Fitness World

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sødt, venligt og iMødekommene personale. Velkendt og en oplevelse af fællesskab. Rent!! Ryddeligt og altid et hej og farvel fra personale som dækker vagter i hverdagene. Der er styr på ra... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der er stor forskel på centrene og særligt fitness world i Værløse skiller sig ud. De har gamle maskiner og løs vægte som virkelig har set bedre dage, selv ro maskinen kunne bruge en omgang vd40. :)... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kvaliteten i centeret er simpelt hen dalende😫 Maskiner bliver fjernet og ikke erstattet eller står bare ubrugelige (stairmaster 1) eks. Der bliver ikke taget hånd om dem som træner sent aften og ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg plejer at træne om eftermiddagen og der er oftest pænt og rent, men jeg har trænet om morgenen de sidste 3-4 gange, og når man kommer ned til vægt området, er der ikke ryddet op, der ligger vægts... Mehr ansehen

1. Fitnessstudio

(11'364)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt center med gode maskiner som…

Super godt center med gode maskiner som altid virker.
Masser af plads og godt personale.
Altid rent og pænt.

18. Mai 2023

Hej Martin

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Personalet arbejder rigtig hårdt på at skabe det bedste center som overhovedet muligt, og jeg er så glad for, at det lykkes! 😊

Rod i tingene

Jeg har lige modtaget en faktura fra Fitness World.

Desværre er det sådan, at jeg efter den 22. maj ikke har mulighed for at træne i et Fitness World center i Randers. Det findes nemlig ikke.

Jeg har skrevet til kundeservice og gjort opmærksom på problemet og har fået et svar fra Pure Gym underskrevet Fitness World.

Nu har jeg det sådan, at jeg gerne vil vide, hvem jeg skriver til, og hvem jeg får svar fra. Det kan du ikke i Fitness World lige nu.

Fitness World har givet mig mange gode træningstimer. Men hvis der er lige så lidt styr på tingene, efter at Pure Gym er gået ind og overtaget, forudser jeg et administrativt kaos for de tidligere Fitness World medlemmer.

Jeg er stået af.

18. Mai 2023

Hej Erik

Jeg forstår godt, at det kræver tilvænning, når vi skifter navn fra Fitness World til PureGym, og jeg forstår også godt, at det kan være forvirrende. Vi har gjort vores bedste for at kommunikere hele forløbet, og årsagen hertil, så klart som muligt, og du kan læse det hele på vores hjemmeside samt på https://www.puregym.dk/

Jeg kan forstå på mine kollegaer at du har fået svar på samme henvendelse en del gange efterhånden. Det er udelukkende navnet og farverne, som skifter. Din medlemskontrakt, betingelserne for dit medlemskab, prisen for dit medlemskab osv. forbliver uændret. Derfor er du heller ikke blevet varslet om nogle ændringer - fordi der ikke er nogen.

Du har selvfølgelig også mulighed for at træne i dit PureGym center, selvom dit medlemskort siger Fitness World.

Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersøde medarbejdere med sans for…

Supersøde medarbejdere med sans for service og imødekommenhed.

Hej William

Tusind tak for de flotte ord! Personalet gør sig rigtig umage med at byde alle velkomne, så centeret bliver et rart sted at være, så det er skønt at læse dine rosende ord! 😊

Der er plads til folk

Der er plads til folk, unge og gamle, og aktiviteterne og faciliteterne er godt fordelt, så folk ikke klumper sammen
Rengøringen er ok, og baderum er lyse og pæne
Personalet er imødekommende og venlige

Hej Christian

Tusind tak for alle de rosende ord!

Jeg er rigtig glad for, at du har fundet, hvad du skal bruge i centeret, og at udstyret er tilfredsstillende! Personalet arbejder utroligt hårdt på at holde centeret så rent og pænt som muligt, så man kan træne i fine omgivelser - det gør en kæmpe forskel, nemlig! 😊

Kan du have en rigtig dejlig dag! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtige gode instruktør og god…

Rigtige gode instruktør og god stemning. Pænt antal af maskiner.

Hej Lene

Det er skønt at læse, at du er glad for vores holdtræning! Vores instruktører koncentrerer sig utroligt meget om at gøre holdene så fede som muligt, så det bliver nemmere at komme afsted til træningerne - og det er altid så fantastisk at læse så positive ord! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rent/ryddeligt og meget iMødekommene personale.

Sødt, venligt og iMødekommene personale.
Velkendt og en oplevelse af fællesskab.
Der er styr på rammerne, spørgsmål som stilles besvares med erfaring og vejledning.
Der er plads til alle på Løvbakken i Nørresundby.
Gode parkering muligheder.
Rent !
Oplevelse af god energi ( fra personalet )
Et rart sted at træne på alle områder.
Dejligt at der er opdeling på træningsområder.
Der er en hyggelig stemmening, med plads til at deltage eller trække sig til egen træning.

Hej Louise

Det er simpelthen så skøn læsning! Jeg er så glad for, at du er så glad for centeret, og de faciliteter, som er med til at gøre det fantastisk 😊

Personalet gør hver dag deres allerbedste for at skabe de bedste rammer for vores medlemmers træning, så det bl.a. bliver lidt nemmere at komme afsted næste gang! Det er så skønt at få så rosende ord med på vejen - det betyder også rigtig meget for personalet i centeret! 😊

Kan du have en rigtig dejlig dag - og god træning! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin træning

Fin træning. God instruktør

3. Mai 2023

Hej Thomas

Tusind tak for anmeldelsen! Det er skønt at læse, at du er glad for træneren og for vores hold - det gør instruktørerne sig rigtig umage med! 😊

Meget dejlig hold

Meget dejlig hold, sveder meget på pande.

Hej Zhanyuan

Når man får sved på panden, så ved man, at det er en god træning! Jeg er rigtig glad for, at du er så tilfreds med vores holdtræninger - det er noget, vores instruktører gør sig rigtig umage med! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det mangler en booking pude!

Hej Kar

Mange tak for de fire stjerner! Du er altid velkommen til at rette din feedback til personalet i centeret, så de kan forsøge at skaffe det udstyr, du føler centeret mangler 😊

Kan du have en dejlig dag

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De får kun 3 stjerne og grunden er alt…

De får kun 3 stjerne og grunden er alt for mange unge
De skaber en del uro og fylder rigtig meget
Ellers er det et fedt sted at være
Masser af super gode maskiner

Hej Henrik

Jeg er rigtig glad for, at du generelt er glad for at træne hos os, og finder centeret et rart sted at være. Jeg er selvfølgelig rigtig træls over at læse, at du føler at der er en del uro i centeret - det forstår jeg godt er træls at træne i.

Du må rigtig gerne sende mig en mail med en uddybning af, hvad du oplever, så jeg kan hjælpe med at få taget hånd om sagen. Skriv gerne på trustpilot@dk.fitnessworld.com

Rigtig god dag til dig

Hej TP

Fitness World skifter navn til PureGym officielt den 23. maj. De fleste af vores centre er dog allerede i gang, og mange er blevet helt rebranded nu her. De centre, som stadig mangler, vi følge efter i løbet af sommeren i år.

Du kan læse alt om navneskiftet her: https://www.puregym.dk/

Rigtig god dag til dig

Det fungerer bare

Hej Roberto

Tusind tak for de fem stjerner! Det er bare lækkert, når det hele fungerer, som det skal! 😊

Kan du have en dejlig dag

Xxxxx

Tilgængelighed og stab

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse og de flotte fem stjerner. Dem er vi rigtig glade for!

Du må have en skøn dag 😊

Super godt center

Super godt center i Middelfart. Personale som byder velkommen og spørger til en i ny og næ.
God stemning, folk er imødekommende og hjælpsomme.

Hej Casper,

Tak for dine flotte og rosende ord omkring centeret i Middelfart. Hvor er det dejligt, at du er glad for at komme der og at du synes, at stemningen er god. Personalet ønsker også altid at være med til at biddrage med den positive stemning og tage imod jer med et smil på læben, så det er dejligt at du også oplever det.

Du må ha' en fantastisk dag 😊

Verdens bedste træningscenter

Ja men det er bare et pænt og ordentligt center med mange gode muligheder, både hvis man træne selv og på hold.
Personer er altid smilende, venlig og imødekommende.

Hej Dan,

Jeg er glad for at læse, at du nyder at komme i vores center - både alene og til holdtræning. Det er også super skønt, at du er glad for personalet, de ønsker nemlig også altid at tage imod jer medlemmer med et smil på læben 😊

Du må have en rigtig god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er ked af at må skrive dette

Jeg er ked af at må skrive dette, men har prøvet at skrive til den mail der står her på siden men kom retur ikke gyldig mere.
Samtidig har jeg chattet med medarbejder hos jer .
Jeg satte min mands og mit medlemsskab på pause i maj md og ville gøre det fler mdr men umuligt.
Samtidig kontaktede jeg chattede med medarbejder forleden om at I ikke skulle trække penge igen her den 1.6 men det kunne hun ikke garantere selvom I har trukket 1.5 og de penge dækker vores medlemsskab de mdr vi ville have pause.
Hvad er det for noget?
Som pensionist har vi jo ikke råd til at have flere penge hver md til at så hos jer.
Samtidig meget bøvlet at man skal huske hvermdr at forlænge hvorfor ikke de 3 mdr jeg ved jeg skal vi skal på pause??

15. Mai 2023

Hej Inge,

Jeg er ærgerlig over at læse din anmeldelse og jeg beklager den besvær der har været i forbindelse med din mands pause. I er meget velkommen til at sende mig en mail på trustpilot@dk.fitnessworld.com, så vil jeg gerne gerne se nærmere på det og hjælpe med at besvare jeres spørgsmål.

I må have en rigtig dejlig dag!

venlig stemning.

venlig stemning.
maskiner er ofte istykker.
rengøring kan være bedre.
stop for prisstigning.

Hej Vibeke,

Jeg er glad for at læse, at du synes at der er en venlig stemning i centeret. Det er dog ærgerligt at du oplever, at maskinerne ofte er i stykker og at rengøringen ikke er i top. Det er selvfølgelig ikke optimalt og det skal vi have taget et kig på. Du må meget gerne sende mig en mail, hvor du skriver hvilket center og maskiner det drejer sig om, så sørger jeg for at gå videre med det.

Jeg vil se frem til at høre fra dig og så ønsker jeg dig en dejlig dag 😊

Fitness World

Godt trænings entrer og glad for at komme der, centerlederen lytter.

13. Mai 2023

Hej Inger,

Hvor er det dejligt at læse, at du er glad for at komme i centeret og at du føler dig hørt af centerlederen. Vi sætter altid stor pris på når I kommer med feedback til os, både god som dårlig feedback, da vi på den måde på bedstevis kan optimere os 😊

Du må have en skøn dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personalet i Fitness World/Pure Gym…

Personalet i Fitness World/Pure Gym Forum er altid glade og smilende og der er en god stemning I centret

Hej Carsten,

Tak for din flotte anmeldelse. Hvor er jeg glad for at læse, at du synes at der er en god stemning i centeret og at du altid bliver taget imod med et smil på læben fra personalet ved Forum 😊

Ha' en dejlig dag.

Gode og dedikerede trænere

Hej Kim,

Hvor er det fedt, at du er glad for instruktørerne og at du synes, at de er gode og dedikerede. Jeg ved også at de altid ønsker at skabe den bedste holdtræning som muligt, så I kan efterlade centeret med en rigtig god følelse 😊

Du må have en skøn dag!

Liv / Fitness World

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr