025

Hej Britta

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at I havde et dejligt familietræf på “Gården” og nød både husets rummelighed, køkkenfaciliteterne og de mange aktiviteter tæt på.

Vi er også glade for, at I følte jer godt modtaget, og at Brasseriet kunne bidrage til hyggen. Vi tager jeres kommentarer om portionsstørrelse og udslagsbolde med i vores overvejelser fremover, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre.

Hvor er det dejligt, at I kan anbefale ‘Gården’ – vi håber at kunne byde jer velkommen igen til endnu en sjov og hyggelig familieoplevelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Miniferie både godt og skidt

Vi havde besøgt Lubker før og havde en super oplevelse i en lejlighed. Denne gang var der få enheder ledige da vi bookede få dage før plus vi havde hund med denne gang. Vi endte i et rækkehus som desværre var ret nusset, men støv spindelvæv i lofterne og ved fodpanelerne. Vi valgte at bruge en gulvskrubbe og fjerne det selv. Service var rodet rundt i skabene og bestik bestod af flere forskellige mærker, ikke den standard vi synes passer ind hos lubker. Og sengene var slidte og dårlige, trappen knirkede helt vildt og meget højt at både hund og børn vågnede om natten hvis man skulle op eller ned og naboens lige så. Naboen valgte så oveni at sætte billeder eller lignede op til kl.22, ret træl, men ikke lubkers skyld.
Vi forældre var i spa, en noget sølle spa som vi ikke vil besøge igen, dog kommer vi gerne igen til lubker dog i et hus eller lejlighed næste gang, rækkehus ellers tak for selve stedet er dejligt roligt og med flotte grønne områder.

5. August 2025

Hej Hedi

Tusind tak for din feedback her på Trustpilot. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele både det gode og det mindre gode fra jeres ophold.

Vi er glade for at høre, at I generelt nød opholdet hos os, og at de grønne områder og roen omkring Lübker endnu engang skabte en behagelig ramme.

Vi beklager dog, at rækkehuset ikke levede op til jeres forventninger, og vi er kede af, at I oplevede spindelvæv samt ujævnheder i service og sengene. Vi takker mange gange for tilbagemeldingen – dette er allerede sendt videre til udlejeren, så vi kan forbedre oplevelsen fremadrettet.

Vi er også kede af, at spaen ikke matchede jeres forventninger, men vi er meget begejstrede for at høre, at I trods dette gerne vil besøge os igen – næste gang i en af vores lejligheder eller huse, hvor vi vil sikre, at oplevelsen lever helt op til standarden.

Vi ønsker jer en fortsat god sommer og glæder os meget til at byde jer velkommen igen!

Dejligt anlæg

Dejligt anlæg. Glæder mig til at komme igen.

29. Juli 2025

Hej Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi bliver altid begejstrede over at høre, når vores gæster glæder sig til at komme igen – det er den bedste ros, vi kan få.

Vi ser frem til at byde dig hjertelig velkommen næste gang.

Rigtig fint ferie hus

Rigtig fint ferie hus, rent pænt og smart indrettet. Specielt stue/køkken er lækker og funktionel.
iId og udcheck nemt og hurtigt.
godt gameroom til børnene, og top fine udenarealet
(vi spiller ikke golf, men gik bare ture)

29. Juli 2025

Hej Kristian

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det gør os meget glade at høre, at I havde et godt ophold i feriehuset, at børnene fik glæde af gameroom, og at I nød de udendørs omgivelser.

Vi håber, I har fået skønne minder med hjem – og I er altid mere end velkomne, hvis I får lyst til en ferie hos os igen.

Mange tak igen for de pæne ord og fortsat god sommer.

Alt fungerede

Alt fungerede. Booking teamet var så gode og hjælpesomme med alle vores spørgsmål. Huset vi havde lejet var perfekt til familien. Golf faciliteterne sublime. SPA og wellness områder skønt med den bedste behandler til massage.

22. Juli 2025

Hej Jørn

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at både bookingprocessen, huset, golfbanen og wellness-området fuldt ud levede op til jeres forventninger. Vi giver rosen videre til vores bookingteam og behandler – det vil uden tvivl bringe smil.

Vi håber, I har lyst til at besøge os igen – det vil være en fornøjelse at byde jer velkommen tilbage på Lübker.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Supert anlæg med en rigtig god service…

Supert anlæg med en rigtig god service og en god atmosfære i klubhuset og restaurant

23. Juli 2025

Hej Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med anlægget, servicen og atmosfæren i klubhuset og restauranten. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt taget imod og har nydt dit besøg.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer og håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Sommerspa – Spa & Frokost

Jeg var på dagsbesøg med min veninde. Allerede ved ankomsten blev vi mødt af en receptionist, som ikke var særlig imødekommende – ikke den bedste start på besøget.

Omklædningsrummet var meget lille, bruserne svære at betjene og uden temperaturregulering. Der manglede både shampoo, balsam og tilstrækkelig toiletplads – her er der plads til forbedringer.

Spaområdet havde få faciliteter, men vi var heldige med både vejret og antallet af gæster, så vi nød tagterrassen og vildmarksbadene. På travle dage vil området nok føles for trangt, så det er godt, at der er indført pladsbegrænsning - det ville også være en fordel at inkludere fodscrub til fodbadet og adgang til swimmingpoolen i prisen, så der er lidt flere faciliteter at vælge imellem

Den inkluderede sommersalat var desværre kedelig og smagsløs med meget lidt kylling/falafel – en forbedret salat kunne gøre en forskel.

Ved afgangen havde vi forventet at blive spurgt ind til oplevelsen, men receptionisten virkede igen uengageret og ikke særlig imødekommende – hvilket efterlod et lidt uprofessionelt helhedsindtryk.

Når det er sagt, så var faciliteterne rene og beliggenheden rigtig smuk.

18. Juli 2025

Hej Ida

Tusind tak for din tilbagemelding efter dit besøg hos os. Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke helt levede op til dine forventninger, særligt i forhold til kommunikationen i receptionen. Det er vigtigt for os at vores gæster føler sig velkomne, og at der selvfølgelig også bliver spurgt ind til oplevelsen inden check ud. Vi tager din feedback videre med vores team, så vi kan sikre en imødekommende og professionel velkomst og afsked hver gang.

Vi værdsætter også dine input vedrørende bruserne samt hår- og kropsprodukter. Vi kan oplyse, at vi er lige på trapperne med at introducere opgraderede krops- og hårprodukter samt badesalt til fodbadene.

Ligeledes tager vi dit forslag om adgang til Subtropisk Bad inklusiv i prisen, med i vores løbende evaluering af indholdet i vores dagsbesøgspakker. Det aktuelle sommertilbud har en særlig lav pris og inkluderer derfor ikke adgang hertil, men vi tilbyder adgang til en reduceret pris som tilkøb – og enkelte pakker, som fx Magic Monday, har Subtropisk Bad inkluderet.

Det er ærgerligt at høre, at sommersalaten ikke levede op til forventningerne. Vores køkken arbejder løbende på at udvikle og forbedre menuerne, og din kommentar er derfor givet videre til vores F&B-ansvarlige.

Vi sætter stor pris på, at du også fremhæver de positive sider af dit besøg, herunder rene faciliteter, vildmarkskarrene og den smukke beliggenhed. Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen igen og levere en mere helstøbt og varm oplevelse næste gang.

Tak igen for at du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

et vellykket besøg hele vejen rundt

Vi var i poolen i går og var fuldstændig begejstrede!

Betjeningen var meget venlig – man føler sig straks velkommen. Hele poolen var ren og velholdt.

Vi kunne især godt lide den harmoniske samlede pakke: Fra faciliteterne til atmosfæren til organiseringen var alt helt perfekt. Prisen er også helt rimelig – man får virkelig meget for pengene.

Vi ville helt sikkert komme tilbage!

15. Juli 2025

Hej Alex

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at I havde en vellykket oplevelse i Subtropisk Bad!

Vi bliver altid glade for at høre, når både stemning, faciliteter og service går op i en højere enhed – og det betyder meget for os, at I følte jer velkomne og godt taget imod. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores gæster.

Tak fordi du fremhæver renlighed, atmosfære og værdi for pengene – det er områder, vi prioriterer højt. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!

Anmeldelse af SPA:

Anmeldelse af SPA:
Inviterede min veninde på et 3 timers spa deluxe med frokost og ansigtsbehandling. Vi ankommer kl. 11 og får forklaret hvad der skal ske, hvornår og en hurtig gennemgang af stedet.
Får udleveret badekåbe og håndklæde. Ingen tøfler som dog kan tilkøbes. Omklædningsrummet er lille og kedeligt. Badeområdet er endnu mindre, med brusere der er svære at tænde, sat til af kalk, ikke regulerbare i temperatur og en ram lugt af urin. Desuden kun 1 toilet.
På stive ben, af frygt for at falde på det glatte gulv når der ikke var tøfler med i prisen, stavrede vi ind i selve spa området. Der mødte vi et rundt bassin delt op i 2 halvdele. 3 skridt med lunken vand og hvide sten og 3 skridt med koldt vand og sorte sten. Derudover et boblebad og en dampsauna. Der var også mulighed for et fodbad hvor tilgængelige produkter bestod af en opvaskebørste og opvaskemiddel. Andre produkter kunne tilkøbes. Et andet rum med hvilestole af træ med varme i og ellers intet.
Forventningsfulde gik vi ovenpå og mødte 4 kar af træ. 1 med koldt vand og 3 med varmt. Igen spejlglat. De 3 varme kar var alle desuden optaget. Fik så øje på en lille svømmehal som vi ønskede at besøge. Det var dog kun en mulighed hvis vi betalte en mer pris. Alt i alt brugte vi mindre end 1 time i spa området.
Vi besluttede at spise frokost i stedet og vente på vores tid til behandling. Frokosten blev serveret i cafeteria området ved receptionen. Et virkelig kedeligt sted med snavs på gulvet og et plettet loft med underlige gevækster.
Vi fik 2 valgmuligheder på menuen, som hovedsagligt var “børnemad” Drikkevarer skulle tilkøbes.
Tilbage til behandlingsområdet blev vi anvist hver vores rum. Min ansigtsbehandling var god og behandleren professionel. Min venindes ansigtsbehandling var en ubehagelig oplevelse med kradse og kraftigt lugtende produkter og dertil udslæt. Behandleren lugtede af cigaretrøg og lokalet var uden afskærmning ud til.
Alt i alt en meget skuffende og dyr oplevelse som på ingen måde kan anbefales.

12. Juli 2025

Hej Susan

Tusind tak fordi du tog dig tid til både at skrive en anmeldelse og tage en snak med mig i telefonen. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse – og vi er oprigtigt kede af, at jeres besøg ikke levede op til de forventninger, I kom med.

Vores spa er tænkt som en sanselig og afslappende oplevelse, hvor man giver sig god tid ved hver station for at komme helt ned i gear. Vi har over 10 forskellige faciliteter til fordybelse – blandt andet varme kar, dampbad, fodbad og vores stillezoner. Vi forsøger at beskrive disse tydeligt på vores hjemmeside, så man kan danne sig et godt indtryk inden besøget. Oplevelsen afhænger naturligvis af, hvordan man møder stedet, men vi beklager, hvis vores guidning ikke har været tilstrækkelig. Vores spaværter er til stede netop for at sikre et godt flow og hjælpe alle gæster med at få det bedste ud af faciliteterne – særligt ved de mest populære som fx vildmarkskarrene.

Da der er vand omkring de fleste faciliteter, kan gulvene desværre blive glatte. Dette informerer vi om i bookingbekræftelsen, hvor vi anbefaler at medbringe egne slippers eller at tilkøbe vores slippers mod et mindre beløb.

Det subtropiske badeland er ikke inkluderet i en spaentré, men kan tilkøbes til en reduceret pris. Visse pakker, som f.eks. Magic Spa Monday, inkluderer dog adgang hertil.

Vedrørende lugtgener i omklædningen, sendte vi straks både tekniker og personale afsted, da I gjorde opmærksom på det. De fandt ingen fejl eller tegn på lugt, og vi har hverken før eller siden modtaget lignende henvendelser. Vi holder dog løbende øje og har stor fokus på hygiejne og rengøring i hele spaområdet.

I forhold til frokosten er vi meget ærgerlige over, at I ikke blev anvist til vores loungeområde – det er en fejl fra vores side. Her kan man som spagæst nyde sin mad i fredelige og hyggelige rammer med udsigt over skov og golfbane, væk fra det mere livlige caféområde.

Vi er glade for, at du havde en god behandling og oplevede din behandler som professionel – det betyder meget for os, og rosen er givet videre med stor tak.

Vi er samtidig kede af, at din veninde ikke havde samme oplevelse med sin behandling. I vores behandlinger anvender vi produkter fra Amazing Space, som er økologiske, rene og naturlige produkter med en aromaterapeutisk effekt og højt indhold af aktive ingredienser. En let rødme efter behandling er typisk et tegn på, at produkterne virker, men hvis der mod forventning er opstået udslet, hører vi meget gerne nærmere om situationen. Det er bestemt ikke acceptabelt, hvis en behandler lugter af røg – dette er der allerede taget handling på.

Afslutningsvis er vi glade for at kunne fortælle, at vi i løbet af den kommende tid introducerer nye elementer i vores spaoplevelse – herunder badesalt og opgraderede plejeprodukter – for at give vores gæster en endnu mere sanselig og helstøbt oplevelse.

Endnu en gang tak for din feedback – det giver os værdifuld indsigt og hjælper os med at udvikle og forbedre os løbende. Vi ønsker jer begge en dejlig sommer og håber, vi en dag får lov til at byde jer velkommen igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare en dårlig oplevelse- som jeg ikke vil anbefale til nogen ..

Jeg var i dag inviteret på en spa/wellness dag af min veninde. Virkelig dejlig gave med spa, frokost og behandling.
Prisen har bestemt også være derefter.

Men ... vi ankommer og går i Spaen. Her kommer den første skuffelse. Der er alt for lidt man kan lave i sine 3 timer spa tid. Ingen pools eller andet man kan dyppe sig i. Til trods for den dyre pris der er givet skal man tilkøbe og betale ekstra for op til flere ting. Eksempelvis adgang til en swimmingpool eller badesalt så du kan få fodbad. Disse ting burde klart være inkluderet som alle andre steder.

Vi vælger at droppe vores tid der og vælger at ville klæde om for at få frokost. Der er dog meget lidt tryk på bruserne, baderummet lugter af tis og der er ingen lækre produkter at vaske sig i (som normalt når man køber en deluxe spa/wellness pakke) der er blot en sæbe dispenser som i svømmeren.

Frokosten er i deres semi cafeterie hvor der er mulighed for at købe en masse børnemad. Igen en skuffelse når pakken der er købt er derude spa. Vi må selv spæde til med flere penge for at få et rigtig måltid og drikkevarer var heller ikke inkluderet.
Ydermere er der beskidt samt fyldt med brune, skummende og ulækre plamager i loftet.

Afslutningsvis skal vi have vores behandling.
I det rum hvor jeg er, er der ikke materet glas og ikke rullet ned - men frit udsyn nedtil parkeringspladsen.
Behandleren lugtede rigtig meget af cigaretrøg både fra tøj, hænder og ånde - hvilket var super øv under en ansigtsbehandling.

Under min behandling blev der brugt produkter som var enormt kras i både duft og virkning. Jeg er ikke I tvivl om at der var både parfume og kemikalier i dette. Min hud brændte under påsmøring og da jeg spørger siger behandleren at hun godt kan se min hud bliver rød, men det jo deres opgave at sætte gang i blodcirkulationen i ansigtet.

Det var en super dårlig omgang, som var ubehagelig, usmagelig og på ingen måder pengene værd. Virkelig en ærgerlig skuffelse og jeg kan på ingen måder anbefale andre at købe spa/wellness til dette sted.

12. Juli 2025

Hej Natali

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne – og vi sætter stor pris på din ærlighed.

Vores spa er skabt som en rolig og sanselig oplevelse, hvor man i eget tempo kan fordybe sig i mere end 10 forskellige faciliteter – som varme kar, dampbad, fodbad og stillezoner. Det er vigtigt for os, at man føler sig godt informeret før besøget, og vi bestræber os derfor på at beskrive indhold og rammer tydeligt på vores hjemmeside. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis oplevelsen ikke har stemt overens med det billede, der var skabt på forhånd.

Det subtropiske badeland er et særskilt område og derfor ikke inkluderet i almindelig spa-adgang, men det kan tilkøbes til reduceret pris. Enkelte pakker – som fx Magic Spa Monday – inkluderer dog denne adgang. Vi arbejder løbende på at forbedre og udvide vores spaoplevelse, og i den kommende tid introducerer vi blandt andet badesalte og forbedrede plejeprodukter for at løfte oplevelsen yderligere.

Vi er kede af, at du oplevede lugtgener i omklædningen. Da I gjorde opmærksom på det, blev der sendt både tekniker og rengøringspersonale afsted med det samme, men der blev ikke fundet konkrete kilder til lugten. Vi har stor fokus på hygiejne og arbejder konstant på at holde vores faciliteter rene og indbydende.

I forhold til frokosten beklager vi, at I ikke blev henvist til vores loungeområde, som ellers er tiltænkt spagæster. Her serveres maden i rolige omgivelser med udsigt til skov og golfbane – adskilt fra det mere livlige caféområde. Den valgte pakke indeholder en salat med topping (kylling, laks eller falafel), hvilket også fremgår af bekræftelsen. Vi har samtidig børnevenlige retter på kortet for at tilgodese de mange børnefamilier i badelandet. Drikkevarer er ikke inkluderet i pakkerne, da præferencer varierer, og derfor bestilles dette separat – som på de fleste andre caféer.

Det er også meget beklageligt, at din behandling ikke blev den afslappende oplevelse, den burde have været. Behandlerrummet er udstyret med plisségardiner, som kan justeres efter behov. De er som udgangspunkt sat, så man har udsyn – men uden indkig udefra.

Behandlerne anvender produkter fra Amazing Space, som er en danskudviklet, økologisk hudplejeserie baseret på rene og naturlige ingredienser. Produkterne er uden parfume og skadelig kemi og har en aromaterapeutisk virkning med højt indhold af aktive planteekstrakter. Du kan finde mere information på deres hjemmeside: amazingspace.dk. En let rødme efter behandling er almindelig og typisk tegn på virkningen, men hvis din hud har reageret kraftigere, hører vi meget gerne nærmere.

Det er naturligvis heller ikke acceptabelt, hvis en behandler lugter af røg – det er der allerede fulgt op internt.

Endnu en gang tak for din feedback – vi tager den til os og bruger den aktivt i vores arbejde med at forbedre oplevelsen for vores gæster. Vi ønsker dig og din veninde en dejlig sommer og håber, at vi en dag kan få lov til at byde jer velkommen under bedre omstændigheder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besög Danmark og spil pä en af de bedste baner :-)

Vi kom til Lübker primärt pga golfen, og havde 3 dage med fantastiske Golf oplevelser. Det räkker fra Front office, med Merle og Victor til banens stand, udfordrinnger og kvalitet.
Vi havde et fantastisk ophold og kommer helt sikkert igen, när turen gär til Danmark og Golfsättet skal med.

20. Juni 2025

Kära Michael

Stort tack för er fina recension och de vänliga orden! Det gläder oss verkligen att ni hade tre fantastiska golfdagar här hos oss på Lübker – och så härligt att höra att både banan, utmaningarna och servicen från vårt team, inklusive Merle och Victor, bidrog till en riktigt bra upplevelse.

Vi uppskattar verkligen att ni valde att besöka oss, och vi ser fram emot att välkomna er tillbaka nästa gång golfsetet följer med till Danmark.

På återseende och varma hälsningar

Flot company day med Howden

Flot company day med Howden, godt arrangement, vel udført, lækker bane og skøn forplejning

26. Juni 2025

Kære Lars

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og ikke mindst for jeres besøg.

Det glæder os meget at høre, at både arrangementet, banen og forplejningen levede op til jeres forventninger.

Spilleglæde, værdifulde netværksrelationer og gode minder fra et veltilrettelagt arrangement – dét er noget af det, vi håber, alle tager med sig hjem fra en company day hos Lübker.

Det var en fornøjelse at have lagt rammen om jeres dag – og vi ser frem til at byde jer velkommen igen, når muligheden byder sig.

Store forventninger indfriet

De store forventninger til 3 dages golfskole-ophold på en fremragende bane i et meget lækkert og et i forvejen kendt resort, blev helt og aldeles indfriet.

Meget venligt personale, som rigtigt gerne ville have, at vi som gæster havde det godt og fik en god oplevelse. Der blev gjort en indsats for, at vi fungerede som en gruppe og man følte sig på intet tidspunkt overladt til sig selv.

Indlogeringen var i en super fin lejlighed lige op ad 1. tee og tæt på både restaurant og træningsfaciliteter.

Maden i de tre dage var fremragende. En meget alsidig og varieret morgenbuffet, en lækker, frisk og væsentlig over gennemsnittet bane-sandwich samt en energibombe af en snack til frokost og så et virkelig lækkert aftensmåltid i restauranten.

Golfbanen:
Banen er svær (det gæder aller 3 sløjfer), men super flot og de fleste af de 27 huller er en fryd for øjet og har et internationalt snit over sig. Man bliver testet på længde, præcision, course management og ikke mindst på greens, som er kuperede og hurtigere end mange andre baner. På trods af banens sværhedsgrad, er det i sig selv bare en god oplevelse at spille en bane, som uden tvivl er en af Danmarks bedste.

Undervisningen:
De 3 pro'er som havde os i mellem hænderne var alle yderst kompetente, og var rigtig gode til at møde os på det niveau vi var på. Deres evne til at være en del af gruppen gjorde det lynhurtigt til et trygt og sjovt læringsmiljø. De var virkelig gode til at spotte forbedringsmuligheder og samtidig ikke "proppe" for meget nyt ind i hovedet på os, så man mister overblik og lysten til at blive ved med at forfølge de nye ændringer/forbedringer.
En særlig god ting var, at der på sidste dag var mulighed for at kunne få ekstra justeringer på noget af den nye læring man havde modtaget de tre dage, eller man efter eget valg kunne få tips og tricks til noget, som den enkelte har brug for i dette til tider frustrerende spil...

Håber på en gentagelse:-)

12. Mai 2025

Hej Søren

Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anmeldelse – vi er både glade og stolte over at læse, hvordan dit golfskoleophold levede op til (og måske endda overgik) dine forventninger.

Vores medarbejdere gør sig umage for at skabe en god og inkluderende atmosfære, så din bemærkning om, at du aldrig følte dig overladt til dig selv, rammer lige i hjertet. Det glæder os også, at både indlogering, beliggenhed og forplejning har bidraget positivt til helhedsoplevelsen.

Som du skriver, er banen udfordrende og ambitiøs – og vi er glade for, at du satte pris på både dens internationale snit, æstetik og de hurtige greens. Det er netop sådan en oplevelse, vi håber at kunne give vores gæster.

En særlig tak for dine positive ord om vores tre pro’er. De brænder for at gøre undervisningen både lærerig og sjov, og det vil glæde dem at høre, at deres tilgang med målrettet og balanceret feedback ramte plet hos dig.

Vi håber oprigtigt på en gentagelse – døren står altid åben, hvis du vil tilbage og finpudse spillet eller bare nyde endnu et ophold hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet og service helt i top. TAK!

Som arrangør for en gruppe på 32 mænd, er det en fornøjelse at bruge Lübker som lokation.
Alle udfordringer løses med et smil og kvaliteten af boliger, madoplevelsen og banerne er helt i top.
Personalet alle steder er hjælpsomme, hvilket gør oplevelsen perfekt.
Vi regner helt sikkert med at komme igen...... For 10 gang!

14. Juni 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at både kvalitet og service altid lever op til jeres forventninger – og ikke mindst, at I føler jer godt taget imod, hver gang I besøger os.

At være vært for jeres gruppe er en ære og fornøjelse, og vi sætter stor pris på jeres loyalitet gennem årene. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen tilbage til endnu en mindeværdig tur – for 10. gang!

På gensyn hos Lübker – og endnu en gang tusind tak!

Mange hilsner

Golfudfordringer

Min søster og jeg bookede at par dage hos jer for at hygge os med lidt golf og lidt mad 🏌️⛳️😎. Det blev et forrygende hyggeligt og rart ophold hos jer 👍.
Vi blev taget godt imod og atmosfæren hos jer er både rar og varm. Lejligheden fungerede perfekt og maden i restauranten var super …. det samme var betjeningen.
Naturen omkring golfbanerne er så flot …. banerne så velholdte men utrolig udfordrende 😉🤭
Alt i alt et par dejlige dage hos jer 🙏👍
Mie

11. Juni 2025

Hej Mie,

Det lyder som om, du og din søster fik præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster – afslapning, golf og god stemning i smukke omgivelser.

Tusind tak for de varme ord og den flotte anmeldelse! Det glæder os meget, at både maden, betjeningen og lejligheden levede op til jeres forventninger – og at I kunne mærke den gode atmosfære hos os.

Vi håber, I snart får lyst til et gensyn – der står altid et par nye golfudfordringer klar :)

Mange hilsner

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ALT for lidt værdi for pengene

Vi er to par der er på en årlig tur og efter 3 ture til andet sted, blev I destinationen for i år - og med den pris vi skulle betale var forventningerne høje. Det bliver dog kun til en enkelt stjerne, og den går primært til Jeres behandlere.

Golf:
Banen ER god - den er flot, og kræver at man har meget fokus på sit spil - det er jo hvad det er, og vores kvaliteter som golfspillere er ikke banens skyld ;-) og vejret er der heller ingen der er herre over. To ting der dog trækker i den negative retning - en spand med bolde på driving range koster 66kr - til den pris for et ophold burde det være inklusive, specielt når vi også lejede en buggy begge dage. Derudover var programmet alt for presset - der var ingen naturligt flow i spillet og vi ventede ved stort set hvert eneste slag, begge dage på den foranstående bold. De ventede ligeledes og sådan var det langt frem. Det gør bare oplevelsen mindre god, og helt sikkert noget der gør, man ikke har lyst til at komme igen - og det er synd, når banen er god.

Lejligheden:
Det var vores første besøg hos Jer, og jeg forsøgte at læse så meget som muligt inden, men ingen steder stod der man selv skulle have shampoo/balsam/sæbe med - de fleste hotellejligheder har også hårtørrer, men heller ikke det var angivet at skulle medbringes. Det er en lidt ærgerlig start på et ophold. At bruseren var svær at indstille og ikke producerede meget vand, er en mindre detalje. At I tager 5kr for en bøtte shampoo i receptionen, hvis den i øvrigt er åben - er også en mindre, men dog vigtig detalje. Det er jo et ligegyldigt beløb, og igen noget der bare burde være med, når du betaler en høj pris for et ophold. Sengene var egentlig ok, men er du afsted som par skal du berede dig på ikke at ligge sammen, for sengene glider fra hinanden så snart du nærmer dig midten. I øvrigt var det også knap så fedt at greenkeeperne startede græsslåning længe før kl 7 - det var ikke lige drømmen at skulle så tidligt op i hvert fald. Du kan ligeledes høre personalet gå ind og ud tidligt morgen og sen aften med skrald og andet.

Brasseriet:
Frokosten var fin - middagen var… speciel.. Alt for mange mennesker i den lille restaurant - du kunne ikke høre hvad du selv tænkte, ej heller høre hvad dem ved dit eget bord sagde. Tjeneren måtte smyge sig mellem bordene, så lidt plads var der, og de så også enormt stressede ud. Vi fik 3-retters menu, som bestod af en meget lille forret, en meget lille hovedret, og vel en fornuftig størrelse dessert - havde der ligget en McDonald’s i nærheden, var vi kørt derhen, for at blive mætte. Vi måtte i øvrigt også selv fordele mad og drikkevarer på bordet pga førnævnte mangel på plads til tjeneren. Morgenmaden var heller ikke noget prangende, og tjeneren gjorde pænt opmærksom på sig selv ved at hente mad i køkkenet, men med sine fingre flytte maden fra den tallerken hun kom ind med til buffeten - ikke just så hygiejnisk.

Spaen:
Heri lå nok den største skuffelse - det virker både for småt, alt for lidt ting man kan gøre, og når I samtidig lukker rigtig mange mennesker ind, gør det oplevelsen endnu værre - I gjorde nærmest mere ud af at fortælle hvad der var tilkøb, end at gøre en oplevelse ud af det der rent faktisk er med i pakken(som er meget lidt) - folk der sidder og laver Body Scrub inde i dampbadet, hvor der ikke skylles efter, er en smule klamt, hvis man uden at vide det kommer efter og så skal sidde i andres døde hudceller. Omklædningsrummet var alt for lille, man står nærmest oveni hinanden. Et bud er at der er plads til 3-5 ad gangen, men I lukkede det dobbelte ind, og når der så også kun er koldt vand i bruserne, er det bare en rigtig dårlig start på en oplevelse, der skulle være god.

Behandlinger:
Her ligger det største plus - gode behandlere, og en god oplevelse - MEN.. i et af rummene var vinduerne ikke af matteret glas, hvilket vil sige den kvindelige part af selskabet skulle stå til offentligt skue ned mod golfbanen uden tøj på - det er bare på ingen måder ok. I samme rum skulle pågældende ligge på plastik på briksen under en Body Scrub, som heller ikke var så behageligt.

Generelt:
Vi prøvede at betale flere gange om fredagen for drikkevarer og frokost fra dagen før, men fordi det var “overført”, var det ikke muligt at afregne, hverken i golf-receptionen eller ved spaen. Vi købte endda en cola ved spaen på vej hjem, men den var løbet på dato, ligesom resten i køleskabet i øvrigt var. Vi føler slet ikke der var værdi for pengene hos Jer, og det er vi kede af - ALT er tilkøb - lige fra shampoo, til slippers, til badesalt, til træningsbolde. Til den pris I tager, er det bare for meget, for noget der skulle være en rigtig god oplevelse.

29. Mai 2025

Hej Jonas

Tusind tak for din grundige anmeldelse og for at tage dig tid til både at dele oplevelsen her på Trustpilot og direkte via e-mail.

Vi er oprigtigt kede af, at jeres ophold ikke levede op til jeres forventninger. Din tilbagemelding er et værdifuldt bidrag til vores fortsatte udvikling og forbedring.

Det glæder os, at I fandt golfbanen flot og udfordrende. For at matche samme niveau på driving range har vi investeret i bl.a. Trackman, markedets bedste måtter, nye Titleist-bolde og muligheden for at slå fra græs. Og for at kunne dække de løbende omkostninger, må vi tage betaling for brugen af boldene. Vi forstår dog fuldt ud jeres synspunkt, og vi vil se på muligheden for at inkludere rangebolde som en del af et golfophold.

Vi er kede af, at flowet på banen ikke fungerede optimalt. Som resortbane har vi større afstande mellem hullerne, hvilket kan give længere spilletid. Vi har indført 10 minutters intervaller mellem starttider (modsat 7-8 minutter på mange andre baner) og har banemarshalls til at holde spillet flydende. Alligevel kan der opstå flaskehalse, og det er vi selvfølgelig ærgerlige over.

Skulle I have lyst til at besøge os igen, står vores golfmanager, Hans Knudsen, gerne til rådighed for en snak og for at sikre, at I får den bedst mulige oplevelse – med fokus på både flowet på banen og muligheden for gratis rangebolde.

Der er håndsæbe i vores boliger, men vi oplever, at mange gæster foretrækker at medbringe egne shampoo- og kropsplejeprodukter. Vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt, at man selv skal medbringe shampoo og hårtørrer. Denne information fremgår af vores digitale gæstebog, som sendes via SMS før ankomst.

Vi har valgt at prioritere fleksibilitet i sengeopstillingen, da mange efterspørger muligheden for separate senge. Vi forstår dog godt, at det kan være mindre ideelt som par, og vi vil tage jeres feedback med videre i vurdering af indretningen.

Vi erkender, at det ikke er optimalt at blive vækket af greenkeepernes arbejde tidligt om morgenen. Vi forsøger at passe arbejdet ind efter mindst mulig gene for vores gæster. Vi undskylder for, at det ikke er lykkedes i dette tilfælde.

Det er også yderst beklageligt, at jeres oplevelse i Brasseriet ikke blev optimal – særligt ift. pladsmangel og portionsstørrelser. Vi havde fuldt hus den pågældende aften, men har siden justeret bordopstillingen for at sikre mere luft mellem selskaberne.

Jeres feedback om portionsstørrelser er givet videre til køkkenet, og vi arbejder løbende på at sikre madens kvalitet og mængde. Endelig tager vi jeres bemærkninger om serveringshygiejne meget alvorligt og har fulgt op internt.

Vi sætter stor pris på jeres input omkring spaområdet – særligt omkring kapacitet og forholdene i omklædningsrummet. Vi har indført adgangsbegrænsninger netop for at undgå trængsel, men vi vil se nærmere på, hvordan denne styring kan forbedres.

Spaen rummer 9 forskellige faciliteter samt loungeområder fordelt over to etager, og vores spaværter har en vigtig opgave i at sikre både ro, flow og hygiejne. Bodyscrub kan benyttes bl.a. i dampbadet, hvor der er bruseslange til afskylning før og efter brug, og vi sørger naturligvis for løbende rengøring.

Det er skønt at høre, at I var tilfredse med behandlingerne. Ift. indretningen af behandlerrummene har vi matteret glas eller plisségardiner, som kan justeres efter behov. Disse er som udgangspunkt placeret, så der kan ses ud, men ikke ind – og der er ikke indkig fra omgivelserne.

Vi anvender engangs-plastunderlag ved olieholdige behandlinger som bodyscrub for at beskytte briksen og sikre en høj hygiejnestandard.

Det er ærgerligt, at jeres samlede ophold ikke har givet jer den følelse af værdi og kvalitet, som vi tilstræber. Skulle I på et tidspunkt få lyst til at besøge os igen, vil vi meget gerne bidrage til at sammensætte et ophold, der i langt højere grad matcher jeres forventninger og behov.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk flott hytte, golfbaner og service

Fantastisk flott hytte og service overalt i reporter, personalet i Pro shop og green keepere var særdeles påpasselige og servicemindet. Golfbaner var av ypperste klasse og fortjener de premiene de har fått.
Vi kommer tilbake 🇩🇰

30. Mai 2025

Kjære Frank Terje

Tusen, tusen takk for den nydelige anmeldelsen! Det gleder oss stort å høre at dere hadde en fantastisk opplevelse – hele teamet blir oppriktig glade for å lese så fine ord.

At dere koste dere i ferieboligen, nøt golfbanene og fikk god service fra våre dyktige ansatte, betyr utrolig mye for oss. Vi legger hjertet i det vi gjør, så det er fantastisk å høre at det blir satt pris på.

Og så hyggelig å høre at dere allerede planlegger å komme tilbake – vi gleder oss til å ønske dere hjertelig velkommen igjen :)

Beste hilsener
Lübker Golf & Spa Resort // Mette

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr