No boardingpass, no online check-in.... terrible, unprofessional and an ABSOLUTE DISASTER! Jeg har brugt Kiwi to gange, og begge gange har det været meget uprofessionelt. Lige nu er der 12 timer ti... Mehr ansehen
KIWI
I had excellent experience here at Kiwi .com.Barbara is quite helpful .She hepls me a lot for correcting my mistake.The price is very affordable aswell.Surely i recomend this to family & friends.
Synes, det er ærgerligt, at I med jeres containere til opsamling af tøj har valgt at støtte Amdi Pedersens pension i luksus på den mexikanske vestkyst, samt at ansatte, fattige afrikanske arbejdere o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Servicen er ok, helhedsindtrykket af vores lokale butik er lidt under middel, og der ser nogenlunde pænt ud, dog er der mange huller og mangler en del varer samt at blive trimmet. Alt i alt en midde... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
I forbindelse med lukningen af KIWI i Danmark vil en række af butikkerne blive konverteret til enten MENY eller SPAR. Vi henviser til http://www.dagrofa.dk/ for yderligere informationer.
Dänemark
- www.kiwi.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service i KIWI Hammel
et meget dygtigt personale der kommer med svar på spørgsmål med det samme, hvis der er en vare som ikke er på hylden undersøger de straks om de kan skaffe varen og får den så hurtigt hjem, det kalder jeg super service

God butik
Et flink og hjælpsom personale, frisk råvarer og gode tilbud

Godt tilfreds
I min Kiwi, er der altid friske varer. Der er altid ryddet op og personalet er hjælpsomme og altid i godt humør. Et dejligt sted at handle

god butik
jeg handler meget der synes der er mange gode varer og til den gode pris flinke medarbejder og alt tid hvis der er vare man ikke kan finde så er de hjælpsom dejligt

Antwort von KIWI
dejlig forretning og super personale
Kiwi støvring altid en pæn og ryddelig og imødekommende personale

Okbutik
Ok butik mange gode tilbud og gode priser. Desværre næsten altid for lidt tilbuds vare!

kiwi vesterbro aalborg
super god forretning.
god service, altid friske varer.

Antwort von KIWI
Rigtigt godt udvalg af frugt og grønt
Ville dog være rigtigt rart med et lidt større udvalg af produkter til Thai retter. Her tænker jeg især på saucer

Gennemgående god service
For ofte, at der mangler en vare (udsolgt), og lang kø i myldretid

Antwort von KIWI
bonde fangeri og dårlig ledelse af butik og slås kampe i butik
jeg har handlet i jeres nye butik i brøndby strand 3 gange og alle 3 gange er jeg blevet trukket 2 gange på mit dankort og alle 3 gange har jeg betalt for mine vare og så er jeg blevet trukket et nyt beløb som jeg intet kender til. et eksempel jeg betalte for mine vare på 85 kroner og så er jeg blevet trukket 80 kroner efterfølgende og jeg har ikke handlet eller købt ind for det beløb i jeres butik,men I har trukket mig for nogen beløb jeg ikke har handlet for - jeg har kun haft 3 betalinger,men er blevet trukket 6 gange på min konto for at handle hos jer.
en ekstra bemærkning til jeres opmærksomhed og det er at jeg som kunde ikke synes om at de ansatte slås,er voldelige eller slås for sjov inde i butikken og man står der som kunde og føler sig truet eller bange for at man får nogen på hovedet af en ansat eller bliver skubbet af deres vilde slås kampe inde i butikken og jeg synes heller ikke at det er ok at de ansatte står og sviner kunder til eller snakker om kunder som de har haft kontakt med og jeg har kun hørt negative kommentarer fra de ansatte og især og især de unge ansatte.
jeg har selv arbejdet i butik i 14 år og jeg har aldrig mødt en så uprofessionel måde at drive en butik og jeg har aldrig været i en butik hvor jeg er blevet trukket 2 gange på min konto for hvert indkøb.
jeg havde sådan glædet mig til at være en fast og stabil kunde i jeres sprit nye butik,men I har åbentbart mange penge siden I kan åbne en sprit ny butik og sørge for at kunderne ikke har lyst til at handle i jeres butik igen.
I har hermed mistet en fast kunde og jeg handler i andre butikker end jeres butikker.

Super service i Kiwi Rughavevej Viborg
Man bliver altid mødt med et venlig personale der siger hej.De hjælper altid meget gerne hvis man har problemer med at finde en bestemt vare.

Super fin
Har stort set alt hvad man skal bruge i daglig dagen, så fin forretning

Antwort von KIWI
Kiwi på Vesterbro Aalborg.
Personalet er altid søde og hjælpsomme, og med en frisk bemærkning i ærmet.

Antwort von KIWI
Godt tilfreds med forretningen i Bjerringbro.
God betjening, altid nogen man kan spørge. Kommer næsen dagligt.
Per Søgaard

Venlig og imødekommende
Ikke alene er der mange gode tilbud i Kiwi. Personalet i min butik er altid venlige og imødekommende. Når jeg ikke giver fem stjerner, er det fordi butiksordenen godt kunne være lidt bedre.

Antwort von KIWI
Rimelig tilfreds, som hurtigt kunne ændres til meget tilfreds
Handler i Kiwi Hammel så godt som hver dag. Bliver irriteret over at der ofte er udsolgt af Øllinggaards minimælk. Derudover er det MEGET ofte at bonen ikke stemmer, og at tilbuddene ikke går korrekt ind.
Bortset fra det, køber jeg de fleste almindelige dagligvarer i Kiwi, og er udmærket tilfreds med sortiment.
Må dog indrømme, at skal jeg forkæle mig selv og min familie, så lader jeg mig inspirerer i Superbrugsen i Hammel, som har et noget større udvalg af kvalitetskød og specialvarer.

Kiwi Lindholm, Nørresundby
God grønt-afdeling, godt udvalg af fersk kød og fjerkræ.
Savner ind imellem et lidt større udvalg af bl.a. kaffe, men ellers en fin butik.

Antwort von KIWI
i chok over Kiwi Brøndby Strand! Inkompetent personale og meget ringe service!
Jeg handlede i Kiwi i Brøndby Strand centeret hvor jeg forøvrigt handler flere gange ugentligt, men det var så sidste gang jeg sætter mine fødder i den butik. Heldigvis er der flere muligheder i centeret for at handle og få en god service.
Jeg havde købt noget forskelligt og bl.a. en pakke kød, som jeg havde betalt mere for end hvad prisen var. Jeg påtaler det kasseekspedienten efter jeg havde betalt og tjekket min bon. Ekspedienten er ikke længere i kassen og jeg siger det til hende, mens hun er på vej til at lukke kassen. Hun siger dog at jeg skal vente og går hen i kassen igen, åbner den og begynder at tage kunder, mens jeg står ved siden af og venter. Der skal lige tilføjes at der var en kunde til som også blev komplet ignoreret af den samme medarbejder, så hun valgte at gå sin vej. Efter ca. 10-15 minutters venten tager hun stadig kunder og ignorere mig fuldstændigt. Hun siger ingenting og når jeg spørg hende hvorfor jeg skal vente ignorere hun mig bare og fortsætter sit 'arbejde'. Det ender ud i til sidst efter 15 minutters venten at jeg kaster kødet og går min vej, for hold kæft en RINGE service og personale der er så under kvalificeret til deres arbejde. Kiwi Brøndby Strand burde revurdere hvilket personale de ansatter for det her mister de kunder på. De har ihvertfald ikke bare mistet mig som kunde, men også hele mit netværk i Brøndby Strand, hvor jeg har boet i 20 år.

Antwort von KIWI
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.