Kino.dk Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg troede virkeligt ikke deres hjemmeside kunne bliver dårligere... meen det har så vist sig at det kan den godt. Det er godt nok ringe!! Deres side var 100 gange bedre for 6-10 år siden "If i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændig elendig hjemmeside der er tung og aldrig virker. De søgekriterier man vælger nulstilles når nye ting vælges, hvilket gør dem ubrugelige. Siden er håbløst designet og udviklerne kunne v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tung og meget lidt intuitiv hjemmeside der stort set er uegnet til visning på en mobiltelefon. Absolut ingen fordele ved at oprette en brugerprofil (som f.eks. ændring af billetter, plads mv). I ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig App - virker ikke på Android - kom til at købe 3 gange til samme film grundet betalingen "ikke blev gennemført" iflg app'en - men det blev den alligevel alle tre gange. Har ikke virket perfekt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kino

Vom Unternehmen geschrieben

På kino.dk kan du bestille billetter til ca. 50 biografer, læse de seneste filmnyheder og blive inspireret til din næste biograftur. Du kan også skrive dine egne filmanmeldelser og deltage i vores quizzer. Da vi ikke ejer biograferne på kino.dk, har vi ikke indflydelse på udvalg af produkter, priser eller spilletider og henviser her til den enkelte biograf.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Siden er bare blevet dårligere og…

Siden er bare blevet dårligere og dårligere og man mangler i den grad overblik. 1 stjerne. Og mobildelen får -50 stjerner.

SVAR:
Jeg har ikke brug for hjælp til atb finde rundt på jeres site - jeg (og brugerere generelt) har brug for at I optimerer jeres site. Det glæder mig at I selv synes det er blevet bedre - men det synes jeg ikke. jeg arbejder til dagligt med design og digitalt brugervenlighed - og jeg siger i ikke er lykkedes.

Har du selv prøvet at booke en billet fra mobilen? Eller prøvet at logge ind med facebook? Nej vel. Prøv det :)

23. September 2023

Hej Jonas
Man kan ikke længere logge ind med Facebook og vi har naturligvis testet billetkøb (også fra mobil) men vi optimerer hjemmesiden løbende og modtager gerne konkrete forslag til forbedringer.

Ingen hjælp efter køb

De agerer som mellemmand, men kun når det går godt. Hvis der er fejl i bestillingen, du skal have refunderet dine billetter eller ombooket dem, så er de møg ligeglade med dig. Det må du selv ligge og rode med.

Ud over det gør de det utroligt svært at slette din bruger igen..

2. April 2023

Hej Martin
Det er korrekt, at vi udbyder billetterne på biografernes vegne men derfor vil vi altid gerne forsøge at hjælpe. Dog kan vi ikke slå bestillingerne op og derfor er det biografen, vi henviser til, hvis der fx er tvivl, om et køb er gennemført. Det er også kun biograferne, der kan refundere købte billetter (se kino.dk/betalingsbetingelser), da det stadig er dem, man handler med via kino.dk.
Ønsker du at slette din kino.dk profil, kræver det blot, at du sender os en besked via kino.dk/kontakt.

Elendig ny hjemmeside

Elendig ny hjemmeside. Det er umuligt at finde rundt, det går ufatteligt langsomt, samt siden hopper når man scroller/mens den loader, så man halvdelen af tiden trykker forkert. Det er simpelthen for ringe. Brugte ellers den gamle side, men denne kommer jeg ikke til at bruge igen. Farvel kino.dk!

12. August 2023

Hej Morten
Vi hjælper gerne med navigering på kino.dk, så du kan finde det, du har brug for. Du kan kontakte os via kino.dk/kontakt. Vi synes selv, det er blevet nemmere at finde rundt, når man lige har vænnet sig til designet. Der er dog stadig nogle funktioner, der ikke helt virker, som de skal men det skulle gerne være løst inden længe.

Ubrugelig ny hjemmeside

Det er lykkedes dem at smadre totalt en nogenlunde fungerende og pæn hjemmeside med ‘det nye kino.dk’. Den nye hjemmeside er fuldstændigt ubrugelig.
Farvel kino.dk!

9. August 2023

Hej Anna

Forfærdelig hjemmeside

Forfærdelig hjemmeside, helt umulig at finde rundt på og ustyrligt langsom. Det er en ommer, det eneste positive er at det da umuligt kan blive værre.

6. August 2023

Hej Laura

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vinder prisen for værste hjemmeside

Reserverede 3 billetter, men de står ikke under mine reserverede billetter og jeg har hverken fået en mail eller en SMS. Nu er der ikke flere gode pladser :-(
Dertil kommer, at alle siderne starter med en kæmpe reklame for andre film, end den, man er ved at bestille til. Temmelig forvirrende. Er man inde på én biograf og klikker tilbage, skal man starte forfra. I øvrigt meget langsom og i eftermiddags gik den helt i stå.
Øv.

5. August 2023

Hej Jens
Tak for din feedback!
Det lyder desværre ikke som om reservationen blev gennemført ud fra det, du skriver. Er du i tvivl, kan du altid kontakte biografen, som kan slå bestillinger op i deres system.
Annoncerne skal blot ses som inspiration til flere biografbesøg.
Vi arbejder både på at forbedre loadhastigheden og på en løsning, så man kan åbne en ny fane (hvis man fx lige vil se ledige pladser i en biograf).
Mvh.

Bliver værre og værre

Det lykkes på forunderlig vis at gøre en forfærdelig hjemmeside og service værre, hver gang den fornyes. Umulig brugerflade og konstante afbrydelser af reklamer.

27. Juli 2023

Hej Mikkel
Vi er klar over, at nogle funktioner på hjemmesiden ikke fungerer helt, som de skal i øjeblikket og det arbejder vi på at løse hurtigst muligt, så brugeroplevelsen gerne skulle forbedres. Annoncerne kan vi dog ikke fjerne, da indtægten herfra er nødvendigt for at kunne drive kino.dk.
Mvh Sandie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er dog ganske 'imponerende' så…

Det er dog ganske 'imponerende' så elendig denne hjemmeside/app er blevet!
Har det været tilsigtet at gøre kino. dk væsentligt ringere end før, må jeg sige, at 'projektet' er kommet i mål.
Før var app' en god... let at overskue, ift. film og biografer.
Nu er det da helt håbløst at finde noget som helst, udover x antal grønne firkanter på en sort baggrund.
"FLOT"

29. Juli 2023

Hej Birgitte
App'en fungerer desværre ikke i øjeblikket men vi arbejder på en løsning og anbefaler derfor at man anvender hjemmesiden i mellemtiden.
MVh. Sandie

Terrible website

Terrible website, looks like something made by primary school kids 20 years ago.

- Incredibly difficult and buggy navigation, impossible to go back and choose another theater/time for the same movie.
- Deep linking to specific movie does not work, so one needs to start the whole flow again if by any chance the first time slot which was clicked is not the one you want.
- Ridiculous that one needs to chose a city every single time when starting a flow.
- "Buy tickets" button is ridiculously positioned and very hard to see. Not to mention that a much bigger 'Buy tickets' button actually just restarts the flow, instead of continuing the flow for the already selected movie.
- But hey, at least there is a gigantic full screen add that you need to scroll through to actually see the content you are interested in.

I will never buy a ticket through kino.dk again.

25. Juli 2023

Hi Sasha
Thank you for your feedback. We are sorry to see you leave and we hope some of the upcoming improvements in the near future can change your mind.
Best regards

Selvmål på selvmål.........

Selvmål på selvmål.........

Aldrig har jeg oplevet et site der bliver ringere og ringere for hver opgradering.

Det er nærmest umuligt at finde film i en bestemt biograf, samt at booke......

Ikke sært at streaming tjenester vinder frem......

24. Juli 2023

Hej!
Du er velkommen til at kontakte os (fx via kino.dk/kontakt), hvis du har brug for hjælp til at bestille. Klikker du på 'Biografer' i menuen og vælger den aktuelle biograf, får du oversigten med film og spilletider i den.

Elendig ny hjemmeside

Elendig ny hjemmeside. Absurd langsom, sparker en ud tilfældigt, så ens sæder står som reserveret, selvom man ikke nåede at betale. Helt igennem ringe, vil have den gamle hjemmeside tilbage!

24. Juli 2023

Hej Thomas
Man har 10 min. til at gennemføre sin bestilling, når man klikker på en spilletid og herefter vil sæderne stå som reserveret i noget tid, selvom købet ikke er gennemført. Dette var også tilfældet i vores tidligere design, da det foregår i biografens eget billetsystem.

Dårlig hjemmeside

Man skulle slet ikke tro det var muligt, at lave en hjemmeside der er så dårlig når der kommer til brugeroplevelsen, men alligevel så lykkedes det for "Det nye kino.dk".

Endnu værre når man prøver at komme igennem det på telefonen.

21. Juli 2023

Hej Dawid
Du er velkommen til at indtale en tlf.besked, hvis vi ikke besvarer dit opkald, så ringer vi dig op.
Derudover vil du forhåbentlig få en bedre brugeroplevelse, når vi løbende optimerer hjemmesiden. Der er flere funktioner, der ikke fungerer helt, som de skal lige nu og det arbejder vi på at løse hurtigst muligt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ny hjemmeside: Objektivt ringere

Ikke imponeret af den nye hjemmeside:

- Gigantisk "Velkommen til det nye kino.dk" logo, som skal scrolles forbi på ALLE sider. Forhåbentlig midlertidigt.
- Indlæser indhold langsommere (nej, hurtigt indlæsning af sideskabelonen efterfulgt af langsom AJAX load er ikke hurtigere).
- Man kan ikke længere se antal ledige pladser ved mouseover på biograftider.
- Biograftiderne er ikke længere "rigtige" links, men JavaScript-baserede og man kan derfor ikke højreklikke og åbne i ny tab (det er utrolig irriterende i kombination med forrige punkt).*
- Tilbage-knappen virker ikke altid (f.eks. hvis man klikken på en tid i Lyngby biograferne og trykker tilbage).*

* Stop nu med at ødelægge standard browser-funktioner 🤦‍♂️

21. Juli 2023

Hej Søren
Tak for dine konkrete inputs - flere af disse arbejder vi på at løse hurtigst muligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter den nye opdatering af app’en…

Efter den nye opdatering af app’en virker det jo SLET ikke…
Mega øv…

20. Juli 2023

Hej Heidi
Det er korrekt, at app'en ikke virker i øjeblikket men vi arbejder på at løse dette. I mellemtiden anbefaler vi, at man bruger hjemmesiden.

Manglende billetter

Bestilte billetter, betalte og så stod der efter den gik igennem at billetterne var sendt til "Anonymiseret"
Jeg trykkede så på hent pdf og blev sendt til hovedsiden. Har ikke modtaget mine billetter.
Deres kundeservice består i: Kontakt biografen
Så kunne jeg lige så godt have kørt derud og købt dem. Sidste gang jeg bruger Kino.dk
Håber jeg får mine billetter nu hvor den lavede fejl i systemet og ikke registrerede med mit navn.

18. Juli 2023

Hej!
Der kan stå 'Anonymiseret' af sikkerhedsmæssige/GDPR årsager, som vi ikke kan ændre på men er købet gennemført, kan billetterne også afhentes i billetlugen, hvis man mod forventning ikke modtager dem på mail. Efter kort tid sendes man automatisk til forsiden, så det er ikke, fordi du har klikket på 'Hent PDF' knappen.
Mvh. kino.dk

Virkelig dårlig ny hjemmeside

Virkelig dårlig ny hjemmeside. Umuligt at vælge både biograf og dato eller nogen anden kombination.
Det er en ommer 😠

5. Juli 2023

Hej Maj-britt
Man kan godt vælge både biograf og dato samt andre kombinationer. Skriv til os via kino.dk/kontakt, så hjælper vi gerne.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ny hjemmeside fungerer slet ikke

Den nye hjemmeside fungerer slet ikke og endda endnu værre på mobilen. Der sker ingenting, når jeg prøver at vælge en dato og by samtidig.
Droppede appen, da den blev opdateret, fordi den ikke var brugervenlig. Det bliver nok det samme for den nye hjemmeside desværre.

2. Juli 2023

Hej Ebba
Vi er stadig ved at rette siden til, så alle funktionerne virker optimalt men skriv til os via kino.dk/kontakt, så hjælper vi gerne.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I do not like the new look of the site

I do not like the new look of the site. It takes longer to appear what you choose, it also used to be a lot easier to choose the day or the movie. It seems it's no longer in alphabetical order. It's kind of impossible to choose both the day and the movie at once. I used to get information on the specific day and decide what I'm gonna watch. Now it just shows everything in random order, at all days. Not convenient at all.

1. Juli 2023

Hi,
Some features are still work in progress but you can choose both day and movie + other combos. Write to us and we will help kino.dk/kontakt.
BR Sandie, kino.dk

Ubrugelig ny hjemmeside

Jeg havde faktisk forsøgt at bruge jeres hjemmeside til denne anmeldelse. Jeg ville have sendt den som en formular - men der sker intet når man trykker send. Så det opsummerer jo meget godt, hvorfor siden ikke fungerer.

Ny hjemmeside: Havde i overvejet at teste den inden lancering? Så alle os brugere havde en reel chance for at bruge den?

Havde i overvejet at sortere fx alfabetisk i dropdown menuer? Sådan at man ikke skal lede 500 film igennem for at finde en? Havde i overvejet at en ren liste er helt vildt uoverskuelig i sig selv?
Eller at det gav mening, når man trykker på en dato? At man så rent faktisk blev sendt videre derefter i stedet for bare at stå på den side og så sker der intet.
Havde i overvejet at gøre den brugervenlig og overskuelig?

Havde i overvejet om det skulle kunne være muligt at trykke på et kryds i en pop-up, hvor krydset så rent faktisk kan trykkes på og dermed forsvinde?

Eller havde i så travlt med at finde en billig og hurtig løsning, at det var vigtigere end at man rent faktisk kunne bestille plads?

Vi droppede at bestille.

Ps Hvis man har en formular, ville det være super fint, at det så var muligt at sende den ind. Alt sådan noget kan man nemt sørge for kan ske - inden man publicerer en ny side ;)

1. Juli 2023

Hej!
Vi har testet kontaktformularen og vi kan ikke genskabe fejlen. Det samme gælder luk-kryds i pop-up'en, som virker fint, når vi tester det.
Vi er dog stadig ved at rette siden til, så funktionerne virker optimalt. Vi har selvfølgelig testet, inden siden blev sat live men herefter, er der så opstået tekniske problemer for nogle funktioner.
Hvis du vil vælge en dato, skal du klikke 2 gange og herefter på luk-krydset i fanen for at gemme dit valg. Det er en af de funktioner, vi arbejder på at forbedre.

Elendig app

Elendig app. Helt umuligt at booke billetter oveni reklamer. Måtte få til biografens egen bookingside for at få fat i billetterne.

7. Mai 2023

Hej Lars
Appøen er blevet opdateret. Skriv gerne til os på kino.dk/kontakt, hvis du fortsat oplever problemer.
Mvh. Sandie, kino.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr