Jeg troede virkeligt ikke deres hjemmeside kunne bliver dårligere... meen det har så vist sig at det kan den godt. Det er godt nok ringe!! Deres side var 100 gange bedre for 6-10 år siden "If i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændig elendig hjemmeside der er tung og aldrig virker. De søgekriterier man vælger nulstilles når nye ting vælges, hvilket gør dem ubrugelige. Siden er håbløst designet og udviklerne kunne v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tung og meget lidt intuitiv hjemmeside der stort set er uegnet til visning på en mobiltelefon. Absolut ingen fordele ved at oprette en brugerprofil (som f.eks. ændring af billetter, plads mv). I ti... Mehr ansehen
Dårlig App - virker ikke på Android - kom til at købe 3 gange til samme film grundet betalingen "ikke blev gennemført" iflg app'en - men det blev den alligevel alle tre gange. Har ikke virket perfekt... Mehr ansehen
På kino.dk kan du bestille billetter til ca. 50 biografer, læse de seneste filmnyheder og blive inspireret til din næste biograftur. Du kan også skrive dine egne filmanmeldelser og deltage i vores quizzer. Da vi ikke ejer biograferne på kino.dk, har vi ikke indflydelse på udvalg af produkter, priser eller spilletider og henviser her til den enkelte biograf.
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hvad er begrundelsen for, at den gamle og ellers udmærkede hjemmeside skulle erstattes med den nuværende? Vi er med på, at kino.dk er reklamefinansieret, men den gigantiske og invasive bannerreklame, som man ustandselig skal scrolle forbi, gør brugeroplevelsen enormt frustrerende - især fordi den nye hjemmeside af uransagelige årsager er gjort langt mere kliktung end den gamle. At vælge film, by og biograf kunne før klares hurtigt og enkelt med drop down-bokse, men nu skal man klikke sig igennem menu efter menu og forbi førnævnte banner flere gange undervejs. Dertil kommer, at man efter log-in på siden stadig skal indtaste alle sine oplysninger ved køb samt oprette et password. Det virker helt skørt. (Det var i hvert fald tilfældet ved dagens billetkøb). Endelig må det siges, at layout og overskuelighed på siden også er noget ringere end tidligere. Når biograferne nu er pressede, kan man undre sig over, at kino.dk så ihærdigt forsøger at afskrække biografgængerne fra at løse billet.

Antwort von Kino.dk
Horribel hjemmeside forsøgte 5 gange at bestille via mobilsiden det lykkedes aldrig. Tror ikke jeg nogensinde har oplevet et hjemmeside der er så dårlig. Hvordan den nogensinde er kommet i gennem en test, er en gåde... Er den lavet på et begynderkursus i programmering???
8. Januar
Hej Sandie.. tak men dit svar er lidt hult, det jeg gør opmærksom på er der skrevet om masser af gange og i har intet foretaget jer... Så det er en ommer. Jeres hjemmeside er bland de ringeste og i burde stramme op i stedet for at foregiver at i er interesseret i hvad folk mener eller oplever.

Antwort von Kino.dk
Hvorfor kan man ikke søge på by i mobilversion? Stort set ubrugelig

Antwort von Kino.dk
Hvorfor har I ødelagte en hjemmeside, der før fungerede godt?

Antwort von Kino.dk
Virkelig en forringelse af kino.dk
Før var det nemt og overskueligt. Nu fylder reklamerne det meste af skærmen og man har ikke noget overblik over f.eks hvilken biograf man bestiller billetter til. Meget dårlig oplevelse.

Antwort von Kino.dk
Ærgerligt at Kino.dk er blevet så voldsomt forringet, og ærgerligt at I ikke anerkender den - ellers konstruktive - kritik I får her på siden.
Jeg savner det gamle Kino.dk.

Antwort von Kino.dk
Ubrugelig hjemmeside. Få det nu ordnet!

Antwort von Kino.dk
hjemmesiden ødelægger brugeroplevelsen fuldstændig. alle de unødige pop up spam vinduer, dårlig beskrivelse af filmene, uoverskuelig opsætning og utiltalende design. alt i alt sørgeligt og absolut ikke overraskende med alle de 1 stjerne anmeldelser.

Antwort von Kino.dk
Hvert eneste klik på mobilsiden udløser en reklame, der fylder hele skærmen og skal scrolles væk. Tekst og billeder hopper rundt, mens sider indlæses. Søgning og filtrering fungerer ikke. Jeg har aldrig set noget lignende. Måtte give op på at bestille billetter.

Antwort von Kino.dk
Blandt verdens dårligste hjemmmesider.
Ufattelig at Kino.dk efter mere end 10 år stadig ikke kan lave en logisk hjemmeside - hvor det er let at få overblik over film, som kører i biografer i nærheden af dig og bestille billetter. Det er vel det biograferne lever af.
sidste iteration starter hvert skifte til ny side med at vise en tom side. Det er så fordi du kun kan se indholdet ved at scrolle ca. en side ned - for hver ny side.
Når jeg så prøver at bestille biletter og klikker på en konkret film - skifter den blot til en generel nyhedsside.
Tror det er det samme udviklingshold som parellelt har udviklet på SKATs nye ejendomsvurdering.
Håbløst !!!

Antwort von Kino.dk
Man kan ikke engang bestille billetter på hjemmesiden mere. Når man prøver at bestille siger den bare "Transaktionen er udløbet. Dit køb er ikke gået igennem. Hvis der er reserveret penge på din konto, frigives de indenfor 1 time." Og reservere pengene på min konto og så kan jeg ikke bruge dem i en time på fx at købe billeterne et andet sted. Prøvet 2 gange i streg hvor det skete, men det virket med det samme da jeg prøvet på cinemaxx egen hjemmeside. ALDRIG KØB BILLETTER PÅ KINO KUN PÅ BIOGRAFFERNES EGEN HJEMMESIDE!!!

Antwort von Kino.dk
Virkelig dårlig hjemmeside efter opdatering. Der vises tider på spillefilm, som når man trykker på dem, så sker der ikke noget
Efter besvarelsen fra Kino: Har igen prøvet at bestille billetter, efter I meddeler at have rettet fejlen. Fejlen er der stadig, der figurerer tider og datoer der i virkeligheden ikke eksistere😬😬😬Så ved ikke hvilken fejl I har rettet😬😬

Antwort von Kino.dk
En af de værste hjemmesider. Totalt umulig at navigere på, på en ipad. Lang responstid, og helt igennem ugennemarbejdet.

Antwort von Kino.dk
Hvad er der sket med kino.dk? Man har da altid kunnet vælge hvilke biografer man ville se film fra og så fået sorteret på den måde? Det mobile site hvor man ellers vælge biografer kører stort set ikke og hjemmesiden på en pc kan ikke give den kombi af film og biografer som man har brug for. Hvad har I gjort ved siden?
Og nej, jeg gider ikke spille lykkehjul, jeg vil bare se hvilke film jeg kan se i storkøbenhavnske biografer på en given dag. Hvorfor fungerer det ikke mere?
Opdatering: Noget - fx biografvalg fungerer bedre end i går da jeg skrev min anmeldelse, men Kino.dk: prøv fx at se oversigten over aktuelle film på en iPad: Det eneste man ser er en hvid skærm og så toppen af noget allernederst. Det viste sig at være starten på filmoversigten, men det tog mig flere forsøg før det gik op for mig. Der er noget galt m programmeringen der. Jeg bruger Safari.

Antwort von Kino.dk
Bestilling af billetterne tager længere tid end at se filmen... Forfærdelig hjemmeside, og endnu værre app, da denne blot åbner sin egen browser, som fungerer endnu værre. Kan I ikke købe jer til noget ordentligt i stedet?

Antwort von Kino.dk
Hvordan kan man smadrer en ellers fantastisk velfungerende hjemmeside så gevaldigt... Helt umuligt at få et overblik... Den gamle brugte jeg ellers hver gang jeg skulle i biffen

Antwort von Kino.dk
Kino.dk er et rigtig godt eksempel på hvordan man IKKE skal lave en hjemmeside -
Hjemmesiden er reklame finanseret og et klasse eksempel på hvordan reklamer ødelægger det der burde være en god bruger oplevelse når man skal bestille en biograf billet.
Man bliver konstant forstyrret af de reklamer der springer rundt og fylder alt pladsen ud over det hele - på mobil er den nærmest umulig at bruge og samtidig er den umådelig ubrugervenlig at finde rundt på.
Umiddelbart ser det ud til den bare er et forstyrrende reklame lag som sender brugeren videre til nfbio.dk - som bare er MEGET nemmere at benytte.
Jeg går uden om det reklame fis fremover og benytter nfbio istedet.
Mange tak for en rigtig dårlig oplevelse.
SVAR TIL KINO Sandie:
Man kan ikke andet end grine lidt over de svar i kommer med - "forsøger at give et overblik med over 50 biografers spilletider" - godt i skriver forsøger - for det er sgu et ELENDIGT overblik. Så jeres annoncer skulle "inspirerer en masse af vores brugere til hvilken film, de skal se" - ja...det ses jo tydeligt på siden her hvad folk mener.

Antwort von Kino.dk
Desværre intet godt at sige. Min datter har valgt en film derfra, som hun gerne vil se. Når vi trykker på køb billet, er det helt umuligt at se, hvilke biografer bliver filmen vist og om den overhovedet er aktuel længere. Senere kan jeg se, at den havde premiere i maj, så er den måske ikke længere aktuel? Men hvis den ikke er aktuel længere, hvorfor ligger den blandt de film, der bliver vist nu? Kæmpe skuffelse.

Antwort von Kino.dk
Så dårlig en hjemmeside skal man lede længe efter, vi har lige bestilt 4 billetter - Ak nej ingen billetter men beløbet hævet, det er ganske enkelt et uambitiøs dårligt firma, er der andre steder hos et professionelt firma man kan købe billetter uden problemer - 😡

Antwort von Kino.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.