🌿 Bij AOKI Matcha draait alles om ritueel, rust en kwaliteit. Wij geloven dat echt welzijn begint met kleine momenten die je bewust beleeft. Onze premium matcha’s, superfruitpoeders en pure marine collageen zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw dag te vullen met natuurlijke energie, focus en innerlijke balans. Elk product is het resultaat van zuivere ingrediënten, duurzame herkomst en oog voor detail. Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige poeders met een rijke kleur, verfijnde smaak en perfecte oplosbaarheid, zodat jij niet alleen kwaliteit proeft, maar het ook voelt. Of je nu de wereld van matcha pas ontdekt of al een vaste liefhebber bent, AOKI maakt van elke bereiding een rustgevend moment van pure verfijning. Onze missie is om mensen te inspireren tot een bewuster en esthetisch leven waarin gezondheid en schoonheid hand in hand gaan, gedragen door eenvoud, design en puurheid. Met AOKI kies je niet zomaar voor een drankje, maar voor een ervaring die lichaam en geest in harmonie brengt. Klanten waarderen ons om de premium kwaliteit matcha, natuurlijke superfoods en collageen voor dagelijks welzijn, snelle levering (vóór 17:00 besteld = morgen in huis), gratis verzending vanaf €50 in Nederland en €75 in België, en de unieke ervaring van rust en energie in elk kopje. AOKI Matcha – gemaakt door natuur, verfijnd door ritueel. Bezoek www.aokimatcha.nl of mail naar info@aokimatcha.nl . Levering in Nederland, België en de EU.
Regenwulpstraat 10, 5912 TS, Venlo, Niederlande
- 0623009887
- info@aokimatcha.nl
- aokimatcha.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Top matcha!
#1 kwaliteit matcha
Voor mij is Aoki matcha de lekkerste matcha. Het is kwalitatief goed en de smaak is heerlijk. Voor mij mijn #1 matcha!!
Hele sterke en lekkere umami smaak
Hele sterke en lekkere umami smaak! Bij deze matcha hoef ik er niet veel in te gooien, bij andere matcha merken moet ik 2x zoveel erin gooien wil ik maar iets proeven.
Zeer tevreden!!
Afgelopen week mijn matcha binnen gekregen. Snel geleverd en goed van smaak! Zeker voor herhaling vatbaar en de whisk set leuk om cadeau te doen. Zeer tevreden en zeker een kant er bij! :))
Matcha
Ik heb veel verschillende geproeft, maar je proeft bij aoki echt de kwaliteit! Lekkerste matcha en goeie communicatie!
Heerlijk zachte en romige matcha met…
Heerlijk zachte en romige matcha met een frisse smaak. Mengt perfect en is elke keer weer een klein genietmomentje. Aanrader!