Koffiediscounter Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kort na de wettelijke garantietermijn vertoont de Nemox bonenmaler een paar ernstige gebreken die waarschijnlijk al bij aankoop sluimerden. Reactie van create2fit: product valt onder klein huishoudeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KIJK UIT VOOR DE PRAKTIJKEN VAN DEZE WEBWINKEL voor dat u hier iets besteld. Uit de algemene voorwaarde blijkt dat zodra een doos geopend zou zijn er bij retourneren MAXIMAAL 90% WORD TERUGBETAALD i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gemakkelijk producten te vinden. Snelle goede service. Houden kwaliteit en prijs in hoog vandel. Grote pre voor mij is gratis verzending waardoor je geen extra kosten maakt en de drempel voor kope... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De vraag aan mij was : wil je een espressomachine voor mij kopen? Ik heb "espressomachine" ingetikt bij Google en deze kwam uit bij Koffediscounter, mij ook goed bekend . Machines vergeleken en e... Mehr ansehen

1. Kaffeegeschäft
  2. Kaffeemaschinenlieferant
  3. Kaffeerösterei
  4. Coffeeshop
  5. Kaffeegroßhändler
  6. Fachhandel für Küchenbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie. Espressomachines & koffie van o.a. Saeco, Jura, DeLonghi, Nespresso, Bosch, Siemens, Illy, Arabicaffe en Bazzara. Bestel nu!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super service!

Het bestellen van producten is heel erg gemakkelijk. Vervolgens krijg je via de e-mail berichten over de aflevering van je bestelling, je factuur, etc.. De website is ook heel duidelijk als bepaalde zaken wilt opzoekenKortom een kind kan de was doen. Ik zeg, vooral zo doorgaan!

16. Mai 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke site, en snelle levering.

Door een ander bij koffiediscounter.nl terecht gekomen, op de site rondgekeken en de filmpjes van de online verkoper bekeken. Hierdoor uitgekomen op de Saeco Moltio. Deze om 19:00 uur besteld en hij werd de volgende dag al geleverd, Koffiediscounter.nl maakt waar wat ze beloven mbt leveren. Super.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

al vele malen met tevredenheid besteld.

Heb hier al een paar keer besteld en tot nu altijd zeer tevreden. tijdens 1 bestelling, volgens mij al meer dan een jaar geleden was mijn bestellling niet helemaal compleet, na 1 telefoontje is dat toen direct heel erg netjes nagestuurd..

Eenvoudiger winkelen kan niet

Omdat helaas ons oude espressoappartaat het begeven had moesten we op zoek naar een nieuw apparaat.
Koffiediscounter heeft een ruim aanbod, meerdere merken, prima prijs en een hele duidelijke website. Daarnaast wordt met demonstratie fimpjes het gebruik van het apparaat al grotendeels uitgelegd zodat je thuis het apparaat kunt aansluiten en meteen kan gebruiken. Hoe prettig is dat.
Al met al een prima bedrijf

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een mooie machine.

Hallo heb de HD8767 koffie machine bijna een dag in huis. Ben nog bezig met de instellingen voor een super bakkie. Maar echt een mooie koffie machine. Had hier veel eerder aan moeten beginnen, echt lekkere koffie. En genoeg keuzes in bonen.

prettig geregeld

Heb me eerst via de site geïnformeerd over wat er zoal te koop is. Aan de hand van de demo filmpjes kreeg ik daar een goed beeld van. Heb daarna snel een keuze kunnen maken en bestelling geplaatst. En inderdaad volgende dag had ik mijn aankoop in huis. De vol automatische koffiemachine bevalt tot nu toe prima!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Product en levering keurig in orde!

Voor ons kleine kantoortje (van 6 man) waren we op zoek naar een volautomatische espressomachine (dus met bonenmaler) en al snel kwam de de koffiediscounter naar voren met de Philips Saeco XSmall (HD8743). De uitgebreide video (die trouwens op ieder product te vinden is) is perfect voor het krijgen van 'feeling' met het product en dit zie je gewoon bij geen enkele andere webshop. Omdat wij ook hele goede ervaringen hebben met Plasmadiscounter wisten we dat ook op Koffiediscounter weinig mis kon gaan. De bestelling was binnen een minuut geregeld en we ontvingen netjes updates van het gehele bestelproces via de mail (factuur, verzending, koerier enz) en de volgende dag werd het pakket keurig afgeleverd.

Tot op heden geen enkele klacht over het product. We genieten nu van een heerlijk kopje espresso op kantoor dus er is geen excuus meer om langzaam te werken en gebrek aan koffie daar de schuld van de geven!

Volgende keer bestellen we zeker weer op koffiediscounter!

betrouwbaar en snelle levering

Vandaag besteld, morgen bezorgd klopt helemaal. De Philips Saeco was goed verpakt en is zonder beschadigingen geleverd. Waar ik ook blij mee was dat er producten bij geleverd werden voor onderhoud. Kortom een bedrijf die zijn beloftes nakomt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en prima informatie

Ik ben erg tevreden over de snelle levering van het gekozen product.
Daarbij is per mail precies aangegeven wanneer en hoe ik de zending zou ontvangen. Uitleg en facturatie duidelijk en handig via de mail ontvangen

Geweldige Koffie Machine

Wij hebben op 10-05-2014 een Delonghi Ecam 26455 yeb Prima Donna koffie machine besteld. Deze is op12-05-2014 in perfecte staat afgeleverd. We zijn heel tevreden over deze machine, hij zet perfecte koffie, ( wat een lekker bakkie,) Cappucino en Latte Macchiato. Zijn ook zeer tevreden over de UITSTEKENDE SERVICE en levering van Koffie Discounter.

Anneke en Ben uit Delft

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle verzending.

Beste Tom,
Op zoek naar een goede koffiemachine kwam ik bij jou terecht. Leuke toko heb je. Veel keuze en informatieve en gezellige instructie video's. In combinatie met de scherpe prijzen was de keuze snel gemaakt. Ik kreeg net bericht van het thuisfront dat de de koffiemachine nu al is bezorgd. Dus als ik straks thuiskom na een lange treinreis wacht er een heerlijke capuchino op mij.
Bedenkt voor de snelle service. Zat jij soms zelf achter het stuur van het PostNL-busje?!
Doe de groeten aan Tim.

Vriendelijke groeten,

Pieter Hooijboer
Emmen

PS. Wanneer gaan we een keer racen?

Mijn droom

De geur van een versgezette kop koffie, ‘ smorgens als je pas wakker bent, doet je dadelijk goed. Je wordt enthousiast om aan de dag te beginnen.
Ik kan er van genieten, en sinds kort zelfs nog meer dan vroeger..

Je hebt natuurlijk verschillende soorten koffie, verschillende mogelijkheden om het te maken.
Enkele jaren geleden kwam ik bij vrienden thuis en werd me een koffietje aangeboden.
Het was een superlekkere kop koffie.
Je kan dat zo eens hebben, dat iets je uitzonderlijk smaakt.
Ik vroeg welke koffie werd gebruikt, maar ze vertelden me dat ze pas een nieuw De Longhi – toestel hadden gekocht.
Dat moest ik meteen zien , en ja, we dronken nog een expresso, nog een koffietje.
Waaw, ik was verkocht, ooit zou ik zo een toestel hebben.
Vorige week kwam mijn droom uit. Een blinkend toestel staat op mijn aanrecht.
Juist maar een druk op de knop en de bonen worden gemalen, en het resultaat is een lekker geurende ,smakelijke koffie.
Daar nog bij vertellen dat ik koffiebonen van de Oxfam wereldwinkel had gekocht, kwestie ook mee te werken aan rechtvaardige handel, Fair Trade.

Op enkele dagen tijd vinden mijn buren wel de weg naar thuis, want ‘ daar hebben ze goede koffie ‘.
En dat ligt niet alleen aan de koffiebonen maar ook aan dat blinkend nieuwe , gemakkelijk te bedienen, apparaat.
De geur van een koffie kan wonderen doen.
Ook een kopje?
Van harte welkom!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr