Kan på Ingen måde anbefale dem. De lyver omkring deres introduktionstilbud. De hiver elforbrug ud fra bbr også hvis det viser sig at man har brugt mindre og derfor er berettiget til deres intet tilb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er bare imponeret. Jeg arbejder med kundeservice hver dag og har faktisk lige været i JAPAN hvor de bare er gode. Noget af den samme hjælpsomhed, interesse og taknemmelighed findes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde problemer med at tilmelde mig betalingsservice til min elregning. Heldigvis stod Willads klar til at hjælpe over telefonen. Han havde styr på tingene, han var sød og utrolig hjælpsom.
- Stromversorgungsunternehmen
- Energieerzeugungsunternehmen
- Energieversorger
- Ökostromanbieter
- Wohnungswirtschaftsunternehmen
Über Energidrift A/S
Vom Unternehmen geschrieben
Strøm leveres gennem det fælles elnet og har samme fysiske kvalitet uanset leverandør. Forskellen ligger derfor i priser, vilkår og kundeservice – og det er her, vi ønsker at gøre en forskel.
Vi tilbyder gennemsigtige elaftaler, hvor priser og eventuelle gebyrer fremgår tydeligt af aftalegrundlag og prisblad. Som kunde skal du have et klart og enkelt overblik over din elaftale.
Vi tilbyder også elaftaler med grøn oprindelse.
Vores fokus er at opbygge langvarige kunderelationer gennem ordentlighed, klare vilkår og tilgængelig kundeservice.
Du kan kontakte os på hverdage: Mail: kundeservice@energidrift.dk Telefon: 44 45 44 34
Åbningstider:
Mandag–torsdag: 10.00–15.00
Fredag: 10.00–14.00
Kirke Værløsevej 38, 1. tv, 3500, Værløse, Dänemark
- kundeservice@energidrift.dk
- energidrift.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Great customer support, fast and effective
I just called to cancel my service as I will be relocating overseas and was happily surprised to have been treated with utmost empathy, the lady on the phone was kind, spoke to me in english with no issues and helped me to get my contract cancelled in a breeze
Super helpful, even told me that she would be sending me a separate email with the date of cancellation, amazing!
Altid god og hjælpsom service!
Altid god og hjælpsom service!
Jeg er bare imponeret
Jeg er bare imponeret.
Jeg arbejder med kundeservice hver dag og har faktisk lige været i JAPAN hvor de bare er gode. Noget af den samme hjælpsomhed, interesse og taknemmelighed findes i dette selskab. Det er både Tobias i kundeservice eller Rafael i deres direktion.
Det viser overfor mig, at hos de store EL elselskaber er man "bare" kunde. Mit tidligere selskab - og jeg vil ikke nævne navn - valgte at tilbyde mig en vask til 99dkr og jeg er en kunde som bruger 17.000 kwh om året, ( meget stort hus + flere elbiler ) så måske ikke bare ligegyldig aftager.
Jeg var dog lidt nervøs ved at skifte til et selskab jeg slet ikke kender. De viser hvor meget varemærker betyder for trygheden.
De gutter her hos Energidrift er bare for seje - så mit ønske er FLERE KUNDER TlL DEM, men ikke for mange, for så bliver de måske magelige - NOT
God weekend til jer alle
Stefan - Sorø

Kundeservice i top
Han havde styr på tingene, han var sød og utrolig hjælpsom.

Antwort von Energidrift A/S
Overskueligt, nemt og rigtig god kundeservice
Det er sjældent, man ligefrem bliver i godt humør af at være i kontakt med sit elselskab, men Energidrift formår virkelig at levere en oplevelse, der er helt i top.
Jeg har haft fornøjelsen af at være i kontakt med Molli fra kundeservice for at få styr på min elaftale. Mage til overskud, hjælpsomhed og godt humør skal man lede længe efter! Man får utroligt fyldestgørende, ærlig og kompetent vejledning, når man skal navigere i, om man skal ligge på fast eller variabel pris.
Samtidig spiller den praktiske del bare. Man får tilsendt sin regning direkte på e-mail i god tid, så man får et klart og tydeligt billede af det hele. Den er let og elegant sat op, og det er utrolig nemt at aflæse, præcis hvad ens forbrug er, og hvad man bliver opkrævet for. Selve betalingen kører desuden helt automatisk og gnidningsfrit via PBS hver eneste måned. Det gør det utrolig let og overskueligt at være kunde.
Og skulle man alligevel sidde tilbage med et spørgsmål eller være i tvivl om det mindste, så sidder der et super kvalificeret team klar til at hjælpe – og de tager sig rent faktisk tid til at give uddybende svar i stedet for bare at spise en af med standardfraser.
En kæmpe anbefaling herfra og fem fuldt velfortjente stjerner!

Antwort von Energidrift A/S
Gode priser og rigtig god kundeservice
Gode priser og rigtig god kundeservice. De er engagerede og løsningsorientede, og jeg kan dermed klart anbefale dem.

Antwort von Energidrift A/S
Dårlig online platform, og beholder tidligere kunders penge
Vanvittig dårlig online platform, der virker super dårligt. Overskulighed omkring din regning er en by i Rusland, og når du forlader som kunde, betaler de dig ikke tilbage for hvad du har betalt aconto, og slutopgørelse er vist ikke noget de gør sig i. Det er over 2 måneder siden jeg har overgået til andet selskab, og har hørt andet end en mail hvor de tigger mig om at blive som kunde.
Opdatering: Det viser sig at når man flytter som kunde, så levere de gerne strøm til den nye adresse, men de er åbenbart ikke kvikke nok til enten lige at sende post til den nye adresse, eller hente adresseoplysninger i CPR register.
De siger så at de har sendt breve fysisk til en adresse jeg er fraflyttet og de ikke levere strøm til. Så jeg står ved at de er nogle amatører.
Sidste opdatering: Sjovt i undskylder på mail at i har lavet en fejl og aldrig fik sendt den slutopgørelse til mig, og det var en fejl fra jeres side, men ikke vil skrive det offentligt. Klassisk prøve at fremstå bedre end man egentligt er.

Antwort von Energidrift A/S
I am more than satisfied with the custome service
I am more than satisfied with the customer service provided by Energydrift. I experienced an issue with receiving my invoice online, which unfortunately affected my ability to make the payment on time. However, their highly trained and exceptionally courteous team handled the situation efficiently and professionally.
They responded with impressive speed, quickly identifying the problem and providing a clear and effective solution. The entire process was smooth, and I truly appreciated their responsiveness and dedication to customer satisfaction.
It is reassuring to know that when an issue arises, their team is ready to assist promptly and competently. I highly recommend their service based on this positive experience.

Lovbryd
Kan på
Ingen måde anbefale dem. De lyver omkring deres introduktionstilbud. De hiver elforbrug ud fra bbr også hvis det viser sig at man har brugt mindre og derfor er berettiget til deres intet tilbud til 0 kr kWh. Så skriver de direkte at de ikke vil tilbageføre det beløb som
de skylder en fordi det kræver for meget manuelt arbejde, selvom man lever op til deres betingelser. Direkte brud på loven.

Antwort von Energidrift A/S
Jeg har netop talt med den største…
Jeg har netop talt med den største charme bøf hos kundeservice.
Jeg fik Willads i røret og havde et par spørgsmål som han hjalp mig med.
Virkelig behagelig samtale og god hjælp.
Tak Willads.

Antwort von Energidrift A/S
Villads skal have 5 stjerner...
Villads skal have 5 stjerner...
Villads yder den bedste kundeservice, som jeg aldrig har oplevet før. Han er verdens stjerne. Er utrolig glad for han har hjulpet mig. Og sætter stor pris på det. Derfor laver jeg denne anmeldelse, så andre også kan sætte pris på det.
1000 tak Villads for den kæmpe hjælp du gav og tak for dig

Willads
Willads inde hos Energidrift hjalp mig rigtig hurtigt, næsten dag-dag endda, med at få betalt en regning, der var havnet et forkert sted pga. boligskifte.
props, god mand!

Antwort von Energidrift A/S
Energidrift leverer fantastisk service…
Energidrift leverer fantastisk service og høj faglighed.
Deres team er altid professionelle, pålidelige og hurtige til at finde løsninger, der virker i praksis. Kommunikationen er klar, arbejdet udføres præcist, og man mærker, at de virkelig går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker effektiv og driftssikker energistyring.

Antwort von Energidrift A/S
En af de bedste oplevelser
En af de bedste oplevelser! Jeg fik en super god samtale med jeres super dygtig medarbejder willads. Han formidlet og svaret på alle mine spørgsmål til perfektion. Kæmpe anbefaling! Og et stort tak til willads.😊

Antwort von Energidrift A/S
Mega hjælpsomme og nogle rare…
Mega hjælpsomme og nogle rare mennesker! Vi er i hvertfald glade for dem herhjemme!
Kan klart anbefales

Firmaet er scam
Firmaet er scam! Blev ringet op af en sælger, som ville sende mig et tilbud, dagen efter har han tilmeldt mig på 2 adresser, den ene adresse er en udlejningsejendom!

Antwort von Energidrift A/S
SNYDER DERES KUNDER FOR PENGE!!
Hej.
Hold kæft hvor er jeg træt af jer og at i ikke holder jeres aftaler!
Nu er det 16 dage siden i skrev at mine penge vat sat til udbetaling, og jeres fine vendinger om at det sker i rul, og alt jeres fis og papir. Havde det været mig det skulle betale en regning til jer og der vat gået 16 dage, havde jeg fået rykkere og gebyr lagt oveni, så nu tager jeg også sagen skridtet videre, og får indkaldt jer til en retssag og så må vi få det afgjort den vej - så bliver det nok bare lidt mere end de godt 800,- i kommer til at skulle betale mig, med alle de sagsomkostninger det løber op i, men det er desværre konsekvensen ved at i prøver og snyde jeres kunder.
I hører nærmere og så mødes vi i retten.
Morten Mogensen

Super kundeservice af Willads
Super kundeservice af Willads. Han var flink, løsningsorienteret og effektiv - alt det man har brug for, når man ringer ind og ønsker hjælp

Antwort von Energidrift A/S
Very bad experience so far
Had a call with Leon, who after seeing my last faktura from my previous provider assured me that going back to Energidrift would be cheaper. I switched, I received my first faktura from them - it is in fact more expensive than what I was paying before. I wrote back asking for an explanation, but didn't get a satisfactory reply. After then, it's been 10 days of complete silence from their end. So, until I get a proper resolution to this I feel completely cheated by their customer service.
I don't know if I have been particularly unlucky lately, or the Danish customer care culture is going to the drain...
EDIT: I finally received a call from customer service, a very friendly and understanding lady who actually changed my contract to make it cheaper than what I had before switching. Updating from 1 to 3 stars based on the entire experience.

Antwort von Energidrift A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.