Bewertet mit 1 von 5 Sternen

No boardingpass, no online check-in.... terrible, unprofessional and an ABSOLUTE DISASTER! Jeg har brugt Kiwi to gange, og begge gange har det været meget uprofessionelt. Lige nu er der 12 timer ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had excellent experience here at Kiwi .com.Barbara is quite helpful .She hepls me a lot for correcting my mistake.The price is very affordable aswell.Surely i recomend this to family & friends.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Synes, det er ærgerligt, at I med jeres containere til opsamling af tøj har valgt at støtte Amdi Pedersens pension i luksus på den mexikanske vestkyst, samt at ansatte, fattige afrikanske arbejdere o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Servicen er ok, helhedsindtrykket af vores lokale butik er lidt under middel, og der ser nogenlunde pænt ud, dog er der mange huller og mangler en del varer samt at blive trimmet. Alt i alt en midde... Mehr ansehen

1. Supermarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

I forbindelse med lukningen af KIWI i Danmark vil en række af butikkerne blive konverteret til enten MENY eller SPAR. Vi henviser til http://www.dagrofa.dk/ for yderligere informationer.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelige Service og Uprofessionel Arbejdere !! Hold Jer Væk!

Forfærdelige service og uprofessionel arbejdere!!

Arbejderne ved Kiwi ved ingen ting. Jeg har haft problemer med dem flere gange her i Kiwi, Ballerup. En uduelig, doven pakke mand besluttede sig for at ikke levere min pakke til mig ved døren. dette er, hvad de gør, når de ikke har lyst til udføre deres arbejde ordentligt.
De lægger en note hvor de pårstå de har været her, og at pakken kan afhentes ved Kiwi butikken dagen efter. Kommer dagen efter, og for så at vide af deres inkompetente arbejder at jeg kan hente pakken efter om en times tid. Går rundt som en klown i næsten to timer uden i kulden indtil jeg går inde igen og høre om min pakke er kommet. Så spørger en anden ekspedient den tidligere ekspedient som sagde til mig at den ville være der om en times tid, at pakken først kommer først på Mandag. Med andre ord, de spildte min tid IGEN.

Jeg havde også en anden dårlig oplevelse med en anden inkompetent og sur ekspedient, som var irriteret over, at jeg blev ved med at komme tilbage efter min pakke, fordi jeg også skulle hente den hos dem. Hun havde vist "a bad hair day." Ridiculous! Deres arbejdere er dovne, vred, inkompetente og uprofessionel. Hvis du interesserer om at få en god service, samlet set kan jeg ikke anbefale denne butik.
Jeg vil aldrig bruge en krone der igen. Og jeg vil advare alle mine venner om at ikke handle ved deres butik.

7. Januar 2017

Hej Jonathan

Vi har desværre ingen indflydelse på, om fragtmanden afleverer pakken hjemme hos dig, eller hvornår han afleverer den ned i vores butik.

At situationen bliver dårligt håndteret i butikken efterfølgende er meget beklageligt, og vi har haft en dialog med butikken omkring denne. Det er naturligvis ikke den service vi ønsker at give vores kunder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service ved afhentning af pakke nytårsdag i Kiwi i Nørresundby

Var nede for at hente pakke og pga. Fyrværkeri nytårsdag så tog jeg min lille hund med derind til kassen. Kassedamen sagde, at jeg skulle henvende mig nederst i butikken på varelagret og der blev jeg mødt at en ubehagelig pige, som sagde at jeg skulle gå ud med min hund - jeg spurgte om hun så ikke ville være sød at medbringe pakken hen til kassen ved indgangen, men dertil svarede hun arrogant : det havde hun ikke tid til - men hun havde skam tid til at kontakte en ungarbejder, som stod ved kassen for at sige til ham, at han skulle holde øje med mig om jeg gik derind igen, hvad jeg overhovedet ikke havde tænkt mig, når det var sagt at jeg ikke måtte tage hund med derind😬
Synes at det er rigtig dårlig kundeservice denne ene dag på året. Nu må jeg finde mig et andet sted, hvor jeg kan få en bedre kundeservice😳

1. Januar 2017

Hej Randi

Det er fuldt forståeligt, at du er bekymret for din hund ifbm. nytårsfyrværkeri. Men når vores medarbejder fastholder, at hunden desværre ikke må være i butikken, er det af respekt for, at vi er en fødevarevirksomhed. Udenfor butikken bør der også hænge et klæb, hvor der står at hunde desværre ikke må medbringes i butikken - på trods af, at vi elsker "menneskets bedste ven" :)

Når det så er sagt, lyder det ikke til at kommunikationen har været så venlig, som vi ønsker den skal være i vores butikker. Det tager vi selvfølgelig hånd om med det samme.

Rigtig godt nytår til dig.

Kiwi Broby. Skam jer.

Jeg er fast kunde i jeres butik. Men må se i øjnene at jeres ledelse og oprydning i butikken er af sådan en ringe kvalitet at det der direkte ulækkert. Pålæg der er 10 dage over sidste sagls dato rådne grønsager , gamle mælkeprodukter , boner der aldrig stemmer.. En skandale af 1 klasse. Og det er desværre helt igemmen dåelig ledelse og oplæring af de unge. For de aner intet om noget som helst.

17. Dezember 2016

Hej Michael

Tak for din henvendelse, som vi naturligvis straks følger op på. Det er bestemt ikke det niveau, vi ønsker, at vores butikker skal ligge på.

Gebyr på visakort fra Norwriagen

Tak for hurtig tilbagemelding. Da Kiwi jo har bestemt at Norweiagen kort er et kreditkort - hvilket jeg ikke bruger det som, og da det faktisk er det eneste sted jeg betaler gebyr for kortet, må jeg i stedet handle andre steder, da jeg ellers går glip af bonuspoint til køb af flybilletter hos Norweiagen. Og det beløber sig til tab for indkøb årligt for ca. 40.000 Kr. og dermed mange penge som bonus, må jeg desværre skifte til andre
indkøbsmuligheder.

11. Dezember 2016

Hej Mogens

Visakort fra Norwriagen bliver i vores butikker betragtet som en kreditkort lige som et MasterCard, og der er desværre gebyr på disse kort. Grunden til at du ikke har oplevet dette gebyr tidligere skyldes desværre en fejl.

Møl i knækbrød

Kiwi Matthæusgade på Vesterbro. Har lige åbnet en pakke knækbrød med møllarver i. Derudover råddent kød, ingen priser og masser af rod i butikken. Kan kun anbefale at gå i netto eller superbrugsen i stedet.

4. Dezember 2016

Hej Flemming

Tak for din henvendelse. Den oplevelse du har haft er på ingen måde den standard, vi ønsker i vores butikker!
Vi tager straks kontakt til butikken - både ifht. varer, der er gået på dato, manglende priser og - ikke mindst - det rodede indtryk du har fået.

Kiwi Slagelse.

Det er nok den dårligste dagligvareforretning i Slagelse.
Hvor er alle de økologiske varer som de lovede inden åbningen ?
Det eneste der er grønt er indkøbsvognene.
Personalet er meget ungt og kunne godt bruge et kursus i engagement og kundeservice.

1. Dezember 2016

Hej Andresen

Vi er kede af at vores butik ikke lever op til din forventning. Vi går videre med din henvendelse - både til butikken i Slagelse mht. personalet og vores indkøbsafdeling ifht. det økologiske sortiment.

Dårligt personale og forkerte priser - Kiwi Carl Jacobsens vej 19

Alt for ofte tomme hylder.
Uhøfligt personale.
Slår aldrig priserne ind til den rigtige pris, når man så henvender sig til ekspedienten for at få sine penge retur får man nogle meningsløse undskyldninger........

Kom nu Kiwi få styr på jeres personale og priser!

27. November 2016

Hej Thomas

Alt er næsten gået galt for Kiwi Frederiks Allé 168

Driften af vores lokale Kiwi er så mangelfuld, at nogle må påtage sig et ansvar.

Lad mig nævne de væsentlige problemer:

* Tit og ofte tomme hylder

* Personalet er ikke uddannet til at varetage butikkens drift overhovedet.

* Prisfejl.

* Ved sygemeldinger er der ingen kundeservice på gulvet

* Flakseautomaten virker sjældent

* Generelt en meget rodet butik

* Generelt dårlige undskylder fra personalets side

Jeg modtager sikkert en besvarelse fra Kiwi på denne skrivelse, med en undskyld, beklagelser osv. Dette er ikke hvad jeg søger.

Jeg vil i stedet gerne spørge Kiwi om, hvilken dato jeg kan forvente at ovensåtende er bragt i orden?
Et andet svar anser jeg for, at ingen fortsat vil påtager sig et ansvar.

Mvh Henrik

19. November 2016

Hej Henrik

Tak for din henvendelse. Det er meget beklageligt, at det er det niveau du oplever i vores butik på Frederiks Allé. Det er bestemt ikke sådan vi ønsker, at vores butikker skal fremstå. Din henvendelse bliver naturligvis taget seriøst, men en præcis dato kan vi desværre ikke give dig, da der er flere faktorer der spiller ind.

kiwikort.... Tåbeligt !

Handlede i butikken på Roskildevej, ved betaling bliver jeg ikke spurgt om jeg har et kiwikort.
Ser på bonen at priserne er for høje,men ekspedienten vil ikke give mig penge tilbage fordi jeg ikke har kiwikort, og de har ikke flere kiwikort før dagen efter.Jeg bliver tilbudt at få retuneret varene ved en anden kasse og beder om at få hele min pose returneret.
Det er tilsyneladende bedre end at give mig mine 6-8-10 kr tilbage.
Forstår iøvrigt ikke kiwikort, ingen køber vel varene til overpris, hvorfor lave at det bøvl ! hvis det er meningen at det skal opbygge en eller anden form for loyallitet, må jeg konstatere at det virker lige modsat på mig.
mvh Anders

16. November 2016

Hej Anders

Tak for din henvendelse. Det er naturligvis helt frivilligt, om du ønsker et KIWIkort, og de fordele kortet må give dig. Men vi kan desværre ikke give dig fordelene uden et KIWIkort. Du betaler naturligvis ikke overprisen for varen, hvis du ikke har et KIWIkort, men du går glip af den rabat kortet giver dig på varen. Butikken burde have haft KIWIkort, så de kunne tilbyde dig et, og det er meget beklageligt, at de ikke har haft det. De kunne også have oplyst dig, at du kan hente vores KIWI app, og der i få et virtuelt KIWIkort. Så slipper du får, at have et fysisk kort du skal huske at have med hver gang du handler.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Man går ikke forgæves

Vi bor 500 m fra en Kiwi butik.Det er en mindre fødevarebutik,rent m2.Men der er det udvalg vi behøver.God service,altid smilende ansatte,og fordelagtige priser.De andre kendte butikker, ligger også tæt på adressen,men Kiwi er blevet vores foretrukne butik

15. November 2016

Hej Mark

Tak for din henvendelse og rosende ord. Dejligt at høre du er glad for din lokale KIWI butik.

Forargende opførsel af kasseekspedient

Jeg var nede i Kiwi ved siden af Lyngby station. Jeg fik også på en badehylde med en krog i en kæmpe stor bunke diverse produkter på gulvet ved sodavandene. Denne vare havde ikke pris på sig, så jeg tænkte, at jeg spørger ved kassen om prisen, når jeg alligevel skal betale for mine øvrige varer. Det gjorde jeg så. Kasseekspedienten beder mig så, om selv at stille varen på plads igen, da jeg beslutter mig for ikke at købe varen på grund af prise. Og det mens han kører alle mine varer igennem. Jeg har aldrig oplevet, at man selv skulle stille en vare på plads igen. Og slet ikke når det er butikkens problem, at der ingen prismærkat var på varen til at starte med. Flere i køen bag mig gispede og udstødte et "tsskk", fordi både de og jeg var fuldstændig forargede over denne mands opførsel. Denne hændelse foregik 9/11-2016 klokken 14:57. Kasse 2, bon 102. Hvis man vil finde frem til, hvem der sad bag kassen på det tidspunkt.

10. November 2016

Hej Belgin

Tak for din henvendelse. Vi beklager meget den uheldige oplevelse, og det er naturligvis ikke det serviceniveau, vi ønsker, at vores butikker skal yde overfor vores kunder. Vi kontakter personalet i butikken og gør dette klar over for dem.

Mangler Disney kort

Det kan ikke være rigtigt, at jeg udsætter mit indkøb for ugen, da min datter ønsker sig Disney kort og jeg vælger at køre 30 km kun for at opdage, at I har udsolgt! Et styks ked af det datter og en skuffet mor, som måtte tage derfra :(

30. Oktober 2016

Hej Chro

Det er meget beklageligt, at du har kørt forgæves efter Disney samlekort til din datter.
Fredag den 28. oktober var desværre sidste dag for vores Disney kampagne, og da kampagnen har været en stor succes, er nogle af vores butikker løbet tør for kort lidt før tid. Vil du ikke kontakte os på info@kiwi.dk, for at oplyse hvilken butik du har været i?

Nægter at modtage pantflasker

Pantflaskeautomaten ude af drift; kontakter personalet som siger at deres chef har sagt at de ikke må modtage pant manuelt.

Kiwi på Adelgade Kbh den 27/10

27. Oktober 2016

Hej Thinus

Tak for din henvendelse. Vi har kontaktet butikken, og kan oplyse at deres flaskeautomat virker igen. Medarbejderen er desværre blevet fejlinformeret, da de naturligvis skal kunne håndtere pant manuelt. Vi håber, at du har lyst til at handle hos os igen en anden gang.

Medarbejdere og gamle varer

Jeg ved ikke hvad der sker nede i kiwi i Herning, men det går godt nok ned af bakke. Ikke kun finder man konstant gamle varer i butikken, men de smider åbenbart også deres bedste medarbejdere ud.
Jeg vil kalde mig selv en stamkunde i kiwi da jeg er der mindst 5 gange om ugen. Når man er der så tit, så kommer man til at kende dem der arbejder der. I havde et kærestepar som arbejdede dernede. Den ene gør endnu heldigvis. Det var simpelthen en fornøjelse at handle når de to var på arbejde. Servicen var altid i top fra dem. Nu er damen desværre ikke der mere. Efter hvad jeg er blevet fortalt så var hendes kontrakt ikke forlænget. Det er dog det dummeste de kunne gøre i kiwi. Alle var super glade for hende. Nu har jeg fået af vide at den anden part er på vej ud af døren også på grund af chefen i butikken. Ville det ikke være en god ide for en forretning at beholde sine gode, hvis ikke bedste, kundeservice medarbejdere? Men det er ikke bare medarbejderne i butikken. Det er også det konstante gamle mad man finder. Eller varer på tilbud som er konstant udsolgt. Og spørger man om varen, får man et snerpet svar om at det er fordi hovedkontoret ikke har sendt nok eller leverandøren var rendt tør for varen. Er det ikke butikkens job at bestille varer? Havde det ikke været for de to fantastiske medarbejdere, så var jeg gået et andet sted for lang tid siden. Og hvilken butik render tør for oksekød. ALT oksekød. Igen er det leverandørens skyld. Måske i skulle skifte leverandør, for det sker godt nok tit at noget mangler og det er deres skyld. Der er så meget at pege på i den butik nu. Ved at det er en souschef der styrer butikken. Måske i skulle få en som har mere styr på tingene til at styre jeres butik. For mig selv ved jeg at jeg begynder og gå de 200m længere ned af gaden til en anden forretning. Vil hellere end gerne betale lidt ekstra for god service og varer på hylden.

19. Oktober 2016

Hej Helle

Tak for din henvendelse. Beklager mange gange de oplevelser du har haft i butikken. Vi kan naturligvis ikke kommentere på de medarbejdere, du omtaler, men vi kan til gengæld sagtens gå videre med det faktum, at niveauet i den pågældende butik ikke ser ud til at leve op til vores minimums-standarder i KIWI. Tak for din loyalitet til KIWI førhen, vi håber du vender tilbage på et senere tidspunkt :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utroligt dårlig service og forkerte priser

Jeg har efterhånden spildt adskillige timer ved kassen i kiwi på, at få penge retur for varer der ikke blev slået ind til den rigtige pris. Dette er i sig selv rigtigt irriterende når det foregår dagligt.. jeg handler i kiwi da der er billige priser på frugt og grønt og et okay udvalg. - MEN priserne er ALDRIG korrekte når man kommer op til kassen.. flere gange har jeg valgt at gå, velvidende at jeg var blevet snydt for måske et par kroner da køen måske har været lang.
Herudover er der en enkelt medarbejder i butikken i Hobro (hørby), som ved hvilket sortiment der forefindes i butikken (hun er bare kanon, selvom det burde være en selvfølge!) samtlige af de andre medarbejdere slosker bare rundt i butikken og aner hverken det ene eller andet! YDERMERE har jeg endda været udsat for en af medarbejderne som skulle om for at se hvilken pris varen egentligt stod til på skiltet (så jeg endnu engang kunne få penge tilbage for varer med forkert pris.), hvilket er fint, men han er super nedladende og spørger mig, om jeg virkeligt vil have de tre kr tilbage som jeg har betalt for meget, da han synes det var et vanvittigt stort arbejde han nu skulle til at udføre for sølle tre kr. Hertil svarer jeg undrende ja? - hvorpå medarbejderen skubber mig over mod kassen og sukker af mig. Da han er klar med pengene ser jeg det ikke lige og i stedet for at sige "undskyld? Her er dine penge"- vælger han så at knipse ad mig og sige haallooo???
Jeg synes VIRKELIGT det er dårlig stil!! Få styr på jeres medarbejdere- få dem sendt på kursus i kundeservice, få styr på jeres priser, og så smil dog lidt ???? Come on! Nok er i billige meeeeen ...

17. Oktober 2016

Hej Camilla

Tak for din henvendelse. Den oplevelse du har haft er naturligvis ikke i orden, og er på ingen måde den service vi ønsker at yde i vores butikker!
Vi tager straks kontakt til butikken - både ifht. de forkerte priser og - ikke mindst - den kundeservice du oplever.

Cigaretrøg

Efter at have klaget flere gange over en lang periode direkte til personalet i Kiwi, Bøsbrovej i Randers, oplever jeg fortsat en ækel dunst af cigaretrøg i butikken. Hvor er det dog slet ikke i orden. MVH. Helle Mikkelsen-Schmidt

14. Oktober 2016

Hej Helle

Tak for din henvendelse. Det er beklageligt, at personalet ikke har formået at få løst problemet endnu. Vi følger naturligvis op på din henvendelse, så vi sammen med butikken kan komme denne trælse tobakslugt til livs.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu med tobaksrøg i butikken

Det var ubehageligt at handle i Kiwi i dag der var så meget lugt af tobaks røg i butikken nede ved porten ud til lageret. Der var meget rodet, ingen gad eller havde tid ? Til at hilse. Det er ikke godt nok 😝
Hilsen Jenny

29. September 2016

Hej Jenny

Tak for din henvendelse. Der er ingen tvivl om, at butikken i den pågældende situation ikke har levet op til vores minimumskrav i KIWI. Det vil være en stor hjælp hvis du vil skrive til info@kiwi.dk hvilken butik du har handlet i, så vi kan tage fat om problemet med det samme.

Ingen aner noget

Har 2 gange været i Kiwi, ville bestille kagemand som der reklameres med i kiwi reklamen (2 uger i træk) ingen aner noget om hvordan den bestilles og hvor tidligt den kan hentes? Hvis personalet ikke ved det hvem gør så? Hvorfor ikke få styr på hvordan og hvor ledes inden det sættes i reklamen........

28. September 2016

Hej Martin

Vi er meget kede af at høre, at du ikke føler du har mødt et velinformeret personale - og beklager selvfølgelig mange gange. Hvis du på nogen som helst måde har mod på at besøge os 3. gang, vil vi bede dig skrive til info@kiwi.dk - så vil vi meget gerne sørge for at den pågældende butik er klar til at tage imod ordren næste gang du handler.

Under alle omstændigheder skal du have tak for din henvendelse - vi vil tage det med fremadrettet ifht. at forbedre vores interne kommunikation.

Hilsen KIWI

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr