No boardingpass, no online check-in.... terrible, unprofessional and an ABSOLUTE DISASTER! Jeg har brugt Kiwi to gange, og begge gange har det været meget uprofessionelt. Lige nu er der 12 timer ti... Mehr ansehen
KIWI
I had excellent experience here at Kiwi .com.Barbara is quite helpful .She hepls me a lot for correcting my mistake.The price is very affordable aswell.Surely i recomend this to family & friends.
Synes, det er ærgerligt, at I med jeres containere til opsamling af tøj har valgt at støtte Amdi Pedersens pension i luksus på den mexikanske vestkyst, samt at ansatte, fattige afrikanske arbejdere o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Servicen er ok, helhedsindtrykket af vores lokale butik er lidt under middel, og der ser nogenlunde pænt ud, dog er der mange huller og mangler en del varer samt at blive trimmet. Alt i alt en midde... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
I forbindelse med lukningen af KIWI i Danmark vil en række af butikkerne blive konverteret til enten MENY eller SPAR. Vi henviser til http://www.dagrofa.dk/ for yderligere informationer.
Dänemark
- www.kiwi.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Meeeh
Den Kiwi jeg ofte besøger da jeg bor lige ved siden af, har både gode og dårlige ting :/
Synes forretningens indretning er virkelig rodet og uoverskuelig, udover det: når der skal fyldes varer bliver der slet ikke taget hensyn til kunder. De smider vognen/palle løfteren midt i det hele så man skal gå uden om (har selv arbejdet inden for branchen og ved hvor hårdt det kan være, men c'mon lige midt i det hele?)
Medarbejderene snakker med hinanden om interne ting i mens der bliver betjent kunder og de er slet ikke mentalt til stede til at betjene, mange gange er de slet ikke imødekommende, de virker som om de bare gerne vil hjem. Det sender ikke særlige fede signaler til mig, men fair nok. Mange gange er de slet ikke til stede ved kassen og man skal stå at kigge i nogle minutter, for mig er det ikke okay.
Var ude for de endda ikke kunne åbne en ekstra kasse fordi den var optalt, på dette tidspunkt stod der 8+ i kø og der var et par timer til de lukkede. Det synes jeg bare er for ringe kundeservice.

Kiwi Frihedens butiks center
Kasserne er ekstrem dårligt placeret og BETJENT, det sker ofte at der er mange kunder (godt for Kiwi) men meget irriterende for kunderne, for hvis man som kunde IKKE råber om at få en kasse åbnet, så sker der ikke noget som helst, trods der er medarbejdere i nærheden og kan se der er MANGE ventende kunder. Det bevirker jo at jeg og andre ikke gider at vente, MEN går i FØTEX, undertegnede har gjort opmærksom på det nogle gange (også bekendte ) men lige meget hjælper det. Jeg kan kun sige Kiwi man mister KUNDER på denne bekostning

Super tilfreds
Over 50 % af mine køb er i Kiwi, dog mest fordi det er den butik der er tættest på. Alligevel en dejlig butik med godt udvalg.

Ballerup butik
Butikken er generelt ryddet, grøntafdelingen er den bedste i skarp konkurrence med Lidll i Ballerup!
Kiwi korten var relativt nemt at oprette og der har ikke været nogle problemer siden oprettelse og start i Ballerup.

Antwort von KIWI
hold da op et ringe oprettelses system der er til kiwikort.
Har lige bruge 30 min på kiwis app og deres hjemmeside.
Appen loader ikke når man vil oprette.
Hjemmesiden kaver error 503 og man skal starte helt forfra...
DET ER SGU FOR DÅRLIGT KIWI STRAM OP.
jeres ellers glimrende butik fortjener et system som fungere til jeres kiwikort.
Fremfor det dårlige bræk som er der nu...

Dårlig styring af kiwi forretning på Lupinvej 2 i silkeborg
1. Dårlig styring af varesortiment der fører til spild og nedsat salg.
Der er nogen varer som aldrig er der og så er der gamle varer som bliver ved med at stå på hylderne selvom de ikke sælger. De ender med at smide varerne ud og købe nye af de samme varer som stadig ikke sælger.
Dette kan også være grundet dårlige handelsaftaler og måske ikke selve butikkens fejl.
2. Dårlig indretning af forretningen.
Flaske automaten står så langt væk fra kassen at ekspedienten ikke kan høre når den står stille så kunden skal gå ind og sige det ved kassen.
Ingen andre butikker i silkeborg sætter deres flaskeautomat længere væk end de kan høre dem og knappen der skal alarmere personalet om stop er blevet pillet ned. < super dårlig service
3. Dankort scanneren bliver ikke skiftet selvom man har mindet personalet om at det er ekstremt dårlig kundeservice at folk ikke kan betale med kreditkort fordi scanneren er nede eller manageren bare ikke gider ringe efter folk til at reparere det.
Afslutning: Kan godt være jeres butik ligger op af en ghetto, men det betyder ikke at man kan køre forretningen i jorden med uansvarlig drivelse.
Hilsen ekskunde som handler i alle andre butikker end kiwi, selvom kiwi er den nærmeste butik.

Antwort von KIWI
Umuligt at trække vejret!!
Jeg var i går i Kiwi på Bøsbrovej, Randers.
Lige når man kommer ind af døren står der et stort parti blomster, som selvfølgelig dufter, men man fornemmer hurtigt, det ikke er her "duften" kommer fra.
Parfume-"duften" er så gennemtrængende gennem hele butikken, at man knap kan trække vejret og øjnene løber i vand.
Nævner det ved kassen, hvor den søde pige siger, hun er forkølet og ikke kan lugte noget, samtidig fortæller hun dog, at der er kommet duft i sprintler anlægget, fordi folk har nævnt, at der var en dårlig lugt i butikken. Hvad??? Var det ikke en ide at finde ud af, hvor den dårlige lugt kommer fra, fremfor at forsøge at skjule den med overdreven parfume-duft?? Og i øvrigt... kan det vist ikke undgås at væsken lægger sig på de friske grønsager, eller...??
Jeg tvivler meget på, at jeg kommer tilbage forløblig!!!! Men vil da klart gerne vide, hvad det er, de forsøger at skjule.

Kiwi Århusvej Randers
Pæn butik, super service fra ansatte og ligeledes altid glade kassemedarbejder. Forsæt det gode arbejde :-) tidligere udtagelse.
Bliver nød til at ændre min mening. dette skyldes ikke jeres butik som er blevet lukket. men jeres håndtering af personalet som er blevet afskedet. Mødte en tidligere ansat hos jeres butik på århusvej som sagde at de hverken har fået nyt job eller hjælp til at komme i en ny kiwi eller Meny som der blev udtalt i pressen af jeres direktør. Synes det er en skam i bruger personalet som et mediestunt for at virke som en super kæde!!

Dårlig butik at handle i Kiwi Kridthøj torv Århus
Jeg oplever gang på gang at der er udsolgte varer på hylderne i Kiwi Kridthøj og de er bestemt ikke gode til at få bestilt hjem i god tid. Synes også de ungarbejderne er alt for uerfarne til at kunne svare på noget som helst det er absolut ikke i orden. Jeg oplever gang på gang at jeres medarbejder ikke tager godt i mod mig og min kæreste. Har da nogle gange oplevet at chefen råber af medarbejderne at vi kan høre dem fra flaskeautomatten, synes personligt at det ikke er i orden at man høre chefen råbe af sine medarbejder. jeg håber i vil gør noget ved det her, for jeg kommer aldrig til at handle i kiwi igen!! jeg vil ikke anbefale mine venner og bekendte at handle i kiwi kridthøj.

FOR GAMMELT FRUGT OG GRØNT
Jeg har efterhånden prøvet mange gange at komme ned i Kiwi i Lunderskov, og jeg finder gang på gang frugt og grønt der er mug på og det ikke specielt lækkert og appetitligt.
Desværre har jeg også været i den situation at komme hjem med noget der var muggent, bare træls at betale for noget der skal smides ud igen..
Jeg handler meget frugt og grønt, men ikke hos Kiwi mere fordi jeg simpelthen synes det er for klamt..

dårlig forretning
Jeg oplever gang på gang at der er udsolgte varer på hylderne i Kiwi Ullerslev og de er bestemt ikke gode til at få bestilt hjem i god tid. Synes også de ungarbejdere er alt for uerfarne til at kunne svare på noget som helst det er absolut ikke i orden. Det kunne være at det var en god ide at sende dem på uddannelse så de kunne lære lidt om at begå sig i en butik så de i det mindste kunne svare bare på noget af det og snakke sammen med deres chef. Synes at der snart bør gøres noget for det er generelt mange steder jeg hører at det ikke går så godt.

Gang På Gang - Fejl Efter Fejl - Kiwi Randers
Det skere sjovt nok "Hver" gang jeg er i Kiwi at jeg altid oplever enten en Fejl på ens Kvieterring, Finder gamle madvare, Flaskeautomaten æder dine flasker uden du får pant, Mange af tingene er der ikke priser på.
Tit når jag handler i Kiwi går jeg efter de gode tilbud.. men HVER gang jeg kommer til kassen og betaler (Jeg beder normalt aldrig om kvikterringen da jeg stoler på butikskæderne) men jeg beder ALTID om den hos Kiwi, fordi finder jeg tilbud i butikken tjekker jeg altid.. og ganske rigtigt er der altid mindst 1-2 af de ting jeg skulle have haft rabat på der er blevet slået ind til fuld pris.
Og så var der da lige dengang hvor jeg var over og se der var tilbud på Remoulade... godt nok var det et tilbud.. men forståeligt nok forstår jeg også hvorfor det var SÅ billigt når sidste salgs dato var på 2 måneder.. erko stod der ca 90-120 flasker Remoulade der var 2 måneder for gammelt. Jeg hendvender mig selvfølgelig med det samme til en ansat og forklare siturationen... men på en måde lyder de ansate der lidt som om de er ligeglade eller bare ikke høre efter.. ham jeg sagde det til lød ihvertfald "Ehm.... yerh.. det skal jeg nok lige tjek op på".. Han gjord bare intet ved det.. for dagen efter kom jeg tilbage til Kiwi og der stod det der stadig på samme hylde.
Har tit fundet alle mulige andre gamle madvare.
Den klassiske hvor Flaske automaten æder ens flasker og så skere der fejl og den restarter det hele og man får ikke sin pant.. FEDT! NOT
Og så den der med der ligger ting rundt omkring hvor der ikke er priser på. i burte få en "Selv-scanner" hvor folk kan tjekke prisen ligsom de har i Føtex eller andre steder!.
________
Det allermest vigtigste Kiwi børe forbeder er at deres ansatte børe smile mere og tag hensyn.. de fleste i Randers går bare mere som (Sorry to say it) Zombier der bare går rundt.. og ved kassen hverken siger Hej eller spørger om man har Kiwikort.
Tit skal man også sige man gerne vil have kivterringen med.
Det for alvor en Om'er!!

Antwort von KIWI
Kursus i rengøring! -i gør rent i beskidt vand.
I Kiwi butikken i Hadsund, er jeg bare en hel del forarget over måden de gør rent på. Som uddannet rengøringtekniker så kan jeg ikke lade være med at bide mærke i at deres rengøringsvogn, som er mega beskidt. Kommer man før lukketid, står vognen fremme, og det vand der er i vognen skal ikke være sort! Nej, det skal være rent sæbevand.
Når kluden er opvredet og smidt på gulvet, smider man den ikke i vandet igen. Så bliver vandet beskidt, dermed trækker man skidt rundt i hele butikken. AMU har rengøringskursus/uddannelse. Grib den mulighed, det andet er simpelthen for ulækkert.

Tak for god service
Jeg glemte min helt nye IPHONE med 2 bankkort, kørekort mm i KIWI, Østre Ringvej Næstved i aftes kl 18, og opdagede det først kl 23 fordi vi var ude til middag
Kiwi havde forsøgt at kontakte min mand kl 19 og da vi var på vej til KIWI i morges kl 8 ringede de på min mands telefon for igen at fortælle den var der
100000 tak - jeg er meget meget glad 👍👍
VH Birgit

Skod butik
Jeg kan se at den samlede bedømmelse af KIWI er under middel.
Det kan jeg godt tilslutte mig.
KIWI har en butik på Hospitalsvej her i Nykøbing F. Inde for en radius af 500-600 meter ligger der et stor antal boligblokke så der skulle være masser af tilfredse kunder.
Ikke langt fra omtalte KIWI ligger der en Aldi butik, og flere gange har jeg hørt kunders omtale af KIWI når de står ved kassen med udtalelser som:
Skod butik, der roder, der mangler varer, halvtomme kølediske med kød, osv.
Jeg vil endnu engang tilslutte mig ovenstående udsagn. KIWI er IKKE som da den startede, og det er kun af nysgerrighed at jeg lige smutter hen til butikken for at se om det stadig står ringe til. Og det gør det.
Der er anmeldelser af negativ karakter, år til bage, så hvornår kan man forvente en total opstramning.
Jeg sætter ikke mine ben i omtalte butik før jeg igen hører folk tale positivt om KIWI og der bliver strammet op.
Årgang 52

Elsk på Kiwi!
Bedste dagligvare butik til de laveste priser!
Jeg er vant til at handle i Kiwi Løsning, og der er bare orden og styr på alt.
5/5 herfra.

ukompetent
Første indtryk, nydelig butik.
så kommer man ind, der roder, mangler vare, for gamle vare.
Kommer op til kassen og står i kø, kasse damen er igang med at slå en kundes vare ind, da hun stopper mit i det hele, for at snakke med en medarbejder som er igang med at gøre skrabelodder klar ( låse dem op )
hallo tag lige kunden færdig først. hjælp så din kollega.
I trænger virkelig til en oplæring af jeres medarbejder eller nye. måske ny butikschef.
kassen linien er langt fra skarpe. de virker som forvirrede høns.
så ser man jeres avis. juleøl kan købes fra d.5 november.
NEJ det kan de ikke, da der er regler om det, med første fredag kl. 20.59 kan man. så i laver små skilte i forretningen og beklager det.
Må sige fakta og netto har bedre service og klogere ansatte.
Dette er alt sammen på:
Smallegade 14
2000 Frederiksberg.

Hirtshals
For ca 14 dage siden kom jeg hjem fra kiwi hirtshals med en pk fars der var 2 dage for gammel! I fredags købte jeg 2 bøffer dernede kom hjem åbnet den ene lørdag som lugtet noget så grimt! Tjekket dato som var d. 20 altså 3 dage for gammel da jeg købte den fredag! Køre ned med den lørdag for og brokke mig over IGEN og komme hjem med for gammel kød vare. Får lov og få en ny bøf. Veldig fint den næste jeg tager i køleren bliver så også for gammel d. 20/10 altså nu 4 dage for gammelt kød der ligger i køle disken! Det simpelthen SÅ skuffende at man skal tjekke ALT i den butik og det skal man også huske med sin bon HVER gang hvis man da ønsker og få de tilbud der er, for det ganske sjældent man ikke skal gøre opmærksom på det!!!

Yderst utilfreds!
Har her til aften haft den dårligste oplevelse hos Kiwi på Frederiks Alle i Århus. De har I en uges tid haft en kaffe/kakaomaskine opsat med gratis varm drikkelse. Da kæresten og jeg så det tænkte vi at det var en yderst god service som varmede godt i dette kolde vejr. Da vi så her til aften skal have en kop mens vi går og handler som vi har gjort et par gange før bliver vi med stor overraskelse bonnet for 10kr pr. kop da vi kommer ned til kassen. De har simpelthen ændret prisen fra gratis til 10kr. koppen på under 1 uge. Vi brokker os selvfølgelig og det var tilmed ufatteligt dårlig skiltet at prisen var 10kr(skiltet var i knæhøjde i et meget snævert område). Vi får at vide at de ikke har råd til det i deres budget - basta.
Hvorfor så overhovedet give det ud gratis i første omgang og give en falsk gratis service for derved at opdage nogle dage efter at det er for dyrt for dem. Dybt skuffende....

Kiwi Gug
Pæn butik, hjemsomme ansatte, høflig betjening og nogle seriøse gode tilbud.
Jeg handler den lokale Kiwi mellem 4 og 6 gange på en uge, da den ligger lige ved siden af min datters børnehave. Så der skulle være rigeligt grundlag for at kunne være udsat for en dårlig oplevelse, men det har der ikke været i den tid den har ligget der.!
Stor ros til dem alle.!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.