Jeg troede virkeligt ikke deres hjemmeside kunne bliver dårligere... meen det har så vist sig at det kan den godt. Det er godt nok ringe!! Deres side var 100 gange bedre for 6-10 år siden "If i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændig elendig hjemmeside der er tung og aldrig virker. De søgekriterier man vælger nulstilles når nye ting vælges, hvilket gør dem ubrugelige. Siden er håbløst designet og udviklerne kunne v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tung og meget lidt intuitiv hjemmeside der stort set er uegnet til visning på en mobiltelefon. Absolut ingen fordele ved at oprette en brugerprofil (som f.eks. ændring af billetter, plads mv). I ti... Mehr ansehen
Dårlig App - virker ikke på Android - kom til at købe 3 gange til samme film grundet betalingen "ikke blev gennemført" iflg app'en - men det blev den alligevel alle tre gange. Har ikke virket perfekt... Mehr ansehen
På kino.dk kan du bestille billetter til ca. 50 biografer, læse de seneste filmnyheder og blive inspireret til din næste biograftur. Du kan også skrive dine egne filmanmeldelser og deltage i vores quizzer. Da vi ikke ejer biograferne på kino.dk, har vi ikke indflydelse på udvalg af produkter, priser eller spilletider og henviser her til den enkelte biograf.
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Total dårlige oplevelse i biografen i City 2, sønnen valgte at vi skulle se Mumier på udebane, vi får bestilt til 3 personer og ender med og skal sidde i sækkestole som man sidder total ubehageligt i, altså man sidder og får ondt i nakken, efter filmen er slut kommer en af jeres medarbejder ind og beklager sig over vi har købt sodavand ude fra foran vores søn, og må erkende jeg betaler ikke dobbelt så meget for jeres drikke vare for at skulle sidde i sækkestole, så kunne man lige så godt leje filmen og se den der hjemme, jeg har været i biografen i city 2 siden jeg var helt lille, men det der var sidste gang jeg besøgte jer, at skulle betale så mange penge for at få ondt i nakken og skal stå med en sur medarbejder der beklager sig over at han ikke for løn forhøjelse fordi jeg har købt en sodavand fra et andet sted, flot! :)

Antwort von Kino.dk
Helt igennem en forfærdelig hjemmeside at bestille billetter fra, samt support..Siden plejer at logge mig automatisk ind når jeg åbner den, men idag loggede den mig ikke ind og var inde og bestille nogle billetter for 600 kr og det går også fint og betaler for billetterne igennem Mitid og pengene bliver reserveret i min bank men bagefter lukker siden ned og den har ikke reserveret mine billetter, kun reserveret pengene i min bank ! Nu skal jeg ringe til min bank og få annulleret reservationen på mandag, og skal bestille nye billetter igen for 600 kr hvis jeg gerne vil se filmen...ringer til Kino's support men der ikke meget support man får i Kino, hun siger de har et samarbejde med de forskellige biografer men når der er sådan et problem kan de ikke hjælpe, så skal man ringe til biografen !?!
Jeg tænker når man har et samarbejde med nogen tjener man vel penge på det samarbejde men når man skal hjælpe sine kunder holder man sig ude af problemet og sender det videre til biografen, selvom det er Kino's hjemmeside den er gal med, den lukker bare ned når man er midt i en bestilling!
Forfærdelig hjemmeside og mere forfærdelig og ukompetent support, hold kæft det er ringe!!

Antwort von Kino.dk
Umulig at bruge med alle de reklamer hele tiden..
både app og hjemmeside..
Det ku sørme være fedt at bestille to biografbilletter, men det er umuligt. Slå lige ord usability op i designmanualen. Alt for mange reklamer popups, spørgeskemaer etc.
Havde problemer ift. til VIP-medlemskab, men et enkelt opkald ind til deres kundesupport løste problemet med hurtig tilbagemelding på mail efter opkaldets afslutning.
Havde betalt for meget for nogle billetter, da VIP-medlemskabet ikke var registreret på min profil, men supporteren sørgede for det hele. Tak til jeres support.
Stadig lige håbløst at bestille billetter...reklamerne flyver rundt på siden og selvom jeg havde logget ind, fik jeg hverken billetter eller mail. Jeg printede dog den kvittering jeg fik, da det endelig lykkes mig at komme igennem. Men da jeg stod i biografen og skulle have penge retur for den ene billet, kunne de ikke se min bestilling? Ret heldigt at jeg havde en kvittering med pladserne og kunne vise at pengene var trukket på min konto.
Jeg skulle se hvornår en film blev vist i DK. Hver eneste gang man skifter side, kommer et reklame rullegardin. Det bliver ret hurtigt tungt.
Jeg gider ikke bruge kino.dk mere, når jeg skal bombarderes med reklamer.
Vil gerne tage imod pengene over nettet, men skal man have penge fra dem skal det gøres ved fysisk at møde op.

Antwort von Kino.dk
Er så målløs over en elendig app. Bliver bombarderet af reklamer.
Når der bestilles billetter, og transaktion gennemføres, er bestillingen væk???
Hverken på mail eller på app. kan jeg se at jeg har købt billetter?
Hvor er mine billetter?
Vil aldrig anbefale kino.dk app.

Antwort von Kino.dk
Nul stjerner. Forsøgte at købe biobilletter via jeres skod app. Seriøst tjener i ikke nok, uden at i skal plastre reklamer over hele skærmen hver gang jeg forsøger at vælge film, vælge sæder, vælge betaling og gennemføre betaling, og de elendige reklamer kører bare i loop så kan ikke komme til næste trin. Fjern det crap ellers er det absolut sidste gang jeg bestiller igennem jeres elendige system. Jeg droppede totalt at gå i bio, pga af det bæ Serøst tag jer sammen. Og jeres evne til at svare på sociale medier og her er så meget til grin. 350kr for to Jurrasic park billetter så i får helt sikkert jeres andel. Jesus

Antwort von Kino.dk
Brugeroplevelsen hos kino.dk er for mig elendig. Man bliver bombarderet med reklamer, som gør at skærmen hopper rundt og jeg mister overblikket.
Forstår ikke jeres behov for at smide så mange reklamer i hovedet på En, når man nu engang er derinde for at handle.

Antwort von Kino.dk
Vi har lige forsøgt at bestille to billetter på jeres hjemmeside. Der var 3 ledige pladser på bageste række, hvor vi helst vil sidde, men det var ikke muligt at flytte vores angivne pladser derop, fordi det så ville resultere i en ledig plads mellem os og de næste. Hvad I ALVERDEN er det for noget? Hvad hvis det var de tre eneste pladser der var tilbage? Ville vi så heller ikke kunnet have bestilt dem? En totalt dårlig oplevelse!!!!

Antwort von Kino.dk
Dårlig app - køb afbrydes af reklamer hele tiden så man må starte forfra:-(
Skod website og skod support...
Jeg er selv udvikler.. og dette system er absolut skrald, jeg prøvede at indløse 2 Biograf biletter, dernæst bugger hele systemet og kan slet ikke gå ind og bestille biletter til Batman uden den giver mig en fejl side og siger jeg skal kontakte support... det er nu 1 uge siden jeg har kontaktet support og stadig intet er sket og skulle have været i biografen kl 14:20 idag...
Nu har jeg en pisse ulykkelig søster på hendes fødseldag.. tak for et absolut skrald system og support.

Antwort von Kino.dk
Absolut dårligste app, jeg har haft på mobilen. Har problemer hver gang. Senest ved bestilling af billetter med Biografklub DK rabat. Gik tilbage i processen for at tjekke tidspunktet. App’en have husket sædevalget, men vi måtte indtaste Bioklub DK koderne igen og alligevel tog den ikke rabatten. Og vi kunne ikke annullere købet. Vi skrev straks til Kino.dk, med de har ikke gidet svare os! 🤬
Altid en god oplevelse flotte og pæne sale og stole. Dog bedre udluftning imellem hver film.
Jeg er ved at købe biletter via kino.dk app'en og jeg afbrydes af fuldskærms video reklamer, midt i købet.
Det sker to gange, samme reklame.
Først gang imens jeg er ved at vælge sæder og anden gang når jeg udfylder kontakt info.
Det er den slags der får folk til ikke at købe alligevel.
Jeg kan ikke lave en profil, og kan heller ikke få lov til at lave en profil af samme grund. Har prøvet alt nu, fjerne ad-blocker, tillade alle cookies. Slette alt browser data først, prøve en anden browser og slukke og tænde pc. Men uanset hvad jeg gør når jeg skal enten kontakte support eller lave en profil, så får jeg at vide: dit CAPTCHA svar er ikke korrekt. Der kommer aldrig noget jeg kan svarer på dog. Så jeg kan hverken skrive til support om problemet eller lave en profil på KINO.dk
Sjældent har jeg oplevet ringere betalingsmuligheder og kundeservice.

Antwort von Kino.dk
Really slow website, and for 2 days i have tried to buy tickets for a moive, but each time im getting to choose payment method it says something went wrong! And there is very poor contact side for help!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.