Kort na de wettelijke garantietermijn vertoont de Nemox bonenmaler een paar ernstige gebreken die waarschijnlijk al bij aankoop sluimerden. Reactie van create2fit: product valt onder klein huishoudeli... Mehr ansehen
KIJK UIT VOOR DE PRAKTIJKEN VAN DEZE WEBWINKEL voor dat u hier iets besteld. Uit de algemene voorwaarde blijkt dat zodra een doos geopend zou zijn er bij retourneren MAXIMAAL 90% WORD TERUGBETAALD i... Mehr ansehen
Gemakkelijk producten te vinden. Snelle goede service. Houden kwaliteit en prijs in hoog vandel. Grote pre voor mij is gratis verzending waardoor je geen extra kosten maakt en de drempel voor kope... Mehr ansehen
De vraag aan mij was : wil je een espressomachine voor mij kopen? Ik heb "espressomachine" ingetikt bij Google en deze kwam uit bij Koffediscounter, mij ook goed bekend . Machines vergeleken en e... Mehr ansehen
- Kaffeegeschäft
- Kaffeemaschinenlieferant
- Kaffeerösterei
- Coffeeshop
- Kaffeegroßhändler
- Fachhandel für Küchenbedarf
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie. Espressomachines & koffie van o.a. Saeco, Jura, DeLonghi, Nespresso, Bosch, Siemens, Illy, Arabicaffe en Bazzara. Bestel nu!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel en makkelijk bestellen op rekening
De tweede keer een bestelling geplaatst met veel gemak en snelle levering. Gewoon met factuur achteraf. Prima, volgens verwachting.
AANRADER!!!!!!!!
Goede site,overzichtelijk en duidelijk.Erg professioneel.Personeel klantvriendelijk en behulpzaam om je probleem op te lossen.Een aanrader.
Snelle levering, en goede aftersales
Alles goed geregeld, van te voren product gereserveerd, en ondanks dat het verkeerde type geleverd is direct een omruilactie gepland. Dit onderscheid koffiediscounter tov andere webwinkels. Als alles goed gaat is er uiteraard niets aan de hand. Maar als iets mis is dan zul je ook goed voor je klanten moeten handelen. Sjapoo koffiediscounter
Snelle levering en duidelijke voorwaarden.
Er wordt snel geleverd en de communicatie / mailwisseling is duidelijk. Betalingsmogelijkheden zijn divers.
Prima geregeld
Heb een Delonghi Esam 4500 besteld bij Koffiediscounter.nl. De machine is keurig binnen een werkdag afgeleverd. Volgens afspraak dus.
Gebruiksvriendelijke site en snelle levering.
Na enige tijd zoeken naar een nieuwe koffiemachine op koffiediscounter gekomen. Alle apparaten worden goed uitgelegd. De site spreekt voor zich. Het bestellen gaat makkelijk en snel en de volgende dag heb je de machine in huis. Wij bestellen hier zeker weer!
Gewoon goed
Alles lekker duidelijk. Geen problemen gehad bij hetgeen ik heb besteld. Weet uit ervaring dat de aftersales ook goed zit. Toppertje
goede service met een duidelijke en uitgebreide website.
Je kunt alles op deze site vinden. Alles is uitgebreid beschreven met veel tips en tricks en video's.
Ook na de bestelling wordt je continu op de hoogte gehouden.
prima service snelle levering, een aanrader
Beste mensen al jullie op zoek zijn naar een leuke site om koffie cups etc. te bestellen
is de koffiediscounter een waar genoegen.
Leuk geprijst en ruime keus. Dus doen
Snelle levering en een goede communicatie.
Wij hebben op zaterdag bij koffiediscounter een koffieapparaat gekocht en kregen hem dinsdagochtend binnen. Een lekkere snelle levering en diverse mails gehad over de betaling die gelukt was, klaar zetten, het opsturen en het leveren. Kan niet anders zeggen dat het perfect geregeld was,kunnen veel internetbedrijven nog wat van leren. Ga zo door :)
Goede site met een super service besteld tegen achten 'avonds het product was de volgende dag binnen zoals beloofd!
Beste,
Wil je een product online bestellen dan zou ik je zeker deze site aanbevelen.
Ze doen wat ze beloven en leveren je het product de volgende dag als je het voor acht uur s avonds besteld. Ik was zeer blij met de gang van zaken en alles wordt je netjes bevestigd. Dus kopen via deze site.
Groetjes
Een goede site, vlotte service en men doet wat men beloofd, kortom perfect.
Heb na lang zoeken dan toch de knoop doorgehakt,na 35 jaar filter koffie heb ik een melitta caffeo gourmet volautomaat gekocht bij koffie discounter.De website is duidelijk en helder en maakt het makkelijk om een keus te maken.hierbij helpt de video uitleg ook heel goed.Ik heb het apparaat vrijdagmiddag besteld en de zaterdag daarop heb ik hem ontvangen.kortom super ! Men doet wat men beloofd.Ik zou de koffiediscounter zonder meer aanraden en het mooiste is dat de prijsen tot de laagste van nederland behoren.
Heerlijke koffie razendsnel in huis
Koffiediscounter doet wat het moet doen... goede koffie leveren tegen een acceptabele prijs en vaak al de volgende dag in huis.
Prima service en uitgebreid assortiment
Betrouwbaar adres voor uw aankopen! Prima informatie over de voortgang van je bestelling en nette financiële afhandeling.
Als de aftersale en service net zo goed zijn dan is dit uw topadres voor uw aankopen!
Snelle bestelling,snelle levering
Duidelijke website goede uitleg over het gekozen product
Vaker besteld altijd goed!
Ik had voorheen al eerder een koffieapparaat gekocht voor thuis, nu een Nespresso voor op kantoor. Snel geleverd, scherpe prijs.... wat wil je nog meer..?
Prijs is niet duidelijk vooraf; stipte levering; feedback over verloop van de levering is wat minder...
Verzendingskost is niet inbegrepen in de op de website vermelde prijs, evenals de meerprijs om af te rekenen met iDEAL/Bankcontact/VISA/... Na betaling even geen feedback meer tot de dag van de verzending, dat is wel gissen naar de stand van de levering. Al bij al een prima aankoop, dankzij de informatieve website. Met een aantal bijkomende mailtjes over het verloop van de transactie en een transparante info over de kost van levering en betaling zou de evaluatie 5 sterren zijn geweest.
Prima winkel met uitstekende kwaliteit en service.
Prima website, duidelijk bestelproces, ze houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling maar dat is eigenlijk niet eens nodig want de levering haalt bijna de update in, zo snel. Echt prima.
goede service en dichtbij!
Ik heb een mooie nesptesso machine gekocht bij de koffiediscounter. Het mooie is dat je er 50 euro capsules bij mag uitzoeken. Het apparaat was er een dag later met 16 proefcapsules dus helemaal top!!
Erg goed
Goede site, top kwaliteit. kun je rustig een bestelling plaatsen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.