Sødt, venligt og iMødekommene personale. Velkendt og en oplevelse af fællesskab. Rent!! Ryddeligt og altid et hej og farvel fra personale som dækker vagter i hverdagene. Der er styr på ra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Der er stor forskel på centrene og særligt fitness world i Værløse skiller sig ud. De har gamle maskiner og løs vægte som virkelig har set bedre dage, selv ro maskinen kunne bruge en omgang vd40. :)... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvaliteten i centeret er simpelt hen dalende😫 Maskiner bliver fjernet og ikke erstattet eller står bare ubrugelige (stairmaster 1) eks. Der bliver ikke taget hånd om dem som træner sent aften og ef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg plejer at træne om eftermiddagen og der er oftest pænt og rent, men jeg har trænet om morgenen de sidste 3-4 gange, og når man kommer ned til vægt området, er der ikke ryddet op, der ligger vægts... Mehr ansehen
Torveporten 2, 2500, Valby, Dänemark
Hvor bliver vores boksebold af?
Jeg er super glad for boksebold på Aarhusgade Østerbro. En super instruktør &
Fuldt hold hver gang.
Da jeg startede var der 4 hold hver uge, så lukkede man først lørdag & efterfølgende onsdag & Torsdag så nu er der kun 1 hold om Mandagen.
Dette er simpelhen for ringe & vi er flere gange af centerleder blevet lovet at der ville komme et hold til så snart han kunne finde en instruktør & hvis vi kunne hjælpe med dette, vil det hjælpe ham meget. Vi fik så overtalt ham som har Mandag til at tage et hold Onsdag & har sagt dette men intet sket han snakker bare en efter munden & lover i øst & vest.
Igår fik vi så af vide at han var stoppet som centerleder så hvem skal vi gå til nu så vi kan få det ekstra hold op at køre? . Vi er rigtig mange der efterspørger dette igår var vi 30 på holdet.
Samtidig blev vi også lovet de vil kigge på sandsække da en del er i så dårlig stand at de er tapet sammen & der er heller ikke nok plethandsker til dem på holdet. Dette selv om nogle har sine egne med.
I skrev her i Januar at i arbejde på højtryk for at få flere hold, så håber virkelig at i vil gøre noget ved det nu. Som sagt kan i tage fat i i ham som har holdet Mandag.

Antwort von Fitness World
Jeg anbefaler stærkt at prøve fitnesscentret på Tomgårdsvej af en god grund: du vil sandsynligvis føle en positiv atmosfære og have adgang til næsten alt det udstyr. Jeg giver den en vurdering på 4 stjerner for det.

Antwort von Fitness World
it is a good gym, has everything in it. good price, clean. To sum up: I enjoy going there

Antwort von Fitness World
Imødekommende personale, vedligeholdt samt høj standard af rengøring

Antwort von Fitness World
Udsugning er helt stoppet inde i herre badet på chr havn boot Camp.
Prøv at kigge op ?

Søde medarbejder i fitness World Kokkedal
God stemning i centeret

Antwort von Fitness World
Må sige at oplevelsen efter alt gammelt personale er udskiftet er stemningen ikke længere den gode glade stemning. Men blevet mere totalitær og man føler sig ikke længere velkommen som før tværtimod har man ikke længere lyst til at træne i den periode der er personale for ikke at få dem på nakken og påtænker snart at opsige. Mit medlemskab. For som stemningen er i Odder er det ikke længere et sted som før hvor man hyggede og smilede og var glad for at komme.smilende er væk fra de fleste Nu frygter man mere at få en reprimande end en High 5 sku sørgeligt
Udvikling. Men måske det i ønsker at vi stopper med at benytte jer

Antwort von Fitness World
Er enorm glad for boksetræning på Århusgade pga af træneren. Jeg opgraderede endda til et dyrere abonnement, men fik dårligere service. 3 hold blev reduceret til 1, selvom der er fuldt hus. Vi har efterspurgt nye hold siden januar og endda hjulpet med at finde træner og tider som centerledelsen bad om hjælp til, stadigvæk er der intet sket. vi har ligeledes efterspurgt reparation og udskiftning af udstyr da, der ikke er nok funktionelt når vi er der. Der er blevet lovet forbedringer flere gange end jeg kan tælle fra centret, men igen intet er sket. ærgerligt når det ellers kunne være så godt.

Antwort von Fitness World
Nu har jeg brugt en halv time på at sætte abb på pause. Det er ikke lykkedes endnu.

Antwort von Fitness World
Hjemmesiden. Når jeg søger på et center tæt på mig får jeg ex muligheden for Brøndby Strand "Prisen fra kr. 99,50" Når jeg vælger den - for jeg ikke muligheden for at vælge prisen til kr. 99,50. Så kommer priser fra kr. 199,00 frem. Det vil sige jeg kan slet ikke vælge prisen, selvom det medlemskab ville passe mig bedre. Dårlig hjemmeside, der ikke fortæller prisen kort og godt.

Antwort von Fitness World
Annette jeres pilatis lærer er er fantastik. f
flere timer med hende:) det er altid svært at komme på hendes hold-

Antwort von Fitness World
dejligt stort center i hobro, plads til alle.
Mange maskiner til forskellige øvelser.
- minus. skabe i herre omklædning dårlig stand, låse virker ikke. mangelfuld rengøring.
Div cykelmaskiner er i dårlig stand og gamle.

Antwort von Fitness World
Centeret på Frederiksberg er i en kælder, hvor man ikke kan se ud af vinduerne. Det er lidt lille, og der er ofte mange, der træner samtidig. Maskinerne er nye og lokalerne rene.

Antwort von Fitness World
At man kan komme og træne uden man føler man har øjne i nakken og at de smiller og altid glade

Antwort von Fitness World
Other than the heat its a great place to work out.

Antwort von Fitness World
Step holdene som jeg træner på er altid fyldt med god energi ,god musik og glade mennesker

Antwort von Fitness World
God stemning og god service. Nemt at tilmelde sig hold og et fint udbud af hold

Antwort von Fitness World
Stor udvalg af maskiner , ikke så god vedligholdelse af dem . Flink medarbejder 🙂

Antwort von Fitness World
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.