Koffiediscounter Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kort na de wettelijke garantietermijn vertoont de Nemox bonenmaler een paar ernstige gebreken die waarschijnlijk al bij aankoop sluimerden. Reactie van create2fit: product valt onder klein huishoudeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KIJK UIT VOOR DE PRAKTIJKEN VAN DEZE WEBWINKEL voor dat u hier iets besteld. Uit de algemene voorwaarde blijkt dat zodra een doos geopend zou zijn er bij retourneren MAXIMAAL 90% WORD TERUGBETAALD i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gemakkelijk producten te vinden. Snelle goede service. Houden kwaliteit en prijs in hoog vandel. Grote pre voor mij is gratis verzending waardoor je geen extra kosten maakt en de drempel voor kope... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De vraag aan mij was : wil je een espressomachine voor mij kopen? Ik heb "espressomachine" ingetikt bij Google en deze kwam uit bij Koffediscounter, mij ook goed bekend . Machines vergeleken en e... Mehr ansehen

1. Kaffeegeschäft
  2. Kaffeemaschinenlieferant
  3. Kaffeerösterei
  4. Coffeeshop
  5. Kaffeegroßhändler
  6. Fachhandel für Küchenbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie. Espressomachines & koffie van o.a. Saeco, Jura, DeLonghi, Nespresso, Bosch, Siemens, Illy, Arabicaffe en Bazzara. Bestel nu!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en perfecte service.

Overzichtelijke site met duidelijke videovoorbeelden. Via koffiediscounter hebben wij ons heel goed kunnen oriënteren op espressomachines. De keuze is uiteindelijk gevallen op de Saeco Moltio HD8766/01 volautomaat espressomachine.
De machine werd de volgende werkdag bezorgd en wij zijn er heel erg tevreden mee.

23. Mai 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Informatieve website en snelle levering van goede producten

De website geeft veel informatie. We hebben verschillende filmpjes bekeken om een goede keuze te kunnen maken tussen alle verschillende koffiemachines. Hierin werd elke keer heel goed uitgelegd wat de mogelijkheden (en beperkingen) waren, Uiteindelijk keuze gemaakt en 2 dagen laten machine al in huis. Heel blij met de service en uiteraard ook met de mooie koffiemachine die we nu hebben.

Super

Senseo besteld en de volgende dag in huis en een fijne betaal gemak. Zeker een aanrader om hier nog meer producten te bestellen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Easy like a sunday Morning!

Sinds 1 dag in huis dus geen uitgebreide review maar een eerste indruk. En die eerste indruk is uitstekend! Heb lang getwijfeld of ik een automaat zou aanschaffen. Gebruik al jaren een Quick Mill 820 waar je alles zelf mag doen en was bang dat niets aan dit apparaat kon tippen maar deze Magnifica werkt echt perfect. Super eenvoudige bediening, mooie vormgeving en zeer compact en stil. Er staat veel informatie op de website bij koffiediscounter en uiteraard is de video erg handig. Je krijg als trek als je er naar kijkt :-) Bestellen was eenvoudig en de levering was al de volgende dag. Perfect!

De eerste resultaten van een dagje espresso en cappuccino slurpen is, na het aanschaffen van fantastische bonen (lavazza oro) en de juiste instelling van de maalgraad, zeer goed!!! Mooie crema, volle smaak en goed temperatuur in ECO mode, ook niet onbelangrijk tegenwoordig! Smaak is goed in te stellen met een draaiknop welke je meer of minder bonen laat gebruiken per kopje. Kortom, ik ben er erg blij van geworden, hoef nu alleen nog maar op een knopje te drukken i.p.v. 3 min per espressotje met m'n quickmill. Leuk op verjaardagen :-)
Perfect apparaat en kundige en snelle webwinkel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Koffiediscounter: dat is altijd zuivere koffie!

Het was geen goedkope grap, onze eerste Philips Saeco Intelia Evo HD8751-95, die we bestelden bij Koffiediscounter. En daar hoorde natuurlijk uitstekende koffiebonen bij, dus we gingen voor Illy. Een perfecte combinatie, bleek al gauw. De koffiemachine werkt als een zonnetje, met heel veel koffievarianten, en de smaak is geweldig. Zo geweldig dat we andere koffie eigenlijk niet meer zo lekker vinden. En onze vrienden komen tegenwoordig steeds vaker 'op de koffie'...

De levertijd bij Koffiediscounter was kort en exact volgens afspraak. We zijn zo tevreden over de service van Koffiediscounter dat we nu een 2e apparaat hebben besteld voor op ons nieuwe kantoor. Daar gaan we vast ook vrienden mee maken en, wie weet, ook nieuwe opdrachtgevers. En Koffiediscounter bevelen we nu overal aan.

21. Mai 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wil je superservice voor een perfecte prijs?

Als je super service wilt krijgen en een espresso apparaat tegen een perfecte prijs? Koop dan het door jou uitgekozen apparaat via Koffiediscounter.nl!
Wij hebben op vrijdag het door ons gewenste apparaat besteld en het werd binnen binnen 24 uur bij ons thuis afgeleverd. Super dus! En nergens anders hebben we het apparaat goedkoper gezien!

18. Mai 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor zo'n snelle service kun je zelfs in een gewone winkel niet terecht.

We hadden het koffie apparaat van onze dochter naar de malle biesjes geholpen. Hoe dat kon, begrepen wij ook niet, want zo'n ding doet het altijd. Wat te doen? Geen auto bij de hand, de regen komt met bakken uit de lucht. De fiets is dus ook geen optie om naar de winkel in de stad te gaan. Een heldere tip. Probeer het eens op, ja, ja.. Internet.
Wat zien ik!!! Tom Coronel...... binnen een dag een nieuw apparaat in huis, zonder verzendkosten. Je gelooft het niet, maar je moet toch wat, voor de engel der wrake , onze dochter, over 3 dagen thuis komt. En het is gelukt!!! We zijn nog verbaasd dat er nu werkelijk iemand doet wat hij beloofd heeft. Die Tom Coronel houden we er in. We zetten hem op onze voorkeurs lijst. Doe er je voordeel mee.
groetjes , je vriendin

17. Mai 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prima..

Ik dacht en ik ervaarde vooraf dat koffiediscounter een goed lopende zaak was. Maar helaas, bij verzending, levering gingen er allerlei dingetjes mis. Ik heb ook helaas geen volledige informatie gekregen, voordat ik bestelde, toen ik meer dan 30 min met koffiediscounter aan de telefoon zat wat ook nog eens veel geld kost. Nu moest ik achteraf weer 11 min bellen voor mijn 8 vragen. Het apparaat is gelukkig wel naar zin maar ik weet nog niet zeker of ik koffiediscounter zal aanraden bij vrienden/familie omdat ik de prijs/kwaliteit verhouding van koffiediscounter van het verschaffen van informatie, verzending en levering erg matig vind.

17. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr