Banner for Energidrift A/S

Energidrift A/S Bewertungen 242

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan på Ingen måde anbefale dem. De lyver omkring deres introduktionstilbud. De hiver elforbrug ud fra bbr også hvis det viser sig at man har brugt mindre og derfor er berettiget til deres intet tilb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er bare imponeret. Jeg arbejder med kundeservice hver dag og har faktisk lige været i JAPAN hvor de bare er gode. Noget af den samme hjælpsomhed, interesse og taknemmelighed findes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde problemer med at tilmelde mig betalingsservice til min elregning. Heldigvis stod Willads klar til at hjælpe over telefonen. Han havde styr på tingene, han var sød og utrolig hjælpsom.

1. Stromversorgungsunternehmen
  2. Energieerzeugungsunternehmen
  3. Energieversorger
  4. Ökostromanbieter
  5. Wohnungswirtschaftsunternehmen

Über Energidrift A/S

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Energidrift leverer vi el til private og erhverv i hele Danmark.

Strøm leveres gennem det fælles elnet og har samme fysiske kvalitet uanset leverandør. Forskellen ligger derfor i priser, vilkår og kundeservice – og det er her, vi ønsker at gøre en forskel.

Vi tilbyder gennemsigtige elaftaler, hvor priser og eventuelle gebyrer fremgår tydeligt af aftalegrundlag og prisblad. Som kunde skal du have et klart og enkelt overblik over din elaftale.

Vi tilbyder også elaftaler med grøn oprindelse.

Vores fokus er at opbygge langvarige kunderelationer gennem ordentlighed, klare vilkår og tilgængelig kundeservice.

Du kan kontakte os på hverdage: Mail: kundeservice@energidrift.dk Telefon: 44 45 44 34

Åbningstider:

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great customer support, fast and effective

I just called to cancel my service as I will be relocating overseas and was happily surprised to have been treated with utmost empathy, the lady on the phone was kind, spoke to me in english with no issues and helped me to get my contract cancelled in a breeze

Super helpful, even told me that she would be sending me a separate email with the date of cancellation, amazing!

30. März 2026

Jeg er bare imponeret

Jeg er bare imponeret.

Jeg arbejder med kundeservice hver dag og har faktisk lige været i JAPAN hvor de bare er gode. Noget af den samme hjælpsomhed, interesse og taknemmelighed findes i dette selskab. Det er både Tobias i kundeservice eller Rafael i deres direktion.

Det viser overfor mig, at hos de store EL elselskaber er man "bare" kunde. Mit tidligere selskab - og jeg vil ikke nævne navn - valgte at tilbyde mig en vask til 99dkr og jeg er en kunde som bruger 17.000 kwh om året, ( meget stort hus + flere elbiler ) så måske ikke bare ligegyldig aftager.

Jeg var dog lidt nervøs ved at skifte til et selskab jeg slet ikke kender. De viser hvor meget varemærker betyder for trygheden.

De gutter her hos Energidrift er bare for seje - så mit ønske er FLERE KUNDER TlL DEM, men ikke for mange, for så bliver de måske magelige - NOT

God weekend til jer alle

Stefan - Sorø

27. Februar 2026

Hej Stefan,

Tusind tak for din meget personlige og flotte anmeldelse – den betyder oprigtigt meget.

Det er en stor anerkendelse at blive sammenlignet med den servicekultur, du beskriver, og vi sætter pris på, at du mærker engagementet hele vejen igennem – både hos Tobias og resten af teamet.

Vi ved godt, at det kan kræve tillid at skifte elselskab, især når man har et stort forbrug som dit. Derfor betyder det ekstra meget, når kunder oplever, at de bliver mødt som mere end “bare en aftale”.

Tak for ordene – og god weekend til dig også.

Kundeservice i top

Han havde styr på tingene, han var sød og utrolig hjælpsom.

25. Februar 2026

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det er godt at høre, at Willads kunne hjælpe dig hurtigt videre med tilmeldingen til Betalingsservice. Det skal gerne være enkelt at få det praktiske på plads, og vi er glade for, at du oplevede hjælpen som både kompetent og imødekommende.

Jeg sørger for, at han får din ros videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskueligt, nemt og rigtig god kundeservice

Det er sjældent, man ligefrem bliver i godt humør af at være i kontakt med sit elselskab, men Energidrift formår virkelig at levere en oplevelse, der er helt i top.

Jeg har haft fornøjelsen af at være i kontakt med Molli fra kundeservice for at få styr på min elaftale. Mage til overskud, hjælpsomhed og godt humør skal man lede længe efter! Man får utroligt fyldestgørende, ærlig og kompetent vejledning, når man skal navigere i, om man skal ligge på fast eller variabel pris.

Samtidig spiller den praktiske del bare. Man får tilsendt sin regning direkte på e-mail i god tid, så man får et klart og tydeligt billede af det hele. Den er let og elegant sat op, og det er utrolig nemt at aflæse, præcis hvad ens forbrug er, og hvad man bliver opkrævet for. Selve betalingen kører desuden helt automatisk og gnidningsfrit via PBS hver eneste måned. Det gør det utrolig let og overskueligt at være kunde.

Og skulle man alligevel sidde tilbage med et spørgsmål eller være i tvivl om det mindste, så sidder der et super kvalificeret team klar til at hjælpe – og de tager sig rent faktisk tid til at give uddybende svar i stedet for bare at spise en af med standardfraser.

En kæmpe anbefaling herfra og fem fuldt velfortjente stjerner!

20. Februar 2026

Antwort von Energidrift A/S

Tusind tak for den meget grundige og flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse – både i dialogen med Molli og i den praktiske håndtering af din elaftale. Det skal være overskueligt at være elkunde, og rådgivningen skal være ærlig og til at forstå, uanset om man vælger fast eller variabel pris.

Jeg sørger selvfølgelig for, at Molli og resten af teamet får din ros videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og rigtig god kundeservice

Gode priser og rigtig god kundeservice. De er engagerede og løsningsorientede, og jeg kan dermed klart anbefale dem.

17. Februar 2026

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du oplever både vores priser og kundeservice som gode. Engagement og løsningsorienteret hjælp er vigtigt for os, så det er rart at høre, at det også mærkes.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig online platform, og beholder tidligere kunders penge

Vanvittig dårlig online platform, der virker super dårligt. Overskulighed omkring din regning er en by i Rusland, og når du forlader som kunde, betaler de dig ikke tilbage for hvad du har betalt aconto, og slutopgørelse er vist ikke noget de gør sig i. Det er over 2 måneder siden jeg har overgået til andet selskab, og har hørt andet end en mail hvor de tigger mig om at blive som kunde.

Opdatering: Det viser sig at når man flytter som kunde, så levere de gerne strøm til den nye adresse, men de er åbenbart ikke kvikke nok til enten lige at sende post til den nye adresse, eller hente adresseoplysninger i CPR register.
De siger så at de har sendt breve fysisk til en adresse jeg er fraflyttet og de ikke levere strøm til. Så jeg står ved at de er nogle amatører.

Sidste opdatering: Sjovt i undskylder på mail at i har lavet en fejl og aldrig fik sendt den slutopgørelse til mig, og det var en fejl fra jeres side, men ikke vil skrive det offentligt. Klassisk prøve at fremstå bedre end man egentligt er.

11. Dezember 2025

Hej Kevin,

Vi har gennemgået sagen igen.

Slutopgørelsen blev genereret ved leverandørskiftet. Den blev dog ikke fremsendt på mail som den skulle, hvilket vi beklager.

Det er samtidig vigtigt at præcisere, at der ikke er sendt fysiske regninger. Din aftale var tilmeldt Betalingsservice, og betalingerne er derfor kørt automatisk via PBS.
Vi har heller ikke adgang til CPR-registeret og kan alene anvende de oplysninger, der er registreret på aftalen.

Vi har nu modtaget dine kontooplysninger, og tilgodehavendet er udbetalt.

Sagen er dermed afsluttet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am more than satisfied with the custome service

I am more than satisfied with the customer service provided by Energydrift. I experienced an issue with receiving my invoice online, which unfortunately affected my ability to make the payment on time. However, their highly trained and exceptionally courteous team handled the situation efficiently and professionally.

They responded with impressive speed, quickly identifying the problem and providing a clear and effective solution. The entire process was smooth, and I truly appreciated their responsiveness and dedication to customer satisfaction.

It is reassuring to know that when an issue arises, their team is ready to assist promptly and competently. I highly recommend their service based on this positive experience.

12. Januar 2026

Dear Gisela,

Thank you for your thoughtful and detailed review — we appreciate you taking the time to share your experience.

We are glad to hear that our team was able to resolve the invoice issue quickly and provide a clear solution. While we always aim to avoid these situations, it is important to us that any matter is handled efficiently and professionally when it occurs.

Thank you for your recommendation and for choosing Energidrift.

Kind regards,

Virkelig god service

Virkelig god service

11. Februar 2026

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Lovbryd

Kan på
Ingen måde anbefale dem. De lyver omkring deres introduktionstilbud. De hiver elforbrug ud fra bbr også hvis det viser sig at man har brugt mindre og derfor er berettiget til deres intet tilbud til 0 kr kWh. Så skriver de direkte at de ikke vil tilbageføre det beløb som
de skylder en fordi det kræver for meget manuelt arbejde, selvom man lever op til deres betingelser. Direkte brud på loven.

1. Februar 2026

Hej,

Vi er uenige i den fremstilling.

Forbrug i forbindelse med introduktionstilbud opgøres på baggrund af registrerede måledata fra elmåleren via DataHub – ikke ud fra BBR-oplysninger. Vi har derfor ingen anvendelse af BBR-data i den sammenhæng.

Der var uenighed om forståelsen af betingelserne, men vi har været i dialog og har fundet en løsning, og sagen er afsluttet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop talt med den største…

Jeg har netop talt med den største charme bøf hos kundeservice.
Jeg fik Willads i røret og havde et par spørgsmål som han hjalp mig med.
Virkelig behagelig samtale og god hjælp.
Tak Willads.

2. Februar 2026

Antwort von Energidrift A/S

Tak for anmeldelsen – den fik et smil frem her hos os 😊

Det glæder os, at du havde en behagelig samtale og fik den hjælp, du havde brug for. Villads gør en stor indsats for at møde kunderne i øjenhøjde, og jeg sørger selvfølgelig for, at han får din ros videre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Villads skal have 5 stjerner...

Villads skal have 5 stjerner...
Villads yder den bedste kundeservice, som jeg aldrig har oplevet før. Han er verdens stjerne. Er utrolig glad for han har hjulpet mig. Og sætter stor pris på det. Derfor laver jeg denne anmeldelse, så andre også kan sætte pris på det.
1000 tak Villads for den kæmpe hjælp du gav og tak for dig

19. Dezember 2025

Antwort von Energidrift A/S

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget.

Det glæder os enormt, at du har haft så god en oplevelse med Villads. Vi er stolte af at have medarbejdere, der tager ansvar og gør en ekstra indsats, når der er brug for det. Jeg sørger selvfølgelig for, at han får din ros videre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for tilliden.

Willads

Willads inde hos Energidrift hjalp mig rigtig hurtigt, næsten dag-dag endda, med at få betalt en regning, der var havnet et forkert sted pga. boligskifte.

props, god mand!

16. Dezember 2025

Antwort von Energidrift A/S

Tak for anmeldelsen – og fedt at høre, at det blev løst hurtigt.

Boligskifte kan hurtigt skabe forvirring omkring regninger, så det er godt, at Willads kunne få det på plads med det samme. Jeg giver ham selvfølgelig rosen videre.

Tak for tilliden – og for de pæne ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Energidrift leverer fantastisk service…

Energidrift leverer fantastisk service og høj faglighed.
Deres team er altid professionelle, pålidelige og hurtige til at finde løsninger, der virker i praksis. Kommunikationen er klar, arbejdet udføres præcist, og man mærker, at de virkelig går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker effektiv og driftssikker energistyring.

2. Dezember 2025

Antwort von Energidrift A/S

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du oplever os som professionelle og pålidelige. Det er vigtigt for os at levere en enkel og gennemsigtig elaftale med klar kommunikation hele vejen.

Tak for anbefalingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En af de bedste oplevelser

En af de bedste oplevelser! Jeg fik en super god samtale med jeres super dygtig medarbejder willads. Han formidlet og svaret på alle mine spørgsmål til perfektion. Kæmpe anbefaling! Og et stort tak til willads.😊

2. Dezember 2025

Antwort von Energidrift A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på! 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med Willads. Vi er stolte af at have dygtige medarbejdere, der tager sig tid til at forklare tingene ordentligt og sikre, at alle spørgsmål bliver besvaret grundigt.

Jeg sørger selvfølgelig for, at Willads får din ros videre – det betyder meget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega hjælpsomme og nogle rare…

Mega hjælpsomme og nogle rare mennesker! Vi er i hvertfald glade for dem herhjemme!
Kan klart anbefales

1. Oktober 2025

Antwort von Energidrift A/S

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi arbejder hver dag for at gøre el simpelt, gennemsigtigt og ordentligt, så det er en fornøjelse at høre, at I mærker det derhjemme.

Tak for anbefalingen – og tak fordi I har valgt Energidrift.

Firmaet er scam

Firmaet er scam! Blev ringet op af en sælger, som ville sende mig et tilbud, dagen efter har han tilmeldt mig på 2 adresser, den ene adresse er en udlejningsejendom!

1. Dezember 2025

Hej,

Det er vi selvfølgelig kede af at læse.

Der er på ingen måde tale om scam, men derimod en misforståelse i forbindelse med en telefonisk dialog. Vi har efterfølgende været i direkte kontakt og fået gennemgået forløbet sammen, og sagen er nu løst.

Der bliver naturligvis ikke oprettet aftaler uden gyldigt samtykke, og hvis der opstår uklarheder, retter vi dem med det samme – hvilket også er sket her.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis der fortsat skulle være spørgsmål.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SNYDER DERES KUNDER FOR PENGE!!

Hej.

Hold kæft hvor er jeg træt af jer og at i ikke holder jeres aftaler!
Nu er det 16 dage siden i skrev at mine penge vat sat til udbetaling, og jeres fine vendinger om at det sker i rul, og alt jeres fis og papir. Havde det været mig det skulle betale en regning til jer og der vat gået 16 dage, havde jeg fået rykkere og gebyr lagt oveni, så nu tager jeg også sagen skridtet videre, og får indkaldt jer til en retssag og så må vi få det afgjort den vej - så bliver det nok bare lidt mere end de godt 800,- i kommer til at skulle betale mig, med alle de sagsomkostninger det løber op i, men det er desværre konsekvensen ved at i prøver og snyde jeres kunder.
I hører nærmere og så mødes vi i retten.

Morten Mogensen

21. November 2025

Kære Morten,

Jeg vil gerne være helt tydelig omkring din sag:
Din udbetaling er gennemført i dag, som også oplyst i vores tidligere korrespondance.

Vi udbetaler fast hver fredag, hvilket du blev informeret om. Når man inkluderer weekender og helligdage, er de 16 dage, du nævner, inden for vores normale udbetalingscyklus – og vi har løbende holdt dig opdateret om status undervejs.

Der har på intet tidspunkt været tale om forsøg på at snyde dig, og din udbetaling er nu afsluttet som lovet.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en kvittering på overførslen, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@energidrift.dk
att. Molli.

Kundeservicechef

Super kundeservice af Willads

Super kundeservice af Willads. Han var flink, løsningsorienteret og effektiv - alt det man har brug for, når man ringer ind og ønsker hjælp

12. November 2025

Antwort von Energidrift A/S

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at Willads har givet dig en så positiv oplevelse. Den kombination af venlighed, effektivitet og løsningsorientering er præcis det, vi arbejder for hver dag.

Jeg giver naturligvis din ros videre til ham – det vil han helt sikkert sætte pris på.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget igen.

Mange hilsner
Kundeservicechef

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Very bad experience so far

Had a call with Leon, who after seeing my last faktura from my previous provider assured me that going back to Energidrift would be cheaper. I switched, I received my first faktura from them - it is in fact more expensive than what I was paying before. I wrote back asking for an explanation, but didn't get a satisfactory reply. After then, it's been 10 days of complete silence from their end. So, until I get a proper resolution to this I feel completely cheated by their customer service.
I don't know if I have been particularly unlucky lately, or the Danish customer care culture is going to the drain...

EDIT: I finally received a call from customer service, a very friendly and understanding lady who actually changed my contract to make it cheaper than what I had before switching. Updating from 1 to 3 stars based on the entire experience.

29. Oktober 2025

Dear customer,

Thank you for updating your review, and I’m glad we finally had the chance to speak directly.

I’m pleased that we were able to adjust your contract so your price is now lower than what you had with your previous provider — that is always our goal when we recommend a switch.

I also want to sincerely apologize for the period of silence you experienced beforehand. You should never have to wait that long for a proper explanation, and I fully understand why it felt frustrating. This is something we are already addressing internally to prevent it from happening again.

If you need anything else or have further questions, you are always welcome to contact me directly at kundeservice@energidrift.dk
, att. Molli.
I’ll make sure you receive quick and clear follow-up.

Thank you for giving us the opportunity to correct the situation.

Kind regards
Head of Customer Service
Energidrift A/S

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr